تو پلازا دیدم قیمت زده بود 641.
تو پلازا دیدم قیمت زده بود 641.
آخرین مشکلاتی که از این گوشی ائم از نرم افزاری و سخت افزاری ذکر شده رو بیزحمت برام بنویسید.
هیچی!!!آخرین مشکلاتی که از این گوشی ائم از نرم افزاری و سخت افزاری ذکر شده رو بیزحمت برام بنویسید.
این گوشی دوربینش کیفیت بالایی نداره! صفحه نمایشش هم زیاد قو ی نیست...اینی که دارم میگم،در مقابل ایفون 4 و گلکسی هستش....گاهی وقتا احساس میکنم که ال سی دی کامپیوترم هم اگه اندازه گلکسی بود،کیفیتش از گلکسی کمتر بود!!!!چه برسه به یه گوشی بیچاره....
در کل،در اندروید،بعد از گلکسی و نکسوس 2،دیزایر اچ دی یه غوله واسه خودش.....
نرم افزاری هم که با روت کردن و تعویض رام حل میشه...هر چند چیز خاصی به گوشم نرسیده!
سلام به برو بچ htc باز.
من یه روش پیدا کردم برای update راحت htc desire hd به نسخه 1.75.75.2
اول برید تو این سایت :
بعد توی این رامها این مدل رو انتخاب و دانلود کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
{RUU_Ace_Orange_ES_1.75.75.2_Radio_12.28e.60.140f_ 26.04.02.17_M2_release_161930_signed.exe }
نزدیک 284 مگه.....
بعد از دانلود یه فایل exe بهتون میده.
این فایل رو اجرا کنید و صفحه اول رو next بزنید....
در صفحه بعدی به ترتیب این کارها رو انجام بدید:
1:htc عزیزتونو روشن کنید و صبر کنید تا کامل سیستم عامل load بشه
2:htc رو به کامپیوتر از طریق usb وصل کنید.
3:رم گوشیو از داخل گوشی در بیارید و از فایلهاتون تو حافظه داخلی گوشی حتما backup بگیرید.توجه:رم گوشی رو قبل از upgrade حتما در بیارید چون اگه این کارو نکنید ممکنه بعد از upgrade گوشیتون دیگه رمو نشناسه...
4:حالت standby و hibernation رو تو pc تون غیرفعال کنید.
5:چک کنید که باتری دستگاه بیش از 30 درصد شارج داشته باشه واسه اطمینان بالای 50 درصد شارج کنید.
6:اون تیک {i have completed the steps indicated above} رو بذارید
7:بشینید و منتظر بشید تا گوشیتون upgrade بشه
راستی یادتون نره که برنامه یا بازی یا هر چیز دیگه ای رو موقع upgrade اجرا نکنید و مراقب باشید که usb قطع نشه ....
موفق باشید و حالشو ببرید
مزایا:
1:بالا رفتن سرعت دستگاه تا 10 درصد
2:بالا رفتن کیفیت فیلمبرداری hd و سریع شدن و نرم شدن فریمها هنگام فیلمبرداری تا 30 فریم...
3:بالا رفتن کیقیت و بلندی صدا تو هندزفری و البته یه مقداری هم تو اسپیکر
4برطرف شدن باگها و کند شدن ناگهانی گوشی....
راستی بچه ها اگه چیز جدیدی پیدا کردید بگید.
برید حالشو ببرید من خودم تمام این کارا رو انجام دادم و به مشکلی هم بر نخوردم.گوشیم واقعا ردیف شده.
توجه کنید که بعضی موقعها برنامه نمیتونه گوشیتونو شناسایی کنه این کار رو که بالا گفتم رو چند بار امتحان کنید تا کار کنه.برای من دفعه اول کار کرد
فعلا بای![]()
Last edited by kissyou; 10-01-2011 at 01:02.
خسته نباشید دوستان! امروز بازار موبایل تهران بودم! آقا به این امید رفتم که desire hd یا n8 بگیرم! desire hd هم به این امید رفتم که 640-650 بخرم، همون طبقه اول نمایندگی htc می داد 750 هزار تومن!!!!به نظرتون قیمت خیلی بالا نیست!؟!؟!؟( حتما جواب این سوالم رو بدید)
یه خورده که چه عرض کنم 110-120 تومن اختلاف قیمت داره با قیمتایی که شما گفتین! البته فروشنده می گفت اگه بره زیر تریلی هم ما 90% پولشو می دیم. گارانتی و بیمه نامه یک ساله داشت... و گوشی هم اصل تایوان بود! نظرتون در مورد قیمت چیه!؟ توصیوتون چیه؟! بدون گارانتی بگیرم یا با گارانتی؟! اگه می شه یه خورده قیمت هم بدید!
این گوشی با گارانتی یاس وارد شده و قیمتش با گارانتی اصلی یاس گرونه.اگه بخوایی بدون گارانتی بخری تا 630 تومن میتونی از طبقه 5 یا 6 علاءالدین بخری.
به نظرم بدون گارانتی بخری خیلی بهتره چون هم نصب فارسی سازش راحته و هم روت کردن و ... هم عین آب خوردنه.
در ضمن بهترین رام هم که برای گوشیهای آندروئید رامهای کوک شدش که با نصب این نوع رامها گارانتی گوشی میپره.در کل لزومی به هزینه کردن اضافی نیست.بدون گارانتی بخر.
ممنون از جوابتون دوست عزیز... راهنمایی خوبی بود. فروشنده عرض می کرد که این گوشی سنگین هست و اگر یک وقت ضربه ای بخوره یا از دستتون بیوفته، احتمال این که دیسپلیرش ترگ برداره یا بشکنه زیاده... یا اینکه مشکل هنگ نداره و این حرف ها! (چون یکی از دوستان هم در بالا اشاره کرد که همچین مشکلی رو داره!)... حالا من زیاد اطلاعات ندارم، ولی به نظرم بهترین مزیت گارانتی و بیمه نامه برای ضربه و خرابیه نه نرم افزاری. می ترسم برم از علاالدین بدون گارانتی بخرم یوقت نرم افزاری یا سخت افزاری مشکل داشته باشه و بعد پشیمون بشم (اگه می شه در این ضمینه هم راهنمایی کنید که خرید بدون گارانتی مشکلات خاص خودش رو داره؟! منظورم اینه که گوشی با گارانتی و بدون گارانتی در ابتدای امر مثل همند و تنها در خدمات پس از فروش با هم تفاوت دارند یا اینکه امکان دارد گوشیه بدون گارانتی نقص فنی و غیره داشته باشد...!؟)
کلا فرق بازار موبایل تهران با علاالدین چیه؟! من از کرج اومدم تهران که گوشی رو ارزون تر بگیرم، ولی بازار موبایل قیمتاش هم سطح با همینجا و در برخی موارد بالاتر بود! علاالدین هم به همین صورته؟! چه می دونم، من زیاد اطلاعات ندارم، ولی فکر می کنم علاالدین قیمتاش معقولانه تره، نه؟! یا مثلا خرید گوشی از علاالدین نیاز به بردن متخصص داره که گوشی مشکل دار بهت ندن؟!
(محض اطلاع: Desire Z قیمتش را 600 و Desire معمولی را 570 می گفت.{بازار موبایل تهران، نمایندگی hTC طبقه ی اول})
راستی یک سوال دیگه داشتم؛ تنها فرق desire و desire hd اندازه ی صفحه نمایش و کیفیت (LCD & AMOLED) و دوربین آنهاست؟! یعنی خرید desire هم معقولانه است؟! هر چند با قیمتی معادل n8 به فروش میرسد...
با تشکر!دوستان اگه می شه راهنمایی کنید.
Last edited by Dead Space; 11-01-2011 at 10:12.
دوست عزیز این همون اپدیتی که خود اچ تی سی داده؟
فارسی ساز روش نصب میشه؟
نیاز به روت کردن که نداره؟
Last edited by ramin111; 11-01-2011 at 12:11.
سلام
تو یه جمله جواب بدم ؟؟؟؟
من اگر الان بخوام دوباره گوشی بخرم بدون شک همین گوشی رو میگیرم .
شک هم نمیکنم
مرسی
---------- Post added at 02:17 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------
سلام
دوست عزیز لینک کار میکنه ولی رو اسم فایل که میزنی فایل رو پیدا نمیکنه ؟؟؟؟؟
یه برسی بکن لطفا
مرسی
خوب ببین،گوشی که همون گوشیه!!با تشکر!دوستان اگه می شه راهنمایی کنید.
تفاوت در اینه که این شرکت یه 100 تا اضفه میگیره که اگه خراب شد سخت افزاری،بدون ضرر کردن برات درستش کنه....
در کل برای گارانتی اینو اول بهتون میگم که شما ممکنه بعد از مدتی گوشیتون رو روت کنین!!(اکثرا این کار رو میکنن..داخلی و خارجی هم نداره!) بعد که این کارو بکنین،گارانتی قطع میشه و گوشی دیگه گارانتی نیست....هرچند میتونید انروزت کنید و بعد ببرید گارانتی...
اما از این نکته که بگذریم،این گارانتی خیلی چیز شخصیی هستش....مثلا شما باید به استفاده خودت رجوع کنی!!!
خیلی عذر میخوام ولی اینکه اگه این گوشی رو بگیرم چیکار میکنم و چیکار نمیکنم چرت محضه!!! ایا گوشی از دستتون می افته؟!ایا شما هم مثل من هستید که تا یکی بد سلام کرد،گوشیتون رو توی کله اش نقش برجسته میکنید؟!!
ایا با گوشیتون زیاد ور میرید و مثلا صفحه نمایش گوشی های قبلیتون یا کیبرد هاشون خراب شده؟!!
ایا بچه ی کوچیک دور و برتون هست که مثلا صفحه نمایش رو بجوه؟!!
پس گارانتی دار بگیرید...
ولی اگه از اونایی هستید که وقتی بعد از دو سال یه نفر گوشی رو تو دستتون میبینه،فکر میکنه که گوشی رو 5 دقیقه پیش از باکس در اوردین،گارانتی پول حروم کردنه برا شما!!!
هیچی!! فقط ممکنه طرف تو علائدین بهت بگه 300 تومن،بعد 700 تومن روش برنامه نصب کنه و در اخر گوشی رو بهت بده 1 میلیون!!!!کلا فرق بازار موبایل تهران با علاالدین چیه؟! من از کرج اومدم تهران که گوشی رو ارزون تر بگیرم، ولی بازار موبایل قیمتاش هم سطح با همینجا و در برخی موارد بالاتر بود! علاالدین هم به همین صورته؟! چه می دونم، من زیاد اطلاعات ندارم، ولی فکر می کنم علاالدین قیمتاش معقولانه تره، نه؟! یا مثلا خرید گوشی از علاالدین نیاز به بردن متخصص داره که گوشی مشکل دار بهت ندن؟!
یعنی گوشی رو با قیمت پایین میگن،بعد بهت نمیدن تا روش برنامه نصب کنن...نصب برنامه رو هم 200 تومنی پیاده ات میکنن...اگه ناشی باشی که خدا به دادت برسه!!!
خوب به این سادگی ها نیست!!! تکنولوژی ساخت این یکی جدید تره و سخت افزارهای بهترین هم داره مسلما...راستی یک سوال دیگه داشتم؛ تنها فرق desire و desire hd اندازه ی صفحه نمایش و کیفیت (LCD & AMOLED) و دوربین آنهاست؟! یعنی خرید desire هم معقولانه است؟! هر چند با قیمتی معادل n8 به فروش میرسد...
اما در کل،خرید گوشی دیزایر معمولی هم معقولانه هستش...هرچند دیگه این روزا نباید زیاد انتظار اپدیت اونجوری رو براش داشته باشین!!!این گوشی شاید تا همین 3 ماه پیش یه غول بود!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)