Go sms pro
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Go sms pro
این برنامه رایگان هست؟ یا پولی هستش؟
رایگانه
چقدر جالب ک هیچکی اینحجا جواب گو نیست و مدیران هم نمیبندن اینجارو
سلام بچه ها خسته نباشید من گوشیمرگلسی 3500 مز دادم بلد نیستم درستش کنم شما بلدین یک راه به من بگین من درستش کنم مرسی ممنون![]()
سلام خسته نباشید
بهترین نرم افزار برای اجرای برنامه های جاوا روی آندروید چیه؟
خیلی تلاش کردم پیداش کنم ولی هرچی پیدا میکنم ماله آندروید 2 هستش من آندرویدمو به 4 ارتقا دادم
بعد سوال دیگه ای که دارم اینه که چرا از وقتی گوشی رو ارتقا دادم بعضی نرم افزارا بعد یه مدت استفاده ارور میدن میان بیرون؟راهی برای درست کردنش هست؟
گوشیم xperia pro هستش
اگه کسی چیزی میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه![]()
از این مطمئن هستید که دیتای دانلودی شما با مدل پردازنده شما همخونی داره یا نه؟
آسفالت ها هم کلا روی یه تعداد محدودی از دیوایس ها کار میدن
مشکل چیه دقیقا؟!
اکثر برنامه های جاوا مدل مشابهشون روی اندروید هست. و ضمنا برنامه های apk خیلی بهتر و پیشرفته تر از مدل های جاوایی هستند. بگردید نمونه مشابه اندرویدی رو پیدا کنید
امولاتور جاوا هم بگردید هست یه سرچ بزنید... ولی دیگه کسی استفاده نمیکنه!
اون سوال فورس کلوز هم به خاطر ناهمخونی اپ با رام هست. باید نسخه های جدیدتر رو بگیرید و نصب کنید. یا کلا باگی داره اون اپ که این مشکل رو داره
گاهی هم کلا به خاطر رامه این مسائل
بله من مطمینم فقط مشکلی که دارم اینه که وقتی وای فا روشنه اما چیزی نیست که بهش وصل بشه وارد بازی میشم بازی اررور دانلود میده و من وای فا رو انتخاب میکنم میره تو منووای فای گوش و میمونم دیگه چکار کنم ؟
سلام دوستان يه سوال داشتم ،زماني که داريم يه برنامه دانلود ميکنيم يا بازي اگ در حين دانلود يا نصب پيغام هاي طبيعي که از طرف سيستم صادر ميشه مثلا شارژ مياد زير 30 درصد و ازمون ميخواد گوشي رو به حالت پاور سيوينگ ببريم و ما کنسل کنيم و ادامه دانلودو ميديم يا زماني که در حين دانلود يا نصب برنامه اي گوشي ميره رو حالت stand by مشکلي وايه فايلي که داره دانلود ميشه پيش نمياد؟ مثلا ناقص يا خراب دانلود شه در حالي که دانلود کامل ميشه
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 4 Beta
يه سوال ديگه هم داشتم...
فلش پلير روي مرورگر کروم نصب نميشه يا اينکه نسخه خاصي داره؟
Sent from my HUAWEI U8950-1 using Tapatalk 4 Beta
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)