خواهش میکنم سینا جان.آره data همونجاست. اما من تا به حال امتحانش نکردم که ببینم علامت قرمز میاد یا نه. به هر حال چندان از هات اسپات استفاده نمی کنم. امیدوارم مشکلات کوچکی هم که مونده رفع بشه.موفق باشید.
خواهش میکنم سینا جان.آره data همونجاست. اما من تا به حال امتحانش نکردم که ببینم علامت قرمز میاد یا نه. به هر حال چندان از هات اسپات استفاده نمی کنم. امیدوارم مشکلات کوچکی هم که مونده رفع بشه.موفق باشید.
خوب بالاخره بعد چند روز تلاش و کوشش تونستم hot spot رو هم درست کنم. فقط قبلا یه ویجت داشتم که hot spot رو ، روشن خاموش می کرد. که الان روش کلیک می کنم ، گوشی ریست می شه. که زیاد مهم نیست و ممکنه مشکل از ویجت باشه که با اندروید 4 همگام سازی نشده. که مجبور شدم آنیستالش کنم.
فعلا دیگه با اندروید 4 مشکلی ندارم.
فقط میمونه یه مشکل اونم این که opera mini توی اندروید 2.3.4 از فارسی پشتیبانی میکرد اما توی اندروید 4.0.4 اینطور نیست. (این یعنی اینکه نمی تونید سرچ فارسی کنید و صفحاتی هم که فارسی هستند به صورت به هم ریخته نشون میده)
بروزر اندروید 4 فوق العاده سریعه اما توی کپی پیست کردن یا مثلا اگه بخواید توی یه فروم پست بدید ، خیلی اذیتتون می کنه.
بعد ریست گوشی هم ، دیگه گوشیم ریستارت نشد. (البته به غیر از اون ویجت که گفتم مشکل از کجا بود)
Last edited by sina.belyad; 15-06-2012 at 17:01.
والا این ایرادایی که شما گفتی (به جز سومیش) من تا حالا هیج جا ندیده بودم که ذکر بشه!!!!! اتفاقا باتری بیشتر دوام میاره رو اندروید 4. اما اینطور که شما میگی برعکسه!
نمیدونم والا ! مطمئنی شما گوشیت Neo هستش ؟!!!![]()
قطعا اون نرم افزار یعنی ویجت با اندروید 4 سازگاری نداشته.
آره opera mini و uc browser توی اندروید 4 فارسی رو ساپورت نمیکنن. اما Opera Mobile 12 به طور کامل پشتیبانی میکنه. این بروزر واقعا عالی و سرعت بالاست. ولی خب ف.ی.ل.ت.ر شکن نیست.
اینم قبول دارم، یه کم کپی و ایناش سخت شده ولی عادت می کنیم.
امیدوارم از اندروید 4 لذت ببرید. من که خیلی راضیم.
موفق باشید.
بچه ها کسی نمیدونه چه موقع قراره نسخه جدیدتر آندروئید 4 که مشکلاتش برطرف شده باشه بیاد؟
اقا من امروز متوجه شدم که رنگ روی دکمه کم و زیاد کردن صدا گوشی ( neo) که در کنار گوشی قرار داره رفته - چکار کنم - ببرم گارانتی درست میکنن ؟ یا بش اهمیت ندم ؟ نظر شما چیه؟
یه نکته
من هم از اندروید ۴ رسمی
سونی و هم از سیانوژن مود ۹ استفاده کردم، الان هم سیانوژن مد دارم، نه اپرا مینی نه uc browser مشکل فارسی
ندارم و راحت کامل ساپورت می کنند.
در مورد فروم هم خیلی بهتره از نرم افزار های اختصاصی مرور فروم استفاده کنید
همین tapatalk2 که من استفاده می کنم فوق العاده است
موفق باشید
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk 2
مشکل همیشگی سونی!
رنگ روی دکمه ها به مرور زمان میره
نمیدونم از چه ماده ای استفاده کردند اگه دوستان میدونند بگن که بدونیم
ولی واقعا باعث میشه ارزش گوشی بیاد پایین!
Sent from my Xperia Neo using Tapatalk 2
کاریش نمیشه کرد، بهش حساس نشو...
یه کاور بگیر بنداز روش تا بیشتر نشه.... کاور ها ژله ای مطمئن ترن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
مشکل اولم و آخری حل شد ولی داغ کردن و لگ زدن موقع اجرای بازی هستش
سومی هم هنوز مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)