آمیر تو چطوری میری لایو؟؟
آمیر تو چطوری میری لایو؟؟
من با اسلیمم که اوریج هست میرم....
البته داداش میتونی الان آپ کنی حتی اگر Key رو نداری،آپ کن میشه Key رو دوباره بدست آورد از این به بعد و LT+ ریخت....اما دیگه بازی هایی مثل COD:BO , NFS :HP و .... اجرا نمیشن...(اونایی که قبلا هم AP2.5 بودن)
Last edited by gap; 02-06-2011 at 17:55.
جنگ پدر و پسر...سر چی؟!!!
بدبخت شدم...حالا چی کار کنم...عجب غلطی کردما!
...و اما خاطره ای فراموش نشدنی...
پرش !!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپرتاب به سمت همکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پرتاب به سمت هم 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بدبخت گیر کردهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدJC2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by popowoody; 03-06-2011 at 10:05.
popowoody جان شما که دیگه از قدیمی های تاپیک هستی چرا ؟!یه لطفی کن سایز این عکسارو با توجه به قوانین پست اول تنظیم کن تا دوستان به مشکل برنخورن و هم تاپیک بهم نریزه !
(پیشنهاد میکنم رو 640 ست کنید تا هم resizer فروم کوچیکش نکنه و هم کم حجم بشه و صفحه سنگین نشه اگه هم کسی دوست داره سایز بزرگ بزاره بصورت لینک بزاره
... هر چند وقت یه بار که این تاپیک جون میگیره و فعال میشه بخاطر همین مسائل مشکل پیش میاد و یه سری دلخوری ها پیش میاد و تاپیک میخوابه
+
ممنون![]()
Last edited by SA.JJ.AD; 03-06-2011 at 10:17.
یادم رفته بود ! لینک کردم .
گفتم مزاحمه ورزش صبحگاهیش نشم بهتره
بیچاره از هر طرف کلی تیر می خوره ( خوب شد ترینر زدم )
![]()
اینجا انگار از سیمز عکس نیست!
این 2 تا عکس از گزیده شدنه یه بنده خدا توسط یه vampire قیافش خنده دار شده بود!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایز بزرگ تر[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بزرگ تر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من شما که هنوز just cause2 رو سیستممت نصبه این کاریو که میگم بکن و ازش عکس بگیر.چون من از سیستمم پاکش کردم نمیتونم عکس بگیرم.وگرنه میذاشتم
حالا این کارو کن خیلی معرکس:
به یه آدم از این طناباتو بزن بعد دنباله ی طنابتو بزن به یه کپسول.بعد برو عقب به کپسوله تیر بزن طرف باهاش میره بالا بعد میترکه.خیلی حاااال میده.
دمت گرم
این کارو کردم . عکس ها :
![]()
دمت گرم
چطور بود؟حال کردی؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)