منظورتون از همین حدودا رو متوجه نشدم ..
بنده کلا یه جمله گفتم و وارد جزئیات خاصی نشدم که دوست عزیز![]()
هر دو کارت کلاس متوسط هستند ..البته سطح 5470 کمی رو به پایینتره .. واسه همین خیلی تفاوت ندارند که بگیم چشمگیره در اجرای بازیها
نمیدونم در موقع نوشتن اون مطلب کدوم نمودار تو ذهنم بوده که گفتم در حالت low هم نمیشه بازی کرد .. اما دید کلیه من از بنچ مارکتها مطرح بود و چون بعضا زیاد دیدم به این نمودارها توجه میشه ذکر کردم .. بهرحال اشتباه از من بود و قبول دارم![]()
برای روون اجرا کردن بازی فریم 25هم کافیست .. 30 مطمئن تره ... شما با 12 هم میتونید بازیها رو به راحتی اجرا کرده و بازی کنید اما در صحنه های سنگین افت فریم اذیتتون میکنه. مثل انفجارها در بازیی مثل مافیا 2
بحث روون اجرا کردن بازی فقط به خود کارت گرافیک بستگی نداره و عوامل پشتیبانی چون cpu و رم نباید نادیده گرفته بشه (مخصوصا در بازیهای استراتژیک سیپیو بسیار مهمه )
این سایتی که گفتید در بررسی تخصصی کارت 5470 گفته بازیهای روز رو فقط رو تنظیمات پایین و متوسط میتونید اجرا کنید و بعضی بازیهای سبک مثل لفت فور دد رو تنظیمات بالا :
current games should be playable in low-medium details. Demanding games, like Crysis, NFS Shift, or Modern Warfare ran on the HD 4570 for example only in low detail settings fluently. Less demanding games like Left 4 Dead should run in high detail settings.
در حالی که باید درست تر مینوشت و میگفت پیشنهاد میشه بازیها رو تنظیمات پایینتر انجام بشه و یا اینکه بگه به دلیل پایین اومدن fps در تنظیمات بالا و احتمال کند شدن بهتره رو حالت low بازی کرد .. این قطعیت نوشتاری که در بالاترین تنظیمات نمیشه بازی رو اجرا کرد باعث توهم در کاربر میشه چون تا الان حتی یک بازی هم نشده که در تنظیمات بالا نتونسته باشه اجرا کنه.. و باید بین اجرا شدن با دردسر و بی دردسر تفاوت میذاشت
هیچ سایتی هم بی ایراد نیست و اینجا قبلا در موردش صحبت کردم :
شیدر پروسسور نه Stream Processors صحیحهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه حرفهام اگه منبع بخوام بیارم ..
این قسمت از بررسی 5470 همون سایتی که گفتیده :
The HD5470 offers only 80 MADD cores (called Stream Processors) which are grouped in 16 5-dimensional groups. The cores support DirectX 11 functions in hardware (Tessellation, OIT, Post-Processing, Shadows, HDR Texture Compression). Compared to the HD 5600/5700 series which feature 400 cores, the core count of the HD5400 series is clearly cut down leading to a reduced computation power of 120 versus 360-520 (HD 5650) GigaFLOPs. Due to the high clock speed of the chip, the gap is not that big.
ترجمش میشه این :
تراشه HD5470 تنها از هسته های 80 MADD (موسوم به Stream Processors) پشتیبانی می کند که در گروه هایی با ابعاد 165 تقسیم بندی می شوند. این هسته ها از فناوری DirectX 11 در سخت افزار ( Tessellation, OIT, Post-Processing, Shadows, HDR Texture compression) پشتیبانی می کنند. در مقایسه با سری HD 5600/5700 که 400 هسته دارد، تعداد هسته های سری HD5400 منجر به کاهش قدرت محاسباتی 120 در مقابل هسته های 360-520 (HD 5650) GigaFLOPs می شود. که با توجه به سرعت ساعت بالای این تراشه، این تفاوت نامحسوس است.
400 ریز پردازنده یا واحد پردازشی بگیم بهتره ...
همانطور که میدونید 5650 جزو سری 5600 محسوب میشه من با توجه به مطلب بالا خدمتتون عرض کردم که تفاوت خیلی زیادی حس نمیکنید چون همانطور که در پایینتر(قسمت مقایسات ) هم اشاره کردم سرعت بالای 5470 این مساله رو تا حدودی پوشش میده
-----------------------------------------------
حالا اگه بخوایم یه بررسی کلی کنیم به نتایج خوبی میرسیم
تکنولوژی هر دو : 40 نانومتری
سرعت هسته (core clock) , همینطور Shader ها در 5470 برابر با 750 مگاهرتزه ... در مقابل برای 5650 .. 450 تا 650 هست
Bit memory bus مدل 5650 برابر 128 در مقابل 5470 - 64 بیتی هستش (نکته ارزشمند و مهم 5650 به حساب میاد) ..
فرکانس حافظه 5470 .. 1800 مگاهرتز در برابر 800 هست .
.در ترانزیستورها همانطور که خودتون هم گفتید 5650 برتره یعنی627 میلیون ترانزیستور در مقابل 242 میلیون ترانزیستور
نتیجه کلی ...
جدای از خصوصیات دیگشون فقط همین 128 بیت بودن رو بخوایم در نظر بگیریم برتری 5650 ثابت میشه و صدرصد ارزش خرید بیشتری داره [/B] .البته اگر اصلا در 5010 کانفیگی با این کارت داشته باشیم !
راستی اگر بخواید حافظه GDDR5 برای 5470 رو کاملا تعبیه کنید قدرت کارت به طرز چشمگیری افزایش پیدا میکنه که 5650 این امکان رو نداره