تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 1746 اولاول ... 2464707172737475767778841241745741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

شما هی میگی بخون! کجا بخونم؟

داداشن ؟ چه باحال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    For a ranged Attack Damage champion like Draven, proper positioning is extremely important for maximizing your damage potential while remaining safe. For Draven, however, good positioning will also allow you to utilize your primary damage ability, Spinning Axe, to its fullest potential. Upon activation, Draven’s next basic attack will deal bonus damage and cause his signature throwing axe to bounce high into the air. Catching the axe will refresh the effect, causing Draven’s next basic attack to also become a Spinning Axe. After a couple of catches, Draven can even activate the ability a second time to utilize two Spinning Axes at once!
    نکته برداری کنی می فهمی
    Unlike his brother Darius, victory in battle was never enough for Draven.

2. این کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

مثل sivir میشه که
    باید باحال باشه

6300 تا دارم ... صبر میکنم تا بیاد بخرمش
    نمیدونی کی میاد؟

پروفشنال Witcher6610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    On My Pc

پيش فرض

فردا صبح که بیدار شدی بزار آپدیت...
    حتما اون موقع میاد...
    توصیه می کنم واستی Free شه بعدش هم Nerf شه بعد بخرش!
    چون همه هیرو ها حتما Nerf میشن!!!

5. این کاربر از Witcher6610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دقیقا همه Champ ها وقتی میان OP هستن تا حسابی Riot پول به جیب بزنه، اونایی که خیلی دوست دارن Champ های OP بازی کنن زود میرن با Riot Point میخرنش مخصوصا Bundle ها رو با تمام Skin هاشون، خیلی هم راضین، بعد از 2 هفته Nerf میشه تا Balance بشن اونوقت میرن تو Forum گریه و زاری که چرا Nerf شده!

7. این کاربر از mnime بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

آقا هیچ راهی نیست rp یا ip رایگان بدست آورد ؟
    من حالِ تکمیل کردن Rune مو ندارم دیگه ...

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اگه ip می خوای که با بازی پشت هم تو یه روز زود جمع میشه ولی rp بیشتر به درد skin می خوره که اگه خیلی خیلی champion ای که دوست داری برات عزیزه.می تونی 10 تا ای دی بسازی با دعوت نامه خودت بعدش همه رو لول 10 کنی اونوفت بهت 975 rp بهت میده که تا اون موقع موهاتم سفید میشه!(کلا اسکین ادم عوض میشه همراه با چمپ بعد اینکارا) یا وایستی هر چند وقت یه بار خبری بشه riot .rp مجانی بده اندازه نخود!
    سریع ترین راه به دست اوردن ip هم مپ dominion هستش که اگه خوب بلد باشی زود میتونید تمومش کنید.

10. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سریع ترین راه به دست اوردن ip هم مپ dominion هستش که اگه خوب بلد باشی زود میتونید تمومش کنید.
    با زود تموم کردن که IP بیشتری نمیگیری. مقدار IP هر بازی به برد و مدت زمان بازی ربط داره، هر چی بیشتر طول بکشه بیشتر IP میگیری تا 55 دقیقه که Cap هست، البته برای Summoner's Rift، بیشتر از 55 دقیقه همون 55 دقیقه حساب میشه. فرمولش هم هست : 18 + (2.312 x مقدار زمان بازی به دقیقه)

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

dominion که خیلی راحته حتی پ بار هم نمیمیرم من

این draven نیومدا
    واسه من آپدیت نشد

ولی هیرو فری اومده داریوس هم هست

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

و در ضمن هیچوقت سعی نکن 10 بار خودت رو Invite کنی تا بتونی اون RP مربوط به Referral رو بگیری، ممکنه کل IP و RP هایی که از این راه بدست آوردی ازت بگیرن، حتی ممکنه کلا بن بشی. اونا از روی IP کامپیوترت میفهمن که خودتو Invite کردی.

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با زود تموم کردن که IP بیشتری نمیگیری. مقدار IP هر بازی به برد و مدت زمان بازی ربط داره، هر چی بیشتر طول بکشه بیشتر IP میگیری تا 55 دقیقه که Cap هست، البته برای Summoner's Rift، بیشتر از 55 دقیقه همون 55 دقیقه حساب میشه. فرمولش هم هست : 18 + (2.312 x مقدار زمان بازی به دقیقه)
    dominion زمان خیلی مهمتر از چیزیا دیگه هستش.بازی زیاد طول بکشه با یه اشتباه کوچولو می بازید.زود تموم کردن=تعداد برد بیشتر=> ip به دست اوردن سریع تر تو dominion !
    و در ضمن هیچوقت سعی نکن 10 بار خودت رو Invite کنی تا بتونی اون RP مربوط به Referral رو بگیری، ممکنه کل IP و RP هایی که از این راه بدست آوردی ازت بگیرن، حتی ممکنه کلا بن بشی. اونا از روی IP کامپیوترت میفهمن که خودتو Invite کردی.
    من اگه وقتشو داشتم می شستم همین اکانتمو 30 می کردم چه کاریه! rp اضافه پیشکششون بشه.تا الان هم یه اسکین بیشتر با rpنگرفتم اونم ماله زمانیه که چند ماه پیش 400 تا اینا rp به همه هدیه دادن.
    اینکه روشنه کسی با ای پی خودش اکانت نمی ره بسازه.میره ip change می کنه!800 تا rp الان تو ایران حدود 15 تومن می فروشن بعضی جاها.

15. این کاربر از avator20002000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •