تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 156 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1552

نام تاپيک: 2 Apple iPad اا گفت و گو و تبادل نظر

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

دوستان گل ، بهترین کانورتر برای آیپد 2 چیه ؟؟؟ که خیلی خوب باشه و بهترین رو ارئه بده

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟ با آیپد که کانورتر داشتم خوب کار می کرد اما آیپد 2 تمام صفحه نمی شه ، می خواستم ببینم بهترین کانورتر ویدیو چیه ؟؟ با تشکر

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

پیشنهاد من اینه که یه پلیر مثل avplayer hd نصب کنید و ویدیوهایی که خود ایپد نمیتونه پخش کنه رو توی اون بریزید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها من یه بار دیگه میخام سوال کنم که ایا میشه مثلا یه کیت دوربین به آیپد وصل کرد و یه مموری میکرو اس دی یا اس دی که حاوی فیلم و موزیک باشه را در کیت دوربین قرار داد و دیگه فیلم و موزیک را در حافظه آیپد نریزیم و از روی مموری اجرا کنیم . ؟

آیا میشه یه همچین کاری انجام داد ؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بچه ها من یه بار دیگه میخام سوال کنم که ایا میشه مثلا یه کیت دوربین به آیپد وصل کرد و یه مموری میکرو اس دی یا اس دی که حاوی فیلم و موزیک باشه را در کیت دوربین قرار داد و دیگه فیلم و موزیک را در حافظه آیپد نریزیم و از روی مموری اجرا کنیم . ؟

بدون جیلبریک خیر. بعد از جیلبریک مثل اینکه راه هایی هست برای این کار.

داره خودمونی میشه archipay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

اگر دستگاه جيلبريك باشه و يك فايل منيجر مثل ifile داشته باشين با يك كارت sd به راحتي ميشه فيلم ها رو به پوشه document هر پخش كننده تصويري مثل AVPlayerHD يا BUZZPlayer منتقل كرد با زيرنويس هاشون. من خودم تمام فيلم ها رو با همين روش ميبينم. در مورد ميكرو sd من امتحان كردم آيپد نشناخت مموري رو اما با اطمينان نمي تونم بگم نميشه چون فكر ميكنم آداپتور ميكرو sd من مشكل داره. پس شرط لازم و كافي فقط اينه كه جيلبريك كرده باشين تا هم بتونين ifle‌ رو نصب كنيد هم player.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

تبلت ها بجز بازي و خوندن كتاب و نشون دادن فيلم و عكس كار ديگه اي مي تونن انجام بدن؟؟؟

مثلا اجراي نرم افزار هايي مث MATLAB,ANSYSو...

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر دستگاه جيلبريك باشه و يك فايل منيجر مثل ifile داشته باشين با يك كارت sd به راحتي ميشه فيلم ها رو به پوشه document هر پخش كننده تصويري مثل AVPlayerHD يا BUZZPlayer منتقل كرد با زيرنويس هاشون. من خودم تمام فيلم ها رو با همين روش ميبينم. در مورد ميكرو sd من امتحان كردم آيپد نشناخت مموري رو اما با اطمينان نمي تونم بگم نميشه چون فكر ميكنم آداپتور ميكرو sd من مشكل داره. پس شرط لازم و كافي فقط اينه كه جيلبريك كرده باشين تا هم بتونين ifle‌ رو نصب كنيد هم player.
    ممنون ، فقط یه سوال :
    الان آیپد هایی که بیرون میفروشن جیلبریک شده هست دیگه ؟
    راستی یه چیزه دیگه : با این روش فیلم دیدن از روی مموری اس دی خوب دیگه نیازی نیست آیپد 32 یا 64 بگیریم که ، با همون 16 هم کارمون راه میوفته .
    فقط فیلم های HD با فرمت های مختلف با این روش پخش میشه ؟

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

آیپد که آکبند باشه جیلبریک نیست ، اما وقتی که میخرید میتونی به فروشنده بگی برات جیلبریک کنه ! ( که کلی هم پول میگیره ! )
    آیپد 2 هم تا اونجایی که من میدونم فقط روی iOS 4.3.3 توسط سایت Jailbreakme.com ، جیلبریک میشه ! اگر فریمورش 4.3.3 بود بگیر ، بیار خونه خودت با وای-فای جیلبریکش کن !

10. این کاربر از HESAM_5700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه archipay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون ، فقط یه سوال :
    راستی یه چیزه دیگه : با این روش فیلم دیدن از روی مموری اس دی خوب دیگه نیازی نیست آیپد 32 یا 64 بگیریم که ، با همون 16 هم کارمون راه میوفته .
    فقط فیلم های HD با فرمت های مختلف با این روش پخش میشه ؟
    خواهش ميكنم. شما اگر تونستي ورژن 4.3.3 بگير خودت ميتوني جيلش كني با wifi يا حتي gprs (اگر مدل 3g بگيري) اين روش واسه فيلم ديدن خوبه اما شما نمي خواي مثلاً كليپ هاي مورد علاقه ات همشه با چند تا كليك در دسترست باشه يا آهنگ هات؟ بازي و نرم افزار هاتو چيكار ميكني؟ توصيه ميشه اگر ميتوني بيشتر هزينه كني حداقل 32 بگير بسته به كاربرد خودت داره. من خودم فيلم tangled كه HD بود با فرمت mkv به وسيله نرم افزار AVPlayerHD با خود آيپد دانلود كردم و ديدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •