تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آیا شما ورزش بدنسازی و پرورش اندام کار میکنید؟

راي دهنده
412. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

301 73.06%
  • خیر

111 26.94%
صفحه 74 از 221 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2203

نام تاپيک: ◄◄ تاپـیـک جامــع بدنـسـازی و پرورش انـدام ►►

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آقا خواهشا یکی جواب مارو بده:من19 سالمه و 180 قد.110 وزن.3 ساله دارم بدنسازی کار میکنم بدون هیچ قرص و مکملی .اول خیلی چاق بودم ولی الان خوب شدم.ولی هر روز دارم گنده تر میشمیعنی بدنم انگار پف داره تیکه نمیشه.هوازی هم کار میکنم.رژیم غذاییم هم معمولیه.
    وزنم کم که نشده هیچ زیادم شده و نسبت به 3 سال احساس میکنم پیشرفتی نداشتم.البته از نظر قدرت فوق العاده پیشرفت کردم.
    وهنوز که هنوزه یکم شکم دارم که هرکارمیکنم آب نمیشه. حالا از عزیزان با تجربه میخواستم بپرسم که مشکل من کجاست ؟ آیا راهی رو اشتباه رفتم؟ خواهشا کمک کنید.
    بدنسازی برای افرادی که چربی دارن خیلی سخت تره، شما اول باید سعی کنی چربیهات رو آب کنی و وزنت رو بیاری پائین. وزنت باید 20 تا 30 کیلو کمتر شه، این کار هم چند ماهی وقت میبره و البته توی این چند ماه باید یه سری تمرینا رو مرتب انجام بدی وگرنه دوباره وزنت بالا میره.
    اینجوری که میگی بعد از سه سال باید بدنت کاملاً ماهیچه ای باشه ولی احتمالاً چون روی ماهیچه ها چربی هست چیزی نمیبینی، پس اولویت رو باید بذاری با از بین بردن چربیها.
    با عرض سلام من 18 سال دارم با 80 کیلو وزن با قد 175
    دو ساله تکواندو کار میکنم حدودا 7-8 لیتری چربی دارم
    میخوام آب کنم چه چیزی رو پیشنهاد میکنی چه تمرینی؟
    چه رژیمی پاسخ رو تو همین فروم بزارید برای من و کسای
    مثل من مشکل من رو دارن با تشکر.
    من تجربه آب کردن چربی رو نداشتم، اما افراد زیادی رو دیدم که این کارو کردن. شما باید چند ماهی روی یه سری تمرینا کاملاً وقت بذاری تا جواب بگیری.
    یه سری تمرین هست، مثلاً روزی حداقل 2000 دراز نشست (حداقل 6 ست) یا 2 ساعت دوچرخه ثابت (این هم در چند ست) یا حداقل 8 کیلومتر دویدن و ....
    با این برنامه بعد از 1 ماه تاثیرش رو میبینی (میتونی از خودت عکس بگیری) و احتمالاً بعد از چند ماه هیکلت کاملاً روی فرم میاد.
    من 10 روزه بدنسازی کار میکنم می خواستم یه برنامه بهم بدید که بدنم اینطوری بشه:

قد:175 وزن:88 سن:17
    10 روز که مدت خیلی کمیه! برنامه هم که همینجوری نمیشه داد، بهتره برای شروع از یه مربی بخوای که این کارو واست انجام بده.
    به نظر تون با قد 175 وزن 55 کیلو هم میشه همچین بدنی درست کرد؟
    100%. با تغذیه مناسب اگه وزنت با ورزش 65 یا بیشتر برسه ماهیچه هات نه شبیه این عکس ولی کاملاً سفت و خوش شکل میشن. شاید 4 ماه بدون مکمل وقت ببره.
    سلام.داداش گلم من الان 6ماه دارم کار می کنم هیچ تغیری نکردم دلیلش چیه؟
    وزنت چند بوده و الان چنده؟ شایدم حرکات رو درست انجام نمیدی!

---------- Post added at 10:56 AM ---------- Previous post was at 10:52 AM ----------

چه موقع هایی باید دوره رفت ؟؟
    قد من 186
    وزن 74
    میخوام یه برنامه ای بدین که بالا تنه حسابی رو فرم بیاد
    منظور سئوال اول رو متوجه نشدم.
    برنامه هم بستگی به شکل هیکل داره. برای بالاتنه بیشتر سعی کن روی سینه (و قفسه) و سرشونه زیربغل تمرکز کنی و البته شکم هم نداشته باشی. دستا هم یادت نره!
    سلام.

دوستان برای شروع بدنسازی حداقل باید چند سال داشته باشیم؟

یعنی محدودیت سنی از چند سال به بالا هست؟

بیشتر منظورم برای سلامت هست که یعنی آسیب به بدن و رشد نرسه و مشکلات جسمی پیش نیاد...

موفق باشید.
    سن خاصی نداره، ولی توی سنای پائینتر بهتره سنگین کار نشه.
    اتفاقاً اگه توی سن رشد و بلوغ کار شه، عضلات کاملاً ماندگار میشن و بعدها براحتی ترمیم و شکل میگیرن!

2. 4 کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

سن خاصی نداره، ولی توی سنای پائینتر بهتره سنگین کار نشه.
    اتفاقاً اگه توی سن رشد و بلوغ کار شه، عضلات کاملاً ماندگار میشن و بعدها براحتی ترمیم و شکل میگیرن!
    با تشکر!

یعنی با تمرینات معمولی و متعادل مثلا از 16-17 سالگی شروع کنیم مشکلی نداره؟ شنیده بودم برای رشد مشکل ایجاد میکنه...

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

با تشکر!

یعنی با تمرینات معمولی و متعادل مثلا از 16-17 سالگی شروع کنیم مشکلی نداره؟ شنیده بودم برای رشد مشکل ایجاد میکنه...
    نه کاملاً بالعکس شنیدی، میتونی با دکتر هم مشورت کنی، البته گفتم که بهتره سنگین کار نشه!

5. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال moh72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

این بدن 1سال و نیم 2سال کار میبره
    ای بابا من که نگفتم میخوام همین امروز اینطوری بشم گفتم 10 روزه دارم میرم باشگاه
    10 روز که مدت خیلی کمیه! برنامه هم که همینجوری نمیشه داد، بهتره برای شروع از یه مربی بخوای که این کارو واست انجام بده.
    دست گلتون درد نکنه
    Last edited by moh72; 15-05-2011 at 00:06.

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

آقا حالا که دارین جواب میدین، این پست منم جواب بدین ممنون میشم:
    من یه مدت باشگاه که میرفتم سفیده تخم مرغ میخوردم. حالا به دلایلی یه دوماهی نمیتونم باشگاه برم، به تخم مرغ خوردن ادامه بدم؟ تغذیه رو باید چیکار کرد تو این مدت؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دلیلش حتما کنکوره اره شایدم نه اصلا به من چه

در مورد سوالت هم باید بگم که بستگی داره چند تا سفیده تخم مرغ میخوری در روز؟

فعالیتت چجوریه ؟

وزن و قدت چقدره اضافه وزن داری یا نه؟

چند وقته باشگاه میری؟

غذای روزانت در چه حده زیاد میخوری یا کم؟

اینا رو جواب بده تا بهت بگم تخم مرغ بخور یا نه

9. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز K A R I M I's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

آقا حالا که دارین جواب میدین، این پست منم جواب بدین ممنون میشم:
    سلام
    اطلاعاتی درمورد ارزش غذایی تخم مرغ ( از دید بدنسازان )
    تخم مرغ حاوی ۱۴ درصد پروتئین است، که از نظر کیفیت بهترین بوده و بیشترین تعادل اسیدهای آمینه در بین تمام مواد غذایی را داراست.

چربی های آن (۱۲ درصد) در زرده تجمع یافته اند و سفیده عملاً فاقد چربی است. آنچه مربوط به املاح می گردد: سدیم عمدتاً در سفیده وجود دارد، آهن، پتاسیم و کلسیم به مقدار خیلی کم در سفیده وجود داشته و می توان گفت که فقط در زرده وجود دارند.

زرده همچنین از نظر ویتامین ها غنی تر است: دو سوم ویتامین های B۱ ، B۲ و کل ویتامین های A و D در زرده وجود دارد. تخم مرغ تازه یا «خیلی تازه» که دارای تاریخ بسته بندی است دارای بیشترین ضمانت می باشد.

به استثناء موارد عدم تحمل، تخم مرغ تازه و خوب تهیه شده، پخته شده بصورت نرم یا سفت، دارای هضم آسان است. و این مسأله تخم مرغ را غذای مناسبی برای زمان تمرین و پیش از مسابقات می کند. یادآوری می کنیم که پروتئین های سفیده تخم مرغ اگر پخته نباشد، توسط بدن قابل استفاده نیست. تخم مرغ بکار رفته در مخلوط های غذایی مثل سوپ ها، دسرها، شیرینی های سبک (بدون خامه) همیشه خوب هضم می گردد.

نظر شخصی بنده ( پس از سه سال بدنسازی نیمه حرفه ای - رها کردن ورزش - خرید وزنه و تمرین در منزل ) :
    از نظر تغذیه شما بهترین کار رو می کنید چه ورزش بکنید و چه نکنید ، با توجه به مطالب بالا شما می تونید تا حدود زیادی از پروتئین مورد نیاز بدنتان رو تامین کنید که با ورزش می تونید به عضله خشک تبدیلش کنید !
    اصلا طرف خرید قرص و آمپول و سایر مکمل ها هم نروید که هیچ فایده ای برایتان ندارد ...

11. 6 کاربر از K A R I M I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه darkdream2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی که قبلا چاق بوده و حالا که لاغر شده شکمش پوست اضافه اورده باید چه ورزش هایی انجام بده تا پوستش سفت بشه؟

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

یه سری تمرینات هوازی باید انجام بدین , مثل دویدن , شکم , طناب زدن , تمرینات پهلو , کلا تو سایت ها برنامه های مختلفی وجود داره , اونی که به هیکلتون میخوره رو انجام بدین

14. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Scary Feelings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    دور از خودم تا جایی که امکان داره

پيش فرض

جناب MehranVB میگم شما تو کار پک آوردن شکم بودی؟ من قدم 183 هست , وزنم 89 , یه خورده هم شکم دارم البته پهلو بیشتره , یه برنامه توپ میشه برا پک آوردن بدین؟

16. این کاربر از Scary Feelings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •