تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: هدف مخابرات از ارائه ADSL ؟

راي دهنده
518. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • کاهش قیمت اینترنت

90 17.37%
  • رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت

25 4.83%
  • انحصار طلبی و حذف رقبا

155 29.92%
  • مانیتورینگ کاربران

248 47.88%
صفحه 74 از 265 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2641

نام تاپيک: سرویس ADSL مخابرات تهران

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

دوست عزیز چقدر طول کشید بگیری ؟
    من زنگ زدم گفتند که باید دستور از منطقه بیاد و ما هم فعلا پورت خالی نداریم .
    زمان زیادی نکشید پورت خالی داشته باشن سری میدن.....من اول یه خط تلفن دیگه رو داده بودم که نت ام قطع نشه....اما گفتن اون نمیشه...بخاطر همین صبر کردم همون خطی که به شرکت آسیاتک داده بودم تموم بشه بعد اون رو بدم به مخابرات.....خارج شدن شرکت قبلیه بیشتر طول کشید تا وصل این........2 روزی طول کشید شرکت قبلیه به قول خودشون از رانژه در بیارد.....مخابرات هم رفتم یه یوزر پسورد داد بهم...گفتم مودم داری...گفتم اره....گفت برو سایت مودمت یوزر پسورد رو بزن...2 روز دیگه وصله......منم زدم فرداش وصل شد....یعنی کلا3 روز طول کشید....فقط من یه چیزی رو نفهمیدم..مثلا شرکت های خصوصی که adslمیدن ...میگن ما باید بیاییم مودمت رو وصل کنیم و تنظیمات کنیم و از این حرفا..تازه 15 تومن هم میگرفتن....اما اینجا اصلا نیومدن...گفت خودت برو وصل کن....منم وصل کردم مشکلی هم نبود.....
    ===
    راستی سرعتش همینه....این که خیلی اذیت میکنه.....از مخابرات که پرسیدم گفتم حداقل 256 بدید....گفتن یا باید دانشجوی مجازی باشی..یا ارشد....گفتم 4 تا کارشناسی بیارم میدی...یه کم مکث کرد گفت بیار ببینم.....هنوز نرفتم..حالا بهم میدن یا نه..؟؟...بدن که خوب میشه....این خیلی کنده....

2. این کاربر از Mahdi/s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hamedmn1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام دوستان . من می خواستم برم 128 مخابرات بگیرم .. می خواستم بدونم تو همه مرکزای مخابراتی سرعت دانلود 128 .روی 12 .13میچرخه یا بستگی به منطقه یا اینکه قبلا گرفتی یا جدید فرق میکنه ؟!!
    آخه شنیده بودم اونایی که جدید پورت می گیرن دانلود شون رو 50.60 هستش !
    کسی جواب سوال منو میدونه ؟

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

زمان زیادی نکشید پورت خالی داشته باشن سری میدن.....من اول یه خط تلفن دیگه رو داده بودم که نت ام قطع نشه....اما گفتن اون نمیشه...بخاطر همین صبر کردم همون خطی که به شرکت آسیاتک داده بودم تموم بشه بعد اون رو بدم به مخابرات.....خارج شدن شرکت قبلیه بیشتر طول کشید تا وصل این........2 روزی طول کشید شرکت قبلیه به قول خودشون از رانژه در بیارد.....مخابرات هم رفتم یه یوزر پسورد داد بهم...گفتم مودم داری...گفتم اره....گفت برو سایت مودمت یوزر پسورد رو بزن...2 روز دیگه وصله......منم زدم فرداش وصل شد....یعنی کلا3 روز طول کشید....فقط من یه چیزی رو نفهمیدم..مثلا شرکت های خصوصی که adslمیدن ...میگن ما باید بیاییم مودمت رو وصل کنیم و تنظیمات کنیم و از این حرفا..تازه 15 تومن هم میگرفتن....اما اینجا اصلا نیومدن...گفت خودت برو وصل کن....منم وصل کردم مشکلی هم نبود.....
    ===
    راستی سرعتش همینه....این که خیلی اذیت میکنه.....از مخابرات که پرسیدم گفتم حداقل 256 بدید....گفتن یا باید دانشجوی مجازی باشی..یا ارشد....گفتم 4 تا کارشناسی بیارم میدی...یه کم مکث کرد گفت بیار ببینم.....هنوز نرفتم..حالا بهم میدن یا نه..؟؟...بدن که خوب میشه....این خیلی کنده....
    ممنون .
    به من که سریع گفت حداقل 256 میدهیم ولی 512 بخواهی باید بری مرکز اونها بگن .
    نمیدونم میدونی که هر چند تایی از اینها زیر نظر یک مرکز بزرگترند . این سایت :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه حسش رو داری پاشو برو ببین چی میشه .

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ممنون .
    نمیدونم میدونی که هر چند تایی از اینها زیر نظر یک مرکز بزرگترند . این سایت :
    کد:
    کی شما رفتید ؟ کدوم مرکز؟ آخه تا همین چند وقت پیش 256 رو فقط به کارشناسی ارشد به بالا میدادن. مطمئنی گفته زیر 256 نمی دیم؟

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

کی شما رفتید ؟ کدوم مرکز؟ آخه تا همین چند وقت پیش 256 رو فقط به کارشناسی ارشد به بالا میدادن. مطمئنی گفته زیر 256 نمی دیم؟
    من زنگ زدم مرکز مخابراتی مون یکی از این خانم های بی اعصاب برداشت و تند گفت 256 میدیم ولی پورت خالی نداریم . من هم کاملا پر رو دو دفعه دیگه محض اطمینان زنگ زدم که خودش برداشت ولی صدایم را کمی عوض کردم و گفت 256 هم میدیم و گفتم
    512 چطوری میدهید ؟
    گفت : به خانه نمیدهیم .
    من : اگه جواز مغازه ای چیزی بیاریم چی ؟
    اون : باید برید از مرکز سئوال کنید و اونها باید اجازه بدهند .
    من : خداحافظ .

رفتم توی این سایت :
    کد:
    دیدم مرکز مخابراتیم اون زیر نظر مرکز مخابراتی منطقه هفت هستش و رفتم توی سایت
    /www.tct.ir/
    یک خورده گشتم و آدرسش رو پیدا گردم ولی حوصله ندارم بروم دنبالش . یعنی کارم هم زیاده .

7. این کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من زنگ زدم مرکز مخابراتی مون یکی از این خانم های بی اعصاب برداشت و تند گفت 256 میدیم ولی پورت خالی نداریم . من هم کاملا پر رو دو دفعه دیگه محض اطمینان زنگ زدم که خودش برداشت ولی صدایم را کمی عوض کردم و گفت 256 هم میدیم و گفتم
    512 چطوری میدهید ؟
    گفت : به خانه نمیدهیم .
    من : اگه جواز مغازه ای چیزی بیاریم چی ؟
    اون : باید برید از مرکز سئوال کنید و اونها باید اجازه بدهند .
    من : خداحافظ .

رفتم توی این سایت :
    کد:
    دیدم مرکز مخابراتیم اون زیر نظر مرکز مخابراتی منطقه هفت هستش و رفتم توی سایت
    /www.tct.ir/
    یک خورده گشتم و آدرسش رو پیدا گردم ولی حوصله ندارم بروم دنبالش . یعنی کارم هم زیاده .
    همون 256 رو برو ثبتنام بکن بهتر از هیچی هست تا چند وقت دیگه تکلیف رفع محدودیت خانگی هم کشخص میشه فوقش میری سرعت رو زیاد می کنند.

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

والا ماکه رفتیم مخابرات و هرچی که به طرف گفتیم گفت بالا بری پایین بیایی ما بیشتر از 256 به کسی نمیدیم
    باید صبر کنی تا سقف سرعت عوض بشه و روی 512 بزارن
    وگرنه شما نامه از هرجایی بیاری ما 256 بالاتر به کسی نمیدیم.گفت تنها راه حل برای گرفتن سرعت بالاتر اینکه از شرکتا بگیری.گفتم شرکتا پول خون باباشونو میگیرن .گفت همینی که هست

پ.ن
    توی بی بی سی میگفت که کره ایی ها دارن سیستم های اینترنتشونو عوض میکنن و میخوان که از اینترنت 1 گیگ در منزل استفاده کنن.بعد یه خانواده کره ایی رو نشون داد که در حال حاضر داشتن از اینترنت 100 مگ استفاده میکردن.پسر خانواده که قیافش مثه این شاسگولا هم بود داشت با کامپیوترش بازی انلاین میکرد .سایر اعضا هم داشتن تلویزیون اینترنتی نگاه میکردن
    همونجا بود که زدم تو سرم و گفتم خاک تو سر ماها کنن
    آخه مثلا من چیم از این پسره ضایعه ازگل کمتره که اون باید اینترنت 100 مگ داشته باشه و من 512؟
    Last edited by sms11; 23-10-2010 at 21:01.

10. 4 کاربر از sms11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

نمیدونم میدونی که هر چند تایی از اینها زیر نظر یک مرکز بزرگترند . این سایت
    ممنون...
    اره حتما میرم با 128سرکاریم.....

سلام دوستان . من می خواستم برم 128 مخابرات بگیرم .. می خواستم بدونم تو همه مرکزای مخابراتی سرعت دانلود 128 .روی 12 .13میچرخه یا بستگی به منطقه یا اینکه قبلا گرفتی یا جدید فرق میکنه ؟!!
    آخه شنیده بودم اونایی که جدید پورت می گیرن دانلود شون رو 50.60 هستش !
    برای من که رو 12 میچرخه..ساعت هایی که ترافیک زیاده هم رسما تعطیله....پیر میشی تا یه چیزی باز بشه...کاملا سر کاریه.....

اگه نباشه جاش خالی می مونه hosseinboss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

دوستانی که دنبال اینترنت مخابرات هستید فقط یک کلمه بهتون میگم به هیچ وجه از مخابرات نگیرید چون سرعتش اصلا ثابت نیست و دوم این که امروز یک سایت باز میشه فرداف.ی.ی.ل.تره برای مثال nvidia.com با هیچ .... شکنی هم باز بشو نیست

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

دوستانی که دنبال اینترنت مخابرات هستید فقط یک کلمه بهتون میگم به هیچ وجه از مخابرات نگیرید چون سرعتش اصلا ثابت نیست و دوم این که امروز یک سایت باز میشه فرداف.ی.ی.ل.تره برای مثال nvidia.com با هیچ .... شکنی هم باز بشو نیست
    اين سايت فيل تر نيست به خاطر تحريم براي داخل ايران غيرقابل دسترس شده:

Access Denied

.You don't have permission to access "http://www.nvidia.com/content/global/global.php" on this server
    Reference #18.1ea21160.1287891622.14ee3d1e

البته من با فيل تر شكن Puff تونستم بازش كنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •