تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 170 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1694

نام تاپيک: اخبار کوتاه بازی ها

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

آره آره آره
    من بعد از پستم رفتم شام خوردم و اومدم دیدم این دوستمون خبر رسمی رو گذاشته و همونیه که من فکر می کردم
    واقعا آفرین به خودم
    سوال زیبای نسخه بعدی بازی : اتزیو در امپراطوری عثمانی دنبال چیه ؟ اپل رو داره معابد رو هم داره اتزیو چرا میره اونجا ؟!!
    من دیگه نمیتونم منتظر بمونم من اساسین کرید میخوام
    دقیقا من هم همین هدسارو زده بودم تو یاهو هم به هومن گفتم...
    ولی بر خلاف شما من اصلا انتظار یه شخصیت جدید رو نداشتم و با توجه به تیزرهایی که اومده بود احتمال می دادم شخصیت الطائر در کنار اتزو قابل بازی باشه...
    در مورد هدس های بیشتر باید یه سری اطلاعات یا تریلرهای جدید بدن چون تواریخی که اومده اصلا با شخصیت ها سازگار نیست وگرنه کلی میشه هدس زد!!
    نماد هم که به نمایش در میاد پرچم کلیسای ارتودوکس یونانه. برای اطلاعات بیشتر مراجعه کنین به آدرس: en.wikipedia.org/wiki/Greek_Orthodox_Church
    هومان کلیسای ارتودوکس یونان یکی از میراث امپراطوری Byzantine یا همون بیزانس هست!
    در اصل 3 نوع نماد از این عقاب دو سر بوده، یکی برای شوالیه های هاسپیتالر، یکی برای شوالیه های معبدی و دیگری هم برای تزارهای روسیه یا همون امپراطوری بیزانس !! که امپراطوری بیزانس جزو شوالیه های هاسپیتالر بوده و با غربی ها یا همون شوالیه های معبدی رابطه ی خوبی نداشته!

محتوای مخفی: چی می گه!!! 
    راستی هومان تو تیزری که از بازی اومده بود، مسجد هاجیاسوفیا سه تا مناره داشت ولی تو این شات جدید چهارتا مناره ها سر جاشونن! این یعنی ممکنه تو یکی از قسمت های بازی زلزله بشه و یکی از مناره ها خراب بشه!!!!(فکر کـــــــــن...) که با توجه به تواریخی که تو تیزر اول آورده شده همچین اتفاقی بعید نیست!!!!

یک پیشنهاد هومن، یا سریعا تاپیک این AC رو بزن تا بحث ها اونجا صورت بگیره، یا اینکه به طور موقت یه تاپیک جداگونه برای این اخبار و بحث ها باز بشه که به نظر خیلی عالی میشه، چون در آینده هم(تا نوامبر) مطمئنا بچه ها کلی با هم در مورد این نسخه بحث می کنن و نظر می دن!
    Last edited by marmolak kocholo; 06-05-2011 at 11:59.

2. 4 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

نسخه ي 360 بازي L.A.Noire در سه ديسك عرضه خواهد شد !

نسخه ي PS3 بازي از 25 GB ديسك هاي بلو ري استفاده خواهد كرد .

شايعه شده كه هكر ها حمله ي ديگري را به سمت Sony برنامه ريزي كرده اند !

Metro: Last Light به جاي Metro 2034

و

جلد ماه June مجله ي Gameinformer

4. 13 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه RoyalFalcon1994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

یک عکس داغ داغ از بازی Assassin's Creed جدید...

6. 4 کاربر از RoyalFalcon1994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

محتوای مخفی: چی می گه!!! 
    راستی هومان تو تیزری که از بازی اومده بود، مسجد هاجیاسوفیا سه تا مناره داشت ولی تو این شات جدید چهارتا مناره ها سر جاشونن! این یعنی ممکنه تو یکی از قسمت های بازی زلزله بشه و یکی از مناره ها خراب بشه!!!!(فکر کـــــــــن...) که با توجه به تواریخی که تو تیزر اول آورده شده همچین اتفاقی بعید نیست!!!!

یک پیشنهاد هومن، یا سریعا تاپیک این AC رو بزن تا بحث ها اونجا صورت بگیره، یا اینکه به طور موقت یه تاپیک جداگونه برای این اخبار و بحث ها باز بشه که به نظر خیلی عالی میشه، چون در آینده هم(تا نوامبر) مطمئنا بچه ها کلی با هم در مورد این نسخه بحث می کنن و نظر می دن!
    زلزله رو به چشم می بینم. جالبه تو ترکیه اون موقع ازش به روز قیامت یاد میکردن!

فعلا بحثای AC:R رو همین جا ادامه میدیدم تا پیش نمایشهای بازی منتشر بشه که مهم این وسط اسکنهای مجله گیم اینفورمره.

8. 11 کاربر از havas_1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

marmolak kocholo

میگم اسمت چیه ؟که من به اسم خطاب قرار بدم
    راجب داستان بازی آره حق با توئه چون واقعیت رو تغییر دادن به شکل داستان دراوردن در واقع ادغام تخیل با واقعیت حدس زدن سخت میشه اما خب فرهنگ و زمان و منطقه و بقیه ویژگی هارو میتونستیم درست حدس بزنیم
    اونجا هم من اشتباه کردم اخه خیلی دلم میخواست با شخصیت جدیدی بازی رو ادامه بدیم چون واقعا بعد این سه نسخه از بازی به یک شخصیت گیرا و جذاب احتیاج داشتیم اتزیو هم خیلی پیر شده بود و من انتظارشو نداشتم اما به هر حال الان هم الطایر هست و هم اتزیو که میتونیم در دو دوره مختلف زمانی با هر دوشون بازی کنیم که این فوق العاده است
    +
    راستی با اجازه میخوام اون خبر کاملشو از IGN بذارم که کمی اطلاعات بیشتری داده

Assassin's Creed Revelations
    فرقه اساسین ها ( آدم کش ها ) : الهامات

در نسخه بعدی اتزیو اودیتوره به قسطنطنیه درست مثل الطایر به قسطنطنیه خواهد رفت ( الطایر در دوره خودش برای انجام کاری به اونجا رفته و اتزیو هم سال بعد از الطایر میره اونجا چرا میره میمونه واسه E3 ) تا برای ما پرده از اتفاقات مرموز دیگری از اختلافات اساسین ها و تمپلارها بردارد.
    نسخه بعدی بازی قابلیت مولتی پلیر نسخه برادرهود رو با قابلیت ها و مود های جدید خواهد داشت. همچنین گیمر میتونه مموری های دزموند رو دستکاری کنه و از طریق انیموس ( نسخه جدید انیموس ) اونها رو بخونه و اطلاعاتی رو در مورد گذشته دزموند بدست بیاره همچنین دیدی هم بر آینده داشته باشه
    همچنین Revelations آخرین نسخه از سه گانه زندگی اتزیو اودیتوره خواهد بود که بر روی پلتفورم های قبلی این بازی در نوامبر منتشر خواهد شد. در E3 هم چیزهای جدیدی از بازی فاش خواهد شد.
    همچنین در تصویری که از بازی منتشر شد اسلحه جدیدی رو می بینید که به Hook Blade و یا همون چنگک معروف هست ( برای بالا رفتن سریع از بناها استفاده میشه احتمالا ) شما میتونید اونو در دست اتزیو ببینید

10. 11 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

marmolak kocholo

میگم اسمت چیه ؟که من به اسم خطاب قرار بدم
    راجب داستان بازی آره حق با توئه چون واقعیت رو تغییر دادن به شکل داستان دراوردن در واقع ادغام تخیل با واقعیت حدس زدن سخت میشه اما خب فرهنگ و زمان و منطقه و بقیه ویژگی هارو میتونستیم درست حدس بزنیم
    اونجا هم من اشتباه کردم اخه خیلی دلم میخواست با شخصیت جدیدی بازی رو ادامه بدیم چون واقعا بعد این سه نسخه از بازی به یک شخصیت گیرا و جذاب احتیاج داشتیم اتزیو هم خیلی پیر شده بود و من انتظارشو نداشتم اما به هر حال الان هم الطایر هست و هم اتزیو که میتونیم در دو دوره مختلف زمانی با هر دوشون بازی کنیم که این فوق العاده است
    آرین هستم، مهرداد جان...
    راستی حرفتو پس نگیر، یادت باشه یوبیسافت گفته سوپرایز دارم براتون ! یهو دیدی یه شخصیت جدید هم اومد
    همچنین در تصویری که از بازی منتشر شد اسلحه جدیدی رو می بینید که به Hook Blade و یا همون چنگک معروف هست ( برای بالا رفتن سریع از بناها استفاده میشه احتمالا ) شما میتونید اونو در دست اتزیو ببینید
    هومن حال می کنی!؟ چی بهت گفتم...
    Last edited by marmolak kocholo; 06-05-2011 at 17:15.

12. 3 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال fariborz_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    R a M s A r

13 Ubisoft Officially Reveals Assassin's Creed Revelations

In Assassin's Creed Revelations, Ezio Auditore will travel to Constantinople, in the footsteps of Altair, in order to further unravel the mystery between the Templars and the Assassins.

Revelations also brings back the multiplayer experience first introduced in Assassin's Creed Brotherhood with "more modes, more maps and more characters" according to the official announcement. In addition, players will be able to "manipulate the construct of Desmond's memories and the Animus to decipher the mysteries of his past and gain insight into the future."

In addition, Revelations has been described as the "final chapter of the Ezio trilogy" and is scheduled for release this November. We'll learn more about the game at E3 next month.

The first image to emerge from the new game also features a new tool simply called the "hook blade" which you can see hanging from Ezio's sleeve

منبع:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Assassin's Creed Revelations

Assassin's Creed Revelations presents the most immersive experience available in the series to date and the culmination of Ezio's adventure. In Assassin’s Creed Revelations, master assassin Ezio Auditore walks in the footsteps of his legendary mentor, Altaïr, on a journey of discovery and revelation. It is a perilous path – one that will take Ezio to Constantinople, the heart of the Ottoman Empire, where a growing army of Templars threatens to destabilize the region.

In addition to Ezio’s award-winning story, the acclaimed online multiplayer experience from Assassin's Creed Brotherhood returns, refined and expanded, with more modes, more maps and more characters that allow players to test their assassin skills against others from around the world. The latest chapter in the Assassin’s Creed saga also includes revolutionary gameplay, allowing players to manipulate the construct of Desmond’s memories and the Animus to decipher the mysteries of his past and gain insight into the future.

منبع:
    کد:
    Last edited by fariborz_1; 06-05-2011 at 18:47.

14. 3 کاربر از fariborz_1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز B.3.S.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

fariborz_1 جان اینجا همه آدرس سایتها رو دارن راحتم میتونن اینا رو ببینن..خب..پس فینگیلیش نزار عزیز
    فقط ترجمه شده بزار که 2 نفر که اولین باره میان اینجا یه چیزی سر در بیارن
    مرسی

16. 3 کاربر از B.3.S.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

سلام به دوستانِ گل!!
    همون طور که انتظار میرفت یه سری اطلاعت از Assassin’s Creed: Revelations که قرار هست تو مجله ی GI ماه ژوئن بیاد به بیرون درز کرده که براتون میزارم.

طبق مقالات و گفته های سایت های مختلف بیشتر بازی در شهر قسطنطنیه دنیال میشه، جایی که بین 4 منطقه ی کاملا متفاوت قرار داره ! کنستانتین، بایزید، امپراطوری و گالاتا. بازیباز همچنین می تونه از کاپادوکیه هم دیدن کنه.

تو این قسمت اتزیو بیشتر از 50 سال سن داره و همون طور که تو جلد مجله هم دیدید مسن تر به نظر میاد.
    اون دارای یک اسلحه ی جدید به نام HookBlade شده، اسلحه ای که با اون می تونه زیپ لاین ها یا همون کابل های داخل شهر رو بگیره و 30 درصد به سرعت خودش اضافه کنه، همچنین از اون می تونه برای گرفتن یا کشیدن دشمن و در ادامه حملات کومبو و کشتن دشمنان استفاده کنه، سیستم کنترل اون هم طراحی شده طوری که با زدن دایره یا B به ترتبیب برای PS3 و Xbox360 هوک بِلِید رو کنترل کنین و وقتی مثلث یا Y رو می زنید می تونید از سلاح ها و بمب هاتون استفاده کنید...

حرف از بمب شد! پس باید گفت قهرمان میان سال ما تو این قسمت با توجه به چگونگی جمع آوری بمب ها، می تونه از 300 نوع بمب یا بیشتر استفاده کنه.

Alex Amancio از یوبیسافت گفته : "Eagle vision به Eagle Sense تغییر کرده و شما می تونید رو کاراکترها تمرکز داشته باشید و جایی که می خوان برن رو ببینید!! شما می تونید به صورت تقریبی مکانی که کاراکترها می خوان برن رو ببینید، مثلا شما با استفاده از Eagle Sense بر روی یک سرباز این قابلیت رو دارید که مسیری که می خواد بره رو بفهمید و جلوتر از اون به اونجا برید و براش تله بزارید یا بمب کار بزارید و یا اونو قافل گیر کنید."

برای مقر آدم کش ها (Assassin's Den) مفهوم بورجیا تاور گسترش یافته و دارای یه سیستم جدید شده. تو بازی شما باید در حملات و شکست دادن تمپلارها کاملا سهیم باشید، اولین بار که شما مقر اساسین هارو می سازید می تونید ساختمان هارو آپگرید و زیپ لاین ها(کابل های داخل شهری) رو در سقف خانه ها افزایش بدید و گاردهای شهر رو وادار کنید که بی طرف باشن، البته هرچه بدنامی یا کارهای خلاف شما زیادتر بشه احتمال از دست دادن کنترل این قابلیت ها زیادتر میشه!!

تو بازی این امکان وجود داره که یکی از مقرهای شما مورد حملات دشمن قرار بگیره، نگران نباشید! حتی اگه خودتون از منطقه خیلی دور هستید و نمی تونید کمک کنید این امکان رو دارید که یک سری سرباز به محل بفرستید تا حملات تمپلارهارو خنثی کنن، برای انجام این کار هم شما فقط کافیه به زدیک ترین مقری که در کنترل خودتون هست برید... بعضی از نوشته ها حاکی از اینه که شما می تونید یک مسنر اساسین رو برای کنترل لانه(مقر) خاصی قرار بدید و دیگه اون مقر قابل اشغال از طرف تمپلارها نیست!

سیستم لولینگ تو بازی هم از 10 به 15 افزایش پیدا کرده، ماموریت های جانبی(Side Quests) هم جاشونو به حوادث اتفاقی داخل بازی دادن، برای مثال: شما به یک شهری سفر می کنید و تو اون شهر یکی از مغازه ها غارت شده! شما می تونید به اون کمک کنید! یا مثلا یک دختر کوچولو میاد پیش شما و از شما درخواست کمک می کنه.

قسمتی که با دزموند بازی می کنید: دزموند خودشو داخل انیماس و در یک مکان امن که بهش Black Room می گن پیدا می کنه، تو این قسمت شما می تونید به بسیاری از مموری های خود دزموند هم دسترسی داشته باشید، گیم پلی این قسمت دارای پازل های بیشتری هست، دزموند در این بخش به دنبال ترمیم بخش های متلاشی شده از ناخودآگاه خودش هست...

تیم سازنده ی بازی در حال استفاده از یک فن آوری جدید به نام Mocam در صورت هست ، که GI از اون به عنوان ترکیب جالب و جذاب از انیمیشن های مرسوم، عملکرد جالب و سبکی نوین و جذاب از شیوه ی نمایش صورت یاد کرد که در بازی هایی مثل LA Noire به نمایش گذاشته شد!

در آخر هم باید گفت:

مولتی پلیر همراه با تغییراتی در این نسخه هم وجود خواهد داشت، شما قادر به سفارشی یا کاستامیاز کردن سلاح ها و شکل ظاهری خود هستید و همچنین می تونید گیلد هم بسازید، ولی اینو به خاطر داشته باشید که بیشتر و بیشتر روی روایت داستانی و بخش داستانی بازی کار شده زیرا این قسمت، بخش بزرگی فرانچایز Assassins’ Creed هست...

بازی نوامبر امسال برای سه پلتفرم PS3, Xbox360 و PC منتشر خواهد شد...

به دلایلی تاپیک بازی رو نمیزنم ولی دوستان عزیزی که می خوان تاپیک این بازی رو ایجاد کنن می تونن از مطالب بالا استفاده کنن،
    کپی برداری از مطالب بالا
    با ذکر نام کاربری آزاد است...

منبع:
    کد:
    Last edited by marmolak kocholo; 07-05-2011 at 10:50.

18. 9 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

آرین به من رو دست میزنی
    خوب شد ترجمه اش نکردم و اومدم یه دیدی زدم تو ترجمه اش کرده بودی
    خب همه گفتنی هارو که آرین گفت دیگه چی موند اما آقا چند تا جا نوشته بود که این اطلاعات بین شایعه و واقعیته و شاید این چیزها در بازی به شکل دیگه ای دیده بشه یعنی تا زمان عرضه بازی متفاوت تر بشه
    به طور کل بعنوان اطلاعات مقدماتی از بازی خیلی خوبه

20. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •