داداش عزیز اول بازی رو تموم کن بعد غر بزن . بازی هر چهار آب و هوا رو داره . بازی کن . من با 4770 رو رزولوشن پایینتر 1024*1280 با نهایت گرافیک و AA 8x و بدون فیزیکس fps 32 می گیرم . رو سیمیولیشن پیچیدن سخت تره و بیشتر تصادف می کنی .
داداش عزیز اول بازی رو تموم کن بعد غر بزن . بازی هر چهار آب و هوا رو داره . بازی کن . من با 4770 رو رزولوشن پایینتر 1024*1280 با نهایت گرافیک و AA 8x و بدون فیزیکس fps 32 می گیرم . رو سیمیولیشن پیچیدن سخت تره و بیشتر تصادف می کنی .
Last edited by black.assassin; 27-08-2010 at 19:01.
دیگه برای کی مثل من تو چپتر 7 وقتی میرن کلیوپ سانسور شده ؟
باید 7.4 گیگ باشه . احتمالا ناقصه . جای تو بودم بازی نمی کردم که وسطاش بخوره تو ذوقم . شاید بره شما سانسور شده اینطوری شده . الله اعلم . مجله ها رو زمینن باید بگردی پیدا نی . بیشتر تو خونه هایی که میری . مثل خونه خودت و خونه جو و ... و داخل ماموریتها .
Last edited by black.assassin; 27-08-2010 at 19:00.
سلام
دوستان منم این مشکل رو دارم
همین میخوام ماشین سوار بشم بازی میپره بیرن![]()
اگر نیاز به عوض کردن کرک هست بگید و اینکه چطوری میتونم قبلش سیو chapter 7 رو ذخیره کنم
از ویندوز 7 استفاده میکنم
منتظرم دوستان
![]()
کدوم قسمتش چون 20بار سوار و پیاده میشه! ؟ سعی کنید دورش بزنید!
باید کرکتون رو عوض کنی و حتما از پوشه سیوت یک بکاپ بگیر.بهتره اصلا از این ادرس کات کنی و بعد از تعویض کرک دوباره بزاری سره جاش.
C:\Users\MSepi7\AppData\Local\2k games
سلام الکس من هم کرک skidow هم اون کرکی که خودت دادی که هات فایل بود رو تست کردم
مشکل این هست که وقتی میرم تو بازی مثلا load capther رو میزنم وسط لود از بازی میاد بیرون![]()
من چندتا سيو 100% دان كردم ولي مجلههاي PB رو كامل نداشت
كسي سيو از بازي داره كه مجله هارو كامل گرفته باشه![]()
استغفرا... از این مجله ها ما نداریم، اما مجله خانواده سبز دکه ها دارنكسي سيو از بازي داره كه مجله هارو كامل گرفته باشه![]()
بچه های مشهد اگر بازیو هنو تهیه نکردین :
آدرس : بلوار استقلال - بین استقلال 2و4 - کامپیوتر سبز
(کاش اسپویلر کار می کرد!)![]()
Last edited by B.3.S.T; 27-08-2010 at 21:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)