دوستان گل ، بهترین کانورتر برای آیپد 2 چیه ؟؟؟ که خیلی خوب باشه و بهترین رو ارئه بده
دوستان گل ، بهترین کانورتر برای آیپد 2 چیه ؟؟؟ که خیلی خوب باشه و بهترین رو ارئه بده
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟ با آیپد که کانورتر داشتم خوب کار می کرد اما آیپد 2 تمام صفحه نمی شه ، می خواستم ببینم بهترین کانورتر ویدیو چیه ؟؟ با تشکر
پیشنهاد من اینه که یه پلیر مثل avplayer hd نصب کنید و ویدیوهایی که خود ایپد نمیتونه پخش کنه رو توی اون بریزید
بچه ها من یه بار دیگه میخام سوال کنم که ایا میشه مثلا یه کیت دوربین به آیپد وصل کرد و یه مموری میکرو اس دی یا اس دی که حاوی فیلم و موزیک باشه را در کیت دوربین قرار داد و دیگه فیلم و موزیک را در حافظه آیپد نریزیم و از روی مموری اجرا کنیم . ؟
آیا میشه یه همچین کاری انجام داد ؟
بدون جیلبریک خیر. بعد از جیلبریک مثل اینکه راه هایی هست برای این کار.
اگر دستگاه جيلبريك باشه و يك فايل منيجر مثل ifile داشته باشين با يك كارت sd به راحتي ميشه فيلم ها رو به پوشه document هر پخش كننده تصويري مثل AVPlayerHD يا BUZZPlayer منتقل كرد با زيرنويس هاشون. من خودم تمام فيلم ها رو با همين روش ميبينم. در مورد ميكرو sd من امتحان كردم آيپد نشناخت مموري رو اما با اطمينان نمي تونم بگم نميشه چون فكر ميكنم آداپتور ميكرو sd من مشكل داره. پس شرط لازم و كافي فقط اينه كه جيلبريك كرده باشين تا هم بتونين ifle رو نصب كنيد هم player.
تبلت ها بجز بازي و خوندن كتاب و نشون دادن فيلم و عكس كار ديگه اي مي تونن انجام بدن؟؟؟
مثلا اجراي نرم افزار هايي مث MATLAB,ANSYSو...
ممنون ، فقط یه سوال :
الان آیپد هایی که بیرون میفروشن جیلبریک شده هست دیگه ؟
راستی یه چیزه دیگه : با این روش فیلم دیدن از روی مموری اس دی خوب دیگه نیازی نیست آیپد 32 یا 64 بگیریم که ، با همون 16 هم کارمون راه میوفته .
فقط فیلم های HD با فرمت های مختلف با این روش پخش میشه ؟
الان آیپد هایی که بیرون میفروشن جیلبریک شده هست دیگه ؟
آیپد که آکبند باشه جیلبریک نیست ، اما وقتی که میخرید میتونی به فروشنده بگی برات جیلبریک کنه ! ( که کلی هم پول میگیره ! )
آیپد 2 هم تا اونجایی که من میدونم فقط روی iOS 4.3.3 توسط سایت Jailbreakme.com ، جیلبریک میشه ! اگر فریمورش 4.3.3 بود بگیر ، بیار خونه خودت با وای-فای جیلبریکش کن !
خواهش ميكنم. شما اگر تونستي ورژن 4.3.3 بگير خودت ميتوني جيلش كني با wifi يا حتي gprs (اگر مدل 3g بگيري) اين روش واسه فيلم ديدن خوبه اما شما نمي خواي مثلاً كليپ هاي مورد علاقه ات همشه با چند تا كليك در دسترست باشه يا آهنگ هات؟ بازي و نرم افزار هاتو چيكار ميكني؟ توصيه ميشه اگر ميتوني بيشتر هزينه كني حداقل 32 بگير بسته به كاربرد خودت داره. من خودم فيلم tangled كه HD بود با فرمت mkv به وسيله نرم افزار AVPlayerHD با خود آيپد دانلود كردم و ديدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)