تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 107 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

امشب يووه - ميلان؛ ايبرا در برابر تيم سابقش؛ زلاتان: سن «الکس» را داشتم، خداحافظي کرده بودم/

من خودم را شماره یک دنیا می دانم

سایت گل - زلاتان ايبراهيموويچ شاخص ترين چهره نبرد امشب يوونتوس و ميلان است. ايبرا که سابقه بازي در تورين راهم دارد، به عنوان مهاجم ميلان امشب مقابل تيم قبلي خود به ميدان خواهد رفت. البته درد کمرمهاجم سوئدي درروزهاي پيش سبب شده بود که حضور او در اين مسابقه در هاله اي از ابهام قرارگيرد. ايبراهيموويچ در گفتگويي پيش از اين مسابقه در مورد اين نبرد حرف زده است.

وضعيت کمرت چگونه است؟

چهارشنبه به دليل درد کمر تمرين نکردم ولي بعد از آن تمريناتم را از سر گرفتم. مقابل يووه مي توانم بازي کنم.

فکرنمي کني بهتراست ريسک نکني تا براي بازي در لندن آماده باشي؟

نه، بازي با يووه خيلي مهم است. دو تيم بزرگ برابرهم مي ايستند و مي خواهم در اين مسابقه حاضر باشم.

آخرين باري که يووه واقعا تيم بزرگي بود، تو هم در آن تيم بازي مي کردي.

در زمان من يووه به نحوي رفتار مي کرد که انگار قرار است هميشه برنده باشد. اما نمي دانم امروز مسوولان باشگاه چه خط مشي براي تيم در نظر گرفته اند. امسال شانس نداشتند.

*در پايان اکتبر وقتي که يووه، ميلان را در سن سيرو شکست داد و اينتر با بنيتس به سختي نتيجه مي گرفت، فکر کردي که
    يوونتوس حريف اصلي شما باشد؟

فصل ازلحظات مختلفي تشکيل شده و نمي توان با نگاه به يک بخش از فصل پيش بيني کرد. واقعيت اين است که ميلان براي تقويت جايگاه خود در صدر جدول به تورين مي رود و يووه هم براي اينکه فاصله خود را با مدعيان کمترکند به ميدان مي آيد. يووه هنوز مي تواند بين سه تيم اول قرارگيرد.

توجزو معدود آدم هايي هستي که اين طور فکر مي کنند.به نظر تو بدشانسي مي تواند اين سقوط و افت بيش از حد يووه را توجيه کند؟

به هرحال تاثير دارد ولي نمي تواند در مورد هر 38 هفته ليگ صدق کند.

به نظرت يووه هنوز تاوان کالچوپولي را پس مي دهد؟

آنها در 5 سال گذشته و در اين مدت سرمايه گذاريهاي بزرگي انجام داده و بازيکنان زيادي خريده اند. آنها تيم قبلي وجديد خود را مثل ميلان با هم مخلوط کرده اند. به نظرمن اين شرايط ربطي به کالچوپولي ندارد.

آنيلي رئيس يوونتوس خواسته که اسکودتويي که بعد از کالچوپولي به اينتر تعلق گرفت را ازاين تيم سلب کنند و به يوونتوس برگرداند.

آن اسکودتو حق ما است. براي قهرماني آن فصل خيلي زحمت کشيده بوديم و چون بهترين تيم ايتاليا بوديم آن جام را فتح کرديم. براي همين نبايد از بازگرداندن آن اسکودتو حرف زد. براي اينکه چيزي که گرفته شده را پس نمي دهند در حالي که من هيچ وقت آن اسکودتو را به اينتر ندادم.

ولي تو جزوبازيکناني بودي که بعد از کالچوپولي ازاين تيم رفتي.

مديريت تيم عوض شده بود.

* چه ربطي به هم دارد؟

من سکو را در نقشي که تا قبل از آن به موجي تعلق داشت نمي توانستم بپذيرم. تا قبل از آن سکو شخصي بود که فقط زمان و ساعت تمرين و حرکت اتوبوس را به من مي گفت. من قبل از جام جهاني 2006 احساس کردم که جايي در يووه ندارم. اينکه دشان خواسته بود تا مرا نگه دارند مهم نبود. او براي يووه به تورين مي آمد نه براي من.

اگرآن تغييرات درباشگاه رخ نمي دادند، تو مي ماندي؟

به هرحال تيم به دسته دوم رفته بود. من مي خواستم در بازي هاي بزرگ با تيمهاي قدرتمند حضورداشته باشم.
    دل پيرو انتخاب ديگري کرد.

با اين حال به دليل حضور تو زماني که کاپلو مربي بود، زياد روي نيمکت نشست.

.
    باورنکردني است. اگرسن او راداشتم، مدتها بود از فوتبال خداحافظي کرده بودم.

منظورت چيست؟

در 33 سالگي قراردادم تمام مي شود. ولي نمي دانم آن را تمديد مي کنم يا نه. همه چيز به شرايط فيزيکي و روحي من بستگي خواهد داشت. به نظرمن اگر رشد و پيشرفتي در کار نباشد، معنا ندارد که تا آخرين قطره خونم فوتبال بازي کنم.

دل پيرو از 18 سال پيش در يک تيم مانده و تو در هفت سال چهار تيم عوض کرده اي. هيچ وقت نخواستي پيشکسوت تيمي
    بماني؟

نه، انسان با تغيير شرايط ، چيزهاي زيادي مي آموزد. يک بازيکن وقتي هميشه در خانه خودش بازي کند، بهترين به نظرمي رسد. ولي بايد تفاوت را در زمان سخت و با حضور در نبردهاي جديد نشان داد.
    وقتي سال 2004 به ايتاليا آمدي، گفتي که هدف تو اين است که بهترين بازيکن دنيا شوي. بعد از 7 سال به نظرت به اين هدف نزديک ترشدي يا فاصله گرفتي؟

من خودم را شماره يک مي دانم. نمي توانم کمتر از اين را قبول کنم. اگر تا حالا توپ طلايي را به من نداده اند، دليل نمي شود بهترين نباشم. توپ طلايي هميشه به بهترين ها تعلق نگرفته است.

پس چون خودت را بهترين مي داني هميشه از پاتو انتقاد مي کني؟

من ازدست همه آنهايي که فکرمي کنم مي توانند بهتر باشند، عصباني مي شوم. نه فقط از دست پاتو. درست مثل وقتي که خوب نيستم، ديگران از من انتقاد مي کنند.

ايبراهيموويچ از هيچ تصميمي پشيمان نشده است؟

نه، حتي وقتي به بارسلونا رفتم. آنجا هم چيزهاي زيادي ياد گرفتم.

وانتخاب ميلان؟

ميلان خيلي از جاه طلبيهاي مرا تضمين مي کرد. از اول مي دانستم که اين تيم براي اسکودتو مي جنگد. البته به نظر من سال بعد همه چيز بهتر مي شود.

چرا؟

براي اينکه تيم تقريبا آخرين لحظه چيده شد. من و روبينيو آخر تابستان آمديم. کاسانو و فن بومل ژانويه به جمع ما اضافه شدند. امسال سال ساختن تيم بود و ميلان واقعي سال آينده به چشم مي آيد.

شايد وقتي که آلگري هم تجربه بيشتري دارد.

او مربي بزرگي است ولي براي اولين باردر يک تيم بزرگ مربيگري مي کند. او هم بايد در کنار ما پيشرفت کند. او مثل مورينيو نيست که وقتي به اينتر آمد، مربي بزرگي بود.

مورينيو هم مي خواهد مادريد را ترک کند و به ايتاليا برگردد.

او مثل من است و بايد هميشه انگيزه هاي جديد براي خودش درست کند. در اسپانيا مشکلاتي دارد نه براي اينکه اسپانيا از ايتاليا متفاوت است. همه چيز به لحظه اي که شما در آن قرار داريد، بستگي دارد. او در مادريد بايد با بارسلونا رقابت سختي را تحمل کند.

ميلان براي اسکودتو، ليگ قهرمانان را فدا مي کند؟

بايد درهر دو آنها جنگيد براي اينکه ازهر جام مي توان به نفع ديگري بهره برد. در ليگ ما جلوهستيم و با توجه به اينکه فقط 11 بازي باقيمانده همه چيز راحت است. در ليگ قهرمانان شرايط سخت تر است براي اينکه در بازي رفت باختيم ولي اگردر لندن در نيمه اول به تاتنهام لطف نکنيم مي توانيم برنده باشيم.

موراتي گفته که امشب طرفدار يووه است و ازنظر او تيم واقعي ميلان، اينتر است. به نظرت اين جملات را براي تحريک کردن ميلانيها گفته است؟

او رئيس اينتر است. من هم اگرمالک تيمي باشم، مي گويم که تيمم ازهمه زيباتر و بهتراست

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

موجی بازی یووه-میلان را ازنزدیک تماشا می کند

موجی امشب به ورزشگاه خواهد رفت

سایت گل- لوچانو موجی یکی از روسای سابق باشگاه یوونتوس در صحبتهایی اعلام کرد که بلیط دیدار امشب بازی میلان و یوونتوس را خریداری کرده است.

این دیدار امشب در ورزشگاه شهر تورین برگزار خواهد شد.

موجی که درکانون جنجال کالچوپولی قرار داشت در سال 2006 با محرومیت از دنیای فوتبال کنار رفت و از 7 می 2006 که برای دیدار یووه مقابل پالرمو، تاکنون، برای تماشای دیدارهای بینکونری به ورزشگاه نرفته بود.

ولی موجی امشب در ورزشگاه الیمپیکوی تورین حاضر خواهد بود تا این بازی را تماشا کند.

موجی در گفت و گویی با برنامه تلویزیونی چیامبرتی نایت اعلام کرد که با تعدادی از دوستانش به ورزشگاه خواهد رفت.

گزارشهای منتشره حاکی از آن است که موجی ممکن است به کادر مدیریتی یووه بازگردد؛چون این تیم پس از سال 2006 و کنار رفتن موجی ، برای رسیدن به ثبات تلاش زیادی انجام می دهد.
      محتوای مخفی: منبع 

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زبیگنیو بونیئک، ستاره سابق یوونتوس: نتایج ضعیف یووه تقصیر همه اعضای باشگاه است

بینکونری در رقابت های این فصل نتایج ضعیفی کسب کرده اند و نتاج این تیم در سال جدید موجب شده تا فاصله زیادی با مدعیان قهرمانی پیدا کنند

سایت گل- زبیگنیو بونیئک معتقد است جی جی دل نری تنها مقصر بحران یوونتوس نیست و همه اعضای باشگاه بابت این نتایج مسئول هستند. بینکونری در رقابت های این فصل نتایج ضعیفی کسب کرده اند و نتاج این تیم در سال جدید موجب شده تا فاصله زیادی با مدعیان قهرمانی پیدا کنند. جی جی دل نری به دلیل این نتایج با انتقادات زیادی مواجه شده اما ستاره سابق یووه معتقد است او تنها مشکل تیم در این فصل نیست.
    او در مصاحبه با رادیو اسپورتیووا گفت:" وقتی تیمی در شرایط بدی قرار می گیرد، تقصیر همه است. مشکل تنها یک نفر نیست. یووه از شخصیت بالایی برخوردار است. این باشگاه همیشه چنین شرایطی داشته است.
    بازیکنان نتوانسته اند انتظارات هواداران را برآورده کنند. امیدوارم آنها بتوانند بهترین بازی شان را ارائه دهند.
    در ابتدا خوش بینی زیادی در مورد دل نری وجود داشت اما خیلی زود از بین رفت. یوونتوس دوره خوبی را سپری نمی کند. یک شکست دیگر کافی است تا تیم را به دردسر بیندازد."

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بوریلو و توضیح درباره صحنه عجیب پنالتی بازی رم و لچه

بوریلو درباره اتفاقی صحبت می‌کند که بین او و داوید پیزارو روی داد.

سایت گل – مارکو بوریلو، مهاجم رم درباره دعوا با داوید پیزارو، هم‌تیمی‌اش بر سر پنالتی علیه لچه توضیح داده است.

رمی‌ها در دقیقه 90 صاحب ضربه پنالتی شدند و بوریلو در ابتدا قصد داشت آن را بزند. اما پیزارو او را به کنار زد و دانیله دروسی هم گفت که پیزارو قرار بوده ضربه را بزند.

این بازیکن شیلیایی سرانجام پنالتی را گل کرد و برد دو بر یک رم را رقم زد تا امیدهای رم برای رسیدن به لیگ قهرمانان زنده بماند.

بوریلو گفت: «پیزارو پنالتی‌زن اصلی ماست و مربی او را برگزیده. او به من توپ را داد و پرسید آیا به جایش می‌توانم ضربه بزنم.

خوشحال بودم که این کار را می‌توانم انجام دهم و یک مهاجم همیشه می‌خواهد گل‌های بیشتری بزند. پس آماده شدم، اما ناگهان نظرش برگشت و احساس کرد آماده زدن ضربه است. در هر حال مهم این است که بردیم.»

این مهاجم 28 ساله افزود: «این پیروزی بسیار بامعنی است. در دیگر دیدارها ما در 20 دقیقه آخر بیشتر می‌باختیم، اما این بار مبارزه کردیم و سه امتیاز را گرفتیم. این رشد ما را نشان می‌دهد.»

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

گزارش : الکساندر پاتو کلیدی برای انتقال گانسو

آخرین گزارشات حاکی از آن است الکساندر پاتو یک سلاح مخفی در انتقال گانسو برزیلی می باشد...

مدتی است که رقابتی تنگاتنگ بر سر انتقال گانسو بین دو تیم همشهری میلان و اینتر به وجود آمده است و همچنین برای خود گانسو ستاره برزیلی تیم سانتوس نیز نامشخص است که در نهایت راهی کدام باشگاه خواهد شد و در صحبت های اخیر گانسو همواره تناقض هایی وجود داشته است.

به گزارش میلان نیوز ایتالیا روسونری ها برگ برنده ای به نام الکساندر پاتو در کشاندن کانسو به سن سیرو و رختکن روسونری دارند.

پاتو و هنریکو گانسو دوستان بسیار صمیمی و نزدیکی هستند و آخرین گزارشات حاکی از آن است که پاتو در تلاش است تا از شیوه های مختلف این بازیکن را متقاعد کند تا میلان را به اینتر ترجیح دهد و به او ملحق شود.

از طرفی این هافبک مهاجک برزیلی در آخرین مصاحبه خود تیر خلاص را برای هر دو تیم همشهری زد و در صحبت هایی عجیب اعلام کرد که قصد دارد در حال حاضر در سانتوس بماند و به محض بهبود یافتن کامل مصدومیتش قصد تمدید قرارداد با باشگاه سانتوس برزیل را دارد.
    البته این نمی تواند مانعی برای انتقال او شود .چرا که در آن صورت دو باشگاه همشهری با باشگاه سانتوس و گانسو رو به رو هستند و کار این دو همشهری کمی سخت تر خواهد شد.

منابعی معتبر در برزیل اعلام کردند که حتی در صورت تمدید گانسو در قرارداد او بندی وجود خواهد داشت که در سال های آینده در صورت تمایل بتواند به باشگاهی دیگر نقل مکان کند و محتمل است که این بازیکن در تابستان راهی یکی از این دو باشگاه ایتالیایی شود.

گانسو حدود 1 ماه دیگر به میادین باز خواهد گشت.او اخیرا به تمرینات سبک و فردی پس از مصدومیت طولانی پرداخته است این بازیکن به محض بهبودی توسط استعداد یاب میلان مورد بررسی قرار خواهد گرفت کسی که در برزیل به دنبال استعداد های دیگر بازیکنان برزیل می باشد.

www.ac-milan.ir

کد:

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

اميدوارم بازي جذابي باشه و ما هم حال كنيم و ميلانم متوقف بشه تا بيشتر حال كنيم
    ولي از اين كاستانو خيلي خوشم مياد حيف اينتر نخريدش

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوارم میلان یوونتوس رو نابود کنه

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

چقدر یووه بد بازی کرد! برد حق میلان بود! ولی انصافا گل مفتی خورد بوفون! قشنگ میتونست توپ رو بگیره یا حداقل بفرستش به کرنر!

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میلان هم بازی با یووه رو با پیروزی پشت سر گذاشت تا فعلا اختلافش رو با اینتر تیم دوم به هشت امتیاز برسونه
    چه فازی میده اینتر به جنوا امتیاز بده
    نکته مهم دفاع خیلی خوب میلان توی این بازی بود...یووه یک ضربه هم داخل چهارچوب نداشت
    یعنی بازیکنای میلان نذاشتن که داشته باشه

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایول مبارکه
    وقتی گتوزو گل زد کلی تعجب کردم!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •