زمان زیادی نکشید پورت خالی داشته باشن سری میدن.....من اول یه خط تلفن دیگه رو داده بودم که نت ام قطع نشه....اما گفتن اون نمیشه...بخاطر همین صبر کردم همون خطی که به شرکت آسیاتک داده بودم تموم بشه بعد اون رو بدم به مخابرات.....خارج شدن شرکت قبلیه بیشتر طول کشید تا وصل این........2 روزی طول کشید شرکت قبلیه به قول خودشون از رانژه در بیارد.....مخابرات هم رفتم یه یوزر پسورد داد بهم...گفتم مودم داری...گفتم اره....گفت برو سایت مودمت یوزر پسورد رو بزن...2 روز دیگه وصله......منم زدم فرداش وصل شد....یعنی کلا3 روز طول کشید....فقط من یه چیزی رو نفهمیدم..مثلا شرکت های خصوصی که adslمیدن ...میگن ما باید بیاییم مودمت رو وصل کنیم و تنظیمات کنیم و از این حرفا..تازه 15 تومن هم میگرفتن....اما اینجا اصلا نیومدن...گفت خودت برو وصل کن....منم وصل کردم مشکلی هم نبود.....دوست عزیز چقدر طول کشید بگیری ؟
من زنگ زدم گفتند که باید دستور از منطقه بیاد و ما هم فعلا پورت خالی نداریم .
===
راستی سرعتش همینه....این که خیلی اذیت میکنه.....از مخابرات که پرسیدم گفتم حداقل 256 بدید....گفتن یا باید دانشجوی مجازی باشی..یا ارشد....گفتم 4 تا کارشناسی بیارم میدی...یه کم مکث کرد گفت بیار ببینم.....هنوز نرفتم..حالا بهم میدن یا نه..؟؟...بدن که خوب میشه....این خیلی کنده....