الان این یعنی چی ؟ ... ابراز وجود می کنی؟ ... اگه واقعا" خالی میشی .. ok![]()
الان این یعنی چی ؟ ... ابراز وجود می کنی؟ ... اگه واقعا" خالی میشی .. ok![]()
خوبه شما بری تو همون تاپیک بوندسلیگاتون که فقط با خبر آپ میشه![]()
هر کی تو یونایتد حاشیه درست کنه فرگی زود میندازتش بیرون
کلا تو این ستاره هایی که این چند وقت داشته فقط رونالدو بوده که همیشه از طرف فرگوسن حمایت میشده و هیچ مشکلی هم با فرگوسن نداشته
خیلی های دیگه هم بودنولی کاش نره............این میشه سومین بازیکن مهم منچستر که میخواد بره..............1.بکام 2.رونالدو 3.رونی
همین کانتونا یه مدت با فرگی مشکل داشت و میخواست بره
بعد از قهرمانی سال99 دوایت یورک بهترین مهاجم اون سال منچستر رفت
یاپ استام هم همین طور
بکهام
ون نیستلروی
توز
الانم که صحبت از رونی شده
فقط رونالدو بود که فرگوسن دوست داشت نگهش داره
نیستلروی رو هم اضافه کن![]()
این واسه اینه که تیم ما کارش درسته نیازی به بحث و جدل نیست.
تیم های تاپیک شما هستن که هر روز یه حاشیه جدید دارن
موفق باشید!!
طبیعیه که تیم های بزرگ حاشیه های به مراتب بزرگتر و بیشتری رو نسبت به سایر تیم ها دارند!![]()
ولی رونی بره برای منچستر خیلی بده
سخته بازیکنی مثل اون بتونه پیدا کنه. اگه پیدا کنه هم احتمالا با قیمت خیلی نجومی!
بازیکنای جوون اون به این زودی ها که مثل رونی نمیشن. بالاخره تیم به فوق ستاره ها نیاز داره
امیدوارم باشگاه بتونه مشکل رو حل کنه!کسی مصاحبه ای از رونی دیده؟!؟!
سر الکس هم همونطور که میلاد تو صفحه قبل گفته بود مثه اینکه خودش هم شوکه شده از این تصمیم رونی!! به نظرم این جریان رسوایی اخلاقیش (چه واژه ای رو تی وی باب کردا!) باعث این همه مشکلات شده...
![]()
من اصلا از وضعیت امسال منچستر خبر ندارم. کسی آمار تیم رو داره؟ نقل و انتقالات چطور بوده ؟ کی اومده؟ کی رفته؟
دیگه تنبلی رو میخوام بگذارم کنار ازم همین امروز( بله... امروز) شروع کنم به پی گیری بازی ها!!
آقا من میگم اگه رونی اصرار داره که بره، بذار بره. تا قیمتش گرونه و حاشیه ها اطرافش زیاد نشده با قیمت 100 الی 120 ملیون بفروشنش به سیتیبعد بیان با یک سوم این قیمت فرناندو تورس رو بگیرن
(البته قبل از همه ی این کارا باید گلیزرها رو از منچستر انداخت بیرون
)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)