قیمتش 1.400.000 تومن هست و از مدل اچ پی ای که شما نوشتی قوی تره
قیمتش 1.400.000 تومن هست و از مدل اچ پی ای که شما نوشتی قوی تره
با asus pro64jq چه فرقي داره ?
دوستان لطفا یکی پاسخ بده اعصابم ریخته به هم از دیشب که درایور جدید رو از سایت amd نصب کردم حالا بازی باتلفیلد صفحه از عرض هر جا سرعت زیاده بریده بریده میشه در حالی تا قبلش اصلا اینجوری نبود!
چرا کسی پاسخ نمیده؟ عجب غلطی کردم درایور جدید رو نصب کردم. این لپ تاپ تنها چیزی داره همین کارت گرافیکش هست که اگر اینجوری باشه ... :-( :-(
لطفا لینک صحیح آخرین درایور رو بدید اگر هم همون که تو دو تا پست قبل دادن پس چرا ورژن تغییر نکرده و باتلفید اینجوری شده؟
تازه رفتم از پوشه خود لپ تاپ که درایورها رو داره دوباره همون درایور خودش رو نصب کردم باز هم درست نشد که نشد!
Last edited by nekooee; 12-07-2010 at 11:18.
خب دوست عزیز ریکاوری کن همه چیز برگرده به حالت اول . ناراحتی نداره .![]()
پرو 64 یه مدل سفارشی و بلوری نداره
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
یه سی دی توی پک دستگاهتون بوده. از روی اون درایور رو نصب کنید
ریکاوری؟؟؟؟ اگر ریکاوری کنم که باید سه روز فقط بشینم دوباره برنامه نصب کنم و تنظیمات رو درست کنم...
بازی هم که میره از اول!!!
آخه من م یدونم چند نفر هستند که اصلا اونها اینکار رو کردند و مشکلشون هم برطرف شده....
فقط باید بیان ولطف کنند دقیق بگند چه کار کنیم. ریکاوری که راه حل نیست. تازه کارت گرافیک با درایور خودش مشکل داره باید درایور جدید نصب بشه
غیر از اون سی دو تو خود درایو C هم هست. همانطور که گفتم هم درست نشد و هم اینکه درستم بشه برای مشکلات دیگه حتما باید درایو جدید نصب بشه مگه نه حل نمیشه...
سلام.N61JQ 3M cache هم داره؟
خیر میشه مدل n61ja
منم نمیدونم این دوستان کجا رفتن. وقتی بحث این لپ تاپ بود هر کی میومد و یک تعریف و تمجیدی ازش میکرد. الان که برای بر طرف کردن مشکل سوال میپرسید همه ساکت شدند. البته میدونم خیلی ها این پست های شما رو میبینند اما چرا کسی جواب نمیده ... نمیدونم.
شما ناراحت نباش دوست عزیز. شما میتونی درایو رو داونگرید بکنی. یعنی از نسخه ی جدید دوباره برگردی به نسخه ی قدیم. راهشم اینه و ضرری هم نداره.
برو توی Add/Remove و بگرد ببین درایو کارت گرافیک ATI رو پیدا میکنی یا نه. اگر بود آنیستالش کن و سیستم رو یبار ریستارت کن.
اگر سی دی درایو ها رو داری از روی سی دی درایو خودش رو نصب کن و اگر نداری از سایت ایسوس میتونی دانلود کنی.
در ضمن من مطمئنم که لینکی که بهت دادم مال درایو کارت گرافیک شماست. اما مشکلی که براتون بوجود اومده رو علتش رو نمیدونم. واسه همین باید ببینیم کسی که این لپ تاپ رو داره بیاد و راهنمایی کنه.
من خودم لپ تاپ سری M از ایسوس رو دارم. در سایت ایسوس درایو کارت گرافیکی که گذاشته چند ورژن قدیمی تره نسبت به درایوی که خود سایت Nvidia گذاشته. در سایت Nvidia هم دقیقا به همین شکل ATI برای دانلود کردن اقدام میکنید و هیچ فرقی نمیکنه. دانلود کردم. نصب کردم الان هم مشکلی ندارم.
تنها فرقش هم با سری شما کارت گرافیکش هست وگرنه بقیه مشخصات سخت افزاریه تقریبا یکیه مثل Core i7 و غیره..
شما این راه رو امتحان کن. ضرری نداره. اگر درست نشه بدتر نمیشه.![]()
من نمیدونم چرا ایشون به مشکل خوردن با درایور قبلی من با درایوری که اورجینال رو دستگاه بود هیچ مشکلی ندارم.
اگه یه بار دیگه درایور جدید رو نصب کنید شاید درست شه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)