تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 99 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 985

نام تاپيک: مشاوره ی شغلی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض راهنمایی برای سرمایه گذاری

با دروود
    دوستان در حدود 1 تا 2 میلیون هم اکنون سرمایه دارم و نیازمند آن هستم تا در جایی سرمایه گذاری کنم که ماهانه 100 یا بیشتر سود دهی کند..
    آیا شما جایی را می شناسید ؟(قانونی باشد)
    سپاس

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با درود .دوستان من خيلي دوست دارم دوستاني كه در زمينهء شغلي خودشون مهارت و تجربه دارند بيان و همه رو در اختيار ديگران هم بگذارند تا ديگراني كه علاقمند هر شغلي كه دوستان درش تجربه دارند و بازگو ميكنند تجربياتشان را ،بتوانند به راحتي با سختيهاي كار و شيريني هاي كار بخصوصي كه علاقه دارند آشنا شوند . كه اگر خواستند در اين راه سرمايه گزاري كنند با پيچ و خم كار آشنا بشوند تا بهتر بتونند تصميم بگيرند .خيلي دوست دارم مثلا يه كسي كه در زمينه فروش اجناس بهداشتي آرايشي يا كيف و كفش يا بدليجات مثل خودم يا سوپرماركت و مشاغل ديگر سررشته دارد بياد و با زبان ساده همه رو بازگو كنه تا ديگران هم به خوبي استفاده كنند اون وقت اين فروم ، فروم قابل توجه و جاي شيرين و پر طرفداري خواهد شد.اينجا اكثرا از اول كه ديدم روي چنتا شغل تكراري سوالهاي تكراري ميشه كه براي ديگراني كه مي خونند خسته كننده ميشه .من خودم هم در پست بعدي تجربيات خودم رو در مورد بدليجات خواهم گفت .اميدوارم دوستان همكاري كنند تا رونق بگيره اين فروم و لذت بخش بشه خوندش و همراهي كردنش .ممنون از همكاري دوستان
    متاسفانه ایرانی ها عادت ندارن تجربه شغلی خودشون رو بازگو کنن به اصطلاح میگن دست زیاد میشه...
    شما همین تاپیک رو کامل بخون ... یه پست عین حرف شما توش نیست

3. این کاربر از mojtaba2321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

با درود .دوستان من خيلي دوست دارم دوستاني كه در زمينهء شغلي خودشون مهارت و تجربه دارند بيان و همه رو در اختيار ديگران هم بگذارند تا ديگراني كه علاقمند هر شغلي كه دوستان درش تجربه دارند و بازگو ميكنند تجربياتشان را ،بتوانند به راحتي با سختيهاي كار و شيريني هاي كار بخصوصي كه علاقه دارند آشنا شوند . كه اگر خواستند در اين راه سرمايه گزاري كنند با پيچ و خم كار آشنا بشوند تا بهتر بتونند تصميم بگيرند .خيلي دوست دارم مثلا يه كسي كه در زمينه فروش اجناس بهداشتي آرايشي يا كيف و كفش يا بدليجات مثل خودم يا سوپرماركت و مشاغل ديگر سررشته دارد بياد و با زبان ساده همه رو بازگو كنه تا ديگران هم به خوبي استفاده كنند اون وقت اين فروم ، فروم قابل توجه و جاي شيرين و پر طرفداري خواهد شد.اينجا اكثرا از اول كه ديدم روي چنتا شغل تكراري سوالهاي تكراري ميشه كه براي ديگراني كه مي خونند خسته كننده ميشه .من خودم هم در پست بعدي تجربيات خودم رو در مورد بدليجات خواهم گفت .اميدوارم دوستان همكاري كنند تا رونق بگيره اين فروم و لذت بخش بشه خوندش و همراهي كردنش .ممنون از همكاري دوستان
    سلام دوست عزيز

عضويتتون رو تبريك مي گم
    من مي خوام بزنم تو كار لوازم آرايشي مي شه يه خرده راهنمايي كنيد و تجربياتتون رو در اختيار بزاريد؟؟!!!

با تشكر

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    اقا به نظرتون تعمیرکار ماشین سواری ایندش چطوره
    حالا یا پراید یا پژو
    اگه واردات خودرو به ایران ازاد بشه انواعو اقسام ماشینا وارد میشن و این ماشینای خارجی هم که خرابی تو کارشون نیست مثلا تویوتا محصولاتشو 2 سال ضمانت میده و تنوع تو ماشینا زیاد میشه یا کیا سراتو و غیره اصلا نیاز به تعویض تسمه و این جور خدمات ندارن و وقتی بنزین 1000 تومن بشه هم کسی دیگه ماشینشو در نمیاره و کمتر خراب میشه و نیاز به تعمیر پیدا نمیکنه حالا با این توضیحات به نظرتون برم دنبال این کار یا نه؟
    ایندش چطوره؟
    و چقدر طول میکشه که اوستا شد تو 6 ء 7 ماه میشه؟

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

متاسفانه ایرانی ها عادت ندارن تجربه شغلی خودشون رو بازگو کنن به اصطلاح میگن دست زیاد میشه...
    شما همین تاپیک رو کامل بخون ... یه پست عین حرف شما توش نیست
    متاسفانه شما و خيلي ايراني هاي ديگه فقط بلديد ايراد بگيريد و در مورد ايراني ها همه چيز رو سياه بدونيد و ايراني ها رو بد بدونيد
    همين تاپيك رو اگه از اولش بخونيد ميبينيد خيلي چيزهارو دوستان خوب و كامل توضيح دادن كه شما همه اونها رو ناديده گرفتيد ....
    دست همه اون عزيزان كه با راهنماييهاشون كمي تونستن بقيه رو كمك كنن ممنون

سلام
    اقا به نظرتون تعمیرکار ماشین سواری ایندش چطوره
    حالا یا پراید یا پژو
    اگه واردات خودرو به ایران ازاد بشه انواعو اقسام ماشینا وارد میشن و این ماشینای خارجی هم که خرابی تو کارشون نیست مثلا تویوتا محصولاتشو 2 سال ضمانت میده و تنوع تو ماشینا زیاد میشه یا کیا سراتو و غیره اصلا نیاز به تعویض تسمه و این جور خدمات ندارن و وقتی بنزین 1000 تومن بشه هم کسی دیگه ماشینشو در نمیاره و کمتر خراب میشه و نیاز به تعمیر پیدا نمیکنه حالا با این توضیحات به نظرتون برم دنبال این کار یا نه؟
    ایندش چطوره؟
    و چقدر طول میکشه که اوستا شد تو 6 ء 7 ماه میشه؟
    ازاد سازي كامل واردات خودرو كه يه رويا هست بي شك (مگه بعد از ازاد سازي ارزو با شرايط خاص )
    شما اگه تو كار پرايد و پژو استاد بشيد و همچنين سرمايه خوب داشته باشيد كه يك تعميرگاه عالي بزنيد مطمئنن نونتون تو روغن ميشه
    خيلي بستگي داره كارتون رو تو چه حدي بخوايد پيش ببريد
    اما هميشه قشر اصلي ما به دليل نداشتن پول كافي محصولاتي مثل رايد رو سوار ميشن و نگراني از اين بابت نداشته باشيد
    سر بنزين 400 تومني و 700 تومني هم گفتن ماشين كمتر مياد بيرون !!! كمتر اومد ؟؟؟ حداقل تو تهران كه اينطور نيست

الان تو تهران من نديدم تعميرگاهي بدون مشتري بتشه و اينقدر ماشين زياده كه همه تعميرگاه ها تعويض روغني ها و همه نوع كار ماشين سرشون شلوغه ولي انتخاب محل تعميرگاه هم مهم هست

7. 3 کاربر از logos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    نمیدونم اینجا جاش هس یا نه اما می پرسم
    من دانشجوام و نیازمند به کسب درآمد اونم از نوع شدیدش
    متاسفانه فقط تا 2 روزم میتونم برم سرکار یا مثلا تعداد روزا بره بالا اما ساعت کار بیاد پایین تا به درسو دانشگاه برسم
    واسه من آیا کاری گیر میاد؟
    پیشنهادتون چه کاری هس؟

داره خودمونی میشه DISTUR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز باور کن تو هر صنفی پا گزاشتم ورشکست شد میترسم پامو بزارم تو این کار این صنفم نابود بشه مثل اونای دیگه ولی خب کار سختیه و به نوعی خطرناک یعنی همون جکی که میزنی زیر ماشین و داراز میکشی زیر ماشین ممکنه اخرین جک زندگیت باشه و دستو پاچوله سیاه هم از دیگر عوارض این حرفه است و همچنین ریزش سنگو ساقالو پرزه کلگیرو شلگیر و گهگاهی کمر دردهای موزیانه و ترک های دست در روزهای سردو سمج بودن پیچ های دم گلفت

{حذف شد}

داداش حالا فرض کن واردات ازاد شد از شانس سیاهه روغنیه من اون موقع چی میشه؟
    Last edited by Ezel; 12-02-2012 at 20:13. دليل: حذف بخش اسپم

10. این کاربر از DISTUR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با درود به دوستان عزيز.دوست عزيز aria_electic_fars من خودم تو كار لوازم بهداشتي و آرايشي تجربه آنچناني ندارم تو بدليجات تخصص دارم ولي در كنارم كساني كه كار ميكردند در اين زمينه ديدم و اون تجربياتي رو كه داشتم از خودم رو ميگم.برندهاي بهداشتي و آرايشي الان تا حدودي زياد شدند و مثلا هر برندي هم خودش هم كرم و شامپو و ريمل و رژ و پنكك و رنگ مو و ..... از اين دست محصولات رو بيرون ميده كه كسي كه ميخواد شروع كنه اول بايد ببينه محلي كه اين محصولات رو ميفروشه كشش روي چه محصولي بيشتر هست يعني سري بزني به اطراف و مغازه هاي بهداشتي آرايشي اطراف رو ببيني كه چه محصولي بيشتر از برندهاي ديگه آوردند و فروش دارند از اون مارك يا برند بيشتر بياري البته در اون محله خاص نه اين كه از مارك هاي ديگه اصلا نياري مقداره كمي مياري اگر فروش رفت دفعه بعد باز كمي بيشتر سفارش ميدي.از مارك ها و برندهايي كه سفارش دادي چند نمون اش رو به عنوان تست به افراد خانواده يا اطرافيان بده تا امتحانش كنند حالا البته اون برندهايي كه زياد معروف نيستند كه اگر يه زمان مشتري ازت سوال كرد راجع به كيفيتش به راحتي بتوني جواب مناسب رو بهش بدي مثلا اگر رو پوست چرب فلان كرم خوب جواب داده يا رو پوست خشك اون جواب رو نداده بتوني به مشتريت اطلاع بدي البته به درستي. همين كار باعث ميشه كه مشتري اعتماد كنه به فروشنده و با اطمينان ازش خريد بكنه و همين كار رو رو محصولات ديگه مانند مداد چشم و لب يا ريمل و ..... . يه حسني كه محصولات بهداشتي و آرايشي داره اينه كه فصل خاصي نداره حتي تو محرم و از اين دست ايام هم بر خلاف زيور آلات و بدليجات فروش داره و خانوم هاي عزيز در همه روزهاي سال به اين گونه محصولات نياز دارند اما خب تاريخ مصرف داره كه اين موردش هم يكي از عيب هاش هست كه جنسي رو كه ميخري بايد تا نزديكهاي اين كه تاريخ مصرفش تمام بشه محصولت رو رد كرده باشي.يكي ديگه از عيب هاي اين كار چك و چونه زدن با خانوم هاست وقت فروش و تست كردن و بعد مدتي برگردوندن كه مثلا ما اونو برديم خونه ديديم رنگش بهمون نمياد مثلا خانوم رژ و اينجا تست كرده با تستر برده خونه هم چند بار استفاده كرده حالا ميخواد بياد با ترفند مثلا عوضش كنه كه خوب بايد تو اين شغل اعصاب فولادي داشت كه از اين دست مسايل توش اتفاق ميوفته و گاهي هم باعث مشكل و مشاجره ميشه كه بايد در مرحله اول آرامش داشت و با منطق مشكل رو برطرف كرد. تا اينجا كه به خاطرم بود از اين شغل گفتم حالا در پست بعدي باز اگر نكته جديدي بخاطرم رسيد بازگو ميكنم .
    دوست عزيز مجتبي جان در اين فروم به قول دوستمون لاگست عزيز دوستان در اين اينجا همكاري ميكنند و هر آن چيزي كه مفيد باشه رو مي گويند ولي در كل شما هم بيراه نمگيد خب در جامعه ما همه فكر ميكنند تجربياتشونو كه بدست آوردند خيلي ارزشمند هست و خيلي به راحتي اون فوت و فن هاي كاسبي خودشون رو بازگو نمي كنند چون فكر مي كنند اگر بگويند طرف مياد و نون اونارو بعد مدتي آجر ميكنه و كلا جا رو براي اونا تنگ ميكنه كه اين موضوع در همه جوامع وجود داره ممكنه در بعضي جوامع پر رنگتر باشه كه متاسفانه براي هم زيراب ميزنند و همو كله پا ميكنند كه اميدوارم اين مسايل در همه جا اصلاح بشه در كل اينجا محل بازگو كردن تجربيات شغلي هست من خودم خوشحال ميشم كه دوستان همكاري كنند و بيان جلو و ار تجرباتشون برامون بگن من بي صبرانه منتظرم و خودم هم در صف اول قرار دارم و همكاري ميكنم هر ان چيزي كه از دستم بر بياد.

12. 2 کاربر از pesare_irani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز logos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز باور کن تو هر صنفی پا گزاشتم ورشکست شد میترسم پامو بزارم تو این کار این صنفم نابود بشه مثل اونای دیگه ولی خب کار سختیه و به نوعی خطرناک یعنی همون جکی که میزنی زیر ماشین و داراز میکشی زیر ماشین ممکنه اخرین جک زندگیت باشه و دستو پاچوله سیاه هم از دیگر عوارض این حرفه است و همچنین ریزش سنگو ساقالو پرزه کلگیرو شلگیر و گهگاهی کمر دردهای موزیانه و ترک های دست در روزهای سردو سمج بودن پیچ های دم گلفت

{حذف شد}

داداش حالا فرض کن واردات ازاد شد از شانس سیاهه روغنیه من اون موقع چی میشه؟
    دوست عزيز چند سوال از شما : سرمايه شما چقدر هست ؟ ايا مغزه داريد ؟ كدام شهر هستيد ؟ سن شما چقدر هست و البته اشناييتون با ماشين و ابزارها و تعمير ان و وسايل

در مورد ريسك هر كاري ، شما اگه موارد ايمني رو رعايت كنيد خيلي از مسائل پيش نمياد ، اينكه از وسايل ايمني همچنين عينك و دستكش و كفش مناسب استفاده كنيد خيلي مهم هست نمي فهمم چرا وقتي حداكثر 10-15 تومن در ماه هزينه اين چيزها ميشه تعميركارها ازش دوري مي كنن !!!!
    Last edited by Ezel; 12-02-2012 at 20:14. دليل: حذف اسپم از نقل قول

داره خودمونی میشه golbehi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

عزیزان،من تا چند روز دیگه مجوزمو میگیرم
    اگر از دوستان کسی عمده فروش قطعات کامپیوتر سراغ داره و میتونه بهم معرفی کنه بی زحمت بهم پی ام بده ممنونشم...

15. این کاربر از golbehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •