تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 421 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اولا دوست عزیز درسته که نمیشه 100% اطمینان کرد ولی همین حدودا هست
    ثانیا در اینجا اگه به اون لینکی که دادم بری روی فریم ها کلیک کنی اسم لپتاپی که تست شده همراه با تنظیمات گرافیکی برات نشون داده میشه اگر دقت هم کنی برای هر بازی چند فریم نشون داده شده که برای مدل های مختلف لپتاپ ها هست
    ثالثا شما از کجا میدونی بازی هایی که کردی با این فریم ها تفاوت داره؟ تعداد فریم برای رون بازی کردن حدود 30 فریم هست یعنی اگه شما این مقدار رو بگیرین خیلی راحت میتونین بازی کنین. اگه فریم 20 شد به این معنی نیست که دیگه نمیتونی بازی کنی اگه فریم حدود 14/15 برسه احساس میکنی بازی کند شده توی تست ها هم همانطور که نشون داده شده گرافیک Ati 5470 توی بیشتر بازی ها فریم قابل قبولی داده اینکه توی یه تست فریم پایینی نوشته باید مشخصات گرافیکی و رزولیشنی هم که تنطیم کرده رو در نظر بگیری مثلما یک بازی که توی رزولیشن 768*1024 نسبت به رزولیشن 768*1360 رون تر اجرا میشه!
    در ضمن توی هیچ تستی اینکه به زور بشه توی حالت low بازی کرد نیست. نمیدونم شما از کجا پیدا کردین!!!

احتمالا منظورت از هسته ها شیدر پروسسور بوده علاوه بر این پهنای باس حافظه و تعداد ترانزیستور ها هم نسبت به 5470 بیشتر هست.
    این سایت معتبری هست.اگه به تست ها دقت کنی میبینی توی بیشترشون کارای 2 برابر شده مخصوصا توی تنظیمات بالا پس مثلما ارزش خرید رو داره

منظورتون از همین حدودا رو متوجه نشدم ..
    بنده کلا یه جمله گفتم و وارد جزئیات خاصی نشدم که دوست عزیز

هر دو کارت کلاس متوسط هستند ..البته سطح 5470 کمی رو به پایینتره .. واسه همین خیلی تفاوت ندارند که بگیم چشمگیره در اجرای بازیها
    نمیدونم در موقع نوشتن اون مطلب کدوم نمودار تو ذهنم بوده که گفتم در حالت low هم نمیشه بازی کرد .. اما دید کلیه من از بنچ مارکتها مطرح بود و چون بعضا زیاد دیدم به این نمودارها توجه میشه ذکر کردم .. بهرحال اشتباه از من بود و قبول دارم
    برای روون اجرا کردن بازی فریم 25هم کافیست .. 30 مطمئن تره ... شما با 12 هم میتونید بازیها رو به راحتی اجرا کرده و بازی کنید اما در صحنه های سنگین افت فریم اذیتتون میکنه. مثل انفجارها در بازیی مثل مافیا 2
    بحث روون اجرا کردن بازی فقط به خود کارت گرافیک بستگی نداره و عوامل پشتیبانی چون cpu و رم نباید نادیده گرفته بشه (مخصوصا در بازیهای استراتژیک سیپیو بسیار مهمه )
    این سایتی که گفتید در بررسی تخصصی کارت 5470 گفته بازیهای روز رو فقط رو تنظیمات پایین و متوسط میتونید اجرا کنید و بعضی بازیهای سبک مثل لفت فور دد رو تنظیمات بالا :

current games should be playable in low-medium details. Demanding games, like Crysis, NFS Shift, or Modern Warfare ran on the HD 4570 for example only in low detail settings fluently. Less demanding games like Left 4 Dead should run in high detail settings.

در حالی که باید درست تر مینوشت و میگفت پیشنهاد میشه بازیها رو تنظیمات پایینتر انجام بشه و یا اینکه بگه به دلیل پایین اومدن fps در تنظیمات بالا و احتمال کند شدن بهتره رو حالت low بازی کرد .. این قطعیت نوشتاری که در بالاترین تنظیمات نمیشه بازی رو اجرا کرد باعث توهم در کاربر میشه چون تا الان حتی یک بازی هم نشده که در تنظیمات بالا نتونسته باشه اجرا کنه.. و باید بین اجرا شدن با دردسر و بی دردسر تفاوت میذاشت
    هیچ سایتی هم بی ایراد نیست و اینجا قبلا در موردش صحبت کردم :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شیدر پروسسور نه Stream Processors صحیحه
    واسه حرفهام اگه منبع بخوام بیارم ..
    این قسمت از بررسی 5470 همون سایتی که گفتیده :

The HD5470 offers only 80 MADD cores (called Stream Processors) which are grouped in 16 5-dimensional groups. The cores support DirectX 11 functions in hardware (Tessellation, OIT, Post-Processing, Shadows, HDR Texture Compression). Compared to the HD 5600/5700 series which feature 400 cores, the core count of the HD5400 series is clearly cut down leading to a reduced computation power of 120 versus 360-520 (HD 5650) GigaFLOPs. Due to the high clock speed of the chip, the gap is not that big.

ترجمش میشه این :

تراشه HD5470 تنها از هسته های 80 MADD (موسوم به Stream Processors) پشتیبانی می کند که در گروه هایی با ابعاد 165 تقسیم بندی می شوند. این هسته ها از فناوری DirectX 11 در سخت افزار ( Tessellation, OIT, Post-Processing, Shadows, HDR Texture compression) پشتیبانی می کنند. در مقایسه با سری HD 5600/5700 که 400 هسته دارد، تعداد هسته های سری HD5400 منجر به کاهش قدرت محاسباتی 120 در مقابل هسته های 360-520 (HD 5650) GigaFLOPs می شود. که با توجه به سرعت ساعت بالای این تراشه، این تفاوت نامحسوس است.

400 ریز پردازنده یا واحد پردازشی بگیم بهتره ...
    همانطور که میدونید 5650 جزو سری 5600 محسوب میشه من با توجه به مطلب بالا خدمتتون عرض کردم که تفاوت خیلی زیادی حس نمیکنید چون همانطور که در پایینتر(قسمت مقایسات ) هم اشاره کردم سرعت بالای 5470 این مساله رو تا حدودی پوشش میده

-----------------------------------------------
    حالا اگه بخوایم یه بررسی کلی کنیم به نتایج خوبی میرسیم

تکنولوژی هر دو : 40 نانومتری
    سرعت هسته (core clock) , همینطور Shader ها در 5470 برابر با 750 مگاهرتزه ... در مقابل برای 5650 .. 450 تا 650 هست
    Bit memory bus مدل 5650 برابر 128 در مقابل 5470 - 64 بیتی هستش (نکته ارزشمند و مهم 5650 به حساب میاد) ..
    فرکانس حافظه 5470 .. 1800 مگاهرتز در برابر 800 هست .
    .در ترانزیستورها همانطور که خودتون هم گفتید 5650 برتره یعنی627 میلیون ترانزیستور در مقابل 242 میلیون ترانزیستور

نتیجه کلی ...
    جدای از خصوصیات دیگشون فقط همین 128 بیت بودن رو بخوایم در نظر بگیریم برتری 5650 ثابت میشه و صدرصد ارزش خرید بیشتری داره [/B] .البته اگر اصلا در 5010 کانفیگی با این کارت داشته باشیم !

راستی اگر بخواید حافظه GDDR5 برای 5470 رو کاملا تعبیه کنید قدرت کارت به طرز چشمگیری افزایش پیدا میکنه که 5650 این امکان رو نداره
    Last edited by Gilopa; 17-09-2010 at 10:33.

2. 7 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

ممنون که اینقدر خوب و تخصصی اطلاعات میدین...

این که با این کانفیگ وجود داره یا نه را من میگم هست چون درایوره این گرافیک هم تو قسمت 5010 سایت دل بود ...

یک خواهش دیگه هم دارم

شما که اینقدر خوب قطعات را مقایسه میکنید میشه قدرت cpu هاشون هم مقایسه کنید؟!

یکی
    i5 450 2.4

این جدیده:
    i5 460 2.53

راستی این که گفتین حافظه ی GDDR5 تعبییه کنیم چطوریه؟!

میشه این کار را کرد؟!

یعنی دقیقآ چی کار باید کرد چقدر هزینه داره؟!

دوستان یک سوال دیگه هم دارم

میخوام بدونم چطور میتونم متوجه بشم که لپ تاپ ریفره یا نه؟!
    Last edited by justmp3; 17-09-2010 at 09:02.

4. این کاربر از justmp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

ممنون که اینقدر خوب و تخصصی اطلاعات میدین...

این که با این کانفیگ وجود داره یا نه را من میگم هست چون درایوره این گرافیک هم تو قسمت 5010 سایت دل بود ...

یک خواهش دیگه هم دارم

شما که اینقدر خوب قطعات را مقایسه میکنید میشه قدرت cpu هاشون هم مقایسه کنید؟!

یکی
    i5 450 2.4

این جدیده:
    i5 460 2.53

راستی این که گفتین حافظه ی GDDR5 تعبییه کنیم چطوریه؟!

میشه این کار را کرد؟!

یعنی دقیقآ چی کار باید کرد چقدر هزینه داره؟!

دوستان یک سوال دیگه هم دارم

میخوام بدونم چطور میتونم متوجه بشم که لپ تاپ ریفره یا نه؟!

مقایسه خاصی نمیشه بین این دو کرد هر دوشون 2 هسته ای هستند
    حداکثر سرعت ساعت 450 بین 2.4 و 2.93 و برای 460 ... 2.53
    مشخصه دیگه کدوم بهتره

بحث gddr5 رو فقط برای اطلاعات عمومی گفتم ..

gddr5 حافظه بسیار سریعه که برای بالا بردن سرعت و میزان تبادل اطلاعات به کار میره .. 5470 ازش پشتیبانی میکنه
    Ati میگه که 5470 از این حافظه پشتیبانی میکنه .. ولی به گفته خود سایت نوت بوک چک اغلب به ddr3 تجهیز میشه ..

به این صفحه از سایت Ati برید :

کد:

اینم برای 5650 :
    کد:
    که ساپورتش نمیکنه ..

در مورد ریفر ..
    سرویس تگ رو در سایت دل وارد کنید و از ریز محصول مطلع بشید
    در سایت دل علاوه بر ریز سخت افزار از تاریخ دقیق خرید و در صورت ریفر از تاریخ ریفر و خریدار حتی اطلاع پیدا کنید!

6. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mr.MRGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهوون!!

پيش فرض

gilopa جان اونقدر خوب مينويسي كه چيزي كم و كسر نداره!
    من که روی 7 64 بیتی نصب کردم مشکلی نداشت
    ویندوزت مگه هفت نیست؟ اگه هفتی خودش داره
    نه فكر كنم يه خورده ايراد داره...لينكش رو ندارين...؟
    اين زيگورات بازم بهتر از الماسه چون كلي از قطعات رو لپتاپ رو بر ميداره و ميفروشه به عنوان وسايل جابي...ولي مبارك باشه!

8. این کاربر از Mr.MRGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

gilopa جان اونقدر خوب مينويسي كه چيزي كم و كسر نداره!

نه فكر كنم يه خورده ايراد داره...لينكش رو ندارين...؟
    اين زيگورات بازم بهتر از الماسه چون كلي از قطعات رو لپتاپ رو بر ميداره و ميفروشه به عنوان وسايل جابي...ولي مبارك باشه!
    ممنون لطف داری

خدمت شما :
    کد:

10. 2 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohamad13702008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اين زيگورات بازم بهتر از الماسه چون كلي از قطعات رو لپتاپ رو بر ميداره و ميفروشه به عنوان وسايل جابي...ولي مبارك باشه
    بچه ها يعني گارانتي الماس هم جزو گارانتي هاي معتبر به حساب مياد
    مال من الماسه

12. این کاربر از mohamad13702008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منظورتون از همین حدودا رو متوجه نشدم ..
    بنده کلا یه جمله گفتم و وارد جزئیات خاصی نشدم که دوست عزیز

ثانیا زیاد به این بنچ مارکتها توجه نکن
    منظورم این بود درسته که نمیشه گفت شما توی بازی دقیقا همین فریم رو میگیرین ولی تعداد فریم دور بر همین تعداد هست یه کمی بالاتر یا پایینتر و تفاوت فاحشی نداره که بخایم بگیم این فریم ها در کل اشتباه هست

هر دو کارت کلاس متوسط هستند ..البته سطح 5470 کمی رو به پایینتره .. واسه همین خیلی تفاوت ندارند که بگیم چشمگیره در اجرای بازیها
    نمیدونم در موقع نوشتن اون مطلب کدوم نمودار تو ذهنم بوده که گفتم در حالت low هم نمیشه بازی کرد .. اما دید کلیه من از بنچ مارکتها مطرح بود و چون بعضا زیاد دیدم به این نمودارها توجه میشه ذکر کردم .. بهرحال اشتباه از من بود و قبول دارم
    برای روون اجرا کردن بازی فریم 25هم کافیست .. 30 مطمئن تره ... شما با 12 هم میتونید بازیها رو به راحتی اجرا کرده و بازی کنید اما در صحنه های سنگین افت فریم اذیتتون میکنه. مثل انفجارها در بازیی مثل مافیا 2
    بحث روون اجرا کردن بازی فقط به خود کارت گرافیک بستگی نداره و عوامل پشتیبانی چون cpu و رم نباید نادیده گرفته بشه (مخصوصا در بازیهای استراتژیک سیپیو بسیار مهمه )
    اتفاقا تفاوتشون چشمگیره توی بیشتر بازی ها 5650 دو برابر بیشتر فریم داده نسبت به 5470 اون وقت شما میگین تفاوتشون چشمگیر نیست!

اینجا بحث در مورد لپتاپ هست که بیشتر لپتاپ های که مورد تست قرار گرفتند cpu و ram مشابهی دارند.
    برای اینکه بازی کاملا روون اجرا بشه باید حدود 30 باشه حتی بالاتر از این هم تفاوشتون رو میتونید حس کنید که فریم ایده ال 60 فریم هست.
    با 12 فریم هم نمیشه بازی کرد سیستم خودم ذغالیه توی بیشتر بازی ها از فراپس استفاده میکنم برای همین حدود فریم ها رو میدونم. فریم 20 با 30 به راحتی تفاوتشون احساس میشه .اون قسمت های انفجار که میگی فریم توی اون صحنه ها 1 یا 2 میشه توی بازی مافیا هم توی صحنه های انفجار به خاطر فیزیک بازی هست که فشار روی cpu میاره که در اینجا باعث کندی میشه.

این سایتی که گفتید در بررسی تخصصی کارت 5470 گفته بازیهای روز رو فقط رو تنظیمات پایین و متوسط میتونید اجرا کنید و بعضی بازیهای سبک مثل لفت فور دد رو تنظیمات بالا :

current games should be playable in low-medium details. Demanding games, like Crysis, NFS Shift, or Modern Warfare ran on the HD 4570 for example only in low detail settings fluently. Less demanding games like Left 4 Dead should run in high detail settings.

در حالی که باید درست تر مینوشت و میگفت پیشنهاد میشه بازیها رو تنظیمات پایینتر انجام بشه و یا اینکه بگه به دلیل پایین اومدن fps در تنظیمات بالا و احتمال کند شدن بهتره رو حالت low بازی کرد .. این قطعیت نوشتاری که در بالاترین تنظیمات نمیشه بازی رو اجرا کرد باعث توهم در کاربر میشه چون تا الان حتی یک بازی هم نشده که در تنظیمات بالا نتونسته باشه اجرا کنه.. و باید بین اجرا شدن با دردسر و بی دردسر تفاوت میذاشت
    این تعداد فریم هایی که توی تست ها نوشته میشه میانگین فریمها ها یعنی ممکنه توی یه صحنه بیشتر باشه یا کمتر . که هر چی میانگین بیشتر باشه بهتره چون اگه به فرض میانگین 20 باشه و یه قسمت 10 فریم افت داشته باشه باعث لگ توی بازی میشه در حالی که اگه میاگین 30 باشه و 10 فریم افت داشته باشه تفاوت زیادی احساس نمیکنی
    مسلما کسانی که این رو نوشتن فریم مطلوبشون 12 فریم نبوده بلکه 30 فریم بوده اگه دقت کنی فریم هایی که با رنگ سبز نشون داده همه بالای 30 فریم بوده.یه گیمر حرفه ای روون بودن بازی براش مهمتره تا گرافیک برای همین نوشته اگه اون بازی ها رو میخاین که خوب بازی کنین باید توی low باشه نه اینکه توی حالت های دیگه بازی بالا نمیاد

So if a graphics card barely manages less than 30 FPS, then the game is not very playable, we want to avoid that at all cost.
    With 30 FPS up-to roughly 40 FPS you'll be very able to play the game with perhaps a tiny stutter at certain graphically intensive parts. Overall a very enjoyable experience. Match the best possible resolution to this result and you'll have the best possible rendering quality versus resolution, hey you want both of them to be as high as possible.
    When a graphics card is doing 60 FPS on average or higher then you can rest assured that the game will likely play extremely smoothly at every point in the game, turn on every possible in-game IQ setting.
    Over 100 FPS? You have either a MONSTER graphics card or a very old game

هیچ سایتی هم بی ایراد نیست و اینجا قبلا در موردش صحبت کردم :

کد:
    کل شش تاپیک رو خوندم چیزی به جز تعصب و کل کل و توهین به همدیگه پیدا نکردم

در حالی که در صفحه اصلی سایت کانفیگ پایه چیز دیگری اعلام شده که هیچ ربطی به مدل ما نداره :
    کارشناسای باسوادی که شما هی تو سر بنده میکوبیدش اومدند اطلاعات سخت افزاری مدل 1545 دل و همینطور عکس این مدل رو با نام N5010 در این صفحه گذاشتند
    این مدل با مدل شما فرق داره

این N50Dell-Inspiron-15R-10 هست ولی مدل شما Dell Inspiron N5010
    اینم لینکش
    کد:
    پس میبینید که اشتباه نکردند

بهتره همونطور که کاربر kiuq گفته یه بنچمارک با برنامه fraps از چند تا از بازی (مافیا 2 روی بیشتر گرافیک ها با بالاترین تنظیمات خیلی روون اجرا میشه) مثل bad company 2 با directx 11 توی بالاترین جزئیات بگیرید و نتیجش رو با سایت مقایسه کنید.

کد:

شیدر پروسسور نه Stream Processors صحیحه
    واسه حرفهام اگه منبع بخوام بیارم ..
    این قسمت از بررسی 5470 همون سایتی که گفتیده :

The HD5470 offers only 80 MADD cores (called Stream Processors) which are grouped in 16 5-dimensional groups. The cores support DirectX 11 functions in hardware (Tessellation, OIT, Post-Processing, Shadows, HDR Texture Compression). Compared to the HD 5600/5700 series which feature 400 cores, the core count of the HD5400 series is clearly cut down leading to a reduced computation power of 120 versus 360-520 (HD 5650) GigaFLOPs. Due to the high clock speed of the chip, the gap is not that big.

ترجمش میشه این :

تراشه HD5470 تنها از هسته های 80 MADD (موسوم به Stream Processors) پشتیبانی می کند که در گروه هایی با ابعاد 165 تقسیم بندی می شوند. این هسته ها از فناوری DirectX 11 در سخت افزار ( Tessellation, OIT, Post-Processing, Shadows, HDR Texture compression) پشتیبانی می کنند. در مقایسه با سری HD 5600/5700 که 400 هسته دارد، تعداد هسته های سری HD5400 منجر به کاهش قدرت محاسباتی 120 در مقابل هسته های 360-520 (HD 5650) GigaFLOPs می شود. که با توجه به سرعت ساعت بالای این تراشه، این تفاوت نامحسوس است.

400 ریز پردازنده یا واحد پردازشی بگیم بهتره ...

از شما که از قدیم توی کار گرافیک بودین بعیده
    چون حرف از هسته زده بودین برای این اسم اصلیش رو گفتم تا دیگران این هسته رو با هسته cpu اشتباه نگیرن
    حتما میدونید که قبل از سری 8000 انویدیا از pixel shader و vertex shader استفاده میشد که مقدارشون با هم فرق میکرد و از این سری به بعد از unified shader استفاده شد که متشکل از pixel shader/vertext shader/ geometry shader بود که به سایه زنهای یکپارچه معروف است و shader processor بیانگر تعداد واحد های سایه زن بود. که shader processor/stream processor/ cuda core اینها همه یکی هستند

همانطور که میدونید 5650 جزو سری 5600 محسوب میشه من با توجه به مطلب بالا خدمتتون عرض کردم که تفاوت خیلی زیادی حس نمیکنید چون همانطور که در پایینتر(قسمت مقایسات ) هم اشاره کردم سرعت بالای 5470 این مساله رو تا حدودی پوشش میده
    نمیدونم چه طور 2 برابر کارای بیشتر توی بازی ها باعث تفاوت خیلی زیاد نمیشه!!!!

حالا اگه بخوایم یه بررسی کلی کنیم به نتایج خوبی میرسیم

تکنولوژی هر دو : 40 نانومتری
    سرعت هسته (core clock) , همینطور Shader ها در 5470 برابر با 750 مگاهرتزه ... در مقابل برای 5650 .. 450 تا 650 هست
    Bit memory bus مدل 5650 برابر 128 در مقابل 5470 - 64 بیتی هستش (نکته ارزشمند و مهم 5650 به حساب میاد) ..
    فرکانس حافظه 5470 .. 1800 مگاهرتز در برابر 800 هست .
    .در ترانزیستورها همانطور که خودتون هم گفتید 5650 برتره یعنی627 میلیون ترانزیستور در مقابل 242 میلیون ترانزیستور

نتیجه کلی ...
    جدای از خصوصیات دیگشون فقط همین 128 بیت بودن رو بخوایم در نظر بگیریم برتری 5650 ثابت میشه و صدرصد ارزش خرید بیشتری داره [/B] .البته اگر اصلا در 5010 کانفیگی با این کارت داشته باشیم !

راستی اگر بخواید حافظه GDDR5 برای 5470 رو کاملا تعبیه کنید قدرت کارت به طرز چشمگیری افزایش پیدا میکنه که 5650 این امکان رو نداره
    اینکه سرعت هسته بیشتر باشه اصلا دلیل بر برتری نیست یا سایر گزینه ها

برای مثال سرعت هسته گرافیک Ati 5770 از 5470 پایینتره ولی قدرتش بیشتره.
    با اینکه سرعت حافظه 5650 پاینتره ولی به جاش پهنای باس حافظه 128 بیتی است که در کل مقدار پهنای باند حافظه هر دو زیاد با هم تفاوت نمیکنند

ati 5470:
    1800*64*8/64=14.4GB/s

ati 5650:
    800*128*8/64=12.8GB/s

که 5470فقط 1.6gb/s بالاتره
    Last edited by hassanshaikhi; 17-09-2010 at 20:44.

14. 6 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

منظورم این بود درسته که نمیشه گفت شما توی بازی دقیقا همین فریم رو میگیرین ولی تعداد فریم دور بر همین تعداد هست یه کمی بالاتر یا پایینتر و تفاوت فاحشی نداره که بخایم بگیم این فریم ها در کل اشتباه هست

اتفاقا تفاوتشون چشمگیره توی بیشتر بازی ها 5650 دو برابر بیشتر فریم داده نسبت به 5470 اون وقت شما میگین تفاوتشون چشمگیر نیست!

اینجا بحث در مورد لپتاپ هست که بیشتر لپتاپ های که مورد تست قرار گرفتند cpu و ram مشابهی دارند.
    برای اینکه بازی کاملا روون اجرا بشه باید حدود 30 باشه حتی بالاتر از این هم تفاوشتون رو میتونید حس کنید که فریم ایده ال 60 فریم هست.
    با 12 فریم هم نمیشه بازی کرد سیستم خودم ذغالیه توی بیشتر بازی ها از فراپس استفاده میکنم برای همین حدود فریم ها رو میدونم. فریم 20 با 30 به راحتی تفاوتشون احساس میشه .اون قسمت های انفجار که میگی فریم توی اون صحنه ها 1 یا 2 میشه توی بازی مافیا هم توی صحنه های انفجار به خاطر فیزیک بازی هست که فشار روی cpu میاره که در اینجا باعث کندی میشه.

این تعداد فریم هایی که توی تست ها نوشته میشه میانگین فریمها ها یعنی ممکنه توی یه صحنه بیشتر باشه یا کمتر . که هر چی میانگین بیشتر باشه بهتره چون اگه به فرض میانگین 20 باشه و یه قسمت 10 فریم افت داشته باشه باعث لگ توی بازی میشه در حالی که اگه میاگین 30 باشه و 10 فریم افت داشته باشه تفاوت زیادی احساس نمیکنی
    مسلما کسانی که این رو نوشتن فریم مطلوبشون 12 فریم نبوده بلکه 30 فریم بوده اگه دقت کنی فریم هایی که با رنگ سبز نشون داده همه بالای 30 فریم بوده.یه گیمر حرفه ای روون بودن بازی براش مهمتره تا گرافیک برای همین نوشته اگه اون بازی ها رو میخاین که خوب بازی کنین باید توی low باشه نه اینکه توی حالت های دیگه بازی بالا نمیاد
    ببینید اتفاقا در اون مطلبی که عینا از سایت براتون نقل قول کردم گفته شده اصلا نمیتونه در تنظیمات بالا اجرا کنه ! دیگه یه جمله ساده رو انقدر نباید تفسیرش کنیم که عزیز

میخوای من به شما ثابت کنم با میانگین 12 فریم میشه بازی کرد ؟
    برای اثبات این مساله یکی از دوستان که الان تو این تاپیکه لطف کنه از مافیا 2 در بالاترین رزولیشن و بالاترین تنظیمات بنچ مارکت بگیره و نتیجه رو اعلام کنه .. من بخدا اصلا دسترسی ندارم به لپتاپم .. اگر مشکلی در اجرای بازی داشت بیاد بگه .. احتمالا فریمی که اعلام میشه بین 11 تا 14 خواهد بود .. با اعمال همه تنظیمات !در بهترین
    حالت برای چند ثانیه ممکنه به 20 و خورده ای برسه که اون فریم میانگین نیست .. آیا مشکلی در اجرای بازی دارید ؟

آقا بحث فریم و حساسیتی که ایجاد شده در کارتهای کلاس بالا و بازیهای خیلی قوی چون کرایسیس به طور گسترده مطرحه و اصولا سیاست بنچ مارکتها و اصول کارشون جوریه که نیاز به بحث جداگانه ای داره ..

کل شش تاپیک رو خوندم چیزی به جز تعصب و کل کل و توهین به همدیگه پیدا نکردم

بهتره همونطور که کاربر kiuq گفته یه بنچمارک از چند تا از بازی (مافیا 2 روی بیشتر گرافیک ها با بالاترین تنظیمات خیلی روون اجرا میشه) مثل bad company 2 با directx 11 توی بالاترین جزئیات بگیرید و نتیجش رو با سایت مقایسه کنید.
    بنده همین پریروز تازه وارد خاک شهرم شدم من تعصبی از جانب خودم ندیدم ...
    نتیجه بنچمارک رو بهشون تو پیقام خصوصی گفتم .. شما خبر ندارید در ضمن شما جریان اون تاپیک و اتفاقات خصوصی مابین من و رفیقم رو دقیقا اطلاع ندارید من فقط اون صفحه و اشتباه سایت نوت بوک چک مطرح بود برام که لینک صفحه رو دادم بخونید .. وگرنه الان از اون بحثم خوشحالم چون با اون دوستمون رفیق صمیمی شدم bad company 2 رو بنده ندارم متاسفانه
    از شما که از قدیم توی کار گرافیک بودین بعیده
    چون حرف از هسته زده بودین برای این اسم اصلیش رو گفتم تا دیگران این هسته رو با هسته cpu اشتباه نگیرن
    حتما میدونید که قبل از سری 8000 انویدیا از pixel shader و vertex shader استفاده میشد که مقدارشون با هم فرق میکرد و از این سری به بعد از unified shader استفاده شد که متشکل از pixel shader/vertext shader/ geometry shader بود که به سایه زنهای یکپارچه معروف است و shader processor بیانگر تعداد واحد های سایه زن بود. که shader processor/stream processor/ cuda core اینها همه یکی هستند
    من اصلا هیچ ادعایی نکردم دوست عزیز و نیاز نبود این جمله رو وسط بکشید

بحث از ترمینیلوژِی دو شرکت مطرحه
    core processors اصطلاح انویدیا بود که ریز پردازنده یا هسته بهش میگند من هم این رو بکار بردم.. ترجمه اون سایت اگر چیز دیگست بهم بگید ! نمیدونم شما جور دیگری ترجمه میکنید ؟ هسته رو در خیلی از سایتهای ایرانی هم بگردیم بکار میبرن و stream processors اصطلاح صحیحتریست که Ati به کار برد
    Shader processors درسته اما عبارت صحیح از لحاظ دنیای سخت افزار گرافیک نیست و کم به کار میره

اثبات :

کد:
    نمیدونم چه طور 2 برابر کارای بیشتر توی بازی ها باعث تفاوت خیلی زیاد نمیشه!!!!
    آقا این لپتاپ رو بخرید و بیاید خودتون تستش کنید .. موافقید ؟ بحث تفاوت در اجرای بازیهای روز هست نه صرفا تاکید روی fps ها

اینکه سرعت هسته بیشتر باشه اصلا دلیل بر برتری نیست یا سایر گزینه ها

برای مثال سرعت هسته گرافیک Ati 5770 از 5470 پایینتره ولی قدرتش بیشتره.
    با اینکه سرعت حافظه 5650 پاینتره ولی به جاش پهنای باس حافظه 128 بیتی است که در کل مقدار پهنای باند حافظه هر دو زیاد با هم تفاوت نمیکنند

ati 5470:
    1800*64*8/64=14.4GB/s

ati 5650:
    800*128*8/64=12.8GB/s

که 5470فقط 1.6gb/s بالاتره
    عینا ترجمه اون سایتی بود که خودتون گفتید معتبره و من هم قبولش دارم (گرچه هیچ سایتی بی اشتباه نیست )

سرعت هسته اتفاقا شدیدا مهمه اما داشتن سرعت كلاك بيشتر براي پردازشگر كارت گرافيك صرفاً به مفهوم عملكرد سريعتر اون نیست ..
    جناب شما یه کارت از کلاس متوسط رو به بالا رو با 5470 مقایسه میکنید که اصلا صحیح نیست کارتهای 5650 و 5470 در یک کلاس تقریبا قرار دارن ...
    واسه همینه که سرعت هسته توشون فاکتور مهمیه
    این همه میگند در فلان مسابقه طرف اومد کارت رو اورکلاک کرد و فرکانس رو تغییر داد نشنیدید
    اصولا پردازنده‌های گرافیکی با کم کردن همین سرعت هسته و حذف برخی مشخصه های دیگر از بازار گران قیمت به میان قیمت یا میان قیمت به ارزان قیمت میرند .
    يك كارت گرافيك با باس جافظه 128 بيت مي تونه دو برابر يك كارت با باس حافظه 64 بيت اطلاعات رو بين حافظه كارت و پروسسور تبادل کنه و اتفاقا این یه مساله خیلی مهمه ...
    برای بالا بردن سرعت و میزان تبادل اطلاعات دو راه وجود داره یکی اینکه پهنای گذرگاه حافظه برای انتقال اطلاعات افزایش پیدا کنه (بحث 64 یا 128 بیت بودن ) و دوم اینکه محاسبات و تبادلات داخل حافظه با سرعت بیشتری انجام بشه (بحث استفاده از حافظه های بالاتر مثل gddr5 )
    الان به خاطر مشکلات پیچیده تر شدن مسیر یابی های داخل PCB و همینطور بالا رفتن مصرف انرژِی اومدن از حافظه های GDDR5 استفاده میکنند که تو 5470 بکار رفته

بهرحال من که گفتم در هر صورتی 5650 برتره ولی گفتم خیلی بالا نیست برای اجرای بازیهای روز چون استفاده از کلمه خیلی نیاز به انتظار خیلی بالاتری از کارت داره .. این تفاوت از نظر من سیر صعودی کندی داره ..
    5650 از 5470 سرتر هست

این تاپیک بزاریم راه خودش رو بره .. چون اینجا انجمن گرافیک نیستش که بخوایم بیشتر از این بحث کنیم .. نیازیم نیست چون در هر صورت هر دو قبول داریم 5650 سرتر و بهتر است ...
    Last edited by Gilopa; 17-09-2010 at 21:40.

16. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

کسی از دوستان اینجا از مودم وایرلس برای Adsl استفاده کرده ؟ من خودم Adsl دارم که بایه کابل اومدم شیرش کردم
    ممنون میشم قیمت و کلا مشکلات احتمالی رو تو این لپتاپ توضیح بدید

18. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال hassanshaikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

ببینید اتفاقا در اون مطلبی که عینا از سایت براتون نقل قول کردم گفته شده اصلا نمیتونه در تنظیمات بالا اجرا کنه ! دیگه یه جمله ساده رو انقدر نباید تفسیرش کنیم که عزیز
    والا من هر چی گشتم نتونستم چنین جمله ای که شما میگین پیدا کنم

current games should be playable in low-medium details. Demanding games, like Crysis, NFS Shift, or Modern Warfare ran on the HD 4570 for example only in low detail settings
    انگلیسی من به خوبی شما نیست تا اونجایی که میدونم گفته که برای اینکه playable باشه باید توی تنظیمات پایین بازی کنید که توی پست قبلی منظور از playable رو براتون کامل توضیح دادم که چی هست. و هیچ جا نگفته این بازی توی تنظیمات بالا اجرا نمیشه. متاسفانه مثل اینکه اصلا به حرفای من دقت نکردین چون که بهتون برخورده بوده و میخاستین کم نیارین فقط میخاستین جواب بدین

میخوای من به شما ثابت کنم با میانگین 12 فریم میشه بازی کرد ؟
    برای اثبات این مساله یکی از دوستان که الان تو این تاپیکه لطف کنه از مافیا 2 در بالاترین رزولیشن و بالاترین تنظیمات بنچ مارکت بگیره و نتیجه رو اعلام کنه .. من بخدا اصلا دسترسی ندارم به لپتاپم .. اگر مشکلی در اجرای بازی داشت بیاد بگه .. احتمالا فریمی که اعلام میشه بین 11 تا 14 خواهد بود .. با اعمال همه تنظیمات !در بهترین
    حالت برای چند ثانیه ممکنه به 20 و خورده ای برسه که اون فریم میانگین نیست .. آیا مشکلی در اجرای بازی دارید ؟

آقا بحث فریم و حساسیتی که ایجاد شده در کارتهای کلاس بالا و بازیهای خیلی قوی چون کرایسیس به طور گسترده مطرحه و اصولا سیاست بنچ مارکتها و اصول کارشون جوریه که نیاز به بحث جداگانه ای داره ..
    نیازی به ثابت کردن نیست من خودم یه عمری توی فریم 12/13/14 بازی میکردم به خوبی میدونم چه قدر اعصاب خورد کن هست.البته اگه کسی همش توی فریم پایین بازی کنه و بهش عادت کنه چیزی احساس نمیکنه ولی اگه همون بازی رو توی فریم بالا بازی کنه میفهمه چقدر تفاوت و لذت داره.
    بازم انگار به حرفای من توجه نکردین من نوشته بودم مافیا 2 توی بالاترین تنظیمات روی بیشتر گرافیک ها راحت اجرا میشه برای همین نوشتم که یه بازی دیگری رو در نظر بگیرید مثل bad company2 یا metro 2033

بنده همین پریروز تازه وارد خاک شهرم شدم
    نتیجه بنچمارک رو بهشون تو پیقام خصوصی گفتم .. شما خبر ندارید در ضمن شما جریان اون تاپیک و اتفاقات خصوصی مابین من و رفیقم رو دقیقا اطلاع ندارید من فقط اون صفحه و اشتباه سایت نوت بوک چک مطرح بود برام که لینک صفحه رو دادم بخونید .. وگرنه الان از اون بحثم خوشحالم [B]چون با اون دوستمون رفیق صمیمی شدم bad company 2 رو بنده ندارم متاسفانه
    بنده هم لینک بهتون دادم که اون سایت اشتباه نکرده بوده

من اصلا هیچ ادعایی نکردم دوست عزیز و نیاز نبود این جمله رو وسط بکشید
    به خاطر این گفتم چون توی یکی از پستهاتون دقیقا همونو گفته بودین که یه عمری توی کار گرافیک هستین

بحث از Terminology این دو شرکت مطرحه
    core processors اصطلاح انویدیا بود که زیر پردازنده یا هسته بهش میگند من هم این رو بکار بردم.. ترجمه اون سایت اگر چیز دیگست بهم بگید ! نمیدونم شما جور دیگری ترجمه میکنید ؟ stream processors اصطلاح صحیحتریست که Ati به کار برد
    Shader processors درسته اما عبارت صحیح از لحاظ دنیای سخت افزار گرافیک نیست ..
    من نمیدونم چرا شما قبول نمیکنید که اشتباه کردین و همش فکر میکنید حرف خودتون درست هست.
    مگخ من گفتم stream processor اشتباه هست؟؟؟؟؟ گفتم همشون یک معنی رو میدن.
    اتفاقا shader processor از لحاظ فنی معنی کامل تری رو میده

اثبات :

کد:
    Stream processing is a computer programming paradigm, related to SIMD, that allows some applications to more easily exploit a limited form of parallel processing.
    این مربوط به مبحث gpgpu و پردازش موازی هست که مبحثش جداست و اصلا ربطی به این موضوع نداره.

آقا این لپتاپ رو بخرید و بیاید خودتون تستش کنید .. موافقید ؟ بحث تفاوت در اجرای بازیهای روز هست نه صرفا تاکید روی fps ها
    اگه پول خرید لپتاپ رو داشتم مگه بیکار بودم بیام با شما کل کل کنم میرفتم 24 ساعته بازی میکردم

عینا ترجمه اون سایتی بود که خودتون گفتید معتبره و من هم قبولش دارم (گرچه هیچ سایتی بی اشتباه نیست )

سرعت هسته اتفاقا شدیدا مهمه اما داشتن سرعت كلاك بيشتر براي پردازشگر كارت گرافيك صرفاً به مفهوم عملكرد سريعتر اون نیست ..
    جناب شما یه کارت از کلاس متوسط رو به بالا رو با 5470 مقایسه میکنید که اصلا صحیح نیست کارتهای 5650 و 5470 در یک کلاس تقریبا قرار دارن ...
    واسه همینه که سرعت هسته توشون فاکتور مهمیه
    این همه میگند در فلان مسابقه طرف اومد کارت رو اورکلاک کرد و فرکانس رو تغییر داد نشنیدید
    اصولا پردازنده‌های گرافیکی با کم کردن همین سرعت هسته و حذف برخی مشخصه های دیگر از بازار گران قیمت به میان قیمت یا میان قیمت به ارزان قیمت میرند .
    اصلا شدیدا مهم نیست!
    اتفاقا اصلا 5650 و 5470 در یک کلاس قرار ندارند 5650 از سری 56xx هست ولی 5470 از سری 54xx

Mobility Radeon HD 5400 Series
    Mobility Radeon HD 5470
    Mobility Radeon HD 5450
    Mobility Radeon HD 5430

Mobility Radeon HD 5600/5700 Series

Mobility Radeon HD 5770
    Mobility Radeon HD 5750
    Mobility Radeon HD 5730
    Mobility Radeon HD 5650
    چرا شنیدم بهش اورکلاک میگن که چند تا سایت ایرانی ویژه این کار هست.اینکه سرعت هسته رو زیاد میکنند درسته باعث افزایش کاریی میشه و هیچ شکی توش نیست ولی این برای مسابقه و رکورد زدن هست هیچ وقت توی یه مسابقه یه نفر نمیاد از یه گرافیک قدیمی مثل 8800 در مقابل گرافیک های جدید مثل 5870 استفاده کنه چون که هر چه قدرم سرعتش رو زیاد کنه به هیچ وجه نمیتونه به 5870 برسه.
    توی cpu ها هم همین موضوع صادق هست آیا به نظر شما یه cpu pentum4 3.8ghz قویتره یا corei5 750 2.6 ?
    گرافیک Ati 5850 سرعت هسته 625mhz داره آیا این گرافیک ارزون قیمت هست؟
    یا قدرتمند ترین گرافیک موجود برای لپ تاپ nvidia 480m که سرعت هسته 425mhz داره و 325mhz از گرافیک شما سرعتش کمتره آیا گرافیک ضعیفی هست؟ یا ارزونه؟
    کد:

يك كارت گرافيك با باس جافظه 128 بيت مي تونه دو برابر يك كارت با باس حافظه 64 بيت اطلاعات رو بين حافظه كارت و پروسسور تبادل کنه و اتفاقا این یه مساله خیلی مهمه ...
    مگه من گفتم مهم نیست؟

برای بالا بردن سرعت و میزان تبادل اطلاعات دو راه وجود داره یکی اینکه پهنای گذرگاه حافظه برای انتقال اطلاعات افزایش پیدا کنه (بحث 64 یا 128 بیت بودن ) و دوم اینکه محاسبات و تبادلات داخل حافظه با سرعت بیشتری انجام بشه (بحث استفاده از حافظه های بالاتر مثل gddr5 )
    الان به خاطر مشکلات پیچیده تر شدن مسیر یابی های داخل PCB و همینطور بالا رفتن مصرف انرژِی اومدن از حافظه های GDDR5 استفاده میکنند که تو 5470 بکار رفته
    حرف شما کاملا صحیح است ولی آیا گرافیک شما حافظه GDDR5 داره؟
    استفاده از حافظه gddr5 برای یه کارت رده پایین چندان جالب نیست. 

بهرحال من که گفتم در هر صورتی 5650 برتره ولی گفتم خیلی بالا نیست برای اجرای بازیهای روز چون استفاده از کلمه خیلی نیاز به انتظار خیلی بالاتری از کارت داره .. این تفاوت از نظر من سیر صعودی کندی داره ..
    5650 از 5470 سرتر هست

آره گفتین برتر هست ولی نه زیاد. یعنی 2 برابر قوی بودن زیاد نیست؟

این تاپیک بزاریم راه خودش رو بره .. چون اینجا انجمن گرافیک نیستش که بخوایم بیشتر از این بحث کنیم .. نیازیم نیست چون در هر صورت هر دو قبول داریم 5650 سرتر و بهتر است ...
    اگه این طور صلاح میدونید چشم من دیگه ادامه نمیدم اگه حرفی زدم که باعث ناراحتی شما شده معذرت میخام

20. 3 کاربر از hassanshaikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •