سلام دوستان
من يك تحقبق كلي در مورد هنر درماني (مانند : نمايش درماني . موسيقي درماني . رنگ درماني . نقاشي درماني) مي خواستم .
خواهشا بيش از 10 صفه بشه
فوري فوري
سلام دوستان
من يك تحقبق كلي در مورد هنر درماني (مانند : نمايش درماني . موسيقي درماني . رنگ درماني . نقاشي درماني) مي خواستم .
خواهشا بيش از 10 صفه بشه
فوري فوري
این تاپیک مثکه بی در و پیکر شده !!!
کجا درخواست مقاله بدیم !؟
یه مقاله انگلیسی می خام در مورد مجسمه آزادی آمریکا
فوریه بابا
حدود 10-15 صفحه
سلام دوستان خسته نياشيد
من يك مقاله 6 الي 8 صفحه اي براي هيدروليك مي خواستم اگه كمكم كنيد خيلي ممنون ميشم
البته زبان مقاله انگليسي باشه (ترجمه اش هم باشه كه عالي ميشه) موضوعات مرتبط را در زير نوشتم:
تحليل پرش هيدروليكي
محاسبه عمق بحراني
آب رفتگي
رسوب گذاري مخازن
مدل سازي رياضي و عددي
البته راجع هيدروليك هر چي باشه به دردم ميخوره
با تشكر از دوستان گرامي
ببین این به درد نمی خوره ؟ :
بازم دارم ولی تو هاردن با این سرعت حوصله آپ ندارم !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوبه. ولي من اين را براي تحقيقي كه استاد خواسته لازم دارم البته خوب بود ولي چون همش تو كتاب هست اگه چيز بهتري داشته باش كه مخلصتيم داداش قربانت![]()
سلام
برای برنامه نویسی ++c در لینوکس هرچی هست میخوام.
از دوستان کسی مقاله ای در مورد بسته بندی (کالا و یا هر چیز دیگری...)نداره؟
با تشکر.
با سلام خدمت همه ی دوستان عزیز من دانشجوی کارشناسی شیمی هستم ... می خواستم بدونم کسی میتونه مقاله ای در مورد مواد خوش بو کننده برای من پیدا کنه یا کجا می شه پیدا کرد؟ البته این مقاله هر چی بیشتر باشه بهتر است (حدود 40 صفحه) و باید در مورد شیمی باشه مثلا فرمول ها و طرز ساخت ...!! ممنون می شم اگه کمک کنید
تو این دو تا سایت ببین چیزی پیدا می کنی؟ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من يه مقاله در مورد معماري استخر ميخواستم
ممنون ميشم راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)