فکر نکنم این کاری که با سرعت ها کردن دائمی باشه چون اگر قرار بود مثلا به قول بعضی ها ملی کنن همه ISP ها با هم این کار رو میکردن و نه فقط مخابرات
به هر حال من اشتراکم پس فردا تموم میشه هنوز 4 گیگ تو حسابم دارم! قیمت بقیه ISP ها رو هم که بررسی میکنم اصلا صرف نمیکنه فعلا همین مخابرات رو یک ماه تمدید میکنم تا ببینیم چی میشه
ولی مطمئن باشید بالاخره درستش میکنن چون عمدا که این کار رو نکردن حتما دارن تعمیراتی چیزی انجام میدن
حالا جدای از اینکه ISP ها توی تامین پهنای باند مقصرند کاربران اینترنت رو هم نباید بی تقصیر دونست! یادمه پارسال هنوز قبل از اینکه من از مخابرات سرویس بگیرم سرعت همین بعثت 400-300 بود ملت هم شبی 7-6 گیگ دانلود میکردن!! حالا اگر آدم نیاز داشته باشه یک چیزی میرفتن فیلم، سریال، بازی و ... میگرفتن و باز دوباره پاک میکردن!! حالا فرض کنید ISP ها بیان اینترنت 4 مگابیت نا محدود بدن به یک ماه نکشیده روترهای همشون میسوزه از بس که فشار بالاش میاد!! به هر حال باید کاربران هم این فرهنگ ندید پدید بودن رو بگذارن کنار آخر افرادی که از اینترنت استفاده میکنن باید یک تاثیر فرهنگی ای چیزی روشون بگذاره دیگه اینجوری که نمیشه!
به امید اون روزی که اینترنت با کیفیت با کابران با فرهنگ داشته باشیم
.gif)