من میخوام یه موتور بخرم بین اینا کدوم بهتره؟
طرح ویو آشیل
طرح ویو کویر
طرح ویو احسان
یا اگر گیر بیاد پالس 135
؟
مرسی
من میخوام یه موتور بخرم بین اینا کدوم بهتره؟
طرح ویو آشیل
طرح ویو کویر
طرح ویو احسان
یا اگر گیر بیاد پالس 135
؟
مرسی
سلام
به ترتیب :
پالس 135
با اختلاف زیاد بعد از اون طرح ویو کویر ( رادیسون و رکورد )
سلام دوستان
بنده قصد دارم برای خرید موتور سیکلت آپاچی 180CC به گمرک تهران مراجعه کنم
بچه شهرستان هستم - از نحوه خرید موتور تو گمرک بی اطلاعم
آیا مدارک خاصی باید همراهم داشته باشم ؟
آیا موتور سیکلتی که از گمرک خریداری بشه ، همونجا پلاک میشه و کارت و سند رو به خریدار تحویل میدن ؟
بعد اینکه یه روزه هم میشه کار رو اوکی کرد و برگشت شهرستان ؟
همچنین یکی از دوستانم گفت پلاکهایی که رو موتورهای تو گمرک هست ، مربوط به تهرانه و شما اگه بخوای اون موتور رو با پلاک تهران بیاری شهرستان دوباره باید ببری تعویض پلاک شهر خودتون و مجددا پلاک رو عوض کنی
و درواقع دوبار باید پلاک کنی موتور رو . آیا این قضیه درسته ؟ ممنون میشم پاسخ جامع بدید
قیمت آپاچی 180 تو شهر ما 6800 که با بیمه میشه 7 تومن - تو گمرک چنده قیمتش ؟
ببخشید سوالاتم زیاد شدن
خواهشمندم در صورتی که تجربه خرید موتورسیکلت از گمرک دارید ، تجربیات خودتون رو بیان بفرمائید
با تشکر از شما دوستان و سروران گرامی
یا حق
Last edited by ghost leader; 03-07-2015 at 22:51.
سلام
قیمت امروز 6100
خیابان شهباز تهران
سلام
عرض به حضورتون گمرک فقط اسم داره ، مثل بازار ماشین عبدل آباد ؛ اگر هم اعتباری مونده باشه براش بواسطه ی قدمتش هست
قیمت نمایندگی های رسمی فروش آپاچی پایین ترین قیمتی هست که میتونید پیدا کنید
مدارک باید شناسنامه و کارت ملی و کد پستی محل سکونت رو همراهتون داشته باشید ، موتور های صفر همگی پلاک شده هستن ولی نمیتونید آدرس شهرستان بدید برای موتور صفری که پلاکش تهرانه ، بهترین راهش اینه که اگر آشنا دارید در تهران آدرس خونه ی اونها رو بدین برای فرستادن کارت موتور و کارت سوخت ( البته به شرطی که پلاک موتور نداشته باشید قبلا ، در غیر اینصورت باید از طریق اجاره نامه ی رسمی یا سند معتبر ملکی ثابت کنید محل سکونتتون تهرانه که کار خیلی سخت میشه ؛ خرید موتور و تحویلش نیم ساعته تموم میشه ولی برای تحویل سند کمپانی و سند سبز باید چند روز بعد خودتون مراجعه کنید به همون جایی که موتورو میخرید ازش
ممنون دوست عزیز فقط یه سوال دیگه
آیا میشه از خریدار وکالت محضری گرفت و برای تعویض پلاک موتور رو برد شهرستان پلاک کرد ؟
![]()
از خریدار یا فروشنده ؟!
خیر برای موتور صفر که سندش سفید هست نمیشه اینکار ، وکالتش خیلی پیچیده میشه و موتور فروش و دفترخونه هم بعید میدونم همچین کاری بکنن
اگر موتور دست دوم بود و سندش بنام شخص دیگه ای خورده بود قبلا میشد ، ولی چون این پلاکی که روی موتور صفر هست بنام اولین خریدارش میشه اون وکالت امکانپذیر نیست
همونطور که گفتم بهترین راهش اینه که آدرس خونه ی آشنایی در تهران رو بدین
از خریدار یا فروشنده ؟!
خیر برای موتور صفر که سندش سفید هست نمیشه اینکار ، وکالتش خیلی پیچیده میشه و موتور فروش و دفترخونه هم بعید میدونم همچین کاری بکنن
اگر موتور دست دوم بود و سندش بنام شخص دیگه ای خورده بود قبلا میشد ، ولی چون این پلاکی که روی موتور صفر هست بنام اولین خریدارش میشه اون وکالت امکانپذیر نیست
همونطور که گفتم بهترین راهش اینه که آدرس خونه ی آشنایی در تهران رو بدین
بله ببخشید منظورم فروشنده بود
آقا یه دنیا تشکر بابت اطلاعات مفیدتون![]()
نظرتون در مورد kavir rkv چی هست ؟
بین پالس 180-اپاچی 180-کویر rkv 200
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)