توی این قضیه شکی نیست که آیفون ها محدودیت هایی دارن .. یا بهتر بگیم Apple تصمیم گرفته یک سری از امکانات رو در محصول هاش (چه آیفون، چه مک) قرار نده. اینکه محدودیت ها همشون دلیل های منطقی دارن و اینطوری نیست که Apple همینطوری دلش نخواد این امکانات رو در محصول هاش قرار بده.
اینکه بعضی ها میگن Apple بر اساس استانداردهای دو سال جلوتر فکر و برنامه ریزی می کنه واقعا تا حدی درسته .. کلا پلتفرم آیفون بر این اساس طراحی شده که شما همیشه دسترسی به اینترنت واقعا سریع (حداقل HSPDA یا یک Wi-Fi 8Mb) دارید. به همین که فکر کنید کل این محدودیت ها دیگه اسمشون محدودیت نیست.
توی ایران به دلیل ضعف زیرساخت های IT کشور ، مجبور می شیم با گوشیمون کارهایی بکنیم که چند ساله در دنیا منسوخ شدن و Apple هم نقش مهمی در منسوخ کرنشون داشته .. مثل همین دانلود فایل های غیر آیفون با آیفون یا فرستادن فایل با بلوتوث یا استفاده از گوشی بجای فلش مموری و ... . اینها ضعف گوشی یا پلتفرم نیست، اینکه انتظار داشته باشیم در پلتفرمی که بر اساس استانداردهای چند سال آینده پایه ریزی میشه، کارهایی رو انجام بدیم که چند ساله منسوخ شدن، به ضعف خودمون (و امکاناتمون) در تطابق دادن خودمون با استانداردهای دنیا برمی گرده، نه ضعف پلتفرم.
این کارها رو کسی در دنیا انجام نمیده، چون راه های خیلی بهتر و سریعتر برای انجامشون هست.
در مورد Galaxy ، من یه نیمچه ریویو دربارش توی تاپیک خودش نوشتم و کاملا قبول دارم یک محصول خیلی خیلی خوبه (بهترین Android موجود در بازار) ، ولی کلا پلتفرم Android (چه گالاکسی، چه غیر گالاکسی) یک تجربه کاملا متفاوته با آیفون .. امکان مقایسه مستقیم نیست.
دوست من این تصور شماست.کلا برای هر کار معمولی باید کلی کرک و .... نصب کن یکه آخرش هم معلوم نیست چه صدمه ای به گوشی میزنه
درصد افرادی که در دنیا آیفونشون رو Jailbreak می کنند خیلی پایینه، کارهایی که شما بهش میگید "معمولی" ، کارهاییه که 99.99 درصد کاربرها هیچ وقت بهش فکر هم نمی کنن چون نیازی ندارن با گوشیشون دنبال یک Wi-Fi بگردن تا بتونن 4 تا فایل برای PC دانلود کنن. اونهایی هم که Jailbreak می کنند دلیلش انجام این کارهای به قول شما "معمولی" نیست، مثلا دلیلش Sync کردن وایرلس و ویدیو چت در 3G و ... است، نه مثلا استفاده از آیفون به عنوان دانلود منجر.
به علاوه بارها خودتون پرسیدید و بهتون پاسخ داده شده که Jailbreak کردن صدمه ای به گوشی نمی زنه.
یک سوال،در حالی که در سایر گوشی ها این مشکل وجود ندارد و شما میتونی به راحتی از آنها استفاده کنی.
شما به عدم وجود اپتیکال درایو توی Macbook Air ، می گید "مشکل" ؟
موفق باشید.