من همین مدلو سال گذشته خریدم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم . مک آدرس نوت بوک و پاکت پی سی رو واردش کردم و با همشون میشه همزمان و بدون مشکل وارد نت شد و مشکلی نداره . هزینه ای که من واسش پرداخت کردم 89 هزار تومن بود . (بهمن ماه سال گذشته )
البته پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید . اگه تا 100-120 خرج کنید چیزای جالبی میتونید بخرید . مثلا برخی مودمها خودشون قابلیت دانلود از شبکه های Pair to pair (مثل تورنت ) بدون نیاز به روشن شدن کامپیوتر رو دارند . (بهشون هارد اکسترنال متصل میکنید و ... ) توی برخیشون میشه اکانت V-P-N ست کرد که وقتی روشن میشن و به سرور پرووایدر اینترنت کانکت میشن ، به V-P-N هم کانکت کنند و دیگه نیازی به ست کردن این مورد در خود ویندوز نیست .
کلا چیزای جالبی توی مودمها هست . اگه لینکی با توضیحات بیشتر خواستید بگید تا لینک رو پی ام کنم .
لطفا درست صحبت کنید . این یعنی چی ؟! :
شما سهامدار مخابراتید یا با رئیس روساش نسبت فامیلی دارید که از حرفای من نارحت شدید ؟؟؟؟
بنده نه علم غیب داشتم و نه اصطرلاب ، نه کف دستم رو بو کرده بودم و نه قبلا سرویس اینترنت پرسرعت از مخابرات داشتم که بدونم وقتی زمان رو شارژ میکنم 8 گیگ حجم باقی مونده میسوزه . همکارای شما که این کارشونه خودشون وقتی میخواستن شارژ کنن براحتی میتونستن این مورد رو چک کنن و 20 هزار تومن ضرر به مشتری نزنن . وقتی میگم مردم شگفت آوری هستیم واسه همینه . یه چیزی هم بدهکار شدیم . کافی بود این مورد رو زودتر توی سایت 311.ir اعلام میکردن تا مشتری بدونه . تازه خیلیها از سایت 311 و سایت خود مخابرات اصفهان بازدید نمیکنند و این مورد باید به همهء مشتریها تذکر داده بشه . همونطور که مسیج میفرستن و میگن اگه ADSl مخابرات میخواهید با فلان شماره تماس بگیرید ، میتونن این مورد رو با مسیج به مشتریها اعلام کنند . یا از اون راحتت تر ، این موارد که عدم رعایتش باعث ضرر و زیان مشتری میشه رو توی همون کنترل پنل اکانت مشترک بنویسن . فکر نکنم کار مشکلی باشه .
پ.ن : من ج.ن نیستم . م.ه هستم ! (امروز صبح ، حدودای ساعت 9 با شما تماس گرفتم ) همین اشتباه نشون میده افراد دیگری هم چنین مشکلی داشتند که شما من رو باهاشون اشتباه گرفتید و فقط من با این مشکل مواجه نشدم ...
ضمنا من اگه میخواستم هویتم توی این انجمن مجازی مشخص بشه با نام واقعیم اینجا ثبت نام میکردم ...
یک گیگی که دیشب دانلود شد چی میشه ؟ من هنوزم این سوال برام باقی مونده . چرا همیشه این اشتباهات نرم افزاری و سخت افزاری به ضرر مشتری تمام میشه ؟