تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 416 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 4153

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در اسپانیا | فصل 2010-2011

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

فکر کنم پیچ خورده...نه ؟
    مصدومیت دست کم 15 روزه برای مسی
    لیگامنت داخلی قوزک راست پای مسی به شدت ورم کرده است.
    سایت گل- پس از انجام گرفتن تستهای اولیه برروی قوزک پای مسی ، مشخص شد که لیگامنت داخلی قوزک راست پای او دچار تورم شدیدی شده است.

اویفالوژی، بازیکن اهل چک باشگاه اتلتیکو مادرید، در دقایق پایانی بازی تکل بسیار خشنی برروی پای مسی رفت و باعث مصدومیت ستاره آرژانتینی شد. اویفالوژی بلافاصله پس از پایان بازی یکشنبه شب ورزشگاه بیسنته کالدرون به رختکن بارسلونا رفت تا از لیونل مسی از این بابت عذرخواهی کند.

چنین مصدومیتهایی ، بازیکن را دست کم به مدت 15 روز از میادین ورزشی به دور نگاه خواهد داشت و بدین ترتیب انتظار می رود که مسی حدود 2 هفته از همراهی بارسلونا محروم باشد. پس از انجام تستهای ابتدایی، مشخص شده که مصدومیت او استخوانی نبوده ولی ظهر دوشنبه تستهای دقیق تری روی پای مسی انجام خواهد شد تا میزان دقیق مصدومیت او مشخص شود.

در صورتی که مسی15 روز از همراهی بارسا محروم باشد، ستاره آرژانتینی شانس رویارویی با اسپورتینگ خیخون و مایورکا درنوکمپ و مصاف با اتلتیک بیلبائو و روبین کازان در خانه حریف را از دست خواهد داد.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خوب خداروشکر همش15روز بیشترنیست...
    فکرکنه که مثلا بن شده از بازی!
    اما جدای از شوخی فوتبال بدون ستاره مثل آسمون ابری میمونه!!بی روح وکسل کننده.

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خوب خداروشکر همش15روز بیشترنیست...
    فکرکنه که مثلا بن شده از بازی!
    اما جدای از شوخی فوتبال بدون ستاره مثل آسمون ابری میمونه!!بی روح وکسل کننده.

صد در صد
    فوتبال بدون ستاره هاش معني نميده
    شاعرم كه شدي يوسف جان

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب...پپ تو مصاحبه بعد بازی گفته که مصدومیت مسی شکستگی نیست و فردا قراره آزمایش هایی روی پاش صورت بگیره و مدت مصدومیتش رو مشخص کنه!

لینک خبر:
    کد:

من فکر نمی کنم این پای ورم کرده بتونه زودتر از دو-سه هفته به حالت عادیش بر گرده!

اگه عمدي زده خدا ازش نگذره ببين چه بلايي سرمون آورده

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

صد در صد
    فوتبال بدون ستاره هاش معني نميده
    شاعرم كه شدي يوسف جان
    ممنون گرافیکارجان

اگه عمدي زده خدا ازش نگذره ببين چه بلايي سرمون آورده
    نه فکرنمیکنم عمدی درکارباشه...
    اما خدایی این مسی رو خیلی میزنن.کلی میگم اگه یه آماری از 2فصل قبل تاالان دربیارن یه رقم نجومی میشه میزان خطاکردن وزدن روی این بنده خدا...

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

___این بارسا که انقد ازش بالا میرید 17 تا قهرمانی لیگ از ما عقبه به عبارتی اگه از الان به مدت 17سال پشت سر هم قهرمان لالیگا بشید تو قهرمانی لالیگا میشیم مساوی

___
    در مورد قهرمانی CL هم 6 تا عقبید و به نظرم برید از خجالت بمیرید و دیگه انقد از این تیم در پیت بالا نرید

___...

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

___این بارسا که انقد ازش بالا میرید 17 تا قهرمانی لیگ از ما عقبه به عبارتی اگه از الان به مدت 17سال پشت سر هم قهرمان لالیگا بشید تو قهرمانی لالیگا میشیم مساوی

___
    در مورد قهرمانی CL هم 6 تا عقبید و به نظرم برید از خجالت بمیرید و دیگه انقد از این تیم در پیت بالا نرید

___...
    من خودم رئالي ام و اينا هم مايه افتخاره
    اما به قول يكي ميزان حال فعلي تيم هست!! كه البته خوزه تيمو داره را ميندازه...
    من دوست دارم امسال هرجوري شده CL رو بگيريم...!

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان خدارو شکر که بارسا برده و تاپیک به این سرعت پیش روی کرده والا اگر می باخت شاهد چه توهین ها و درگیرها و متلکهایی بودیم ،
    +
    جناب yuseph نشانه های ... رو مشاهده می کنی عزیز ؟ یا هنوز هم نظر دیگه ای داری ؟

+
    به نظر من مصدومیت مسی باعث افت چندانی برای بارسا نخواهد شد ، اگر یادتون باشه در بازی های گروهی CL فصل پیش در بازی برگشت با اینتر ، بارسا بدون مسی 2-0 برد ، به نظرم وجود ویا باعث می شه تا نبود مسی چندان ضربه ای به تیم وارد نکنه ( البته تا حدودی فوتبال چشم نواز بارسا بواسطه حرکات مسی در منطقه ی 1/3 تهاجمی حریف تضعیف خواهد شد اما از حیث نتیجه نهایی فکر نمیکنم بارسا دچار مشکل بشه) .

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گواردیولا: اتلتیکو با این بازی می تواند مدعی قهرمانی باشد

سایت گل – پپ گواردیولا، مربی جوان بارسلونا از سبک بازی تیمش در دیدار یکشنبه شب ورزشگاه بینسته کالدرون مقابل اتلتیکومادرید که با برتری 2-1 بارسا همراه بود، رضایت کاملی داشت.

پپ در پایان این دیدار در صحبتهایی گفت:« بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشتیم. با در نظر داشتن فرصتهایی که خلق کردیم، می توانستیم بازی را با نتیجه 5-1 به پایان ببریم. ما از میانه میان و از جناحین به سمت دروازه حریف حرکت می کردیم. ونباید فراموش کنید که حریف ما قهرمان لیگ اروپا و پیروز سوپرکاپ اروپا مقابل اینتر بود.»

مربی بارسلونا که از تکل خشن اویفالوژی برروی مسی، به شدت ناراحت بود ادامه داد:« ما به خاطر بازی تیم بسیار راضی هستیم ولی از برخورد به وجود آمده به شدت ناراحت شدم. خود تصاویر گویای همه چیز هست. اکنون تنها می توان به رسانه ها در این رابطه گفت. شمایی که مقاله ها را می نویسید، این وظیفه را دارید که آنچه رخ داد را مطرح کنید. مسی کم فریب ترین بازیکن رقابتهای لالیگاست که هرگز داوران را فریب نمی دهد. او فقط به ارائه بازی خوب و گلزنی فکر می کند.فقط نباید به فکر حفاظت و مراقبت از کریس رونالدو بود، داوران باید ازتمام بازیکنان محافظت کنند.»

گواردیولا با لحنی طنزآلودی به آنالیز حریف دیدار یکشنبه شب تیمش پرداخت و گفت:« اگر اتلتیکومادرید در تمام طول فصل با همین قدرت بازی کرد و هجومی به میدان برود،قطعا می تواند برای قهرمانی در لالیگا و کسب پیروزی مقابل رئال تلاش کند.»

مربی جوان بارسا در بخش پایانی صحبتهایش با تمجید از دخیا، دروازه بان اتلتیکو گفت:« دخیا دروازه بان بزرگی است . او تیمش را از شکست با اختلاف گل به مراتب بیشتری نجات داد.»

کد:

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

ممنون گرافیکارجان

نه فکرنمیکنم عمدی درکارباشه...
    اما خدایی این مسی رو خیلی میزنن.کلی میگم اگه یه آماری از 2فصل قبل تاالان دربیارن یه رقم نجومی میشه میزان خطاکردن وزدن روی این بنده خدا...
    نه این مسی خودش رو به زور میندازه گردن بقیه
    اما به قول يكي ميزان حال فعلي تيم هست!!
    نه دیگه اگه میزان حال فعلی بود که همون مثال معروف من میاد وسط.اگه میزان حال فعلی باشه که یعنی یونان 2004 اون موقع از آلمان و هلند و پرتغال و اینا بهتر بود(که نبود)
    البته الآن هم بارسا وضع خوبی نداره.دوم بشه شانس آورده....
    cl هم بعید می دونم بتونه بگیره.ما خوزه رو داریم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •