از این بهتر هم هست که بتونی خودت کانفینگ اشو عوض کنی این یکی QUICK SHIPگذاشتم که یعنی سریع بهت تحویل میدن و آماده استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این بهتر هم هست که بتونی خودت کانفینگ اشو عوض کنی این یکی QUICK SHIPگذاشتم که یعنی سریع بهت تحویل میدن و آماده استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hitman908; 06-06-2011 at 15:10.
دوستان می خواستم بدونم 6050 cool sense technology داره؟؟؟؟؟؟؟
اپل خیلی خوبه ها ولی مزیت اصلی که قیمت بالاش هم به خاطر اون هست صفحه نمایش اپل هست که وقعا داره حرف اول رو میزنه. ولی به نظر من اپل برند زور گویی هست.
اپل بیشتر به درد گرافیک کارها میخوره ولی به درد یک مهندس کامپیوتر نخواهد خورد مگر اینکه اون مهندس بخواد مستقیم روی مک فعالیت کنه.
برای یک مهندس یا کاوشگر علوم کامپیوتر مک به اندازه کافی انعطاف نداره. به اندازه کافی ابزار در اختیارش نمیزاره.
در مورد آیپد و آیفون هم باز من تنها نکته قوتی که دیدم صفحه نمایش و تاچ بود که باید بگم حرف نداشت ولی واقعا بیشتر در حد یک ابزار سر کار گذاشتن کاربر هست. از کل برنامه هایی که براش ارائه شده بزور شاید 10% برنامه واقعا مفید داشته باشه. الان من به عنوان تبلت یک نوکیا n900 دارم که ازش استفاده میکنم. شاید به اندازه اپل ظاهرش آدم رو مست نکنه . یقینا تاچ با اپل قابل قیاس نیست ولی با سیستم عامل لینوکسش شما دیگه هیچ محدودیتی حس نمیکنی. از نظر پردازش گر و توانایی پردازش با آیفون 4 برابر هست. ولی قیمت نصف اون. قابلیت چند برنامگیش آدم رو دیوانه میکنه. ریموت دسکتاپش کمک میکنه که شما همه جا به pc خود وصل باشید. من همین الان تو خونه لپ تاپ رو با خودم اینور و اونور نمیکنم. با گوشی راحت دسکتاپ لپ تاپ رو دارم و... به نظر من ارزش نداره اینهمه پول بدی تا نرم افزار زیپو و شمارش گوسفند و ... داشته باشی.
بچه ها امروز که لپ تاپمو روشن کردم دیدم قسمت Gadgetsویندوز پریده...روش کلیک کردنی این ارورو میدهis not a valid win32 application
چیکارش کنم؟درست بشوهست؟؟؟
من اصلا با حرفت راجع به اپل موافق نیستم شما iosکار نمیکنی مشکل خودته اتفاقا من از آیپد۲ استفاده میکنم که از لبتاپ نمیتونم ، میشه درک کرد به درد ما ایرانیا که هم دنبال کرک و دزدی نرم افزریم چیز به درد بخوری نیست ،شما نوکیا میگی بیخیال حداقل گلکسی بگو رو حرفت حساب کنیم
با عرض شرمندگی دوستان نذارید تاپیک منحرف بشه تاپیک تبلت موجوده
من حرف آخرم رو میزنم دیگه ادامش هم نمیدم که بحث منحرف نشه . شما هیچ مهندس کامپیوتر یا توسعه دهنده ای را نخواهی یافت که با مک کار کنه. این مشکل من نیست مشکل خیلی هاست. مک برای یوزر ها ساخته شده نه توسعه دهنده ها و maker ها. واقعا شما هم سعی نکن که بگی سیستم عامل های آیپد و گلکسی منعطف تر از لینوکس debian هست. اپل هنوز نتونسته چند برنامگی درست حسابی برای تبلت هاش بده. شما هم باز بلک بری و میگفتی یک چیزی. البته باید واقعا N900 و باهاش کار کنی تا بفهمی من چی میگم.
اگر پایه بودی بحث رو ادامه بدی یک تاپیک بگو بزنیم واسش![]()
عزيزم من كاري با اين ندارم كه بازار كجا چجوريه يا چه تفاوتي داره
اما يه چيز هست
چيزي كه يه امريكايي ميخره با چيزي كه من ميخرم با چيزي كه تو افريقا خريده ميشه تو يه رنجه
اين تا حدي يه نياز مشتركه يعني چيزي كه مردم در هر كجاي دنيا ميخرن تقريبا نزديك به همه به طوري كه شرايط يكسان باشه مثلا قيمت يا خدمات و از اين چيزا
قبلا آمارها رو ميديدي اپل با اختلاف بالايي پيشتاز بود يه كنفرانس ديدم تو اين كنفرانس كه تو يه دبيرستان بود همه اپل داشتن اول فكر كردم واسه اون همايش هست لپ تاپ ها
آخر كار ديدم همه دارن جم ميكنن ميرن
اما حالا خيلي اوضاع عوض شده خيلي برندهاي ديگه جا باز كردن ودارن كم كم رقيبو كنار ميزارن
اون قيمت بالا هم تا يه حدي ناشي از كيفيت هست درسته ولي تا چه اندازه؟
هر دستگاه آيپد 2 طبق محاسبات يه گروه براي شركت اپل هزينه اي معادل 250 دلار داره واسه ساخت
اين دستگاه به چه قيمتي فروخته ميشه؟
چقدر اين تكنولوژي بالا بوده كه همچين سودي داره واسه شركت؟
خب پس از نظر شما عظمت و قدرت يه برند تو شاپ ها و استورهاشون هست؟
---------- Post added at 09:02 PM ---------- Previous post was at 08:59 PM ----------
عزيزم اين مدل خشكل شما در برابر m18x r3 alienware يا sager 870 (دقيق مدلو يادم نيست)
هيچه
حالا اونو بگذريم كه هرچي پول بدي آش ميگيري
رنج از چه لحاظ خدمات!!! عزیزم من اومدم یه مدل دل خودم کانفینگ کنم ۲۰۰-۴۰۰$ واسه وارانتی از من میخواست ،من و شما که ایران زندگی میکنیم خیلی عذر میخوام .... حساب نمیکنندببین یه برندی مثل hp با وجود اینکه کمپانی بزرگی میاد این حقو به خودش میده یه کشور با این همه عظمت فرهنگی و تاریخی تحریم کنه با وجود اینکه بگردیم تو همون شرکت هم مهندس ایرانی کم نیست ،اینم که متوجه قدرت یه برند نمیشی بهت حق میدم ،شما یه کنفرانس دیدی رو این داری اظهار نظر میکنی منم آخرین کنفرانس خبری گوگل دیدم که داشت نسخه جدید آندروید معرفی میکرد و چنتا برنامه که خیلی شبیه آیتونز هم بود تمام مهندسینش داشتن با لبتاپ اپل کار میکردند (این جواب دوست بالایی مون هم هست )
هزینه که میگی واسه آیپد۲ که خیلی خام عزیزم الان ۶ نوع آیپد با ظرفیت و وایفای یا 3g مختلف هست شما کدومشو میگی ؟!!! ۴۰۰$؟!! اینکه خیلی قیمت خوبیه .شما فک میکنید پیکان واسه ایران خودرو چه قد در میومد؟!!!!بعد اگر گرون بود دایی من تو صاف ۳۰۰ متری وای نمیستد که آخرش بهش بگن تموم شد ،همیشه آمریکایی با چشم باز خرید میکنه اگرم جو گیر بشه یه ۴۵ روز فرصت پس گرفتن تمام پولشو داره و اون مثل منو شما نیست که از طرف فروشنده این جمله معروف :"همینکه هست" بشنوه
من نظرمو گفتم ادامه هم نمیدم که تاپیک منحرف بشه این کار درست نیست بذاریم همه از فروم عمومی استفاده لازم و مفید ببرند
ممنون![]()
Last edited by hitman908; 06-06-2011 at 21:11.
خوبی داداششما رفتی یه لبتاپ که ۱۰۰۰$ گرنتر با اونیکه من میگم مقایسه میکنی؟!!!تازه اونیکه شما میگی که ممکن و شاید تو خواب ببینیش
چون ایران بیا که نیست
بعد شما یه لبتاپ مخصوص بازی میخوای خوب گفتم دیگه کنفینگ عوض کن از اونایی که گفتی شاخ تر میشه بهت قول میدم
،برو تو سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by hitman908; 06-06-2011 at 20:49.
اين جواب حرفاي من نيست
در ضمن لطفا بدون دونستن تمام اطلاعات نظر نديد
مگه ديوونست كه بياد تحريم ايرانو برده
برداره كه خودشو تحريم كنن؟
در ضمن منظور من از اون كنفرانس يه مثال بود
موارد بسياره
منظور من هم از ايپد 2 مدل 400 دلاريش نبود بالاي 800 دلار قيمت داره اين مدل
قدرت يه برند يعني چي؟
در ضمن اون دوستمون كه گفتن سيستم عاملهاي اپل براي يوزر هاست و به درد گسترش دهنده ها نميخوره راست گفتن
من دانشجوي كامپيوترم زياد با مكينتاش ها كار نكردم ولي مطمئنم مثل ويندوز فضاي كمتري به گسترش دهنده ميده
من چيكار پيكان دارم چيرو با چشم باز خريد ميكنه اين حرفا چيه
اگه به اينه كه اچ پي در دنيا بيشترين امار فروش پي سي و لپ تاپ رو داره
تمام بحث من اين بود
اين كه دوستان فكر ميكنن اين مدل اچ پي بزرگ همه خاندان هاست اشتباهه
اينو هم واسه اين گفتم تا كسي كه نا آشناست و مياد تو اين تاپيك فكر نكنه ديگه از اين بهتر نيست
ولي در ايران و اين قيمت يكي از بهترين هاست
در ضمن اون لينكتون كه كار نكرد ولي من همون مدلو كه تغيير دادم حتي كراس يا اس ال آي نداشت چه برسه به هارد رايد يا فناوري wireless HD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)