تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 120 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1199

نام تاپيک: نشد که بپرسم

آخر فروم باز Haj_Amoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    پادشاهی قدسی اخوت برحق

پيش فرض

1. آیا یه کشور میتونه به اندازه دلخواه پول چاپ کنه؟
    می‎تونه، چنان‎که من می‎تونم خودم رو از پنکه حلق‎آویز کنم! ولی واضح هست که کار اشتباهی ست!
    چاپ پول زیادی و دادن اون به دست مردم، تقاضای مردم برای خرید رو افزایش میده! چون این تقاضا بدون تناسب با عرضه افزایش پیدا کرده، سبب تورم میشه. مثل وقتی که جنسی در بازار کمیاب میشه. [خلاصه نوشتم؟]
    یه مشکل دیگه هم دارم. نمیتونم کره زمین رو درک کنم.

الان یه توپ به شما بدن چه طور میتونید توی اون سطح ایجاد کنید.(همین چیزی که الان داریم روش راه میریم)
    بعد سطح ایجاد کنید باید اون سطح کروی رو بردارید تا بتونید ازش خارج بشید و به فضا بیایید. چه چیزی باعث گرد دیده شدن زمینه؟
    من متوجه نشدم!
    ما نسبت به زمین کوچک‎نر از اون هستیم که به همون آسونی یه توپ فوتبال به گردی‎ زمین پی ببریم.
    متاسفانه باقی رو هم متوجه نشدم! سطح ایجاد کنیم؟ یعنی چی؟

شما در گرد بودن زمین شک دارین یا نمی‎دونین چرا گرد شده؟

2. 5 کاربر از Haj_Amoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نشد بپرسم: برای عقد چه مدارکی نیازه (هم برای پسر هم دختر) قبل از عقد ازمایش خون اجباریه

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بر همگی
    دمار کلمه ی عربی هست و معنیش نابودی و خرابی هست .
    translate.google.com/m?hl=en&sl=ar&tl=en&ie=UTF-8&prev=_m&q=%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%B1
    مثال :
    به سلاحهای کشتار جمعی یا تخریب وسیع مثل بمب اتمی میگن " أسلحة الدمار الشامل "
    مثال 2 -
    الحَربُ لَیسَت إلّا الدَّمار
    جنگ چیزی جز نابودی نیست .
    به رزم ناو میگن " مُدَمِّرَة " از مصدر تدمیر یعنی نابود کننده .
    البته این رو فقط برایِ کامل تر شدنِ توضیح دوستمون آقا آرش خدمتتون عرض کردم وگرنه معنیِ عامیانه اش همان بیچاره کردن و خانه خراب کردن و روزگار کسی رو خراب و سیاه کردن هست .
    سلام محمد گرامی...

دمار دارای سه معنا و سه ریشه مستقل است، که این دمار که شما میگید اونی نیست که در ترکیب دمارش رو درآوردن استفاده میشه. اون معنیش همونطور که گفتم رگ و پیه

بنقل از دهخدا:

دمار : دمار. [ دَ ] (عربی اِمص ) هلاک . انقراض . زوال . محو شدن .

دمار: [ دَ ] (ترکی ، اِ) {ریشه ی} توتون ، و آن از «دمار» ترکی است که به معنی رگ و رگه می باشد.
    - دمار از جان (نهاد، هستی ، دماغ ، مغز) کسی برآوردن (درآوردن ) ؛ او را بسیار عذاب دادن . سخت شکنجه دادن . کنایه است از به هلاکت افکندن و هلاک کردن و کشتن او.

دمار : [ دَ ] (اِ) دم و نفس .

بسیار جالبه هر سه کلمه ترکی-فارسی-عربی در این ترکیب دارای معنیند، با وجود ریشه های متفاوت، که دم فارسی از نفس میاید و دم عربی از خون و ترکی اشاره به میانه توتون پیچیده دارد.
    اما در این ترکیب مورد نظر ما همونطور که در مورد دو میبینید زنده یاد دهخدا ذیل ریشه ترکی آورده اند.
    + خودمان هم قیاس کنیم دمار کسی را درآوردن با رگ و ریشه اش را درآوردن شبیه تر است؛ و با نابودی کمتر جفت میشود. چون میگوییم به هلاکتش انداخت یا شبیه آن، نه هلاکتش را درآورد یا خرابی را ازنهادش درآورد.

5. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

الان یه توپ به شما بدن چه طور میتونید توی اون سطح ایجاد کنید.(همین چیزی که الان داریم روش راه میریم)
    بعد سطح ایجاد کنید باید اون سطح کروی رو بردارید تا بتونید ازش خارج بشید و به فضا بیایید. چه چیزی باعث گرد دیده شدن زمینه؟
    چرا "گرد دیده شدن" ؟؟؟؟ خب گرده دیگه
    به خاطر شعاع خیلی زیادش نسبت به فاصله های اطرافه ماست که به نظر صاف میاد
    برای آزمایش تجربی هم کافیه بری کنار دریا و دور شدن یه کشتی رو ببینی ... میبینی که یواش یواش از پایینش شروع به محو شدن میکنه.
    اگه حوصله داری اینجا ایزاک آسیموف همه ی روش های فهمیدنش رو توضیح داده :
    HOW DID WE FIND OUT THE EARTH IS ROUND
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 5 کاربر از M A T I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    سوال بسیار جالب و بجایی بود

پيش فرض

من حرفم اینه که یه حجم بسته باعث میشه یه چیز گرد دیده بشه.مثلث دیده شه، یا هر چیز دیگه ای. مثلا چسبیدن سطوحی از پلاستیگ به هم باعث میشه یه حجم پلاستیکی رو ببینی.
    چه چیز باعث گرد دیده شدن زمینه؟ هوا؟!!!!!!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم این سوال رو در انجمن نجوم پرسیدید وبا هم بررسیش کردیم، به اون توضیحات بر اساس این سوالتون مضاف کنید

+وقتی من توپ یا کره یا هر حجم دیگه ای دارم خودش سطح داره نیاز به ایجاد سطح نداره، سطح یک تعریف برای یک مفهومه.
    و بین تعریف مفروضات مثل اشکال دوبعدی مثل دایره-مربع-مثلث و... و ملموسات مثل اجسام و حجمهای سه بعدی مثل کره-مکعب-هرم و... هم باید تفاوت قایل شد،
    دسته دوم چیزهای ملموس هستند و نوع دید بهشون زمین تا آسمون با هم فرق میکنه، نباید اینها رو یکی بگیرید. شما مرتب اینها رو بجای هم بکار میبرید. اشکال شاید اینجاست.

+ما روی زمینیم نه توی آن، برای خارج شدن ازش نیاز به برداشتن سطحش نداریم....

+ما وقتی به فضا میایم از دور به این حجم بسیار بزرگ نکاه میکنیم، همونطور که در اون تاپیک هم مثال زدم یک مورچه روی بالن شاید متوجه کروی بودنش نشه و حس کنه روی یک سطح صافه. ولی با دور شدنش و با چیزی که موسومه به دیدن تصویر بزرگ از دور متوجه اش میشه.

+حتی نیاز به دور شدن هم نیست ، روی کره زمین با محاسبات جغرافیایی و... قابل اثباته(چندین روش)

اگر کمکی نکرد سوالتون رو روشنتر کنید و ببینید در بطور دقیق چه مفهومی مورد سوال است.
    ماهیت کره-عملکرد جاذبه-چشم انداز حجم های بسیار بزرگ نسبت به عامل-طریقه انجام سفرهای فضایی.

من حرفم اینه که یه حجم بسته باعث میشه یه چیز گرد دیده بشه.مثلث دیده شه، یا هر چیز دیگه ای. مثلا چسبیدن سطوحی از پلاستیگ به هم باعث میشه یه حجم پلاستیکی رو ببینی.
    چه چیز باعث گرد دیده شدن زمینه؟ هوا؟!!!!!!

هسته زمین از فلزات سنگین و برخی دیگر از مواد مذاب ، گوشته آن(که بیشتر حجمش است) از ورقه های سنگی، پوسته اقیانوسها از سنگهای آذرین (بیشتر بازالت) و پوسته قاره ها از بازالت وشبیه به آن در لایه اول و سنگهای گرانیتی در لایه دوم متشکل شده(این توضیحات بسیار مختصر و ساده و فقط برای دادن شمای مواد تشکیل دهنده است).
    خب پس از این نتیجه میگیریم بدون در نظر گرفتن هسته 80-90درصد زمین از ورقه های سنگی و سنگها و مواد فرسایش یافته آنها تشکیل شده و در قالب تعریف سیارات و کرات به اصطلاح خاکی جا میگیره.

خوب چرا تصور این موضوع برای شما سخته که این سنگها به شکل یک کره به هم چسبیدن؟

شاید منظورتون اینه که حالا چرا کره ؟ و چرا در هنگام پیدایش مکعب و یا هرم و یا چندوجهی منظم یا نامنظم و...نشده؟
    این هم بعلت این است که جاذبه* از مرکز به طور یکسان به توده این مواد این کره فشار میاره و با کمک انرژی گردش، مواد بصورت یکسان پخش شن که بهترین و پایدارترین حالت برای این وضعیت همبستگی این مواد کروی شدنه.
    چون در احجام هندسی فقط کره است که محیطش کمترین فاصله ممکن رو از مرکز داره.
    پس این مواد کم کم به صورت کره** به هم چسبیدن و تشکیل سیاره رو دادن(حالا سیاره زمین یا هر سیاره دیگری)

امیدوارم روشن بوده باشه.

*فقط گرانش سیارات بزرگ این قدرت رو داره، نه هر سیارک و سنگ سماوی سرگردانی،
    توده اولیه برای ایجاد جاذبه فدرتمند باید نزدیکی و حجم کافی رو داشته باشه.

**و این موضوع رو هم در نظر باید داشت که این کره بسیار نامتوازن و همچنین پخه که اون هم دلایل خودش رو داره که بحث دیگری است.

10. 4 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

نشد بپرسم: برای عقد چه مدارکی نیازه (هم برای پسر هم دختر) قبل از عقد ازمایش خون اجباریه
    کسی هست منو راهنمایی کنه؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

برای ازمایش خون باید بری محضر و یک برگه بگیری.بعد با اون برگه میری ازمایش میدی .بعد اون جوای ازمایش برای عقد مهمه و شناسنامه..اگر کپی لازم باشه اون موقع که میری برگه ازمایش رو از محضر بگیری بهت میگن
    جوای سوال دومت هم اینه.بله.بدون برگه ازمایش خون عقد نمیکنند

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت

پيش فرض

می‎تونه، چنان‎که من می‎تونم خودم رو از پنکه حلق‎آویز کنم! ولی واضح هست که کار اشتباهی ست!
    من هم حرف شما رو تایید میکنم. من میگم به جای اینکه پول رو بدن دست مردم، برن با اون پول از خارج چیز میز بیارن. نه از اونایی که تولید کشور رو فلج کنه. من مثال آب فقط به ذهنم میاد.

پروفشنال Petros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت

پيش فرض

آقا Arash4484
    خیلی ممنون برای وقتی که گذاشتی.

حالا یه حرکتی. اگه مثلا استاد شما بخواد ازتون به عنوان کار دستی زمین رو شبیه سازی کنی و براش کوه و نا همواری و آدم و ... بزاری. زمین صاف کجای کار دستیت میشه؟ اگه من از دور به کار دستیت نگاه کنم میتونم دریا رو ببینم؟ تو رو خدا ببخشید اینقدر سوال مسخره میکنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •