فکرنمي کني بهتراست ريسک نکني تا براي بازي در لندن آماده باشي؟
نه، بازي با يووه خيلي مهم است. دو تيم بزرگ برابرهم مي ايستند و مي خواهم در اين مسابقه حاضر باشم.
آخرين باري که يووه واقعا تيم بزرگي بود، تو هم در آن تيم بازي مي کردي.
در زمان من يووه به نحوي رفتار مي کرد که انگار قرار است هميشه برنده باشد. اما نمي دانم امروز مسوولان باشگاه چه خط مشي براي تيم در نظر گرفته اند. امسال شانس نداشتند.
*در پايان اکتبر وقتي که يووه، ميلان را در سن سيرو شکست داد و اينتر با بنيتس به سختي نتيجه مي گرفت، فکر کردي که
يوونتوس حريف اصلي شما باشد؟
فصل ازلحظات مختلفي تشکيل شده و نمي توان با نگاه به يک بخش از فصل پيش بيني کرد. واقعيت اين است که ميلان براي تقويت جايگاه خود در صدر جدول به تورين مي رود و يووه هم براي اينکه فاصله خود را با مدعيان کمترکند به ميدان مي آيد. يووه هنوز مي تواند بين سه تيم اول قرارگيرد.
توجزو معدود آدم هايي هستي که اين طور فکر مي کنند.به نظر تو بدشانسي مي تواند اين سقوط و افت بيش از حد يووه را توجيه کند؟
به هرحال تاثير دارد ولي نمي تواند در مورد هر 38 هفته ليگ صدق کند.
به نظرت يووه هنوز تاوان کالچوپولي را پس مي دهد؟
آنها در 5 سال گذشته و در اين مدت سرمايه گذاريهاي بزرگي انجام داده و بازيکنان زيادي خريده اند. آنها تيم قبلي وجديد خود را مثل ميلان با هم مخلوط کرده اند. به نظرمن اين شرايط ربطي به کالچوپولي ندارد.
آنيلي رئيس يوونتوس خواسته که اسکودتويي که بعد از کالچوپولي به اينتر تعلق گرفت را ازاين تيم سلب کنند و به يوونتوس برگرداند.
آن اسکودتو حق ما است. براي قهرماني آن فصل خيلي زحمت کشيده بوديم و چون بهترين تيم ايتاليا بوديم آن جام را فتح کرديم. براي همين نبايد از بازگرداندن آن اسکودتو حرف زد. براي اينکه چيزي که گرفته شده را پس نمي دهند در حالي که من هيچ وقت آن اسکودتو را به اينتر ندادم.
ولي تو جزوبازيکناني بودي که بعد از کالچوپولي ازاين تيم رفتي.
مديريت تيم عوض شده بود.
* چه ربطي به هم دارد؟
من سکو را در نقشي که تا قبل از آن به موجي تعلق داشت نمي توانستم بپذيرم. تا قبل از آن سکو شخصي بود که فقط زمان و ساعت تمرين و حرکت اتوبوس را به من مي گفت. من قبل از جام جهاني 2006 احساس کردم که جايي در يووه ندارم. اينکه دشان خواسته بود تا مرا نگه دارند مهم نبود. او براي يووه به تورين مي آمد نه براي من.
اگرآن تغييرات درباشگاه رخ نمي دادند، تو مي ماندي؟
به هرحال تيم به دسته دوم رفته بود. من مي خواستم در بازي هاي بزرگ با تيمهاي قدرتمند حضورداشته باشم.
دل پيرو انتخاب ديگري کرد.
با اين حال به دليل حضور تو زماني که کاپلو مربي بود، زياد روي نيمکت نشست.
.باورنکردني است. اگرسن او راداشتم، مدتها بود از فوتبال خداحافظي کرده بودم.
منظورت چيست؟
در 33 سالگي قراردادم تمام مي شود. ولي نمي دانم آن را تمديد مي کنم يا نه. همه چيز به شرايط فيزيکي و روحي من بستگي خواهد داشت. به نظرمن اگر رشد و پيشرفتي در کار نباشد، معنا ندارد که تا آخرين قطره خونم فوتبال بازي کنم.
دل پيرو از 18 سال پيش در يک تيم مانده و تو در هفت سال چهار تيم عوض کرده اي. هيچ وقت نخواستي پيشکسوت تيمي
بماني؟
نه، انسان با تغيير شرايط ، چيزهاي زيادي مي آموزد. يک بازيکن وقتي هميشه در خانه خودش بازي کند، بهترين به نظرمي رسد. ولي بايد تفاوت را در زمان سخت و با حضور در نبردهاي جديد نشان داد.
وقتي سال 2004 به ايتاليا آمدي، گفتي که هدف تو اين است که بهترين بازيکن دنيا شوي. بعد از 7 سال به نظرت به اين هدف نزديک ترشدي يا فاصله گرفتي؟
من خودم را شماره يک مي دانم. نمي توانم کمتر از اين را قبول کنم. اگر تا حالا توپ طلايي را به من نداده اند، دليل نمي شود بهترين نباشم. توپ طلايي هميشه به بهترين ها تعلق نگرفته است.
پس چون خودت را بهترين مي داني هميشه از پاتو انتقاد مي کني؟
من ازدست همه آنهايي که فکرمي کنم مي توانند بهتر باشند، عصباني مي شوم. نه فقط از دست پاتو. درست مثل وقتي که خوب نيستم، ديگران از من انتقاد مي کنند.
ايبراهيموويچ از هيچ تصميمي پشيمان نشده است؟
نه، حتي وقتي به بارسلونا رفتم. آنجا هم چيزهاي زيادي ياد گرفتم.
وانتخاب ميلان؟
ميلان خيلي از جاه طلبيهاي مرا تضمين مي کرد. از اول مي دانستم که اين تيم براي اسکودتو مي جنگد. البته به نظر من سال بعد همه چيز بهتر مي شود.
چرا؟
براي اينکه تيم تقريبا آخرين لحظه چيده شد. من و روبينيو آخر تابستان آمديم. کاسانو و فن بومل ژانويه به جمع ما اضافه شدند. امسال سال ساختن تيم بود و ميلان واقعي سال آينده به چشم مي آيد.
شايد وقتي که آلگري هم تجربه بيشتري دارد.
او مربي بزرگي است ولي براي اولين باردر يک تيم بزرگ مربيگري مي کند. او هم بايد در کنار ما پيشرفت کند. او مثل مورينيو نيست که وقتي به اينتر آمد، مربي بزرگي بود.
مورينيو هم مي خواهد مادريد را ترک کند و به ايتاليا برگردد.
او مثل من است و بايد هميشه انگيزه هاي جديد براي خودش درست کند. در اسپانيا مشکلاتي دارد نه براي اينکه اسپانيا از ايتاليا متفاوت است. همه چيز به لحظه اي که شما در آن قرار داريد، بستگي دارد. او در مادريد بايد با بارسلونا رقابت سختي را تحمل کند.
ميلان براي اسکودتو، ليگ قهرمانان را فدا مي کند؟
بايد درهر دو آنها جنگيد براي اينکه ازهر جام مي توان به نفع ديگري بهره برد. در ليگ ما جلوهستيم و با توجه به اينکه فقط 11 بازي باقيمانده همه چيز راحت است. در ليگ قهرمانان شرايط سخت تر است براي اينکه در بازي رفت باختيم ولي اگردر لندن در نيمه اول به تاتنهام لطف نکنيم مي توانيم برنده باشيم.
موراتي گفته که امشب طرفدار يووه است و ازنظر او تيم واقعي ميلان، اينتر است. به نظرت اين جملات را براي تحريک کردن ميلانيها گفته است؟
او رئيس اينتر است. من هم اگرمالک تيمي باشم، مي گويم که تيمم ازهمه زيباتر و بهتراست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید