سلام
تازه رسیدم... هنوز ویدئو ها رو ندیدم..
ولی تا وقتی خود آدم بازی نکنه نمیتونه دقیق بفهمه که بازی از چه قراره
همین فیفا 10 رو تا وقتی بازی نکردم نمیدونستم که اینقدر پیشرفت کرده..
+
یه چیزی
من فیفا 10 رو چند ماهی میشد تک نفره بازی نکرده بودم
چند روز پیش داشتم بای می کردم... تو حالت تک نفره یه جورایی دقتا پاس های دستی بیشتر بود تا دو نفره.... برای شما هم همینطوریه؟
تو منیجر مد با تیم پرستون بازی می کردم... دو روز پیش اومدم موفق شدم بیام لیگ برتر ... تو فصل اول لیگ برتر هم چهارم شدم : دی
درصد پاس هام بالای 80 بود!!
ولی تو حالت دو نفره خیلی سخت میشه بالای 80 باشه..
+

خوش به حال انگلیسی ها میرن اینجا بازی رو تست میکنن..
منم در حالت تک نفره با وجود اینکه تمام گزینه ها رو دستی میکنم درصد دقت پاسم حدود 75-80 میشه فکر میکنم علتش اینه که نوع بازی کامپیوتر دربرابر ما با نوع بازی دو نفر انسان با هم فرق میکنه شاید علتش اینه که انسانها بیشتر تهاجمی و هوشیارانه بازی میکنن تا کامپیوتر مثلا یک انسان بهتر از کامپیوتر میفهمه که الان اگه مثلا فلان قسمتو پوشش بده میتونه با یک تکل توپو قطع کنه اما قدرت تحلیل کامپیوتر اینقدر زیاد نیست علاوه بر اینها انسان خیلی بیشتر از کامپیوتر ریسک میکنه خصوصا در زدن تکها بنابراین طبیعیه که دقت پاسهامون در برابر کامپیوتر بیشتر باشه تا در برابر انسان .
نه متاسفانه این حالت برای PC نیست. چند صفحه ی قبل یکی از کاربران امکانات کنسول و Pc رو با هم مقایسه کرده بود که معلوم شد برای کنسولی ها فقط این حالت جالب وحود داره
.gif)
اما مصطفی من توی یکی از همین ویدئوهای پی سی دیدم خوشحالی بازیکن بعد از گل ریل تایم و بدون سن کات بود صبر کن ببینم پیداش میکنم .
................
راستی یکی از بچه ها که تازه از گیم اسکام اومده میگه فیفا 11 پی سی رو بازی کرده واقعا لذت برده میگفت هیچ چی از فیفا نکست البته فیفا 10 و ورد کاپ کم نداره .
The PC Version pretty much felt like FIFA 10 on consoles last year and that is amazing. I can only advise every pc gamer to get this game!
ببینید میگه نسخه پی سی تا حد بسیار زیادی شبیه فیفا 10 کنسولیه و این خیلی شگفت انگیزه . من فقط میتونم به هر گیمر پی سی داری توصیه کنم این بازی رو تهیه کنه .