اگر دوستان درخواست کنند اموزش نون ابتکاری رو اموزش می دم .................................
اگر دوستان درخواست کنند اموزش نون ابتکاری رو اموزش می دم .................................
سلام ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرز تهیه ی فلافل لبنانی را برای من بنویسید پاسخ : مواد لازم:
380 گرم باقلای خشك
380 گرم نخود
2 حبه درشت سیر كوبیده
یك عدد درشت پیاز( ریز خرد شده)
4 عدد بزرگ پیازچه( ریز خرد شده)
یك عدد( ریز خرد شود) فلفل سبز قلمی تند
یك قاشق غذاخوری بیكینگ پودر
3 قاشق غذاخوری آرد
یك فنجان جعفری خرد شده
یك قاشق مرباخوری پودر تخم گشنیز
5/1 قاشق مرباخوری پودر زیره سبز
به اندازه لازم نمك و فلفل
به اندازه لازم روغن برای سرخ كردن فلافل
طرز تهیه:
باقلا و نخود را از قبل خیس می كنیم. باقلا و نخودهای خیس خورده را پوست می كنیم و با گوشت كوب یا خردكن برقی به طور كامل خرد می كنیم. سپس سیر، پیاز، پیازچه و بقیه مواد را اضافه كرده و دوباره له می كنیم تا نرم شود و می گذاریم یك ساعت بماند.
در آخر گلوله هایی به اندازه گردو از مخلوط این مواد بر می داریم و به صورت شامی های گردی در می آوریم. آن گاه در یك سینی می چینیم و می گذاریم یك ربع دیگر بماند. سپس در روغن فراوان سرخ می كنیم تا طلایی شود.
توجه:
- باقلا و نخود از شب قبل خیس شود.
- در تهیه این غذا می توان فقط از نخود استفاده كرد كه در این صورت مقدار نخود دو برابر می شود.
مینیبم که ماکارونی فعلا نیستش
ماکارونی بر خلاف چیزی که دوستان فرض میکنن ساده نیست
مهمترین مسله اینه که ماکارونی رشته نازک و تو خالی هستش
شکلهای دیگه رو پاستا میگن
و مهمترین فرق اسپاگتی و ماکارونی اینه که اسپاگتی یک رشته دراز و نازک و تو پر هستش
===========================
سس مهمترین بخش ماکارونی هستش
این بخش بیشتر دلخواه هستش ولی توصیه میکنم برای داشتن غذایی سالمتر از استفاده از روغن زیاد در این بخش خود داری بشه
==========
و اما
ماکارونی با تن ماهی :
مواد لازم
ماکارونی :نصف بسته 750 گرمی
تن ماهی ترجیحا مرغوب یک قوطی
نعنا چند شاخه که برگهاشون نیاز هستش جعفری تازه
روغن زیتون- پنیر سفید
آب لیمو طبیعی یا شیشه فرقی نمیکنه -نمک فلفل و زعفران
====================================
بر خلاف عادت همه من ماکارونی رو عین کته میپزم
یعنی آبکشی نمیکنم
برای این کار مقداری آب توی قابلمه بریزید و بذارید کمی گرم بشه و ماکارونی ها رو توش بریزید تا نرم بشن و کاملا زیر آب قرار بگیرن و آب یک بند انگشت روی ماکارونی ها وایسه
توی آب نمک فل فل و کمی زعفران دم کشیده رو اضافه کنید ودرش بذارید آبش رو بکشه وتا جایی که کمی تهش آب بمونه .
نوبت به سس میرسه
تن ماهی رو توی قوطی گرم کنید:امیدوارم بلد باشید روش گرم کردنش رو ) قوطی رو توی آب بذارید و بجوشونید اینطوری خشک میشه و طعم بهتری پیدا میکنه
قطوی رو باز کنید و روغن داخلش رو جدا کنید به گفته های تولید کننده توجه نکنید این روغن ماهی یا زیتون نیست
گوشتها رو تو یه ظرف بریزید
توی یه کاسه روغن زیتون کمی فلفل به دلخواه خودتون قرمز یا سیاه رو باهم قاطی کنید بعد از اون پنیر سفید رو خورد کنید و بریزید توش (پنیرهای دیگه رو هم میتونید امتحان کنید) برگهای نعنا و جعفری رو بریزید توش
حالا شما به یه دیس نیاز دارید که ماکارونی های دم کشیده رو بریزید توش
ماهی رور و خورد خورد کنید و بریزد روی ماکارونی
و در آخر مخلوت روغن زیتون رو روی اونهای بگردونید
ساده هستش ولی به امتحانش می ارزه
خب من ساندویچ مرغ و مایونز هم یاد گرفته بودم ولی هنوز روش کار نکردم
ظرفدار غذاهای کم چرب هستم
راحت ترین روش برای پختن ماهی تو خونه کدوم روشه وچه طوری؟
ماهی رو تمیز کنین اول، فیله باشه که چه بهتر ..
بعد یه کم پیاز خرد کنین با آبلیمو و زعفرون قاطی کنین، ماهیا رو بخوابونین توش ... یکی دو ساعت که موند، روغن بریزید تو ماهیتابه، داغ که شد، ماهیا رو سرخ کنید ...
پ.ن. اگه با مزه آرد سوخاری مشکلی ندارید میتونید زرده تخم مرغ رو بزنید، قبل از سرخ کردن ماهی، با قلمو بمالید به تنش، بعد توی آرد سوخاری غلتش بدید .. بعدش بذارید تو ماهیتابه که سرخ بشه ...
اگه میخوایید ماهی بوی خودش رو موقغ تبخ نداشته باشه از نعنا خشک یا تر استفاده کنید
من آسونترین راه رو پخت بدون روغن میدونم
ماهی رو توی فویل آلومینیوم بپیچید توی فر بذارید
ماهی رو با پوست بپزید بعد پوستش از گوشت راحت جدا میشه
طرز تهیه کیک رژیمی
مواد لازم:
آرد سفید 85 گرم
نشاسته ذرت 23 گرم
شکر 195 گرم
سفیده تخم مرغ 255 گرم
کرم تارتار 4 گرم
نمک به میزان لازم
رنده پوست لیمو ( اسانس لیمو) 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه :
آرد و نیمی از شکر و نشاسته را با هم در یک ظرف الک کرده و کناری بگذارید. سفیده ها را قدری زده و کرم تارتار و نمک را اضافه کرده و همچنان هم بزنید. در انتها ، نیمه دوم شکر را آرام آرام افزوده و بزنید تا سفیده ، سفید و براق و تقریباً سفت شود و رنده پوست لیمو یا اسانس را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. مواد خشک بالا را که الک کرده بودیم روی سفیده ریخته و به آرامی مخلوط کرده و در داخل قالب 20 سانتی متری ( چرب نمی کنیم ) ریخته و داخل فربا حرارت 370 درجه فارنهایت یا 185 درجه سانتی گراد به مدت 35-30 دقیقه بپزید . بعد از درآوردن از فر وارونه روی تور برگردانید و بگذارید به مدت 2-1 ساعت بماند تا سرد شود بعد از قالب دربیاورید.
سلام دوستان
بعضی غذاهای خاص ایرانی یه فوت کوزه گری دارن که اگر اون رو بلد باشی تقریبا 50 درصد راه رو رفتی و مشکل اصلی حله.
حالا همه میدونیم کباب کوبیده یکی از اون غذاهاست که اون فوت کوزه گری بیش از 75 درصد راه رو شامل میشه.
سرتون رو درد نیارم
من حداقل 20 دفعه اقدام به درست کردن کباب کوبیده سیخی کردم
کلی کتاب خوندم از رزا منتظمی گرفته تا کتاب های اینترنتی یا دستور های خاص و.....از انواع گوشت هم استفاده کردم مثلا قوه گاه و...
تو انواع منقل ذغالی روی گاز توی فر و انواع شعله های کم و زیاد تست کردم ولی حتی یکبار هم نتونستم به اون کبابی که مغازه ها درست می کنن دست پیدا کنم.
یا مثلا این اردوهایی که میرید یه سری افرادی اماده کردن و میان رو اتیش درست می کنن بوش کل منطقه رو پر می کنه و کباب حسابی تحویلت میده
مال من معمولا یا کباب ول میشد روی آتیش..... یا قیافش تغییر میکرد(لاغر میشد مثلا !) و اینکه کلا مزه اش هم هیچوقت مثل اون کباب واقعی نشد.حتی یکبار! (؟)
مثلا یکی گفت
مایه رو خوب ورز بده
یک روز بذار بمونه
به سیخ بکش و با دو انگشت فشار بده
شعله زیاد باشه برای چسبیدن به سیخ و بعد خیلی کم باشه تا مغز پخت بشه همین کار رو کردم
ولی جاتون خالی همیشه یا کباب ول میشد یا لاغر مردنی میشد و هیچوقت هم اون مزه ای که دلم میخواست رو نمیداد!
یکی میگفت یه تخم مرغ بزن بهش
اون یکی می گفت ارد اضافه کن ، یکی میگفت پیازش کمه و... حالا میگم اگر فوت خاصی داشته باشه این همه نباید نظر های مختلف داشته باشه
حالا میخوای بگم کسی هست اون فوت خاص رو بلد باشه به من هم یاد بده من استعداد خوبی تو غذا درست کردن دارم زود یاد می گیرم : دی
همچنین بگید دقیقا چه مقدار گوشت از کدوم قسمت چرخ بشه
و دقیقا چه مقدار سایر موارد رو لازم داره.
(فقط خواهشی که دارم اینه اگر سکی میخواد کمکی کنه لطفا این دستورات ساده که تو نت هست یا تو کتاب هست رو کپی نکنه اون فوت و فن رو من میخوام)
مرسی مرسی.
سلام . من دیشب خواستم فالوده درست کنم ولی همش خراب شد. نمی دونم چرا . میشه کمکم کنین بگین باید چیکار کنم؟
من اینطوری درست کردم . نشاسته و آب رو حل کردم بعد روی حرارت گذاشتم وقتی غلیظ شد گذاشتم سرم بشه و ریختم توی چرخ گوشت یه تشت یخ هم زیرش گذاشتم ولی همینکه از چرخ در میومد به هم میچسبید و عین اولش می شد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)