تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 130 اولاول ... 246470717273747576777884124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    حکومت خود مختار خودم یه گوشه ایستگاه فضایی

11

بهشون هم که میگی شبانه افتاحه میگن حجم کم داریم اضافه بشه درست میشه
    من موندم چرا تو روز اینا حجم کم ندارن و با سرعت 1 مگ دانلود میکنه و شبا حجم کم میشه
    بله... دو ساله همینو میگن که "به زودی یا یه روزی از این روزای ***ی پهنای باندمونو افزایش میدیم"...!!!

البته در اینکه مشکل شبانه صبانت به خاطر کمبود پهنای بانده که علتشم اینه که توی روز که همه با هم دانلود نمیکنن، ولی توی شب حداقل 60 درصد کاربرا دارن همزمان دانلود میکنن...

ولی مشکل اینجاس که کمی به نظرم کرم از خود صبانتم هست که هم کرم میریزه و یه مقداری از مشکلات زیر سر خودشه (بقیه شرکتا هم همینن) و هم اینکه پهنای باندشو فقط به حدی افزایش میده که کاربران جدید رو ساپورت کنه و به 0 نرسه و تو فکر افزایش بیشتر و طوری که شبا مشکلی نباشه نیست........

در هر صورت بازم خوبه... امیدوارم به فکر بهتر شدنش باشن و به امید اینکه یه روزی از چنگ این ضد اینترنتا راحت بشیم.... (مشکل شرکتا نیستن، مشکل جای دیگه ـس)

2. 5 کاربر از Cleeev بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

والا تا هفته ی پیش شبی تا 2600 مگ با تورنت میگرفتم ولی این چند شب باز گند زده شده 300 , 400 مگ و اینا
    لیست دانلودهاتون باید زیاد باشه با seed بالا و تنظیمات درست utorrent تا این حجم بگیری

پروفشنال mehr film's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز .... من میخوام جمع آوری کنم از شرکت فعلی صبانت بگیرم ...

قبلا هم صبا نت داشتم . ولی به خاطر اینکه سرعت توی ساعت های رایگانش خیلی خیلی کم بوود . یعنی صدای توی چت روم هم قطع و وصل میشد و از سایت ها ی رپید شیر نمیتونستم دانلود کنم رفتم یه شرکت دیگه ...

الان سرعت دانلود رایگانش بهتر شده ؟؟؟ با سایت و ویس توی یاهو مشکل نداره ؟ 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلود ثابتش چقدره ؟؟

و یه چیز دیگه .... من کانتر آنلاین بازی میکنم .. توی کانتر یه چیزی هست به اسم پینگ یا لتنسی ! که کانتر باز ها میدونن پینگه پایین تو بازی خیلی مهمه

وقتی از کسایی که پینگشون تو کانتر پایین بود میپرسیدم اینترنتتون چیه میگفتن صبا نت

راستی من کرمانشاه هستم .. از بچه های کرمانشاه کسی هست اینجا صبانت داشته باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Contractor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Pasargad

پيش فرض

والا تا هفته ی پیش شبی تا 2600 مگ با تورنت میگرفتم ولی این چند شب باز گند زده شده 300 , 400 مگ و اینا
    لیست دانلودهاتون باید زیاد باشه با seed بالا و تنظیمات درست utorrent تا این حجم بگیری
    امشب 1.5 GB گرفتم
    الان سرعت دانلود رایگانش بهتر شده ؟؟؟ با سایت و ویس توی یاهو مشکل نداره ؟ 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلود ثابتش چقدره ؟؟

و یه چیز دیگه .... من کانتر آنلاین بازی میکنم .. توی کانتر یه چیزی هست به اسم پینگ یا لتنسی ! که کانتر باز ها میدونن پینگه پایین تو بازی خیلی مهمه
    512 هم بگیری سرعت واقعیش با 128 و 64 یکیه فقط پول الکی دادی!
    پینگ تو ایران کلاً بالاست و خیلی نمیسشه کاریش کنی میتونی از ip های گوگل استفاده کنی که اونم یوقت ممکنه 5 درصد پینگت رو بهتر کنه یوقت دیگه 50 درصد بدتر کنه!
    Last edited by Contractor; 17-06-2010 at 08:37.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb_hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام به دوستان عزیز .... من میخوام جمع آوری کنم از شرکت فعلی صبانت بگیرم ...

قبلا هم صبا نت داشتم . ولی به خاطر اینکه سرعت توی ساعت های رایگانش خیلی خیلی کم بوود . یعنی صدای توی چت روم هم قطع و وصل میشد و از سایت ها ی رپید شیر نمیتونستم دانلود کنم رفتم یه شرکت دیگه ...

وقتی از کسایی که پینگشون تو کانتر پایین بود میپرسیدم اینترنتتون چیه میگفتن صبا نت

راستی من کرمانشاه هستم .. از بچه های کرمانشاه کسی هست اینجا صبانت داشته باشه ؟
    داداششششششششششش
    ما هم كانتر بازيم.نيك من تو گيم Lq يا Zipo هستش
    من به خاطر پينگ خوب صبا رفتم سرويسم رو عوض كردم و از فناوا اومدم صبا
    70% از روز پينگ تو كانتر بين 10 تا 45 هستش.شبانه رو بيخيال شو.چون پينگ ميره بالا ميشه 400
    خلاصه بين isp هاس ديگه اي كه من تا حالا سرويس گرفتم اين صبا بهترينش بوده
    توو روز سرعت دانلودم 70 هستش و در شب ميشه 60
    سرويس من هم 128 هستش

7. این کاربر از dvb_hamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

من که کلا شبانه رایگان رو بیخیال شدم ، بابا اینا بده نیستن ، همینم که سرعت روزانشون از بقیه بهتره باید کلاتو بندازی بالا.

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امشب 1.5 GB گرفتم

512 هم بگیری سرعت واقعیش با 128 و 64 یکیه فقط پول الکی دادی
    !
    پینگ تو ایران کلاً بالاست و خیلی نمیسشه کاریش کنی میتونی از ip های گوگل استفاده کنی که اونم یوقت ممکنه 5 درصد پینگت رو بهتر کنه یوقت دیگه 50 درصد بدتر کنه!
    یعنی اگه 128 هم بگیریم سرعت روزانش مثل 512 می مونه؟؟؟؟
    آقاجون لپ کلام دوستانی که تو تهران ان بگن :
    1-سرعت روزانه 128 و 512 و 1 مگ صبانت چنده؟
    2-واینکه سرعت شبانه همه (چه128 چه512 و چه 1) رو روی 1 مگ بستن؟؟؟؟؟؟
    Last edited by alpha007; 17-06-2010 at 17:40.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داداششششششششششش
    ما هم كانتر بازيم.نيك من تو گيم Lq يا Zipo هستش
    من به خاطر پينگ خوب صبا رفتم سرويسم رو عوض كردم و از فناوا اومدم صبا
    70% از روز پينگ تو كانتر بين 10 تا 45 هستش.شبانه رو بيخيال شو.چون پينگ ميره بالا ميشه 400
    خلاصه بين isp هاس ديگه اي كه من تا حالا سرويس گرفتم اين صبا بهترينش بوده
    توو روز سرعت دانلودم 70 هستش و در شب ميشه 60
    سرويس من هم 128 هستش
    به به نیک منم YoyO هست احتمالا دیده باشی .

جدی پینگ شبا میره بالای 400 ؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه الان با همین ISP که دارم شبا 90 تا 110 هست پینگ . روزا هم بین 70 تا 80

راستی 512 میخوام بگیرم . سرعت دانلودش به 100 یا بالاتر میرسه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

یعنی اگه 128 هم بگیریم سرعت روزانش مثل 512 می مونه؟؟؟؟
    آقاجون لپ کلام دوستانی که تو تهران ان بگن :
    1-سرعت روزانه 128 و 512 و 1 مگ صبانت چنده؟
    2-واینکه سرعت شبانه همه (چه128 چه512 و چه 1) رو روی 1 مگ بستن؟؟؟؟؟؟
    1-برا شومصدمین هزار بار ، هیچکدوم از این سرویساش با هم تفاوتی نداره ، متوسطش رو 70 ، ماکسیموم 230 و مینیموم هم 20.
    2-ما که از شبانه خیری ندیدیم ، به توصیه ی دوستان 4 تا دانلود همزمان هم گذاشتیم نهایت رو 15 رفته اونم واسه چند ثانیه.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس چطوری بعضی از دوستان میگن سرعت روزانه و شبانه واسه ما یکیه تقریبا

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •