باید بگردم اگه تو نت باشه که زود پیدا میشه اگه نباشه باید بگیرم و آپلود کنم
باید بگردم اگه تو نت باشه که زود پیدا میشه اگه نباشه باید بگیرم و آپلود کنم
دفترچه شماره ٢ (انتخاب رشته) کنکور کاردانی به کارشناسی سال ١٣٨۶کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این ماله سراسریه
آزاد رو سعی میکنم آموزشش رو آپ کنم واست
بگو چی میخوای از دفترچه؟
عزیز کاردانی به کارشناسی نمیخوام که. همین دفترچه ای که واسه 88 هم یه هفتس اومده دیگه! ولی 86 رو میخوام...
ولی ممنون که سعی کردین...
سلام دوستان
كسي اينجا در مورد مهندسي برق مخابرات چيزي ميدونه ؟
ممنون
دانلود آموزش انتخاب رشته دانشگاه آزاد ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک مشکل داره اگه لطف کنی یه جا اپ کنی ممنونم.....
نه مشکلی نداره بازم تست کردم
فقط باید یه ذره صبر کنی تا بیاد
بابت ترازها ممنون
بچه ها من مامانم رفت یه دفترچه یه کارت پزشکی گرفته 10 هزارتومان
کلا چند تا کارت داریم؟ یکی برای پزشکی ، یکی برای غیرپزشکی ، یکی برای پاره وقت؟؟؟
الان من میخوام پاره وقت هم شرکت کنم یعنی باید 14 هزار تومان بدم دفترچه غیرپزشکی و پاره وقت بگیرم ؟ یا پاره وقت خودش کارت داره من گیج شدم ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام
اقا من چند روزه که برای ازمون سراسری کارشناسی ازاد ثبت نام کردم اما بعد از این که ثبت نامم کامل شد و کد رهگیری رو گرفتم فهمیدم که کد دانش اموزی رو اشتباه وارد کردم ... حالا دربدر دارم تلاش می کنم تا با واحد ازمون تماس بگیرم تا کد دانش اموزیم رو اصلاح کنم ... شماره های پشت دفترچه رو می گیرم اما همشون اشغالن
از طریق سایت هم که پرسیدم گفتن امکانش نیست و باید کارت اعتباری جدید تهیه کنید ... انگاه پفکه ؛ خیلی دلشون خوشه ... نفسشون از جای گرم در میاد ... چیکار کنم ؟
اشتباه وارد کردن کد دانش اموزی مشکلی بوجود میاره ؟
از کجا می شه کارنامه چند تا از کسانی که کنکور آزاد دادن رو دید برای این که تقریبا بدونم چطوری باید بزنم درس ها رو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)