تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 674 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

پروفشنال amin_caragt2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    استان البرز *کرج*

پيش فرض

فوتبال یعنی PES6

2. 2 کاربر از amin_caragt2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوستان PES 6 تموم شد و رفت پي کارش...الان هم بحث ما در مورد PES 2011 هست نه نسخه هاي قبلي
    بهتره ديگه بي خيال بحث هاي نسخه هاي قبل بشيم

4. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اقا من نميدونم شما چرا از PES 6 يه بت ساختين اينکه الان ميگيم خيلي باحال بود براي اينه که توي اون زمان يعني 4 سال قبل بازي خيلي خوب بود الان اگه اون بازيرو با PES 2008 هم مقايسه کنيم ضعيف تره اينکه PES 6 رو بازسازي کنن مطمئن باش کلا بخش فوتبال کونامي ورشکست ميشه در مقابل بازي تيم EA

کاملا تایید نمیشه!!!
    اگه 2008 خیلی بهتره از pes 6 هستش ،پس چرا هنوزم خیلی از بچه ها با آپشن فایل های به روز شده فقط و فقط pes 6 رو بازی میکنن؟

منم با پدرام موافقم هر چند این مساله شاید سلیقه ای باشه اما اگه ما به آمار مراجعه کنیم میبینم pes 6 بیشتر از نسخه های نکست طرفدار داشته . من آمار فروش نسخه های مختلفو چند صفحه قبل گذاشته بودم . آمار فروش نسخه های کارنت بخصوص نسخه 6 بیشتر از نسخه های نکست بوده تازه با وجود اینکه هر سال داره بر تعداد طرفداران فوتبال ویدئویی اضافه میشه .

دوستان PES 6 تموم شد و رفت پي کارش...الان هم بحث ما در مورد PES 2011 هست نه نسخه هاي قبلي
    بهتره ديگه بي خيال بحث هاي نسخه هاي قبل بشيم
    البته بهزاد جان همین مقایسه ها و بحثها سبب میشه گیمرها بیشتر با جزئیات نسخه های مختلف آشنا بشن و از این طریق فید بکهای بهتری برای کونامی فرستاده بشه . الان توی سایتهای تخصصی بازی بحثهای بسیار خوبی در این رابطه بین گیمرها صورت میگیره و نتیجه اون بحثها این میشه که گیمرها با اتفاق نظر به نکات مهمتر بپردازن و درخواستهای بهتری از کونامی بشه اگه به آمار رای گیری توی سایت pesfan نگاه کنید میبینید موارد بسیار مهمتر در راس درخواستها قرار گرفته و از اونجایی که اون یک سایت رسمیه و زیر نظر کونامی اداره میشه به گفته خود شرکت , اول به مواردی که بیشترین تقاضا رو داره رسیدگی میشه .

6. 8 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب حسين جان حرف شما درست...ولي اين صحبت دوستمون کجاش مقايسه اي بود

فوتبال یعنی PES6
    من که اينجا به اون صورت بحث مقايسه اي بين PES 6 و PES 2010 و PES 2011 نديدم...
    فقط اومدن گفتن که PES 6 بهتر بود...حالا چرا و به چه دليل نمبدونم؟!
    البته من هم منکر اين نيستم که PES 6 بهترين و قوي ترين نسخه ارائه شده اين بازي بوده...ولي الان اينجا بحثي مطرح نشده...فقط جنبه سليقه اي داشته

8. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوستان اخبار جدیدی از BECOME A LEGEND ارائه شده که ترجمش رو ایشالا حسین جان زحمتش رو میکشن
    من که خیلی حال کردم،امسال کونامی به فکر تغییر اساسی افتاده نه فقط عوض کردن چندتا منو !!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Last edited by pedramgolchin; 16-07-2010 at 18:01.

10. 2 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

نمیخواستم این حرفارو بزنم اما بهتره بگم !
    من تا الان بیش از 5000 بازی تو PES2010 انجام دادم و این بازی رو دارم نسخه اولش تا الانش بازی می کنم و بهش وفادار هستم و عاشق این بازیم
    اما تا به الان واقعا هیچی از عیب و ایراداش نگفتم و هر کدوم از بچه ها هم که ازش ایراد گرفتن بهشون دلداری دادم و گفتم درست میشه اما واقعا دیگه خسته شدم
    من واقعا به این بازی علاقه دارم الان تمام پچ هارو و تمام دی ال سی هارو دانلود کردم و همیشه خواستم نهایت لذت رو هم از بازی ببرم و هم یکی از فن های شرکت کونامی
    واقعا گاهی وقتا تو این بازی (2010) صحنه هایی بوجود میاد که دوست داری بزنی ال سی دی رو بشکنی !
    یعنی این حس برای منی که الان 80 فصل مسترلیگ رفتم و تو این 80 فصل تمام بازی هامو بردم هم پیش میاد
    ولی چطوری ؟ یه صحنه پیش میاد من تمام بازیکنای حریفو دریبل می کنم و با یه یک و دو از دروازه بان حریف رد میشم دروازه خالی خالی خالی هیچ کی جلوی بازیکنم نیست که از سمتم یه بازیکن حریف میاد دکمه شوت رو میزنم و اون تکل میزنه تا بخواد توپ بهم برسه دکمه پاس رو میزنم تا توپو نگه دارم و سر توپ بزنم و یه R2 که با جهت چپ که توپو بکارم برای بازیکن کناریم که الان از دروازه رد شده اما مگه PES این فرصتو بهم میده !
    اون بازیکن حریف که داره از سمت راست میاد قبل اینکه من توپ رو بکارم برای بازیکن کناریم با تکل منو میزنه
    اون صحنه رو هزار بار می بینم و میخوام به خودم بفهمونم و بقبولونم که نه PES بازی خوبیه و این صحنه داور اشتباه نکرده و این صحنه رو که یک کور مادرزاد هم میتونه ببینه دیده ! اما افسوس هر چقدر من دنبال توپ می گردم که بگم بازیکن حریف توپو زده توپ روی پای چپ بازیکنمه و اون اومده پای راست بازیکن منو زده و من توپو از دست میدم و دروازه بان حریف میاد توپو می گیره
    و هزاران هزار مورد دیگه که داور اصلا توجهی بهش نمی کنه و واقعا آدم به خودش میگه عجب داور کوری !
    اینقدر این مشکلات زیاده که خیلی ها تاکید می کنم خیلی ها هنوزم دارن 2009 بازی می کنن و حسابی هم لذت می برن
    به خدا منی که تو هر بازی متوسط 12 تا گل میزنم میخوام بازی رو 1-0 ببرم اما این صحنه هارو نبینم
    داوری مزخرف و باگ دار که به هر کسی می قبولونه که نمره این بازی نباید بیشتر از 5 باشه
    من تا حالا فیفا بازی نکردم اصلا بهش دست هم نزدم و نمیدونم این مشکلات تو اون بازی وجود داره یا نه اما منی که روز عرضه بازی PES 2010 در مورد مقالات تند و منتقدانه سایت های مختلف تحلیل بازی ها موضع گیری می کردم و ازشون بخاطر کم لطفی در نمره دادن به 2010 گله داشتم امروز پشیمونم و به اونا حق میدم
    کونامی باید بدونه انسان ها برای این بازی می کنن تا لذت ببرن بازی برای لذت بردنه و احساس شیرینی در لحظاتی که نمیدونی چه کاری انجام بدی کونامی باید بدونه ما میخوایم بازی رو که اینقدر بهش بها میدیم و این همه روش وقت میذاریم بروز باشه و از آخرین تکنولوژی ها استفاده کنه
    اشاره می کنم به حرف یکی از بهترین گیمرهای سایت گیم اسپات که در مورد PES میگه :
    من دیگه نمیرم 2011 رو بخرم میرم از همین سایت های Pirate یه نسخه تقلبی تهیه می کنم و بازی می کنم این واقعا دیوونگیه که برم برای یه پچ (منظورش از پچ خود نسخه 2011 هستش یعنی اینکه این کونامی اینقدر تو متحول کردن نسخه های بازیش مشکل داشته که الان اینطور به نظر میاد PES2011 یه نسخه جدیدی از بازی نیست و بلکه فقط یه پچ اصلاحیه برای 2010 هستش که یه سری باگ هارو درست می کنه و چند تا ترکیب و چیز جدید اضافه می کنه در حالیکه هر بازی مهم و رسمی و درخور احترام تو این زمونه بین نسخه های مختلفش تفاوت های فوق العاده ای احساس میشه درست مثل Mass Effect و Mass Effect 2 )(این شخص تا حالا هر بازی رو که گرفته بصورت اورجینال و رسمی خریده و بیش از 1000 بازی تو کلکسیونش داره)
    یه نکته دیگه در مورد مد آنلاینه الان در صنعت بازیسازی توجه به قسمت آنلاین خیلی مسئله جدی شده و اکثر کمپانی ها به این قسمت توجه دارن حتی بازی AC Brotherhood هم قسمت آنلاین خواهد داشت
    مطمئنا همه شما عزیزانی که اینجا هستید با حال و هوا و لذت وصف نشدنی بازی آنلاین و خندیدن و لذت بردن بازی با یک دوست در دنیای مجازی آشنایید اما این مسئله در مورد بازی PES به شکل دیگه ای وجود داره
    کسی که بخواد آنلاین بازی بکنه باید سریال رسمی و کونامی آی دی رسمی که اشتراک مختلف داره رو تهیه کنه که کلا چیزی حدود 120 دلار هزینه برای گیمر داره و این دلیل اصلی کم شدن گیمرهای آنلاین این بازی از نسخه قبل تا الانه که با کیفیت پایین بازی رابطه مستقیم داره
    حالا بیایم به رقیب دیرینه یعنی فیفا بپردازیم الکترونیک آرتز (فیفا) با وجود اینکه الان 85 درصد و دقیقا 85.7 درصد از بازار فروش بازی های Soccer رو در اختیار داره و خیلی راحت میتونه مثل بلیزارد از چند میلیون گیمر آنلاین به راحتی سودهای کلان بکنه اما میاد قابلیت بازی شبکه رو در بازیش قرار میده
    واقعا چرا ؟ چون پولش زیاده ؟ چون پولو دوست نداره ؟ نه نه این حرفا نیست اون شرکت بعد بزرگی رو می بینه اگه کونامی یه برکه رو می بینه دید الکترونیک آرتز مثل یه دریاست همینکار اونا باعث شده که جای کپکام رو در دنیای بازیسازی بگیرن
    من تمام PES بازها رو می شناسم و درکشون می کنم و میدونم همه شون این رنج هارو می کشن اما باور کنید خود من هم منتظرم همه تون منو می شناسید تا به امروز اصلا نیومدم یکبار از PES بنالم یا شکایت کنم اما امروز نتونستم جلوی خودمو بگیرم
    من اینجا میخوام با PES اتمام حجت کنم : من منتظر PES 2011 میمونم اگه قابل قبول و رضایت بخش بود و دیدم که به ما بعنوان یه دوست نه صرفا یه گیمر توجه شده و با درنظر گرفتن سلایق ما بازی زیبا مهیج و سالم عرضه شده همچنان طرفدار PES میمونم اما اگه قرار باشه وضع به همین شکل باشه و توجهی نشه و کونامی مثل مرغی که کله شو تو زمین کرده و با تکنولوژی های 20 سال پیش که بهتره برای ساختن بازی سگا ماریو ازشون استفاده کرد مارو ناامید بکنه من با تمام قوا و با تمام اشتیاق و علاقه به سمت بازی FIFA خواهم رفت

12. 6 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hasani2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

توضيحات عالي بود،واقعا دمت گرم (با اجازت من هم همينكارو ميكنم ) نميشه كه هر سال منتظر باشيم و كلي عكس و تريلر از بازي دان كنيم آخرش هم بازيي ببينيم كه.......

14. این کاربر از hasani2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

بدک نبود .....
    ولی نمیشه از pes دل کند....
    من تا این موقع یک بار هم فیفا بازی نکردم.....
    نکنه فیفا بهتره؟؟؟؟

16. این کاربر از AhmadReza. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نمیخواستم این حرفارو بزنم اما بهتره بگم !
    من تا الان بیش از 5000 بازی تو PES2010 انجام دادم و این بازی رو دارم نسخه اولش تا الانش بازی می کنم و بهش وفادار هستم و عاشق این بازیم
    اما تا به الان واقعا هیچی از عیب و ایراداش نگفتم و هر کدوم از بچه ها هم که ازش ایراد گرفتن بهشون دلداری دادم و گفتم درست میشه اما واقعا دیگه خسته شدم
    من واقعا به این بازی علاقه دارم الان تمام پچ هارو و تمام دی ال سی هارو دانلود کردم و همیشه خواستم نهایت لذت رو هم از بازی ببرم و هم یکی از فن های شرکت کونامی
    واقعا گاهی وقتا تو این بازی (2010) صحنه هایی بوجود میاد که دوست داری بزنی ال سی دی رو بشکنی !
    یعنی این حس برای منی که الان 80 فصل مسترلیگ رفتم و تو این 80 فصل تمام بازی هامو بردم هم پیش میاد
    ولی چطوری ؟ یه صحنه پیش میاد من تمام بازیکنای حریفو دریبل می کنم و با یه یک و دو از دروازه بان حریف رد میشم دروازه خالی خالی خالی هیچ کی جلوی بازیکنم نیست که از سمتم یه بازیکن حریف میاد دکمه شوت رو میزنم و اون تکل میزنه تا بخواد توپ بهم برسه دکمه پاس رو میزنم تا توپو نگه دارم و سر توپ بزنم و یه R2 که با جهت چپ که توپو بکارم برای بازیکن کناریم که الان از دروازه رد شده اما مگه PES این فرصتو بهم میده !
    اون بازیکن حریف که داره از سمت راست میاد قبل اینکه من توپ رو بکارم برای بازیکن کناریم با تکل منو میزنه
    اون صحنه رو هزار بار می بینم و میخوام به خودم بفهمونم و بقبولونم که نه PES بازی خوبیه و این صحنه داور اشتباه نکرده و این صحنه رو که یک کور مادرزاد هم میتونه ببینه دیده ! اما افسوس هر چقدر من دنبال توپ می گردم که بگم بازیکن حریف توپو زده توپ روی پای چپ بازیکنمه و اون اومده پای راست بازیکن منو زده و من توپو از دست میدم و دروازه بان حریف میاد توپو می گیره
    و هزاران هزار مورد دیگه که داور اصلا توجهی بهش نمی کنه و واقعا آدم به خودش میگه عجب داور کوری !
    اینقدر این مشکلات زیاده که خیلی ها تاکید می کنم خیلی ها هنوزم دارن 2009 بازی می کنن و حسابی هم لذت می برن
    به خدا منی که تو هر بازی متوسط 12 تا گل میزنم میخوام بازی رو 1-0 ببرم اما این صحنه هارو نبینم
    داوری مزخرف و باگ دار که به هر کسی می قبولونه که نمره این بازی نباید بیشتر از 5 باشه
    من تا حالا فیفا بازی نکردم اصلا بهش دست هم نزدم و نمیدونم این مشکلات تو اون بازی وجود داره یا نه اما منی که روز عرضه بازی PES 2010 در مورد مقالات تند و منتقدانه سایت های مختلف تحلیل بازی ها موضع گیری می کردم و ازشون بخاطر کم لطفی در نمره دادن به 2010 گله داشتم امروز پشیمونم و به اونا حق میدم
    کونامی باید بدونه انسان ها برای این بازی می کنن تا لذت ببرن بازی برای لذت بردنه و احساس شیرینی در لحظاتی که نمیدونی چه کاری انجام بدی کونامی باید بدونه ما میخوایم بازی رو که اینقدر بهش بها میدیم و این همه روش وقت میذاریم بروز باشه و از آخرین تکنولوژی ها استفاده کنه
    اشاره می کنم به حرف یکی از بهترین گیمرهای سایت گیم اسپات که در مورد PES میگه :
    من دیگه نمیرم 2011 رو بخرم میرم از همین سایت های Pirate یه نسخه تقلبی تهیه می کنم و بازی می کنم این واقعا دیوونگیه که برم برای یه پچ (منظورش از پچ خود نسخه 2011 هستش یعنی اینکه این کونامی اینقدر تو متحول کردن نسخه های بازیش مشکل داشته که الان اینطور به نظر میاد PES2011 یه نسخه جدیدی از بازی نیست و بلکه فقط یه پچ اصلاحیه برای 2010 هستش که یه سری باگ هارو درست می کنه و چند تا ترکیب و چیز جدید اضافه می کنه در حالیکه هر بازی مهم و رسمی و درخور احترام تو این زمونه بین نسخه های مختلفش تفاوت های فوق العاده ای احساس میشه درست مثل Mass Effect و Mass Effect 2 )(این شخص تا حالا هر بازی رو که گرفته بصورت اورجینال و رسمی خریده و بیش از 1000 بازی تو کلکسیونش داره)
    یه نکته دیگه در مورد مد آنلاینه الان در صنعت بازیسازی توجه به قسمت آنلاین خیلی مسئله جدی شده و اکثر کمپانی ها به این قسمت توجه دارن حتی بازی AC Brotherhood هم قسمت آنلاین خواهد داشت
    مطمئنا همه شما عزیزانی که اینجا هستید با حال و هوا و لذت وصف نشدنی بازی آنلاین و خندیدن و لذت بردن بازی با یک دوست در دنیای مجازی آشنایید اما این مسئله در مورد بازی PES به شکل دیگه ای وجود داره
    کسی که بخواد آنلاین بازی بکنه باید سریال رسمی و کونامی آی دی رسمی که اشتراک مختلف داره رو تهیه کنه که کلا چیزی حدود 120 دلار هزینه برای گیمر داره و این دلیل اصلی کم شدن گیمرهای آنلاین این بازی از نسخه قبل تا الانه که با کیفیت پایین بازی رابطه مستقیم داره
    حالا بیایم به رقیب دیرینه یعنی فیفا بپردازیم الکترونیک آرتز (فیفا) با وجود اینکه الان 85 درصد و دقیقا 85.7 درصد از بازار فروش بازی های Soccer رو در اختیار داره و خیلی راحت میتونه مثل بلیزارد از چند میلیون گیمر آنلاین به راحتی سودهای کلان بکنه اما میاد قابلیت بازی شبکه رو در بازیش قرار میده
    واقعا چرا ؟ چون پولش زیاده ؟ چون پولو دوست نداره ؟ نه نه این حرفا نیست اون شرکت بعد بزرگی رو می بینه اگه کونامی یه برکه رو می بینه دید الکترونیک آرتز مثل یه دریاست همینکار اونا باعث شده که جای کپکام رو در دنیای بازیسازی بگیرن
    من تمام PES بازها رو می شناسم و درکشون می کنم و میدونم همه شون این رنج هارو می کشن اما باور کنید خود من هم منتظرم همه تون منو می شناسید تا به امروز اصلا نیومدم یکبار از PES بنالم یا شکایت کنم اما امروز نتونستم جلوی خودمو بگیرم
    من اینجا میخوام با PES اتمام حجت کنم : من منتظر PES 2011 میمونم اگه قابل قبول و رضایت بخش بود و دیدم که به ما بعنوان یه دوست نه صرفا یه گیمر توجه شده و با درنظر گرفتن سلایق ما بازی زیبا مهیج و سالم عرضه شده همچنان طرفدار PES میمونم اما اگه قرار باشه وضع به همین شکل باشه و توجهی نشه و کونامی مثل مرغی که کله شو تو زمین کرده و با تکنولوژی های 20 سال پیش که بهتره برای ساختن بازی سگا ماریو ازشون استفاده کرد مارو ناامید بکنه من با تمام قوا و با تمام اشتیاق و علاقه به سمت بازی FIFA خواهم رفت

بله دوست من مسائل و مشکلات بازی تو نسخه 10 زیاد هستش اما من اینجا به چند نکته اشاره میکنم که نباید هیچ موقع از یاد برد ...

شما هیچ وقت شرکت کونامی رو نباید با شرکتی مثل ea مقایسه کنی ، از هیچ نظری که به نظره من مهمترین مسئله اونم تو بازی مثل فوتبال که هرساله باید یک نسخه ازش منتشر بشه و سریعا بعد از ساخت یک نسخه بدون هیچ اتلاف وقتی و استراحتی باید سراغ ساخت نسخه یعدی برن ،

شایدمهمترین مسئله در دنیای امروز پول باشه که البته این پول همیشه تونسته مشکلات رو حل کنه ، شما این دو شرکت (ea و konami ) رو از نظر مالی نمیتونی با هم مقایسه کنی ......

من آماری در این زمینه ندارم اما چیزی که در طی سال میشنوم اینه که Ea هر سال چند استودیو بازی سازی رو میخره و اون رو به مجموعش تزریق میکنه .....پ
    به عنوان مثال Ea برای موشن کپچر بازیها یک استودیو مجزا داره اما همینطور که تو ویدیوها دیدید شاید کونامی یک سالن کوچک برای این کار داره ...........

شما ببینین این Ea چقدر پول داره که هر سال برای بازیهاش تور های بین المللی میزاره ، همین فیفا 11 که از چند روز پیش تورش به دور دنیا شروع شده اونم فقط برای یک بازی

همیشه زمان مسئله مهم و تعیین کننده هستش خصوصا برای بازیهایی که باید هر سال عرضه بشن
    شما حساب کن هنوز pes11 نیومده از حدود 1 ماه پیش ساخت نسخه 12 بازی شروع شده پس معلومه اونا هیچ وقتی ندارن ، همانطور که شنیدید صحبتهای بعضی از کارکنان کونامی که روی بازی کار میکنن گفتن که از صبح که میان شرکت شبها ساعت 11 شب به خونه میرن و این تماما به کمبود نیرو بر میگرده .

افزایش نیروی انسانی میتونه مسئله کمبود وقتی رو جبران کنه و عواقب آن

بعنوان مثال :
    (شما مطمئن باشین نیروهایی که در ساخت فیفا کار میکنند 2 برابر pes هست پس سرعت کار اونها بالا میره برای مثال اگه 200 نفر که روی pes کار میکنند بازی رو به زور در مدت این یکسال میرسونن و بازی منتظر میشه اما در عوض در Ea نیروهای ea بازی رو در مدت 8 ماه تکمیل میکنند و تو این مدت که زودتر تکمیلش کردن(4 ماه زودتر از pes و 4 ماه فرصت برای رفع مشکلات بازی ) بارها و بارها بازی تست میشه و مشکلاتش برطرف میشه اما در عوض کونامی که کمبود شدید وقت رو داره اصلا شاید براش هیچ وقتی نمونه که بیاد این کارو بکنه و اینکه تاخیر در بازی مثل فوتبال اصلا جایز نیست .....! )

بارها و بارها seabass و murphy در مصاحبه های خودشون از کمبود شدید وقت حرف زدن و شاید اگر برای نسخه 10 بازی وقت کامل و کافی رو داشتن مشکلات بازی از جمله داوری بسیار ضعیف و دروازه بانها و مشکلات .......حالا اینطور نبود و بازی بارها تست میشد و مشکلاتش حل شده بود .

اما مسوله اصلی مشکلات مالی هستش تا بعنوان مثال تیم سازنده بازی رو از 200 نفر به 300 نفر افزایش بده و این کمبود شدید وقت جبران بشه

البته مسایل دیگه هم در این راه وجود داره که میتونه تاثیر گزار باشه که بعنوان مثال نسل یعد شدن بازی هستش که اینو خود کارگردان بازی بهش اشاره کرده و مسایلی دیگر ......

نظر شخصی من اینه که اگر وقت کافی داشته باشن و بازی بارها و بارها تست بشه و مشکلاتش رفع بشه شاید نسخه های منتشر شده ار بازی دیگه این مشکلاتو نداشته باشه
    .................................................. ........................................
    تا جایی که من در جریان هستم در مورد نسخه آنلاین بازی دیگه هیچ سریال و کدی و رمزی برای ورود به نسخه آنلاین بازی وجود نداره ..................
    که قسمت آنلاین بازی در نسخه 10 نسبت به نسخه های قبل بسیار بهتر شده اما هنور هم مشکلاتی داره

.................................................. .........................
    Last edited by google_boy07; 16-07-2010 at 20:22.

18. 4 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

ایکاش کمی از این بحث ها به گوش سازندگان بازی میرسید .
    هرسال که میریم جلو یه چیزی از بازی کم میشه و کلی چیز اضافه میشه ولی نمیتونه جای اون چیزه پرشده رو بگیره .
    مثلا تو 2009 وقتی مستر بازی میکردین تعداد کل گلهای یک بازیکن وجد داشت وبین تمام بازیکن ها مقایسه میشد وکلا سیستم مقایسه ایش بهتر بود ولی 2010 رو هی باید یه ماشین حساب کنارمون باشه ببینیم که چندتا گل کلا بازیکنه زده.
    البته ما که هنوز منتظریم ببینیم امسال چی کار میکنند.
    آرزو بر جوانان عیب نیست

20. این کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •