نمی دونم جاش اینجاس یا نه ! ولی می خواستم راجب سهمیه بسیج واسه دانشگاه آزاد بدونم که چو جوری هست!
نمی دونم جاش اینجاس یا نه ! ولی می خواستم راجب سهمیه بسیج واسه دانشگاه آزاد بدونم که چو جوری هست!
Last edited by MeMri; 09-09-2010 at 01:18.
سلام بچهها!
براتون آرزوي موفقيت دارم. من كنكور انساني شركت كردم و علوم اجتماعي دانشگاه تهران قبول شدم. خيلي دوست دارم به بچههاي علوم انساني كمك كنم. اگه سوآلي داشتين بهم بگيد.
سلام
در مورده کنکور 90 ای شدن یا نه خیلی دوست دارم که راهنماییهاتون رو بشنوم
مسئله اینجاست که نیاز به تصمیم گیری فوری دارم چون اگر رای به همین امسال دانشگاه رفتن باشه
باید دنبال بیلیط بگردم وقتی تا 22 نمونده و برای بیلیط گرفتن مشکل دارم فقط 10 روز به پایان اعتبار ویزای شنگنم مونده و باید برای تمدیدش اینجا باشم
حتی هر چه دیرتر اقدام کنم ممکنه مجبور بشم از یک کشور واسطه دیگه بیام
شرایطم رو اینجا عنوان کردم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم نظراتتون رو اگر براتون مقدور هست بگید
مرسی دوستان اگه برای یه درس مثل گسسته یا هندسه 2تا کتاب تست دارم,بعد از تستای کنکور اون 2تا رو بخونم یا هم زمان بخونم یا یکی یکی بخونم (صبر کنم یکیش تومو شه بعد اون یکی رو بخونم)؟؟؟؟
کلا تاریخ ادبیات و اعلام رو باید از الان خوند یا زوده؟
دوستان اصلا قرابت دکتر سبطی رو نگیرین که به درد نمیخوره؛روش نوشته بدون اتکا به حافظه ولی باید نزدیک به 1000 بیت رو حفظ کنیم؛ یک کتاب چاقیه و اگه کسی وقت بزاره روش از درسای دیگه میفته؛
من میفروشم اگه میخواین 4 روز قبل خریدم ولی خیلی اشتباه کردم؛ اگه بجاش خیلی سبزو خریده بودم کلی منفعت میکردم
سلام
به نظر من تاريخ ادبيات، اعلام و واژهها رو بايد كمكم و مداوم بخوني. به طوري كه تا كنكور دو سه دور بتوني دورهاشون كني. مثلن روزي يه ربع بخوني. من خودم اينجوري خوندم. ما انسانيا دو تا كتاب قطور تاريخ ادبيات داريم. همه ازش مينالن. ولي اگه كتابو تكون بدي چيزي نيست كه من بلد نباشم. روش خوبيه. امتحان كن.
من یه نجربه از ساله پیش بگم که فقط روی هر چیزی مدام پیله نکنید و بخونیدش بیشتر تست بزنید من بیشتر خوندم شدم 12000
حالا دوباره شروع کرد تا به امید خدا شریف قبول شم اون چیزی هم که دوستمون در مورد قرابت معنایی گفتن فقط بخش اولش خیلی خوبه که می تونید شعر ها رو بدون غلط بخونید و بقیه اش یه چیزه خیلی خوبی نیست مگر ایمکه وقت بذارید روش من رشته ام ریاضیه و پیشنهاد می کنم ریاضی و شیمی رو هر موقع بیکارید حتی شده یه تست بزنید چون من امسال نصف سوالای ریاضی رو تو خونه حل کرده بودم ولی بدلیل نداشتن تسلط نتونستم جواب بدم
بچه ها از کی باید مشاور تحصیلی بگیریم؟؟((تو این سایت لینک داره؟؟))
من کاردانی فنی برق قدرت اوردم نمیدونم چکار کنم و باهاش اشنا نیستم
بازار کارش؟
هزینه ی غیر انتفاعی چقدره؟؟؟
سلام اينم كارنامه امروز
بد نبود فقط يه كمي شيمي3 اذيت كرد
![]()
کسی دیگه کانون نبوده کار نامه بزاره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)