تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 132 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1317

نام تاپيک: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

كل قيمت گوشي 700 تموم شد فقط 30 تومن اضافه تر از مبلغي كه تو سايت ايران دليور زده بود دادم به خاطر مالياتي كه روي گوشي در امارات خورد براي تحويل هم رفتم قسمت گمركات اداره پست كه اونم از لحاظ مبلغ گمركي با ما راه اومد و همونجا تحويل گرفتم.

هادي خان انشااله شما هم زودتر بگيري
    گوشي خوش دستي ، صفحه نمايشش عاليه ، صداي واضح و رسايي داره .
    فقط انگار براي اينتر نت ساختنش چون تمام خدماتش اينترنتي و اين چند وقته من فقط شارژ خريدم اونم ريخت تو اينتر نت.
    يه فرصت به من بديد تا يه چند تايي عكس و فيلم براتون اپلود كنم

چون اين گوشي از امريكا اومده و مال AT&T هست محتويات جعبه با مدل اروپايي فقط در يك هنزفري متفاوت هستن .
    محتويات خودش يه گوشي ، يه باطري ، شارژر ، كابل usb ، كابل hdmi و يه چند تايي دفترچه

اره دوست عزيز 4g هست ولي بكار ما نمياد ، محتويات جعبه را گفتم ، من خودم دنبال اسكرين گارد براش ميگردم كه هنوز متاسفانه پيدا نكردم .

انشااله هر چه رودتر همه شما بتونين گوشي را بخرين.
    ایشالا همه بچه ها زودتر بخرن این گوشی رو .
    از این جعبه نارنجی ها هست دیگه ؟
    آخرش هزینه کمرک و پست اداره پست چقدر گرفت ؟
    واسه اسکرین گارد هم کاش از همون آمازون میگرفتی که یکباره با گوشی بیاد .

2. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

عزیز اسکرین گارد میخوای چیکار خودش گوریلا گلس هست دیگه

گوشی شاپ قیمتش رو کرد 810
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بیا پایین نامـــــــــــــرد
    درسته گوریلا گلس هست و ضد خش . اما اسکرین گارد داشته باشه خیالش راحت تره . در مقابل ضربه و افتادن و خشهای بدجور .
    700 هزار گوشی رو باید خیلی مواظب بود .

در مورد قیمت گوشی شاپ هم امیدوارم زودتر به زیر 700 برسه . چون قیمت جهانی این گوشی خیلی پایین تر از این حرفاست و الان ایران دلیور که 620 داره میده قیمتش نسبتا" واقعیه . هرچند30-40هزار پست و گمرک بهش میخوره

4. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

[QUOTE=musketeer;6344478]عزیز اسکرین گارد میخوای چیکار خودش گوریلا گلس هست دیگه

خدا از دهنت بشنوه [COLOR="Silver"]

درسته گوريلا گلس هست ولي اسكرين گارد يه اطمينان قلبي به ادم ميده كه مبادا يه خش ناخواسته رو گوشي بيافته و از صدمه ديدن زياد هم جلوگيري ميكنه

ایشالا همه بچه ها زودتر بخرن این گوشی رو .
    از این جعبه نارنجی ها هست دیگه ؟
    آخرش هزینه کمرک و پست اداره پست چقدر گرفت ؟
    واسه اسکرین گارد هم کاش از همون آمازون میگرفتی که یکباره با گوشی بیاد .
    اره جعبه نارنجي و هزينه گمركي 30 تومن شد البته با 5 هزار تومن كه بابت پستش گرفتن.
    اون زمان كه خريديم به فكر اسكرين گارد نبوديم حالا يادمون اومد كه ديگه دير شد.

6. این کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

گمرکی و پست 30 هزار تومان شده . خیلی عالیه .
    یعنی الان که ایران دلیور گوشی رو میده 620 با 30 تومان گمرکی میشه کلا" 650 هزار تومان .
    خیلی قیمت عالیی هستش .

با سیم کارتهای وطنی که مشکلی نداره .

8. 3 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

zare جان گوشیرو گرفتی مبارکت باشه . کجا رفتی دیگه نیستی داری حسابی حال میکنیا

10. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

zare جان گوشیرو گرفتی مبارکت باشه . کجا رفتی دیگه نیستی داری حسابی حال میکنیا
    سلام هادي خان
    هم گوشي مار ا مشغول خودش كرد هم ترم تابستان دانشگاه ، به خاطر همين نتونستم بيام اينجا . عذر خواهي مرا بپذير.

گوشي از نظر كارايي فوق العاده است البته رام گوشي گوشي 4.1.83 فرويو است كه من به خاطر فارسي سازي مجبور به Deodex كردن شدم كه احساس ميكنم يه خورده سرعت تاچ و جوابگويي به گوشي كم شده .
    البته در طي اين چند روز چند بار گوشي را به مرحله فنا برده و دوبار برگردونيم.

راجع به بازي هم بگم كه بازي ها رو براحتي اجرا ميكنه البته بعضي از بازي كه مال سخت افزار هاي ديگه هستن را بايد با برنامه ChainFire3D براش مشخص كني بعد بري بريا بازي كه اونم خوب جواب ميده.

در مورد فيلمبرداري و عكاسي هم بگم كه فيلمبرداريش هر 1 دقيقه چيزي حدود 70 مگابايت حجم را استفاده ميكنه كيفيت فيلمش فعلا در فرويو بد نيست حالا هنوز به جينجر اپديت نكردم تا ببينم فيلمبرداري فول اچ دي چطوره.

عكسهاش كيفيت خوبي داره كه چند نمونه را براتون قرار ميدم البته كيفيت 5 مگا پيكسليش نسبت به وايد اسكرين خيلي بهتره.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين عكس هم تو تنظيمات رو حالت وايد اسكرين هست

12. 6 کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

خوب . کیفیت صوتی - کیفیت ساخت گوشی چطوره . مثل بقیه گوشی های موتو هست یا نه ؟

14. 2 کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

خوب . کیفیت صوتی - کیفیت ساخت گوشی چطوره . مثل بقیه گوشی های موتو هست یا نه ؟
    من به جز v3i که خيلي وقت پيش داشتم ديگه گوشي از موتو نداشتم ولي همون يکي هم تو زمان خودش خوب بود
    البته کيفيت ساخت اتريکس چيز ديگري است جاي حرف قرار نداد ه جاي دکمه ها و ورودي ها مناسب قرار داره
    و دست و پا گير نيستن. بدنه خوب و محکم ساخته شده ولي يه خورده سره و امکان داره از دست ادم ليز بخوره و بايد حتما
    براش يه محافظ گرفت.
    کيفيت صوتي مکالمه عاليه ولي صداي اسپيکرش زياد نيست .

16. 6 کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Anonymous13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

من به جز v3i که خيلي وقت پيش داشتم ديگه گوشي از موتو نداشتم ولي همون يکي هم تو زمان خودش خوب بود
    البته کيفيت ساخت اتريکس چيز ديگري است جاي حرف قرار نداد ه جاي دکمه ها و ورودي ها مناسب قرار داره
    و دست و پا گير نيستن. بدنه خوب و محکم ساخته شده ولي يه خورده سره و امکان داره از دست ادم ليز بخوره و بايد حتما
    براش يه محافظ گرفت.
    کيفيت صوتي مکالمه عاليه ولي صداي اسپيکرش زياد نيست .
    سلام . واقعا" بهتون تبریک میگم عزیز . از ال سی دی و فینگر تاچ گوشی برام میگی

18. این کاربر از Anonymous13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام . واقعا" بهتون تبریک میگم عزیز . از ال سی دی و فینگر تاچ گوشی برام میگی
    اول از فينگر تاچش بگم (البته قبلا اموزشش را قرار داده بودم ) كه به اساني قابل راه اندازي است و با 2 اثر انگشت كار ميكنه يعني شما ميتوني 2 انگشت را بهش معرفي كني و براري باز كردن صفحه ازش استفاده كنيد سرعت باز كردن گوشي با اثر انگشت خيلي عاليه يعني اگه گوشي در حالت معمولي اگر قفل باشه تا بخواهي باز كني زمان بيشتري لازم داره تا اثر انگشت.
    در مورد ال سي دي گوشي بگم شما ميتوني از تنظيمات اتوماتيك نوردهي يا دستي براي اون انجام بدي ، كه من در حالت اتوماتيك انجام قرار دادم و كيفيتش خويه به طوري كه در نور افتاب هم ميتوني به راحتي صفحه نمايش و حتي متن ها را ببيني.
    فيلمهاي با كيفيت HD هم داخل گوشي ريختم به خبي و با كيفيت نمايش داد.
    يه مطلب ديگه راجع به صفحه ال سي دي بگم كه اثر مالش انگشت روش باقي ميمونه كه خيلي راحت هم تميز ميشه (با روشهاي خودمون ديگه ..)

20. 2 کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •