تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 311 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

اگه نباشه جاش خالی می مونه JUSTIN11's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    moon city

پيش فرض

حسین این ویدئو رو دیدی؟ بازی بین دو تیم لورکوزن و رئال مادرید 8 دقیقه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرت در مورد پرو پاسینگ این ویدئو چیه؟

شما تفاوت بین ژاوی و کیتا رو گفتی.بنظر من تفاوت این دو بازیکن در ارسال پاسهای 30 متری به بالا قاعدتا باید باشه یا پاسهای بلند که به مقصد برسه.در ارسال پاسهای کوتاه که این دو بازیکن نباید با هم تفاوتی داشته باشن.در واقعیت هم همینطوره.الان چند تا ویدئو دیدم هیچ گیمری پاسهای بلند با ارتفاع زیاد یا زمینی رو امتحان نکرده یا شاید ریسک نکرده و همشون پاسهای کوتاه و چند متری میدن.در مورد شرایط وارد بر بازیکنا و تاثیرش بر پاسها راست میگی من چیزی ندیدم.

باید چندنفر صاحب نظر از سایت های رسمی برن بازی رو تست کنن نظراتشون رو در مورد سیستم جدید پاسکاری بگن وگرنه نمیشه به راحتی از این ویدئوها تشخیص داد.
    Last edited by JUSTIN11; 22-08-2010 at 13:55.

2. 6 کاربر از JUSTIN11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسین این ویدئو رو دیدی؟ بازی بین دو تیم لورکوزن و رئال مادرید 8 دقیقه
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نظرت در مورد پرو پاسینگ این ویدئو چیه؟

شما تفاوت بین ژاوی و کیتا رو گفتی.بنظر من تفاوت این دو بازیکن در ارسال پاسهای 30 متری به بالا قاعدتا باید باشه یا پاسهای بلند که به مقصد برسه.در ارسال پاسهای کوتاه که این دو بازیکن نباید با هم تفاوتی داشته باشن.در واقعیت هم همینطوره.الان چند تا ویدئو دیدم هیچ گیمری پاسهای بلند با ارتفاع زیاد یا زمینی رو امتحان نکرده یا شاید ریسک نکرده و همشون پاسهای کوتاه و چند متری میدن.در مورد شرایط وارد بر بازیکنا و تاثیرش بر پاسها راست میگی من چیزی ندیدم.

باید چندنفر صاحب نظر از سایت های رسمی برن بازی رو تست کنن نظراتشون رو در مورد سیستم جدید پاسکاری بگن وگرنه نمیشه به راحتی از این ویدئوها تشخیص داد.

آره پریروز این ویدئو رو دیدم .

غیر از من متاسفانه فقط دو سه نفر از هزاران کاربر فعال تالار گفتگوی EA که روزانه صدها مطلب درمورد این نسخه مینویسن متوجه این مساله شده بودن حالا از دیروز داریم میبینم یکی یکی تعداد کسانیکه که به این مساله معترف هستن داره زیاد میشه و هر چند ساعت یکبار تاپیکهای جدیدی در این رابطه زده میشه و بحثهای بسیار زیادی تا الان در این زمینه بین کاربران صورت گرفته و کم کم اکثریت دارن متقاعد میشن که هنوز سیستم پاسهای پینگ پنگی وجود داره و حداقل میشه گفت این سیستم جدید پروپاسینگ ارور و خطای بسیار بسیار کمی داره کاربرا میگن میشه خطای این سیستم رو با یک پچ افزایش داد نمیدونم اما ما که امیدواریم بشه . یکی از کاربرا به نکته جالبی اشاره کرد البته انتقادش خیلی نیش دار بود و EA رو به تمسخر گرفته بود این آقا میگفت اصلا امسال EA در زمینه پروپاسینگ هیچ کار خاصی انجام نداده و این چیزی که الان ما داریم میبینیم دقیقا حالت نیمه کمکی یا همون SEMI ASSISTED هستش که میشه با غیر فعال کردن قدرت پاس به حالت تماما کمکی یا ASSISTED درش آورد اگه خوب دقت کنیم به نظر درست میگه .
    در مورد ژاوی و پاسهای بلند شاید حق با تو باشه چون در حالت عادی دقت پاس ضعیف ترین بازیکنان هم خیلی بالاست اما توی پاسهای بلند بازیکنان متفاوت هستن امیدوارم این مساله توی این نسخه محقق بشه چون به قول شما ما پاس بلند زیاد ندیدیم . صرف نظر از پاسهای بلند و تفاوت بازیکنان در دقت پاس که مربوط میشه به ویژگی پرسنالدی پلاس من راحت نمیتونم از کنار خطاهای وابسته به شرایط یا همون CONTEXTUAL Errrrrrrrrعبور کنم خطای این سیستم واقعا کمه و اصلا به چشم نمیاد من بارها توی این ویدئوها دیدم بازیکنان تحت فشار یا در زاویه کاملا مخالف یا با پای غیر تخصصی اقدام کردن به پاس دادن اما بدون هیچ انحرافی پاسشون به مقصد رسیده .
    علاوه بر اینها من اصلا هیچ تغییری در مساله stamina و fatigue که مربوط میشه به خستگی و تحلیل بنیه بدنی بازیکنانه ندیدم دقیقا مثل نسخه های قبل بازیکنان 90 دقیقه میتونن فول پرسینگ کنن دریغ از اینکه کمی افت بدنی یا افت سرعت و شتاب درشون دیده بشه .

حالا باید فقط منتظر باشیم ببینیم کاربرای حرفه ای این بازی پس فردا از انگلیس و ورزشگاه emirate چه بازخوردهایی برامون میفرستن دیروز چند نفرشون که میدونم خیلی حرفه ای هستن میگفتن بدون هیچ تعصبی این ویژگیها رو بررسی خواهیم کرد .
    Last edited by 4039; 22-08-2010 at 14:30.

4. 9 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

لینک دانلود دموی بازی کی میاد؟

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

بچه ها منم ویدئوی PC رو دیدم ، یه سوال :
    چرا شادی داوید ویا اینقدر غیر واقعی و فانتزیه ؟

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

تو فیفا شادیهای دیگه ای هم هست که خودت میتونی اونا رو انجام بدی...

حالا نمیدونم تو نسخه PC هست یا نه؟...

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

سلام

تازه رسیدم... هنوز ویدئو ها رو ندیدم..

ولی تا وقتی خود آدم بازی نکنه نمیتونه دقیق بفهمه که بازی از چه قراره

همین فیفا 10 رو تا وقتی بازی نکردم نمیدونستم که اینقدر پیشرفت کرده..
    +
    یه چیزی
    من فیفا 10 رو چند ماهی میشد تک نفره بازی نکرده بودم
    چند روز پیش داشتم بای می کردم... تو حالت تک نفره یه جورایی دقتا پاس های دستی بیشتر بود تا دو نفره.... برای شما هم همینطوریه؟
    تو منیجر مد با تیم پرستون بازی می کردم... دو روز پیش اومدم موفق شدم بیام لیگ برتر ... تو فصل اول لیگ برتر هم چهارم شدم : دی
    درصد پاس هام بالای 80 بود!!
    ولی تو حالت دو نفره خیلی سخت میشه بالای 80 باشه..
    +

خوش به حال انگلیسی ها میرن اینجا بازی رو تست میکنن..

9. 7 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تو فیفا شادیهای دیگه ای هم هست که خودت میتونی اونا رو انجام بدی...

حالا نمیدونم تو نسخه PC هست یا نه؟...
    نه متاسفانه این حالت برای PC نیست. چند صفحه ی قبل یکی از کاربران امکانات کنسول و Pc رو با هم مقایسه کرده بود که معلوم شد برای کنسولی ها فقط این حالت جالب وحود داره

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

سلام

تازه رسیدم... هنوز ویدئو ها رو ندیدم..

ولی تا وقتی خود آدم بازی نکنه نمیتونه دقیق بفهمه که بازی از چه قراره

همین فیفا 10 رو تا وقتی بازی نکردم نمیدونستم که اینقدر پیشرفت کرده..
    +
    یه چیزی
    من فیفا 10 رو چند ماهی میشد تک نفره بازی نکرده بودم
    چند روز پیش داشتم بای می کردم... تو حالت تک نفره یه جورایی دقتا پاس های دستی بیشتر بود تا دو نفره.... برای شما هم همینطوریه؟
    تو منیجر مد با تیم پرستون بازی می کردم... دو روز پیش اومدم موفق شدم بیام لیگ برتر ... تو فصل اول لیگ برتر هم چهارم شدم : دی
    درصد پاس هام بالای 80 بود!!
    ولی تو حالت دو نفره خیلی سخت میشه بالای 80 باشه..
    +

خوش به حال انگلیسی ها میرن اینجا بازی رو تست میکنن..

منم در حالت تک نفره با وجود اینکه تمام گزینه ها رو دستی میکنم درصد دقت پاسم حدود 75-80 میشه فکر میکنم علتش اینه که نوع بازی کامپیوتر دربرابر ما با نوع بازی دو نفر انسان با هم فرق میکنه شاید علتش اینه که انسانها بیشتر تهاجمی و هوشیارانه بازی میکنن تا کامپیوتر مثلا یک انسان بهتر از کامپیوتر میفهمه که الان اگه مثلا فلان قسمتو پوشش بده میتونه با یک تکل توپو قطع کنه اما قدرت تحلیل کامپیوتر اینقدر زیاد نیست علاوه بر اینها انسان خیلی بیشتر از کامپیوتر ریسک میکنه خصوصا در زدن تکها بنابراین طبیعیه که دقت پاسهامون در برابر کامپیوتر بیشتر باشه تا در برابر انسان .

نه متاسفانه این حالت برای PC نیست. چند صفحه ی قبل یکی از کاربران امکانات کنسول و Pc رو با هم مقایسه کرده بود که معلوم شد برای کنسولی ها فقط این حالت جالب وحود داره
    اما مصطفی من توی یکی از همین ویدئوهای پی سی دیدم خوشحالی بازیکن بعد از گل ریل تایم و بدون سن کات بود صبر کن ببینم پیداش میکنم .

................

راستی یکی از بچه ها که تازه از گیم اسکام اومده میگه فیفا 11 پی سی رو بازی کرده واقعا لذت برده میگفت هیچ چی از فیفا نکست البته فیفا 10 و ورد کاپ کم نداره .

The PC Version pretty much felt like FIFA 10 on consoles last year and that is amazing. I can only advise every pc gamer to get this game!

ببینید میگه نسخه پی سی تا حد بسیار زیادی شبیه فیفا 10 کنسولیه و این خیلی شگفت انگیزه . من فقط میتونم به هر گیمر پی سی داری توصیه کنم این بازی رو تهیه کنه .
    Last edited by 4039; 22-08-2010 at 20:46.

12. 6 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال MicrosoftH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض Read

سیستم مورد نیاز برای اجرای دمو نیست بفهمیم چطوری بازی کنیم های یا میدیوم
    بریم چه گرافیک و سی پی یو بخریم
    خلانه جان اول صفحه رو کامل بخون نوشته اسپم نکن

سیستم پیشنهادی :

CPU with Dual core processor (Core duo 2 or better). Intel Core2Duo @ 2.4Ghz on Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 1 Gigabyte of RAM (2 GB required for Windows Vista / Windows 7). DirectX® 9.0c Compatible 3D accelerated 256 MB video card or equivalent (must support Shader Model 3.0 or above). ATI RADEON HD 3870. NVIDIA GEFORCE 8800 GT

Rating: E for Everyone, PEGI 3+

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اما مصطفی من توی یکی از همین ویدئوهای پی سی دیدم خوشحالی بازیکن بعد از گل ریل تایم و بدون سن کات بود صبر کن ببینم پیداش میکنم .

توی همین ویدئو بارسا - بارسا که خودت گذاشتی بدون ه سن کات بود و یک راست بازیکن زننده ه گل رفت برای خوشحالی. اما اینکه خودمون نحوه ی خوشحالی رو انتخاب کنیم با اینی که تو گفتی فرق نداره ؟

15. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •