تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 81 اولاول ... 2464707172737475767778 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 801

نام تاپيک: Xperia™ neo & neo V | گوشی های اندرویدی سونی اریکسون با دوربین 5 و 8 مگاپیکسلی

آخر فروم باز hosiyar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

داداش ممنون از توضیح کاملت. من factory data reset نکرده بودم. اما الان که شما فرمودید ، کردم. یه کم بهتر شده عملکرد گوشی. در مورد hotspot کاملا حرفتون درسته ولی توی اندروید 2.3.4 بعد نهایتا 15 ثانیه ، اخطار limited access از بین میرفت. اما توی اندروید 4.0.4 یک ساعت هم منتظر بمونید ، این اخطار از بین نمیره. ( راستی قبلا برای غیر فعال کردن background data باید می رفتیم به Account & sync ولی الان باید رفت به data usage و بعد دکمه ی setting رو زد و بعد هم روی Restrict background data کلیک کرد. که یه نشونه ی مثلث قرمز توی notification bar ظاهر می شه. درسته؟ )در مورد face ricognition هم ممنون. عجیب بود که ندیده بودمش. ( از بس که اعصابمو اندروید 4 خورد کرده بود چشمو خون گرفته بود )به هر حال من همچنان با hotspot مشکل دارم و از طریق کابل فعلا مشکلمو حل می کنم. ( برگشتیم به عصر حجر )
    خواهش میکنم سینا جان.آره data همونجاست. اما من تا به حال امتحانش نکردم که ببینم علامت قرمز میاد یا نه. به هر حال چندان از هات اسپات استفاده نمی کنم. امیدوارم مشکلات کوچکی هم که مونده رفع بشه.موفق باشید.

2. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sina.belyad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

خوب بالاخره بعد چند روز تلاش و کوشش تونستم hot spot رو هم درست کنم. فقط قبلا یه ویجت داشتم که hot spot رو ، روشن خاموش می کرد. که الان روش کلیک می کنم ، گوشی ریست می شه. که زیاد مهم نیست و ممکنه مشکل از ویجت باشه که با اندروید 4 همگام سازی نشده. که مجبور شدم آنیستالش کنم.
    فعلا دیگه با اندروید 4 مشکلی ندارم.
    فقط میمونه یه مشکل اونم این که opera mini توی اندروید 2.3.4 از فارسی پشتیبانی میکرد اما توی اندروید 4.0.4 اینطور نیست. (این یعنی اینکه نمی تونید سرچ فارسی کنید و صفحاتی هم که فارسی هستند به صورت به هم ریخته نشون میده)
    بروزر اندروید 4 فوق العاده سریعه اما توی کپی پیست کردن یا مثلا اگه بخواید توی یه فروم پست بدید ، خیلی اذیتتون می کنه.
    بعد ریست گوشی هم ، دیگه گوشیم ریستارت نشد. (البته به غیر از اون ویجت که گفتم مشکل از کجا بود)
    Last edited by sina.belyad; 15-06-2012 at 17:01.

4. این کاربر از sina.belyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

چطور میشه یه بکاپ کلی از گوشی گرفت؟

من آپ دیت کردم و مشکلاتم فعلن ایناس
    1-باتری دیر شارژ میشه و زودترم خالی میشه
    2-گوشی داغ میکنه
    3-led که نوتیفکیشن میداد دیگه وقتی مسج یا میس کال داری ،چشمک نمیزنه
    4-ولوم زنگ گوشی کم نمیشه هرچی میارمش پایین
    والا این ایرادایی که شما گفتی (به جز سومیش) من تا حالا هیج جا ندیده بودم که ذکر بشه!!!!! اتفاقا باتری بیشتر دوام میاره رو اندروید 4. اما اینطور که شما میگی برعکسه!
    نمیدونم والا ! مطمئنی شما گوشیت Neo هستش ؟!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    ایـــــران ســـــبـــــز

پيش فرض

خوب بالاخره بعد چند روز تلاش و کوشش تونستم hot spot رو هم درست کنم. فقط قبلا یه ویجت داشتم که hot spot رو ، روشن خاموش می کرد. که الان روش کلیک می کنم ، گوشی ریست می شه. که زیاد مهم نیست و ممکنه مشکل از ویجت باشه که با اندروید 4 همگام سازی نشده. که مجبور شدم آنیستالش کنم.
    فقط میمونه یه مشکل اونم این که opera mini توی اندروید 2.3.4 از فارسی پشتیبانی میکرد اما توی اندروید 4.0.4 اینطور نیست. (این یعنی اینکه نمی تونید سرچ فارسی کنید و صفحاتی هم که فارسی هستند به صورت به هم ریخته نشون میده)
    بروزر اندروید 4 فوق العاده سریعه اما توی کپی پیست کردن یا مثلا اگه بخواید توی یه فروم پست بدید ، خیلی اذیتتون می کنه.
    بعد ریست گوشی هم ، دیگه گوشیم ریستارت نشد. (البته به غیر از اون ویجت که گفتم مشکل از کجا بود)

قطعا اون نرم افزار یعنی ویجت با اندروید 4 سازگاری نداشته.
    آره opera mini و uc browser توی اندروید 4 فارسی رو ساپورت نمیکنن. اما Opera Mobile 12 به طور کامل پشتیبانی میکنه. این بروزر واقعا عالی و سرعت بالاست. ولی خب ف.ی.ل.ت.ر شکن نیست.
    اینم قبول دارم، یه کم کپی و ایناش سخت شده ولی عادت می کنیم.
    امیدوارم از اندروید 4 لذت ببرید. من که خیلی راضیم.
    موفق باشید.

7. این کاربر از hosiyar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza.msk's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Ahvaz

پيش فرض

بچه ها کسی نمیدونه چه موقع قراره نسخه جدیدتر آندروئید 4 که مشکلاتش برطرف شده باشه بیاد؟

English | Active member sajjad1973's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من امروز متوجه شدم که رنگ روی دکمه کم و زیاد کردن صدا گوشی ( neo) که در کنار گوشی قرار داره رفته - چکار کنم - ببرم گارانتی درست میکنن ؟ یا بش اهمیت ندم ؟ نظر شما چیه؟

10. این کاربر از sajjad1973 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

یه نکته
    من هم از اندروید ۴ رسمی
    سونی و هم از سیانوژن مود ۹ استفاده کردم، الان هم سیانوژن مد دارم، نه اپرا مینی نه uc browser مشکل فارسی
    ندارم و راحت کامل ساپورت می کنند.
    در مورد فروم هم خیلی بهتره از نرم افزار های اختصاصی مرور فروم استفاده کنید
    همین tapatalk2 که من استفاده می کنم فوق العاده است
    موفق باشید
    Sent from my Xperia Neo using Tapatalk 2

12. 2 کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اقا من امروز متوجه شدم که رنگ روی دکمه کم و زیاد کردن صدا گوشی ( neo) که در کنار گوشی قرار داره رفته - چکار کنم - ببرم گارانتی درست میکنن ؟ یا بش اهمیت ندم ؟ نظر شما چیه؟
    مشکل همیشگی سونی!
    رنگ روی دکمه ها به مرور زمان میره
    نمیدونم از چه ماده ای استفاده کردند اگه دوستان میدونند بگن که بدونیم
    ولی واقعا باعث میشه ارزش گوشی بیاد پایین!

Sent from my Xperia Neo using Tapatalk 2

14. این کاربر از sunrise07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

کاریش نمیشه کرد، بهش حساس نشو...
    یه کاور بگیر بنداز روش تا بیشتر نشه.... کاور ها ژله ای مطمئن ترن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

والا این ایرادایی که شما گفتی (به جز سومیش) من تا حالا هیج جا ندیده بودم که ذکر بشه!!!!! اتفاقا باتری بیشتر دوام میاره رو اندروید 4. اما اینطور که شما میگی برعکسه!
    نمیدونم والا ! مطمئنی شما گوشیت Neo هستش ؟!!!
    مشکل اولم و آخری حل شد ولی داغ کردن و لگ زدن موقع اجرای بازی هستش
    سومی هم هنوز مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •