کاملا تصمیم منطقی گرفتیندوستان بعد از حرفایی که زده شد و منم که کاملآ بیخیال لپ تاپ های دیگه شدم و خواستم که یه mb990 بگیرم که دوستان گفتن صبر کن سری جدید بگیری منم دیدم منطقیه و صبر میکنم
بعد از مطالعه مشخصات و کانفیگ مک بوک پرو های سری جدید 2 مدل رو نهایی کردم که بین این 2 مدل انتخاب کنم
MC374LL/A و MC371LL/A
اولی همونطور که میدونید 13 اینچ و دومی 15 اینچ
اینو میدونم MC374LL/A یک میلیون و ششصد هزار تومان. بعدی رو دقیق ندارم . چون رو سایت ها نیومده . زنگ می زنم می پرسم بعد خدمتتون عرض می کنم1.میخوام دوستان یه لطفی کنن قیمت روز این 2 رو برام بگیرن
گرافیکش ضعیفتره . سی پی یوش core 2 dou هست . صداش هم استریو نیست .2.در مورد این 13 اینچه به نظرم جز سایز صفحه از لحاظ گرافیک نسبت به 15 اینچه هم ضعیف تره(چیزای دیگه هم هست ولی اینا واسه من مهمه)
مشکل ساز که نیست ولی چون می خوای جایگزین pc کنی بهتره 15 بگیری .میدونم که اگه 15 اینچه بگیرم سایزش خیلی عالیه و کم و کسر نداره ولی مشکلم با این 13 اینچه اینه که نمیدونم واقعآ این 13 اینچ برای من که زیاد با لپ تاپم کار میکنم و تقریبآ دیگه این لپ تاپ باید جای کامپیوتر خانگی رو واسم بگیره تو دراز مدت دردسر سازه یا نه؟؟؟؟
درسته ولی 85 درصد بازی های الان رو اجرا می کنهدر مورد گرافیکشم تردید دارم این 13 ها ظاهرآ گرافیک خفنی روشون نیست
خواهشدوستان بابت جواب های کاملتون ممنونم
علت 2 تاست :یه چیز دیگه نمیدونم چرا هر وقت میام اینجا تعداد پست هایی که در مورد ایپد هست خیلی بیشتر از مک بوک ها است
1- چون آی پد تازه اومده و سر و صدای زیادی بلند کرده و همه میخوان برن سراغش
2- هنوز تایپیکی برای آی پد ایجاد نشده تا مسائل اونجا مطرح بشه و ناچاری اینجا مطرح میشه