متاسفانه عکس هاش تا حدودی آبرنگی به نظر میرسن .
متاسفانه عکس هاش تا حدودی آبرنگی به نظر میرسن .
دوربین های گوشی های سونی اریکسون همیشه خوب بودن و به نظر من سونی اریکسون جز معدود کمپانی هائیست که گوشی های با کیفیت تولید میکنه ....
سه روزه میگن گوشی تو سنندج و شیراز اومده .
منم تعجب میکنم چه طور هنوز به تهران نرسیده .
عکسهاش به نظرم زیاد جالب نیس.
با وجود سی پی یو های دو هسته ای خرید این گوشی با این قیمت فایده نداره.
450 بشه مثل اکسپریا یه دونه میخرم.
راستی میگن جنس بدنش خوب نیس نظرتون چیه؟
سنندج که یعنی عراق!! عراق هم یعنی بازار ازاد دنیا که مثل بقیه ی دنیا جنس ها به زودی میرسن بهش!!سه روزه میگن گوشی تو سنندج و شیراز اومده .
شیراز رو هم نمیدونم جدا!!
---------- Post added at 10:31 PM ---------- Previous post was at 10:28 PM ----------
جون من بیا بخر....450 بشه مثل اکسپریا یه دونه میخرم.![]()
دوست عزیز،فعلا که از دو هسته ای ها خبری نیست!!
بعدشم،قول میدم که تا اخر امسال،هیچ کس فرق بین دو هسته ای ها و تک هسته ای ها رو نفهمه!!(فوقش یه ثانیه زودتر اجرا کردن برنامه ای خاص!!)
در پایان امسال،و شروع سال جدید،کلکسیون تبلت و نت بوک و نوت بوک و گوشی سونی کنار هم،کل نیاز ها رو برطرف میکنن و میره گی کارش!!
در حقیقت،قیمت و کارایی و جنس بدنه و طراحی و همه چیز باید مثل هم باشه....گوشی دیزایر اچ دی یا نکسوس اس هم پر از اسم های بزرگی هستن که احتمالا بزرگ ترین شکست های تاریخ تلفن همراه باشن!!
سونی هم طرفدار های خاص خودش رو داره!
درضمن،مطمئن باشین که شرکت هایی در حد سونی،مثل بعضی جاها نیستن که شب بخوابن و صبح یه قانون یا طرح جدید راه بندازن!! کلی برنامه ریزی میشه و محاسبه و همه چیز و بعدش یه کاری رو میکنن!!
اون موقع که دیگه تولید این گوشی متوقف شده دیگه!
آقا الان شما غیر از فیلمبرداری فول اچ دی با گوشی دو هسته ایت چه کاری میتونی بکنی که با بقیه نمیتونی؟!
فعلا واسه انتخاب گوشیهای دو هسته ای و تری دی خیلی زوده!
Last edited by tanatos; 06-04-2011 at 21:38.
حیف تازه بوت لودر ایکس10 شکسته شدوگرنه ایکس10 رو میفروختم و خودم اولین نفر آرک رو میخریدم
تازه عصر جدیدی واسه ایکس10 دارا شروع شده![]()
اینم چندتا عکس تو تاریکی و محیط داخلی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه واقع بین باشیم نه نتها سنسور exmor نسبت به بقیه رقبا بهتر عمل نکرده بلکه به معنای واقعی کلمه افتضاحه!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نویز فوق العاده بالاست ... حتی بدون زومم اصلاً نمیشه به عکسا نگه کرد!!
![]()
من هم با دوست خوبمون موافقم هنوز زوده بریم طرف 3d و 2 هسته ای....چرا؟
خوب به دو دلیل:
1:تکنولوژی صفحات 3d یک تکنولوژی نوپا هستش که فعلا زمان نیاز داره تا کامل بشه نمیشه فعلا بهش اعتماد کرد چون هنوز به اندازه کافی جا نیفتاده و هنوز bug زیاد داره که باید برطرف بشه و از این گذشته قیمت این گوشیها فعلا خیلی بالاست بین 950 تا یک میلیون تومان که اصلا ارزش خرید نداره و اگر شما میبینید که مثلا lg یا samsung میاد از این تکنولوژی برای گوشیهاش استفاده میکنه بیشتر جنبه تبلیغاتی داره تا جنبه فروش وگرنه برندهایی مثل سونی یا htc که قدیمیکارترند تو فکر این تکنولوژی هستند و وقتی زمانش برسه از این تکنولوژی استفاذه میکنند و اگه واقعا جنبه فروش داشت و زمان استفاده از این تکنولوزی رسیده بود حتما اونها زودتر اقدام میکردند چون برندهای تازه کاری نیستند که ناشیانه عمل کنند.
2:در مورد cpu های دو هسته ای باید بگم که فعلا به خاطر مصرف بالای انرژی و محدود بودن برنامه هایی که از این تکنولوژی استفاده میکنند و همینطور تولید حرارت بیشتر به صرفه نیستند البته من در مورد گوشیهای موبایل صحبت میکنم و tablet ها خیلی بهتر و راحتتر از این تکنولوژی استفاده میکنند و بحثشون جداست.
قیمت همیشه حرف اول تو خرید میزنه پس گوشی باید به قیمتش بیرزه البته کسایی که مشکل مالی ندارند بحثشون جداست چون همیشه بهترین رو میخرند و این بحثها براشون معنی نداره.
فعلا این گوشیها مقرون و به صرفه نیستند.
وقتی موقش بشه برندهای معروف و قدیمیکاری مثل سونی یا htc گوشیهایی با این تکنولوژیها رو تولید میکنند و اون هم از بهترین نوعش...پس عجله نکنید و منتظر باشید تا موقش برسه ...البته اینو برای کسایی میگم که میخوان بروز باشند و البته سلیقه ها و نوع کارکرد هم تو افراد مختلف متفاوت هستش و هر کس بسته به نیازش و سلیقه ای که داره گوشی مورد نظرشو انتخاب میکنه.....
ببخشید که سرتونو درد اوردم
موفق باشید![]()
Last edited by kissyou; 06-04-2011 at 23:02.
خوب خداروشکر یکی از خریداران و جواد کنندگان آرک کم شد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)