تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 1298 اولاول ... 2464707172737475767778841241745741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

ممنون.w8960N مطمئن هستید که با مخابرات سازگار هست؟البته من محیطم زیاد وسیع نیست.ولی خوب میخوام یه چیزی باشه که دیگه نخوام دو روز دیگه عوض کنم.این سومین مودمم هست.
    خود پژواک به من Maxnet را پیشنهاد داد ولی فکر نمیکنم خیلی جالب باشه
    من همین مدلو سال گذشته خریدم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم . مک آدرس نوت بوک و پاکت پی سی رو واردش کردم و با همشون میشه همزمان و بدون مشکل وارد نت شد و مشکلی نداره . هزینه ای که من واسش پرداخت کردم 89 هزار تومن بود . (بهمن ماه سال گذشته )

البته پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید . اگه تا 100-120 خرج کنید چیزای جالبی میتونید بخرید . مثلا برخی مودمها خودشون قابلیت دانلود از شبکه های Pair to pair (مثل تورنت ) بدون نیاز به روشن شدن کامپیوتر رو دارند . (بهشون هارد اکسترنال متصل میکنید و ... ) توی برخیشون میشه اکانت V-P-N ست کرد که وقتی روشن میشن و به سرور پرووایدر اینترنت کانکت میشن ، به V-P-N هم کانکت کنند و دیگه نیازی به ست کردن این مورد در خود ویندوز نیست .

کلا چیزای جالبی توی مودمها هست . اگه لینکی با توضیحات بیشتر خواستید بگید تا لینک رو پی ام کنم .

دیشب acconting دچا ر مشکل شده این مسئله ای که اینجا مطرح شده فقط واسه شما اتفاق افتاده طبق گفته خودتون بررسی میکنیم جناب ج.ن! اینقد قضیه را بزرگش نکنید درضمن شما که اینقد شاکی هستید اگه یه مقداری فک میکردید حجمتون سوخته نمیشد وقتی میگن به عنوان مثال اکانت 3ماه با 12 g یعنی 3 ماه زمان دارید وگرنه میگفتند 12 g مصرف بدون بازه ی زمانی !!!!
    لطفا درست صحبت کنید . این یعنی چی ؟! :

اگه یه مقداری فک میکردید
    شما سهامدار مخابراتید یا با رئیس روساش نسبت فامیلی دارید که از حرفای من نارحت شدید ؟؟؟؟
    بنده نه علم غیب داشتم و نه اصطرلاب ، نه کف دستم رو بو کرده بودم و نه قبلا سرویس اینترنت پرسرعت از مخابرات داشتم که بدونم وقتی زمان رو شارژ میکنم 8 گیگ حجم باقی مونده میسوزه . همکارای شما که این کارشونه خودشون وقتی میخواستن شارژ کنن براحتی میتونستن این مورد رو چک کنن و 20 هزار تومن ضرر به مشتری نزنن . وقتی میگم مردم شگفت آوری هستیم واسه همینه . یه چیزی هم بدهکار شدیم . کافی بود این مورد رو زودتر توی سایت 311.ir اعلام میکردن تا مشتری بدونه . تازه خیلیها از سایت 311 و سایت خود مخابرات اصفهان بازدید نمیکنند و این مورد باید به همهء مشتریها تذکر داده بشه . همونطور که مسیج میفرستن و میگن اگه ADSl مخابرات میخواهید با فلان شماره تماس بگیرید ، میتونن این مورد رو با مسیج به مشتریها اعلام کنند . یا از اون راحتت تر ، این موارد که عدم رعایتش باعث ضرر و زیان مشتری میشه رو توی همون کنترل پنل اکانت مشترک بنویسن . فکر نکنم کار مشکلی باشه .

پ.ن : من ج.ن نیستم . م.ه هستم ! (امروز صبح ، حدودای ساعت 9 با شما تماس گرفتم ) همین اشتباه نشون میده افراد دیگری هم چنین مشکلی داشتند که شما من رو باهاشون اشتباه گرفتید و فقط من با این مشکل مواجه نشدم ...
    ضمنا من اگه میخواستم هویتم توی این انجمن مجازی مشخص بشه با نام واقعیم اینجا ثبت نام میکردم ...

اصلاح شده فقط دسترسی واسه من بازه زنگ بزنید داخلی 4 واستون اصلاحش میکنم یعنی کمبودشا از حساب مخابرات به حساب شما اضافه میکنم!!!
    یک گیگی که دیشب دانلود شد چی میشه ؟ من هنوزم این سوال برام باقی مونده . چرا همیشه این اشتباهات نرم افزاری و سخت افزاری به ضرر مشتری تمام میشه ؟

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

چرا شماها احترام متقابل رو رعایت نمیکنید
    خانم شفیعی هم به صورت تلفنی و هم به صورت حضوری و حتی اینجا محترمانه و صبورانه پاسخ میدند و به ما احترام میزارند
    ولی ما ها و چرا احترام متقابل رو رعایت نمیکنیم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    کد:
    کد:
    دوست عزیز احترام هر کسی دست خودشه . یک مورد رو یک بار تذکر میدهند و تمام . شما این حرف رو قبلا در پست زیر گفتید و همه دیدند . دیگه نیازی به تکرار دوباره و دوبارهء اون نیست :

کد:

3. 2 کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من همین مدلو سال گذشته خریدم و تا حالا مشکلی باهاش نداشتم . مک آدرس نوت بوک و پاکت پی سی رو واردش کردم و با همشون میشه همزمان و بدون مشکل وارد نت شد و مشکلی نداره . هزینه ای که من واسش پرداخت کردم 89 هزار تومن بود . (بهمن ماه سال گذشته )

البته پیشنهاد میکنم بیشتر تحقیق کنید . اگه تا 100-120 خرج کنید چیزای جالبی میتونید بخرید . مثلا برخی مودمها خودشون قابلیت دانلود از شبکه های Pair to pair (مثل تورنت ) بدون نیاز به روشن شدن کامپیوتر رو دارند . (بهشون هارد اکسترنال متصل میکنید و ... ) توی برخیشون میشه اکانت V-P-N ست کرد که وقتی روشن میشن و به سرور پرووایدر اینترنت کانکت میشن ، به V-P-N هم کانکت کنند و دیگه نیازی به ست کردن این مورد در خود ویندوز نیست .

کلا چیزای جالبی توی مودمها هست . اگه لینکی با توضیحات بیشتر خواستید بگید تا لینک رو پی ام کنم .

لطفا درست صحبت کنید . این یعنی چی ؟! :

شما سهامدار مخابراتید یا با رئیس روساش نسبت فامیلی دارید که از حرفای من نارحت شدید ؟؟؟؟
    بنده نه علم غیب داشتم و نه اصطرلاب ، نه کف دستم رو بو کرده بودم و نه قبلا سرویس اینترنت پرسرعت از مخابرات داشتم که بدونم وقتی زمان رو شارژ میکنم 8 گیگ حجم باقی مونده میسوزه . همکارای شما که این کارشونه خودشون وقتی میخواستن شارژ کنن براحتی میتونستن این مورد رو چک کنن و 20 هزار تومن ضرر به مشتری نزنن . وقتی میگم مردم شگفت آوری هستیم واسه همینه . یه چیزی هم بدهکار شدیم . کافی بود این مورد رو زودتر توی سایت 311.ir اعلام میکردن تا مشتری بدونه . تازه خیلیها از سایت 311 و سایت خود مخابرات اصفهان بازدید نمیکنند و این مورد باید به همهء مشتریها تذکر داده بشه . همونطور که مسیج میفرستن و میگن اگه ADSl مخابرات میخواهید با فلان شماره تماس بگیرید ، میتونن این مورد رو با مسیج به مشتریها اعلام کنند . یا از اون راحتت تر ، این موارد که عدم رعایتش باعث ضرر و زیان مشتری میشه رو توی همون کنترل پنل اکانت مشترک بنویسن . فکر نکنم کار مشکلی باشه .

پ.ن : من ج.ن نیستم . م.ه هستم ! (امروز صبح ، حدودای ساعت 9 با شما تماس گرفتم ) همین اشتباه نشون میده افراد دیگری هم چنین مشکلی داشتند که شما من رو باهاشون اشتباه گرفتید و فقط من با این مشکل مواجه نشدم ...
    ضمنا من اگه میخواستم هویتم توی این انجمن مجازی مشخص بشه با نام واقعیم اینجا ثبت نام میکردم ...

یک گیگی که دیشب دانلود شد چی میشه ؟ من هنوزم این سوال برام باقی مونده . چرا همیشه این اشتباهات نرم افزاری و سخت افزاری به ضرر مشتری تمام میشه ؟
    من هیچ بی احترامی نکردم اسمی هم از شما من نزدم که اینقد جبهه میگیرید فقط جواب گفتتونا دادم من طرفذار شماهام وگرنه اینجا نبودم فقط میخام مشکلاتو درگیری شما با این سرویس کم بشه .نه کسه دیگه ای نبوده اینکه حروفا به اختصار نوشتم صرفا واسه اون چیزی بود که تو ذهنم بود و گرنه سر کار نیستم و شماره شما مرکز ثبت شده تا بررسی شود.

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

من هیچ بی احترامی نکردم اسمی هم از شما من نزدم که اینقد جبهه میگیرید فقط جواب گفتتونا دادم من طرفذار شماهام وگرنه اینجا نبودم فقط میخام مشکلاتو درگیری شما با این سرویس کم بشه .نه کسه دیگه ای نبوده اینکه حروفا به اختصار نوشتم صرفا واسه اون چیزی بود که تو ذهنم بود و گرنه سر کار نیستم و شماره شما مرکز ثبت شده تا بررسی شود.
    خود شما در پست های قبل به دیگر دوستان گفتید جبهه گیری میکنند اما جوابی که به من دادید خودش کاملا پشت جبهه بود و هر کی بخونه احساس میکنه به شما توهین شده . در صورتیکه من بطور کاملا مشخص عرض کردم طرف صحبتم مسئولین اصلی و مدیران و سیاست گذاران این شرکت شبه نظامیه . نه کارمندانش . حیف اینجا تا حرفی از سیاست زده بشه میزنن توی برجک آدم وگرنه حرفای زیادی واسه گفتن بود ... فقط امیدوارم همین انتقادهایی که اینجا میبینید به مدیران رده بالا منعکس بشه تا فکر نکنن همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم و ...

راستی تاپیک دیگری هم در مورد ADSL مخابرات اصفهان هست (در انجمنی دیگر ) که خوندنش خالی از لطف نیست . لینکشو براتون پی ام میکنم . بهش سر بزنید بد نیست .

6. این کاربر از mohandes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

خود شما در پست های قبل به دیگر دوستان گفتید جبهه گیری میکنند اما جوابی که به من دادید خودش کاملا پشت جبهه بود و هر کی بخونه احساس میکنه به شما توهین شده . در صورتیکه من بطور کاملا مشخص عرض کردم طرف صحبتم مسئولین اصلی و مدیران و سیاست گذاران این شرکت شبه نظامیه . نه کارمندانش . حیف اینجا تا حرفی از سیاست زده بشه میزنن توی برجک آدم وگرنه حرفای زیادی واسه گفتن بود ... فقط امیدوارم همین انتقادهایی که اینجا میبینید به مدیران رده بالا منعکس بشه تا فکر نکنن همه چی آرومه ، من چقدر خوشحالم و ...

راستی تاپیک دیگری هم در مورد ADSL مخابرات اصفهان هست (در انجمنی دیگر ) که خوندنش خالی از لطف نیست . لینکشو براتون پی ام میکنم . بهش سر بزنید بد نیست .
    ما با هم دوستیم ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

کدوم مرکزید؟
    تو این مرکز ما مشکلی نداریم شما واسه بازی آن لاین مشکل پینگ تایم دارید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

یه سوال
    آیا شما امکان دادن این را دارید که ای دی اس ال 2 مگ یا 4 مگ بدید؟

آخر فروم باز roteal2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اصفهون نصف جهون...

پيش فرض

یه سوال
    آیا شما امکان دادن این را دارید که ای دی اس ال 2 مگ یا 4 مگ بدید؟
    يحتمل برا 2 مگ بايد برى از آقا نامه بيارى براى 4 مگ هم از خدا....!

11. 2 کاربر از roteal2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

يحتمل برا 2 مگ بايد برى از آقا نامه بيارى براى 4 مگ هم از خدا....!
    فکر کنم برعکس گفتید

خانم شفیعیان ، این مشکل نرم افزار اکانتینگ ! بازم پیش میاد ؟ اگر مشکل از اون بوده دیگه همش باید نگران باشیم نکنه فایل بزاریم دانلود شه ، اونوقت کل حجممون یه شبه تموم بشه . اینجوری دیگه باید تا 1 بیدار موند و چک کرد دید درست کنتور میندازه یا نه ! بعد گرفت خوابید . اونقدرم استرس داره واسه برخی کاربرا که ممکنه از خیر دانلود شبانه بگذرند . پریروز که فهمیدم مخابرات اصفهانم شبانه ارائه میده کلی ذوق کردم اما شب اول دیدم سرعتش محدود شده و همونم افت و خیز داره . شب دوم هم که اون بلای کذایی سرم اومد ! تا شب سوم چه شود ...
    Last edited by mohandes; 13-12-2010 at 21:26. دليل: اضافه کردن پرسش!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام خسته نباشید دوستان
    من از امروز صبح با وی پی ان نمیتونم وصل بشم با 3 تا کانکشن و 3 تا یوزر پسورد هم امتحان کردم
    بعضی وقتا ارور 619 رو میده و بعضی وقتا هم ارور 721
    میخواستم بدونم مشکل از کجاست و من هم اینترنتم از مخابرات هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •