سلام
دوست گرامي مي شود مدل تلويزيوني را كه روي آن تست شده و جواب داده بنويسيد؟
از مدلهاي تحت گارنتي و ساخت سام است يا از بانه و جاي ديگر خريد شده است؟
چون ظاهرا منوها و دسترسي به آيتم ها در اين دو كمي فرق مي كنه
سلام
دوست گرامي مي شود مدل تلويزيوني را كه روي آن تست شده و جواب داده بنويسيد؟
از مدلهاي تحت گارنتي و ساخت سام است يا از بانه و جاي ديگر خريد شده است؟
چون ظاهرا منوها و دسترسي به آيتم ها در اين دو كمي فرق مي كنه
--------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام و تشکر ار پست مفید شما
من c6900 دارم اما توی منوی مخفی قسمت hotel option غیر فعال بود و تمام گذینه ها خاموش بودن
توی sub option هم info link contery نبود
ممنون میشم شما یا هر کدام از دوستان راهنمائی کنید![]()
من این کار رو انجام دادم ولی توی قسمتی که ip رو باید وارد کنی من وقتی دستی وارد کردم و error که میداد در ورد gateway بود که من متوجه نمیشم لطفا تمام دوستان در مورد هر کدام از موضواتی که پست میزنند کامل توضیح بد هند تا بقیه دچار مشکل نشوند
با تشکر
منم بالاخره یه un55c8000 گرفتم از سام سرویس به علاوه 3 تا عینک 5 میلیون 200 و یه بلوری پلیر bd6900 که یه کابل hdmi هم همراش بود و یه دانگل هم همراه tv بود همین یه ساعت پیش هم داشتم monsters vs aliens رو میدیدم فوق العاده است این 3d
دانگل هم زدم به tv سریع با روتر و pc وصل شد تا الان که همه چی عالی بوده بنظر من bd6900 هم فوقالعاده زیباست
Last edited by qazplm; 10-01-2011 at 20:52.
-سلام
ابی جان این گزینه PVR که دوستان میفرمایند تو تلویزیون ماهم هست؟ C6900 منظورمه اگه نیست که هیچی ولی اگه هست کجای منو مخفی قرارداره؟
-به چه دردی میخوره این ؟
دوستان سلام
کسی میدونه این دانگل یو اس بی سامسونگ چنده و از کجا میشه خریدش؟
اگه دانگل نباشه بازم میشه از اینترنت تی وی و ALL SHARE این تلویزیون و همچنین از DLNA استفاده کرد؟
-اگه جواب مثبته یه راد مرد بیاد و قدم به قدم روش کار رو برای ما ها که آی کیو مون پایینه یه توضیح درست درمون بده یا یه سایتی آدرسی چیزی اگه هست وما نمیدونیم رو معرفی کنه تا کلی براش دعا کنم...!!!![]()
سلام می خواستم بدونم دوستان عزیز تایپیک جامعی در مورد بلوری سراغ دارند؟
-سلام عزيز
قابليت كپچر شبكه ها بر روي حافظه هاي جانبي مثل فلش يا هارد درايو هست
-توي سري هاي 6 به بالا وجود داره
-دوستاني كه دارند بايد امتحان كنند ببينند فعال هست يا نه ؟
=چون تصورم بر اين هست در مدل هاي اسيايي حذف شده
---------- Post added at 11:08 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
-منظورتون در اين فروم هست ؟ تاپيك پخش كننده ها تردهايي داشت :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:11 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------
-قيمت هاي متفاوتي داره حدود 100 تومان هست
-اينترنت و dlna از طريق پورت شبكه هست و موردي نداره منتها براي wireless مجبوريد سراغ دانگل هاي وايرلس برين
-در مورد dlna هم تاپيك خوبي وجو داره :
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
-در مورد فعال كردن hotel option اين تايك رو ديدين :من c6900 دارم اما توی منوی مخفی قسمت hotel option غیر فعال بود و تمام گذینه ها خاموش بودن
توی sub option هم info link contery نبو
همین الان اینترنت تیوی هم فعال کردم خیلی باهاله کلی بازی دانلود کردم D:
سلام
این شرایط فروش را از کجا بدست آوردید؟
قیمت c8000 در سایت سامسونگ 5990000 اعلام شده است و هدیه آن: ال ای دی 32C4440 می باشد!!
شما قیمت 5.200 همراه با بلوری پلیر bd6900 را از کجا خریدید؟ از نمایندگی؟ یعنی شرایط فروش سام تغییر کرده است؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)