آقا چرا عکس آواتارت -------- بهش بگو بده این کارا
آقا چرا تست می زاری![]()
آقا چرا عکس آواتارت -------- بهش بگو بده این کارا
آقا چرا تست می زاری![]()
اومده ایران تا از توبره بخوره ............
حوصله دیدن عکسهات رو خدایی ندارمچون سرعت خودم افتضاحه
ولی در مورد PPPOE که دیگه لازم نیست کانکتش کنی مودم رو روشن کنی مستقیم میره توی نت و دیگه لازم نیست خاموشش کنی برقی مصرف نمیکنه نترس. !
در مورد 3 تیکه بودن مگه چند متر کابل میخواد برو مثل مرد یه دست کابل تمیز بخر اینقدر هم خودتو زجر نده . چون وجود نویز یکی از علل افت سرعت هستش و برای کابلی که استفاده میکنی ارزش قائل باش ! برو مثل یک مرد یه دست کابل تمیز بخر.
در مورد اسپیلتر هم حتما بعد از این که کابلتو عوض کردی تست بگیر اگر مشکل برقرار بود سر اسپیلتر رو چک کن ببین جای اتصالاتشو اشتباه نزنی قسمتی که نوشته ADSL میره برای مودم و قسمتی که نوشته phone میره برای تلفن
جای اینها رو اشتباهی نزنی.
در ضمن در صورت وجود همچین مشکلی یه اسپیلتر زاپاس توی خونه داشته باش و از اون استفاده کن. ببین مشکل برقرار هست یا نه.
msn ویندوز xp هست دیگه بی ادبه
چی کار کنم برقصم
با وی پی ان تست گذاشتم سرعت اپ 3 برابر شد![]()
Last edited by STON-COLD; 07-05-2010 at 23:48.
بچه ها من دارم به شدت از دست این اینترنت زجر می کشم.
دارم یه چیزی دان می کنم یهو سرعت received ثابت میمونه و سرعت دانلودم به 0 میرسه و بعدش دانلود به ملکوت اعلا می پیونده که باید یه بار دیگه کانکت شی.
بعضی وقتا هم که اصلا کانکت نمیشه در حالی که همسایمون با همین سرویس کانکته.
معلوم نیست چه قلتی دارن میکنن این مخابراتیا.
این 2 تا پست رو برای شما نوشته بودم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپدرم در اومد تا پیداشون کردمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما لطف کن از سر نو بخون و تنظیماتت رو عوض کن امیدوارم که درست بشه اگرنه تماس بگیر و یقه شون رو بگیر![]()
سلام اینا رو خوندم.
چند تا سوال.!
چه جوری فریم ویر دستگاه رو upgrade کنم.؟؟
راستی من هر وقت می خوام به اینترنت وصل بشم باید با تلفن خونه یه زنگ بزنم تا چراغ adsl ثابت بمونه.و بتونم کانکت بشم.ایراد از کجاست؟بعد تقریبا 1 دقیقه سرعت received ثایت میشه و دیگه نمیشه صفحه ای رو باز کرد؟؟
و دوباره همین آشو همین کاسه.
چی کار کنم دارم دیونه میشم.
شادل جان واست توضیح دادم توی اون پستتها
اول میری سایت سازنده
شماره مدل رو میزنی قسمت آپدیتشو پیدا میکنی ( یا دانلود)
میری اونجا به ترتیب تاریخ یه سری فایل گذاشتن که دانلود کنی
اخرین ورژن رو بر میداری و دانلود میکنی
بعدش وارد تنظیمات کنترل پنل مودمت میشی 192.168.1.1 رو میزنی
قسمت مدیریت رو میریadministrator رو وارد میشی
اونجا نوشته که اپگرید و این حرفها
یه دکمه browse داره که با فشردن اون هاردت رو نشون میده و مسیر اتقال فایل دانلود شده رو میخواد که باید بهش بدی
وقتی دادی ok میزنی و کار تمومه خیلی سخت نیست بابا
اگه نتونستی مسیر آپلود فایل رو داخل مودمت پیدا کنی یه پی ام بزن بیام کمکت
فقط یه چیزی قبل از همه این کارا اول برو صورت دستی یه دفعه وارد مودمت بشو و ببین کجاها باید بری و مسیر نصب فایلتو پیدا کن. چون ممکنه خدای نخواسته بزنی دل و روده مودم رو بیرون بریز ی
اینو از خونه دوستم گرفتم یکی معمولی در بهترین شرایط یکی با وی پی ان ! نه دقت کنین isp تغییر نکرده!!
ولی isp دوستمون تغییر کرده(ovh sustems)
بالاخره speedtest هم میشه دور زد)
Last edited by ieeeman; 10-05-2010 at 14:15.
27 اردیبهشت روز جهانی مخابرات گرامی باد
چطوری روشون میشه این روز رو تبریک بگویند؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)