کانون نیست گزینه 2 هست داداش
مثل نرم افزار کانون نیست بلکه توی سرور سایت هست امکانش نصبش روی کامپیوتر نیست تا اونجا می دونم
کانون نیست گزینه 2 هست داداش
مثل نرم افزار کانون نیست بلکه توی سرور سایت هست امکانش نصبش روی کامپیوتر نیست تا اونجا می دونم
از دوستانی که به سایت گزینه 2 دست رسی دارن
یکی لطف کنه بره به قسمت کارنامه نفرات پذیرفته شده
کارنامه پذیرفته شدگان گروه تجربی رو بزاره
من خودم دنبال کارنامه رتبه بین 500 تا 1500 هستم
ممنون
سلام
از دوستان اگر کسی هست که یک آماری راجع به این که در کنکور های سال های قبل با چه درصدی چه ترازی توی همون درس می آوردی رو بده خیلی ممنون می شم. (برام مهم این هست که توی همون درس چه ترازی اورده شده و تراز کل منظورم نیست)
اگر چند درصد مختلف از یک درس رو بزارید خیلی بهتره.(البته کانون همچین چیزی داره ولی دقیق نیست و با تراز بندی خود کانون هست یعنی تا 9000 بیشتر نمی ره ولی توی کنکور از 13000 هم بالاتر میره)
خیلی ممنون
توی کارنامه های سنجش هیچ اشاره به ترازتک تک دروس نمیشه وبطور کلی تراز ارایه می شه.تازه بعد کنکور تراز به دردی نمی خوره قرار نیست که اشکالاتمون رو برای آزمون بعد بر طرف کنیم.همچین چیزی که شما پرسیدی فقط سازمان سنجش میدونه .می تونی بری از خودشون بپرسی که بعید میدونم همچین جامعه آماری رو در اختیارت قرار بدن(اگه داشته باشن)!!!!!!!!!!!
با سلام درصد های رشته تجربی منطقه 1 و رتبه حدود 4000/5000 اگه میشه بذارین ممنون![]()
Last edited by nazanin184; 24-05-2012 at 16:50.
من رشتم تجربی نیست ولی اگه درصدای خاصی مد نظرته بگو برات تو گزینه دو بزنم
ادبیات 43
دینی 50
زبان 45
عربی 48
زمین 20
ریاضی 30
فیزیک 30
شیمی 55
زیست 30 ممنونم از لطفتون میشه رتبرو بگین واسم ممنونم
ادبیات 43
دینی 50
زبان 45
عربی 48
زمین 20
ریاضی 30
فیزیک 30
شیمی 55
ادبیات 43
دینی 50
زبان 45
عربی 48
زمین 20
ریاضی 30
فیزیک 30
شیمی 55
حدود نمره اکتسابی : 8930 حدود رتبه اکتسابی : 3000-3500
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)