تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 598 اولاول ... 246470717273747576777884124174574 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 5974

نام تاپيک: Xperia X10 | سونی اریکسون 8 مگاپیکسلی از جنس اندروید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

نه عزیز

فکر کنم منظورمو درست رسونده باشم چون original عزیز متوجه شدند ...

به هر حال :

اعلام شده که اندو 1.6 توانایی نداره 16 میلیون رو ساپورت کنه بابت همینم هست که x10 داره از 65000 هزار رنگ بهره میبره و وقتی به 2.1 اپدیت بشه میتونه 16 میلیون رو ساپورت کنه

...حالا گفته اینه که اگر 1.6 تواناییشو نداره چرا x10 mini 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ یا I5700 که نسخه قدیمی تر هستش چرا 16 میلیون رو ساپورت میکنه ؟ ...در نتیجه اندروید 1.6 توانایی ساپورت 16 میلیون رنگ رو داره ... و این مشکل از اندو نیست از x10 هستش ..البته صفحه نمایش x10 همین الان هم ضعیف نیست ... سر صحبت اینه که اخبار اشتباهی داده شده همین ...

جواب این گفته جوابی بود که original دادن نه بادعوا نه با پیش کشیدن گذشته و اینده ...
    من هرجا دیدم نوشته بود که x10 mini هم محدودیت داره و فعلا 65k هستش
    اینم gsmarena
    The 65K-color limitation inherent to Android versions prior to 2.0 could result in the occasional banding but it’s not as easily noticeable on a screen this size. When the X10 mini receives an Android 2.1 update (said to come before the end of the year) those issues might be completely resolved (provided there are no hardware limitations either).

بعدش شما مگه می خواین با گوشی فیل هوا کنید؟؟؟من هم گوشی 65k داشتم 16M و تفاوت محسوسی ندیدم!!

2. این کاربر از dave3232 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه amin_mb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

سلام دوستان

خواهشا فقط کسانی که این گوشی را دارند بیان نظر بدهند که امکانات این گوشی چطوریه!!!!!!
    یا کسانی که می خواهند بخرند بیان سوالاشون را بپرسند در مورد گوشی!!!!!
    این تاپیک خیلی خوب بود ولی شده .........................
    آخه من نمی دونم اگه کسی گوشی براش ضعیفه یا نمی صرفه می آد اینجا چی کار؟
    یا اگه کسی از این گوشی خوشش نمی آد و به برند یا مدل دیگه ای علاقه داره بره تو تاپیک اون برند مقایسه بذاره نه اینجا.

فروشگاه زبرجد شیراز که فرهوده عزیز معرفی کرده بار جدیدش را آورده تک رنگ مشک به قیمت 504000 تومان
    پکش معمولیه معمولیه.نکته مهم اینه که پکش پلمپ نیست ولی همه چیزش نو هست.دادشم شیراز بود برام خریده می گفت بهم نشون داده همه جعبه ها باز بودند ولی وسایل داخلش آک بودند.
    یک مغازه روبروشم می داده 512000 تومان ، اون هم آک نبوده جعبش.
    تا 3-4 روزه دیگه می رسه دستم.می گم که چه جوری بوده.

4. 4 کاربر از amin_mb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز S@nti@go_s&k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    کسی نمی دونه x10 کی به آندروئید 2.1 ارتقا پیدا می کنه؟
    آیا مولتی تاچ واسش فعال می شه؟

لیک شده که آندو 2.1 روش نصب شده

http://techie-buzz.com/mobile-news/leaked-android-2-1-running-on-x10.html

در مورد مولتی تاچ هم گفته شده

Unfortunately, even Android 2.1 will not add multitouch functionality to the X10. It appears the X10 suffers from a hardware limitation and will only allow input from a single finger

گفته از نظر سخت افزاری نمیتونه ساپورت کنه

6. 3 کاربر از S@nti@go_s&k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بی خانمان

پيش فرض

اه بابا شورش و در آوردی جناب نوکیا N95.بابا آخه چقدر اسپم.میخوای بخری بخر.نمیخوای هم نخر.صبح تا شب میان اینجا هی پست میدن که اگه آپدیت شه فلان شه ما میخریم اگه نشه نمیخریم.به ما چه ربطی داره که میایم اینجا 2 تا چیز جدید بخونیم

فهمیدیم پولداری آقا.یه نگاه به پستهات تو این تاپبک بنداز.ببین چندتاش مفید بوده!!!
    حالا میدونم این پست من باز پاک میشه.روزی 5 تا صفحه اسپم میدن هیشکی کاری به کارشون نداره.خب اینها هم همینجوری میرن جلو.ولی خدا نکنه یه کاریر بهشون بگه اسپم ندین.فورا مدیرا و همکارها میریزن سرش که تو اجازه نداری همچین حرفی بزنی.بابا تاپیک و تخته کنین بره.شده پاتوق 4 تا ... که پستهاشون رو زیاد کنن.
    خودتو ودوستات که از پستات تشکر کردن اینقده حرص نخورین بابا

دوستان مشکل صفحه کلید فارسی ایکس 10 بلاخره با چه نرم افزار معتبری حل شد؟ البته قبل اینکه روت بشه؟ من گوشی رو دستمه ولی چون همراه اول پیامک فارسیش ارزونه نمی تونم بدم لطفا نرم افزار و لینک دانلودشو واسم بدین

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

دوست عزیز گفتم که sms farsi....

دوستان X10 دار حتما این نرم افزار پلیر رو نصب کنن چیز جالبی هست که اکولایزر داره زیاد داره حوصلم نشد بشمارم و میشه اکولایزر رو ادیت و دستکاری کرد...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خط فاصله های بین se و x رو بردارید

حجمش هم 350 کیلوبایت هست

9. 3 کاربر از meha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

دوستان برنامه ای هست که بشه رو یه قسمتی مثلا SMS پسورد گذاشت؟؟؟

آخر فروم باز johnypersian1656's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض

دوستان برنامه ای هست که بشه رو یه قسمتی مثلا SMS پسورد گذاشت؟؟؟
    سامان جان توی بعضی از گوشیها دستت رو که روی هر کدوم از thread ها نگه داری lock میشه, ولی خوب مطمئنا x10 نداره که شما میگی, چون خودت به اندازه ی کافی حرفه ای هستی توی این موارد, ولی اگه واسه اس ام اس تنها میخوای, spc هست که علاوه بر بلک لیست بودن یه قسمت private conversation داره که شماره هایی رو که میخوای واردش میکنی و دیگه از اون به بعد اس ام اسهای اون طرف میره توی اینباکس همین برنامه و توی inbox اصلی گوشی نمیره, ایناهاش :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه منظورت چیز دیگه ای بوده که من متوجه نشدم شرمنده(چون برنامه هایی هم هست که مثلا چیزایی از گالری رو که میخوای انتخاب میکنی تا بلاک بشن و نشون داده نشن )

12. 4 کاربر از johnypersian1656 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان این آسفالت 5 رو که 100 مگ هست رو میشه رو x10 نصب کزد؟ دانلود کنم؟

در آغاز فعالیت King Of Movie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

14 چاکر همه

سلام برو بکس موبایل باز.
    اقایون و خانومای محترم بلاخره تونستم از هفت سالگی که پولامو جمع کردم سه روز پیش یدونه گوشی شاخ بخرم(سفید x10i 670000)
    حالا کلی سوال دارم تو رو خدا با جواب دادنتون یه در باغ سبز توپول نشونم بدین.
    1.چرا وقتی کسی میخواد منو تو بلوتوث پیدا کنه من حتما باید discorable را بزنم نمیشه نزنم.چرا اون زمانیم که میده صفر میشه ارتباط قطع میشه.
    2.نمیدونم چی شد که الان وقتی تو حالت فیلم برداری یا عکاسیم وقتی دکمه تثبیت عکس یا همون شروع فیلمو میزنم از دوربین میاد بیرون میره تو صفحه اصلی.حالا چه خاکی بریزم تو سرم.
    3.کجاش میتونم فقط اونایی که تماس گرفتن یا گرفتم یا miss call رو جدا گونه ببینم یا فقط همونا رو پاک کنم.چیزی که من کشف کردم فقط کلی clear call log داره.
    همتونو دوست دارم (البته اگه جواب بدین).

آخر فروم باز Original Titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

بله ميشه...

16. این کاربر از Original Titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •