تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 296 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

الان بازی منچستر با منچستر سیتی هستش.نمی دونم بچه ها کجا هستن.بازی های این فته 3 تا بازی هستش.اگه بچه ها بیان زود تموم میشه.
    راستی حسین یه سری اطلاعات و ترکیب بهت الان بدم؟این بازیو تو بازی کن بازی برگشت من بازی می کنم

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

الان بازی منچستر با منچستر سیتی هستش.نمی دونم بچه ها کجا هستن.بازی های این فته 3 تا بازی هستش.اگه بچه ها بیان زود تموم میشه.
    راستی حسین یه سری اطلاعات و ترکیب بهت الان بدم؟این بازیو تو بازی کن بازی برگشت من بازی می کنم
    باشه با گرفتن عکس هم میتونی ترکیب و بقیه چیزها رو بهم نشون بدی . فقط اندازه عکسها رو کوچیک کن .
    درمورد پوشه کیت سرور من فکر کنم بیخیال بشی بهتره چون حدود دو گیگ میشه .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باشه با گرفتن عکس هم میتونی ترکیب و بقیه چیزها رو بهم نشون بدی . فقط اندازه عکسها رو کوچیک کن .
    درمورد پوشه کیت سرور من فکر کنم بیخیال بشی بهتره چون حدود دو گیگ میشه .
    من نمی تونم ترکیب دقیق رو بهت بگم اگه بتونی آمادگی بازیکنان رو یه جوری بگی می تونم ترکیب مناسب رو بهت بگم.ولی سیستم خودمو سیو کردم و موقع بازی برات می فرستم فقط محرمانه هستش زیاد جزئیاتشو نگاه نکن

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

من نمی تونم ترکیب دقیق رو بهت بگم اگه بتونی آمادگی بازیکنان رو یه جوری بگی می تونم ترکیب مناسب رو بهت بگم.ولی سیستم خودمو سیو کردم و موقع بازی برات می فرستم فقط محرمانه هستش زیاد جزئیاتشو نگاه نکن
    ساها کاملا بنفشه . اصلا از قیافش معلومه حال این بازیو نداره حالا بازم تصمیم با خودته .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساها کاملا بنفشه . اصلا از قیافش معلومه حال این بازیو نداره حالا بازم تصمیم با خودته .
    یعنی چی بنفشه .خیلی بد شد از این بعد فرمشو روی 7 بذارم بهتره چون الان روی 3 هستش و بیشتر بازی ها آبی یا بنفش هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یعنی چی بنفشه .خیلی بد شد از این بعد فرمشو روی 7 بذارم بهتره چون الان روی 3 هستش و بیشتر بازی ها آبی یا بنفش هستش.
    نه اصلا علاوه بر اینکه بنفشه خیلی هم کسله چطور بگم اگه قیافشو ببینی خودت میفهمی اصلا دوست نداره این بازیو بیاد توی زمین به نظر منم زیاد اذیتش نکن این بازیو بهش استراحت بده . ای بابا چرا نمیگیری اصلا باز تو بگو تمام بازیها بنفشه اصلا به بنفشیش کاره نداره بطور کل "حال نداره" ( اصطلاحو داشتی ) .

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه اصلا علاوه بر اینکه بنفشه خیلی هم کسله چطور بگم اگه قیافشو ببینی خودت میفهمی اصلا دوست نداره این بازیو بیاد توی زمین به نظر منم زیاد اذیتش نکن این بازیو بهش استراحت بده . ای بابا چرا نمیگیری اصلا باز تو بگو تمام بازیها بنفشه اصلا به بنفشیش کاره نداره بطور کل "حال نداره" ( اصطلاحو داشتی ) .
    اینجوری که نمیشه به زور دارو هم شده باید بازی کنه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

اینجوری که نمیشه به زور دارو هم شده باید بازی کنه
    نکنه تو فکر کردی من از ساها میترسم . نه بابا من برای خودت گفتم اینجوری میاریش توی زمین بعد مصدوم میشه روی دستت میمونه اصلا صلاح مملکت خویش خسروان دانند .

من بازیهای هفته بعد رو هم بنویسم :

لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا
    بارنلی --------------------------------------------------- چلسی
    ویگان ---------------------------------------------------- اورتون
    وستهم -------------------------------------------------- آرسنال
    منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث
    من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حسین جدای این حرفا تا حالا امتحان کردی مثلا بری ترکیب رو نگاه کنی بعد بیای بیرون دوباره بری اونجوری آمادگی تغییر میکنه.این درسته یا من فکر کردم؟
    الان که وقتمون خالیه هیچ کی نمیاد.راحت دو سه هفته ای میشه امروز بازی کرد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حسين ميشه كل پوشه كيت سرورتو برام آپلود كني؟
    مسعود جان شرمنده من این پستو ندیدم .
    راستش پوشه کیت سرور من حدود 2 گیگ میشه روی همین حساب نمیشه آپلودش کرد حجم خیلیه .

راستی الان بازی تو با محمده . محمد احتمالا از صبح در تکاپوی اینه که وارد تاپیک بشه اما نمیتونه آخه دیروز خودش اینجوری میگفت . بنابراین این بازیو خودت انجام بده تا بازیها متوقف نشه .

برنامه هفته یازدهم

منچستر یونایتد-----------------------------------------منچستر سیتی ------------------------------- تا ساعت 2 بعد از ظهر
    اورتون --------------------------------------------------چلسی ---------------------------------------- ساعت 2 تا 2.30 بعد از ظهر
    لیورپول -------------------------------------------------آرسنال----------------------------------------- ساعت 2.30 تا 4.30 بعد از ظهر

---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:54 PM ----------

برنامه هفته دوازدهم

لیورپول -------------------------------------------------- استون ویلا-----------------------------------ساعت 4.30 تا 5 بعد از ظهر
    بارنلی --------------------------------------------------- چلسی--------------------------------------ساعت 5 تا 5.30 بعد از ظهر
    ویگان ---------------------------------------------------- اورتون--------------------------------------- ساعت 5.30 تا 6 بعد از ظهر
    وستهم -------------------------------------------------- آرسنال ------------------------------------- ساعت 6 تا 7.30 شب
    منچستر یونایتد ----------------------------------------- پورتموث--------------------------------------ساعت 7.30 تا 8.30 شب
    من سیتی ---------------------------------------------- هول سیتی----------------------------------ساعت 8.45 تا 9.30 شب
    Last edited by 4039; 13-02-2010 at 13:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •