تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 946 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 9460

نام تاپيک: دانلود ویروس، تروجان، بررسی مخرب ها و تست آنتی‌ویروس ╣══ مقررات پست اول حتما مطالعه شود ══╠

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام wordship جان.
    خدا روشکر. خوبم. شما چطورید؟
    آره. داشتم کارای دفاعیه پایان ناممو انجام میدادم و خیلی سرم شلوغ بود و بدبختانه سایت رو هم یسته بودند و من هم از ultrasurf استفاده میکردم و این آلتراسرفه اذیت مبکنه. یاده فری گیت بخیر
    من مدتی آویرا نصب کردم. یه پدری ازم در آورد. تا تمام کرکهامو پاک نکرد ولکن نبود. مجبور شدم خیلی از نرم افزارهامو دوباره دانلود کنم. البته فوق العاده قویه ولی باید مواظبه کرکهاتون باشید. الان هم از کسپر و نورتون استفاده میکنم. البته توی این 2 ساله تفریبا همه آنتی ویروسهای معروفو تست کردم ولی همشون یه خوبیا و بدیایی دارن که با توجه قدرت کامپبوتر و نوع کاربریمون بهترینو برا خودمون انتخاب باید کنیم. فعلا که مدتیه دارم دنبال کرک anti blacklist کسپر 2011 میگردم. هنوز گیر نیووردم.

2. 2 کاربر از mohsenpj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز wordship's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام wordship جان.
    خدا روشکر. خوبم. شما چطورید؟
    آره. داشتم کارای دفاعیه پایان ناممو انجام میدادم و خیلی سرم شلوغ بود و بدبختانه سایت رو هم یسته بودند و من هم از ultrasurf استفاده میکردم و این آلتراسرفه اذیت مبکنه. یاده فری گیت بخیر
    من مدتی آویرا نصب کردم. یه پدری ازم در آورد. تا تمام کرکهامو پاک نکرد ولکن نبود. مجبور شدم خیلی از نرم افزارهامو دوباره دانلود کنم. البته فوق العاده قویه ولی باید مواظبه کرکهاتون باشید. الان هم از کسپر و نورتون استفاده میکنم. البته توی این 2 ساله تفریبا همه آنتی ویروسهای معروفو تست کردم ولی همشون یه خوبیا و بدیایی دارن که با توجه قدرت کامپبوتر و نوع کاربریمون بهترینو برا خودمون انتخاب باید کنیم. فعلا که مدتیه دارم دنبال کرک anti blacklist کسپر 2011 میگردم. هنوز گیر نیووردم.
    انتی بلک لیستی وجود نداره که یادمه یه اینطور چیزی یکی دوسال پیش بود ولی مطمئن نیستم
    این اویرا هم که لیست سفیدش هم دردسره
    باید دوجا لیست کنی هم گار هم اسکن
    من که فعلا کسپر هر چی نصب کردم بعد دوباره کسپر
    خیلی خوبه
    برای انجمن هم
    forum.p30world.ir
    که فیل نبود

تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

انتی بلک لیستی وجود نداره که یادمه یه اینطور چیزی یکی دوسال پیش بود ولی مطمئن نیستم
    این اویرا هم که لیست سفیدش هم دردسره
    باید دوجا لیست کنی هم گار هم اسکن
    من که فعلا کسپر هر چی نصب کردم بعد دوباره کسپر
    خیلی خوبه
    برای انجمن هم
    forum.p30world.ir
    که فیل نبود
    چرا وردشیپ جان. آنتی بلک لیسته 2010 وجود داره و عالی کار میکنه. من خودم 2 ماهه دارم استفاده میکنم و با کلیدی که مدتهاست بلک شده دارم کار میکنم و 544 روزه دیگه هم دارم. حالا دارم برای 2011 میگردم. پیدا کردم براتون میذارم. آدمو را حت میکنه از دنباله کلید گشتن.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

چرا وردشیپ جان. آنتی بلک لیسته 2010 وجود داره و عالی کار میکنه. من خودم 2 ماهه دارم استفاده میکنم و با کلیدی که مدتهاست بلک شده دارم کار میکنم و 544 روزه دیگه هم دارم. حالا دارم برای 2011 میگردم. پیدا کردم براتون میذارم. آدمو را حت میکنه از دنباله کلید گشتن.
    فعلا 2010 بزار ببینیم چطوره

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

واسه ی 2010 هست ولی واسه ی 2011 نیومده همچین چیزی.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

خب شاید خیلیا بخوان بدونن انتی بلک لیت چی هست
    بفرمایین دانلود:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توصیه نمیشه
    مثله تریال ریستر
    چ.ن باید فایلش رو جایگزین یکی از فایل های انتی ویروس کنید
    وقتی هم که سریال و کی ریخته ما هم سریال استفاده میکنیم

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

بعضی دوستان دیگه فروم نمیان و عملا تاپیک اون بار علمی خودش رو توی چند صفحه اخیر از دست داده.

مباحث رو ار تخصصی کنیم هم نتیجه بهتری می گیریم هم بعد ها که کسی این تاپیک رو مطالعه می کیرد نگه این مباحث که مطرح شده چه ربطی داره و بعد ادامه تاپیک رو مطالعه نکنه.

اگه مبحث توی تاپیک خودش باشه بی میلی هم توی خوانندگان تاپیک کم میشه.

--------------------------------------
    jorik نسخه دوم

تروجان Jorik یک دانلودر هست که جدیدا پخش شده. بیشتر آنتی ویروس هایی که شناسایی کردند از هوش مصنوعی بوده.

این تروجان نسخه شماره 2 هست که اینجا می ذارم. یعنی برای بار دوم باز نویسی شده. دلیل تعداد ریپورت هیستوریک که توی توتال نشون داده شده هم همینه.

آنتی ویروس هایی مثل بیت دیفندر نسخه 1 رو ثبت کرده بودند اما این نسخه جدید هست. و هنوز ثبت نشده.

نتیجه توتال:

کد:
    دانلود:

کد:
    پسورد: Dr

9. 5 کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بعضی دوستان دیگه فروم نمیان و عملا تاپیک اون بار علمی خودش رو توی چند صفحه اخیر از دست داده.

مباحث رو ار تخصصی کنیم هم نتیجه بهتری می گیریم هم بعد ها که کسی این تاپیک رو مطالعه می کیرد نگه این مباحث که مطرح شده چه ربطی داره و بعد ادامه تاپیک رو مطالعه نکنه.

اگه مبحث توی تاپیک خودش باشه بی میلی هم توی خوانندگان تاپیک کم میشه.

jorik نسخه دوم

تروجان Jorik یک دانلودر هست که جدیدا پخش شده. بیشتر آنتی ویروس هایی که شناسایی کردند از هوش مصنوعی بوده.

این تروجان نسخه شماره 2 هست که اینجا می ذارم. یعنی برای بار دوم باز نویسی شده. دلیل تعداد ریپورت هیستوریک که توی توتال نشون داده شده هم همینه.

آنتی ویروس هایی مثل بیت دیفندر نسخه 1 رو ثبت کرده بودند اما این نسخه جدید هست. و هنوز ثبت نشده.

نتیجه توتال:

کد:
    دانلود:

کد:
    پسورد: Dr

دکی راست میگی منم عاملش بودم ببخشین
    الان چند تا ویروس دارم همین دیروز اومدن
    عصر همش رو میزارم

11. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amir.7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تبعیدگاه دنیا

پيش فرض

سلام خدمت دکتر عزیز و همه دوستان فروم

راستش مادر برد من برای بار دوم طی 20 روز گذشته سوخت و الان از یه سیستم عهد بوق دارم استفاده میکنم که تا چند روز پیش هیچ

آنتی روش نصب نبود ، حالا این آنتی ویروس ابری پاندا رو نصب کردم که از لحاظ سبکی و عدم فشار به سیستم جالب هستش ، البته به

محض درست شدن سیستمم سراغ جی دیتای خودمون میرم ، این دلیل غیبت مجدد این دوست حقیرتون بود .

موفق باشید

عشق ، هم آمدنی است و هم آموختنی .

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام خدمت تمامی دوستان اینم ویروس fraud pack الان توسط بیشتر انتی ویروسا شناسایی و پاک میشه ولی چون خیلی ها دنبالش بودن اینجا میزارمش تا دانلود کنید
    این ویروس حتی با اجرا هیچ خطری نداره فقط حدود یک دقیقه اینترنت میخواد تا کامپیوتر قربانی رو نابود کنه
    دانلود
    کد:
    پسورد:1

14. این کاربر از wordship بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •