بله... آخرشه
بله... آخرشه
موافقمدر صورت مناسب بودن سخت افزارها، ويستا بهتر از Xp عمل ميكنه
اين ديگه يه چيز ثابت شده هست
ویستا بهتره اما در صورتی که سخت افزارهات مناسب باشه!
خیلی خیلی ممنون![]()
دقت كن من گفتم در صورت مناسب بودن سخت افزارها
مثلا رم 2 گيگ يا بالاي 2 گيگ
گرافيك خوب با قابليت ساپورت Directx10
و بقيه سخت افزارها هم بايد بالا باشند
در مورد نصب بازيها اره موافقم
مثلا من خودم همين COD4 را گرفتم 2 دي وي دي هست ابتدا بايد محتويات دي وي دي را بريزي به يه جاي از هارد كه معادل 7 يا 8 گيگ فضا ميخواد و كلي وقت و بعد از روي هارد نصب كني ...
خيلي از گيمها اينجوري هستند
Gears of War هم به همين روش نصب ميشه تازه نزديك 1 ساعت ميكشه تا نصب بشه
اين شركتهاي ايراني خيلي بي انصاف هستند( البته نه همه)
عزیز دل من خوب اینکه تابلو هست توی ویستا خوب اجرا میشه ولی فقط یه کارت گرافیک توپ داشته باشی مثل 8800GT .اون وقت برو ویستا نصب کن و روی very high بزار و حالش رو ببر.موافقم
ویستا بهتره اما در صورتی که سخت افزارهات مناسب باشه!
من از نظر رم و سی پی یو مشکلی ندارم فقط کارت گرافیکم پایینه یه طوری که روی ویستا با Medium مشکل دارم.
روی xp هم با روی high کمی مشکل دارم.
هر وقت کارت گرافیک توپ گرفتم اون وقت نظر خودم رو در مورد اینکه روی کودوم بهتره میگم.
حیف چقدر زود تموم شد تازه داشتیم باهاش سرگرم میشدیم. نه به اون فاکرای که هر چی میرفتی تموم نمیشد نه به این کرایسیس که تا اومدیم ببینیم چی به چیه تموم شد. فکر کنم اینا میخوان ما رو تو کف بگذارن ببینن چقدر طرفدار داره که بتونن روی شماره های بعدی کار کنن. ولی بدتر از همه اینه که این بازی (زبونم لال) که مخصوص پی.سی هست یه روزی فقط برای کنسول ساخته بشه (مثل همین که میگن این شماره رو برای کنسول هم بیرون بدن) واویلا...
نه دوست عزيز نگران نباش.
اگه نسخه هاي ديگه هم بياد مطمئن باش براي پي سي هم صد در صد مياد چون اين بازي به صورت Fps هست و ميدونيد كه اين سبك هم بيشتر مخصوص پي سي هست تا كنسولهاي ديگه.
پس اصلا جاي هيچ گونه نگراني نيست
آقا من توی مرحله دومه فکر میکنم، اونجاییکه میریم یه زنه رو نجات میدیم بعد 2 تا تانک میان خب؟ بعد از اینکه 2 تا تانک رو منفجر میکنم هیچ خبری نمیشه. ممکنه مشکل از Cd یه من باشه؟ آخه گاهی وقتها یه باگهای خفن دیگه ای هم داره. مثلا سربازه پشت مسلسل واسه خودش پرواز میکنه مثل بالون میره بالا یا بعضی از این دشمن ها رو هرچی بهشون تیشر میزنم نمیمیرن. اگر این نسخه ناقصه نسخه کاملش هست؟ ماله من مدرنه. ماله چه شرکتی رو بگیرم که اینجوری اذیت نکنه؟
اگه دوباره مرحله رو از اول بري درست ميشه . حالا من يه چيز جالبتر رو بگم ، منم تو اون مرحلهاي اول هموني كه در اخر بايد بري به يه غار تقريبان همونجا كه بايد دو يا سه تانكو بتركوني اونجا يه دفعه ديدم يكي از تانكها روي لوله پرتاب توپش تو هوا معلق مونده واقعيتش خيلي تعجب كردم . خلاصه بعد از تركوندن اون تانكها و كوشتن چندين دشمن به اون غار كنار ابشار رسيدم كه ديدم وروديش بسته شده. بعد اومدم مرحله از اول رفتم اينبار ديدم كه ورودي بازه و مرحله رو تموم كردم.
در ضمن مال من هم مثل شما از شركت مدرن بود.
آخه مشکل اینه که دوباره هم رفتم و اینجوریه!!! خدا لعنتشون کنه. ما رو باش فکر میکردیم این مدرن کارش درسته هان!!! باید برم از وست بخرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)