تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 145 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1443

نام تاپيک: سریال مختارنامه

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

این مفهوم تخت گردون چی بود من که زیاد سر در نیاوردم منظور اونجائیه که می خاست از مختار بیعت بگیره
    میخواست با تخت گردون مختار را گیج کنه و ازش بیعت بگیره
    خودش هم گفت من هر کس را یک جور می پیچونم یکی را با فلسفه یکی را با خدعه و یکی را هم با این تخت

بچه ها به نظرتون دیالوگ هاش خیلی امروزی نیست
    مثلا باغت اباد انگوری
    ما ها بیکار نیستیم
    اون بله ای که مختار میگه

2. 2 کاربر از masoudtr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز OSEN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دیالوگاش که امروزی هست و من هم شخصا این رو بیشتر میپسندم تا دیالوگای ادبی و رسمی که قبلا تو سریالا دیدیم .

.

4. این کاربر از OSEN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Rahbar Masooleh's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    گیلان_صومعه سرا

پيش فرض

این همه ادم ! یکی نمی دونه تکرارش کیه؟!
    شبکه یک : دوشنبه ساعت7.30 شب
    شبکه قرآن : یکشنبه و پنج شنبه ساعت 8شب

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

مختار چگونه عمر سعد را به درک واصل کرد ؟

یکی از کسانی که نزد مختار دارای موقعیت خاصی بود و مختار او را به خاطر قرابت و نزدیکی او با امیرالمؤمنین(ع) گرامی می داشت «عبدالله بن جعده بن هبیره» بود.
    عمربن سعد نزد عبدالله بن جعده آمد و به او گفت: «برای من از مختار امان بگیر!» عبدالله وساطت کرد! و مختار این امان نامه را برای او نوشت: «این امان نامه ای است از مختار بن ابی عبید برای عمربن سعد بن ابی وقاص، تو در امان هستی به امان خدا، خودت و مالت و اهل و فرزندانت و تو به خاطر آنچه کرده ای، تا زمانی که اطاعت کنی و در خانه و شهر و نزد اهلت بمانی و حادثه ای به وجود نیاوری در امان خواهی بود.»
    پس از آن، مأموران مختار و پیروان آل محمد(ص) و دیگران، او را می دیدند و مزاحم او نمی شدند و گروهی بر این امان نامه شهادت دادند و مختار هم عهد و پیمان بسته بود که به این امان نامه وفادار باشد، مگر این که عمر بن سعد حادثه ای بیافریند و خدا را بر این امر گواه گرفت.
    مختار روزی به یارانش گفت: «فردا مردی را خواهم کشت که دارای این نشانه هاست: قدم هایی بزرگ، چشمان او در گودی فرورفته و ابروانش به هم چسبیده و کشته شدن او، مومنان و فرشتگان مقرب را شاد و خوشحال می کند.»
    «هیثم بن اسود نخعی» نزد مختار بود، از آن نشانه ها دانست که مقصود او، عمر بن سعد است، به منزل آمد و فرزندش «عریان» را طلب کرد و او را نزد عمربن سعد فرستاد تا وی را از تصمیم مختار آگاه کند و به او بگوید که: «از خودت مواظبت کن.»
    عمربن سعد گفت: «خدا پدرت را جزای خیر دهد! که شرط برادری را به جای آوردی، ولی مختار بعد از امان نامه ای که به من داده است چگونه می تواند که با من چنین کند؟!»
    از این رو هنگامی که شب شد از منزلش بیرون رفت و غلامش را از تصمیمی که مختار درباره او گرفته و همچنین از امان نامه مختار آگاه کرد.
    غلامش به او گفت: «مختار با تو شرط کرده است که تو کاری انجام ندهی چه حادثه ای بالاتر از این که تو، خانه و اهل خود را رها کرده و به اینجا آمده ای! هم اکنون بازگرد و بهانه ای برای نقض آن امان نامه به دست مختار نده.»
    عمربن سعد نیز بازگشت. خبر رفتن عمر سعد را به مختار رساندند، مختار گفت: «مرا برگردن او زنجیر و سلسله ای است که او را دوباره بازگرداند.» صبح روز بعد مختار «ابوعمره» را فرستاد و به او فرمان داد که عمربن سعد را بیاورد، ابوعمره بر عمربن سعد وارد شد و به او گفت: «امیر را اجابت کن.»
    عمر برخاست ولی از فرط اضطراب و رعب و وحشت، قدم بر روی لباس هایش گذاشت و لغزید، ابوعمره با شمشیر به او حمله کرد و او را از پای درآورد و به هلاکت رساند و سر او را در دامن قبایش گذارده و آورد و نزد مختار گذاشت.
    مختار به «حفص» پسر عمر بن سعد که نزد وی بود رو کرد و گفت: «این سر را می شناسی؟» حفص گفت: «انا لله و انا الیه راجعون» و در ادامه گفت: «آری و بعد از او خیری در زندگی نیست.»
    مختار گفت: «راست گفتی تو نیز بعد از او زنده نخواهی بود، حفص را به پدرش ملحق کنید.» پس حفص را نیز کشتند و سر او را نزد عمر بن سعد گذاشتند.
    سپس مختار گفت: «عمر بن سعد را به جای حسین(ع) و حفص فرزند او رابه جای علی بن الحسین (علی اکبر) کشتم، اما این دو هرگز قابل مقایسه و برابری با آن دو نخواهند بود. به خدا سوگند اگر من سه چهارم قریش را به هلاکت برسانم برابر ارزش انگشتی از انگشتان حسین(ع) نخواهد بود.»(1)
    لازم به یادآوری است که علت شتاب مختار در کشتن عمربن سعد این بود که یزیدبن شراحیل انصاری نزد محمدبن حنفیه آمد و بر او سلام کرد و بین آنها سخنانی رد و بدل شد تا این که صحبت از مختار به میان آمد، محمدبن حنفیه گفت: «مختار می پندارد که شیعه ماست در حالی که قاتلان حسین(ع) با وی همنشینی می کنند.» یزیدبن شراحیل چون به کوفه بازگشت، نزد مختار آمد و او را از آنچه محمدبن حنفیه گفته بود آگاه کرد، به این دلیل مختار تصمیم بر کشتن عمربن سعد گرفت.(2)
    مختار سر عمربن سعد و پسرش حفص را برای محمدبن حنفیه فرستاد و این نامه را برای او نوشت: «بسم الله الرحمن الرحیم، برای مهدی(3) محمدبن علی، این نامه از مختاربن ابی عبید، سلام بر تو این مهدی، من خدا را حمد می کنم، آن خدایی که شریکی ندارد اما بعد، خدا مرا عذابی برای دشمنان شما قرار داده است، دشمنان شما برخی اسیر و گروهی متواری و فراری و دسته ای کشته و بعضی رانده شده اند، پس خدا را حمد می کنم که قاتلان (خاندان) شما را کشت و یاوران شما را یاری کرد. من سر عمر بن سعد و فرزندش را نزد تو فرستادم و بر هر کسی از قاتلان حسین(ع) و اهل بیتش که دست یافتم او را کشتم و خدا از انتقام گرفتن از باقیمانده آنان ناتوان نیست و من تا زمانی که بر روی زمین از آنها کسی باشد آنها را رها نمی کنم پس نظر و رأی خودت را برای من بنویس تا من از شما پیروی کرده و بر آن باشم، سلام و رحمت و برکات خدا بر تو باد.»(4)
    سپس مختار هر که را که گفتند او از قاتلان حسین(ع) و پیروان او و دشمنان حسین(ع) است به هلاکت رساند و به آتش کشید و خانه آن را که فرار کرده بود خراب کرد.(5)

-------------------------------------------------------------
    پی نوشت ها:
    1- تجارب الامم، ج 2، ص 151
    2- کامل ابن اثیر، ج 4، ص 241
    3- در وجه تسمیه محمدبن حنفیه به مهدی بعضی گفته اند که مختار، ایشان را امام واجب الاطاعه و مهدی امت می نامید. (تاریخ طبری، ج 7، ص 40)
    4- تجارت الامم ج 2 ص 153
    5- سرنوشت قاتلان شهدای کربلا- عباسعلی کامرانیان

7. 2 کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

مختار رو کی میکشه؟؟ بازیگرش کیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

مختار رو کی میکشه؟؟ بازیگرش کیه؟
    مصعب بن زبیر ---- جعفر دهقان

10. 4 کاربر از dehtoday بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

*اجراي موسيقي «مختارنامه» در تالار رودكي*
    گفت‌وگوي ايسنا با آهنگساز سريال داوود ميرباقري:
    اعتراض به موسيقي «مختارنامه» از مباحث انحرافي است

آهنگساز سريال «مختارنامه» گفت: اگر قرار است بگوييم كه موسيقي يك اثر بايد ما را به ياد آن اثر بيندازد، موسيقي «مختارنامه» اين‌گونه است.

امير توسلي در گفت‌وگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در پاسخ به اين پرسش كه به نظر مي‌رسد موسيقي «مختارنامه» بمانند سريال «امام علي (ع)»، هويتي مستقل از سريال ندارد، عنوان كرد: موسيقي سريال «مختارنامه» بايد شامل پارامتر‌هايي باشد كه اين پارامتر‌ها مدنظر نويسنده، كارگردان و آهنگساز باشد.

وي افزود: موسيقي قرار است به اتفاقي كه در صحنه مي‌افتد، كمك كند؛ حجم سريال «مختارنامه» با حجم سريال‌ «امام علي (ع)» متفاوت است، در نتيجه ميزان و شكل موسيقي‌اش نيز بايد متفاوت باشد.

اين آهنگساز ادامه داد: در مواردي كه احساس كردم لازم است موسيقي به يادمادني باشد، اين كار را انجام دادم، ولي به‌طور كلي كمتر به اين سمت رفتم و سعي كردم موسيقي در خدمت سريال باشد.

توكلي درباره‌ي افزايش حجم موسيقي «مختارنامه» به خبرنگار ايسنا گفت: در روند موسيقي برحسب داستان و اتفاقاتي كه مي‌افتد تغييراتي حاصل مي‌شود و به دليل اين‌كه در سريال وارد ماجراهاي قيام مي‌شويم، موسيقي نيز شكل حماسي‌تري به خود مي‌گيرد و طبيعتا حجم موسيقي نيز بيشتر مي‌شود.

وي هم‌چنين اعلام كرد كه قرار است قسمت‌هايي از موسيقي «مختارنامه» توسط اركستر در تالار رودكي ضبط شود و اين امر در هفته‌هاي آينده اتفاق خواهد افتاد.

امير توسلي درباره‌ي اعتراضاتي كه به موسيقي تيتراژ سريال «مختارنامه» شده بود، اظهار كرد: به نظرم اين اعتراضات مباحث انحرافي است؛ به هرحال هر كار بزرگي ممكن است با چنين اعتراضاتي همراه شود.

وي خاطرنشان كرد: برخي آمدند اعتراضاتي كردند كه اصولا به موسيقي «مختارنامه» وارد نيست.

آهنگساز «مختارنامه» ادامه داد: آواهاي اين كشور متعلق به همه است و كسي نمي‌تواند ادعا كند كه يك آواي بومي متعلق به كسي است.

وي هم‌چنين افزود: من از يك آواي بومي با تغييراتي كه صلاح ديدم در آن اعمال كنم، استفاده كردم؛ من از موسيقي مقامي ايران به ويژه موسيقي جنوب ايران استفاده كردم و اين موسيقي متعلق به همه‌ي اقوام است و هركسي حق دارد به هر شكلي از موسيقي كشورش استفاده كند.

امير توسلي در پايان درباره‌ي ذكر نام گردآورنده آلبوم «اهل ماتم» در تيتراژ پاياني، گفت: من آنچه كه در واقع به لحاظ عرف متعارف بوده است، در مورد تيتراژ انجام داده‌ام، ولي اگر احيانا اسمي از قلم افتاده و بايد ذكر شود، حتما ذكر مي‌شود.

---------- Post added at 03:48 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------

بازیگرانی که از بازي در مختارنامه جا ماندند

مختارنامه یکی از مهمترین وعظیمترین سریالهای تاریخ تلویزیون است که این روزها بااستقبال خوب منتقدان ومردم مواجه شده است.

به گزارش پارس توریسم ،ساخت این سریال بیش از ده سال طول کشیده است و بازیگران مطرحی قرار بود که در ان بازی کنند ولی اکان آن به وجود نیامد .

/حمید فرخ نژاد چرا به مختار نامه نیامد/

چندی پیش اخباری منتشر شد که بازی در نقش مختاربه حمید فرخ نژادبازیگر مطرح سینمای ایران نیز پیشنهاد شده است .

به گزارش خبرنگار پارس توریسم ،این خبری بود که بعدها توسط عوامل این سریال تکذیب شد .

اما ماجراازاین قرار بوده که در همان زمان آغاز به کار سریال مختار ،داوود میر باقری از طریق عبدالله اسکندری از حمید فرخ نژاد برای بازی درنقش مختار دعوت می کند ولی فرخ نژاد به دلیل در گیر بودن سر فیلم به رنگ ارغوان نمی تواند دراین سریال حضور داشته باشد.

/قرار بود هديه تهراني هم بازي كند/

از سویی دیگر هفته نامه خانواده سبز نیزدر شماره اخیر خود خبر داده براي نقش «جاريه» خواهر مختار كه توسط «ماه‌چهره خليلي» ايفاء مي‌شود، ابتدا هديه تهراني كانديدا بود! به نوشته این هفته نامه ،جالب است بدانيد علت عدم حضور تهراني در سريال مختارنامه دستمزد بالايي بود كه اين بازيگر خواسته بود و دست‌اندركاران سريال قادر به پرداخت آن نبودند.

/علی نصیریان وعزت الله انتظامی /

همچنین بازیگران پیش کسوتی چون علی نصیریان وعزت اله انتظامی نیز قرار بود دراین مجموعه حضور داشت باشندکه به دلایلی امکان پذیر نشد .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

یه موزیکی در سایت مختار نامه هست به اسم music-m-inside که معمولا در بخش در برنامه بعد خواهید دید هم نواخته میشه.
    این منظورم دومین موزیک این صفحه هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کسی کاملش رو نداره؟
    ضمنا من تمام موزیک های متن مختار نامه رو می خوام از کجا می تونم دانلود کنم؟

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

سریال کاملا 30 یاسی کردن
    هفت روز هفت دارن خواص و عوام میگند

14. این کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سریال کاملا 30 یاسی کردن
    هفت روز هفت دارن خواص و عوام میگند
    الان قصدت از گفتن این حرف چی بود؟
    عزیز من! شما خوشت نمیآد خب نبین. چرا میشینی ببینی که بعدش بخوای بیای اینجا و این حرفا رو بزنی؟
    بعدشم، خوب شد یه بار تو یکی از قسمتهاش کلمه ی عوام و خواص گفته شد که شما بهونه داشته باشی. هفت روز هفته کجا بود عزیز من؟!

اون موقع که سریال حضرت یوسف هم پخش میشد یه عده بودن که همین حرفا رو میزدن. سریال جومونگ 1 هم که پخش میشد همینطور. (حالا خوبه اون سریال رو ایرانیا نساخته بودن وگرنه ...)

16. 4 کاربر از davy jones بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •