دوستانی که تک فرزند یا تک پسر هستن در صورت ارائه مدارک به پادگان اموزشیشون بی شک محل سکونت میافتن البته دوستان متاهل هم جزو این بند میشن
دوستانی که تک فرزند یا تک پسر هستن در صورت ارائه مدارک به پادگان اموزشیشون بی شک محل سکونت میافتن البته دوستان متاهل هم جزو این بند میشن
منم چند روز پیش به توصیه روزبه عزیز رفتم و شناسنامه و کارت ملی خودم و پدرم رو کپی برار اصل کردم تا تو آموزشی ارائه بدم...که اگه خدا بخواد تو محل خودمون خدمت کنیم!![]()
خواهشن کسی در مورد زمان ارائه مدارک کسری خدمت یه توضیح کامل به من بده (منظورم اینکه باید مدارکی را که آماده کردم چکارشون کنم؟)
شما بعد از اینکه نامه کسری رو گرفتی همراه با دفترچه میبری پلیس+10 تا برگه سبزی که قراره برات بیاد توش موضوع کسر خدمت شما درج بشه...البته نامه پیش خودت میمونه تا زمانی که وارد یگان شدی اونو ارائه بدی.
اتفاقا رو به رومون اون دست خیابون مرکز راهنمایی رانندگیه...خداکنه اونجا بیافتم.
یعنی میشـــه؟!![]()
نامه کسر خدمت رو باید از کجا گرفت ؟
پادگان محل خدمت پدر ؟ یه بار رفته بودیم گفتن باید بری آموزشی بعد اقدام کنی واسش . یه کارتی هم دادن به اسم کارت ایثار
دوستان من تا اخر اسفند بايد دفترچه رو بفرستم ( خير سرمون 28 ام امتحان ارشد دارم فكرم كلا درگير خدمت شده )
تاريخ اعزامم حدودا كي ميشه ؟
خودم ميخوام بشه بعد از خرداد
بعد من يك اشنايي دارم گفته برگه سبزت اومد برام فكسش كن كاريت نباشه ديگه ميندازمت هر جا بخواي
( بعد از اومدن برگه سبز هم مگه ميشه تغيير جا داد ؟ )
اگه تونست كجا بهتر از همست ؟
سپاه ؟ ارتش ؟ نيرو انتظامي ؟
يك سري ميگن سپاه اسمش در رفته به راحتي و هتل بودن و در عمل خيلي سخت گيري ميكنن
يك سري ميگن ارتش اسمش بد رفته به سختي و بهتره از بقيه
اگر كسي با اين مورد جواب گرفت بياد اعلام كنه. منم از تك پسر بودن خيري نديدم. بلكه توي اين مورد ببينمدوستانی که تک فرزند یا تک پسر هستن در صورت ارائه مدارک به پادگان اموزشیشون بی شک محل سکونت میافتن البته دوستان متاهل هم جزو این بند میشن![]()
اول اینکه با برگه سبز میشه همه کار کرد.خیالت راحت.
در موردسپاه یا ارتش یا نیروی انتظامی باید بگم اون به روحیه و محل خدمتت بستگی داره عزیزم.
به نظر من سپاه توی پادگان های داخل شهری یا اطراف حومه شهری ناحیه های بسیج ویا حوزه های بسیج مناسبترین جای خدمتش هست.
ارتش فقط ستاد های درون پادگان ها همین.
نیروی انتظامی رو به نظرم بی خیال شی بهتره .خودم توی نیروی انتظامی بودم ومیدونم چه بلایی سر آدم میارن.
اما در کل یه نصیحت برادرانه بهت میکنم هرجایی با هرلباسی افتادی بزنش به بی خیالی وزیاد سخت نگیر این باعث میشه کمتر اذیت بشی.
سعی کن شاد باشی و از هرفرصتی برای مسخره بازی وشادی استفاده کنی اون جوری دیگه نمی فهمی کی خدمتت تموم شده جانم.
با چه مدرکی میخوای بری؟
وقتی برگه سبزت بیاد باید سعی کنی خودت رو توی یه پادگان پذیرش کنی (مثل دوستم نشینی بگی خدا بزرگه حالا داره توی ارتش اهواز خدمت میکنه با مدرت فوق دیپلم)
پارتی کلفت هم نمیخواد ولی بده به همون آشنات و بگو بندازدت نزدیکترین پادگان سپاه و اونجا پذیرشت کنه
من خودم نیروی هوایی سپاه خدمت کردم با مدرک دیپلم همش حال بود
اگه مدرکت فوق یا لیسانس باشه که دیگه بخور و بخواب
اگه دیپلم به پایین باشی به غیر از سپاه همه جا بیچارت میکنند و خیلی اذیت خواهی شد
![]()
Last edited by *hamedkhatar*; 21-01-2011 at 13:24.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)