هر دو در یک رده هستن!
با کافیگ تقریبا مشابه.
فقط 8951بجایWPSازQSSاستفاده میکنه که اختصاصی خود TP-Linkهست.
هر دو در یک رده هستن!
با کافیگ تقریبا مشابه.
فقط 8951بجایWPSازQSSاستفاده میکنه که اختصاصی خود TP-Linkهست.
منم D-link 2640 استفاده ميكنم و راضي ام ولي يه Tp-Link8951 خريداري كردم كه خيلي آنتن دهي وايرلس اش قوي تره ....
الان قیمت D-Link 2730U چقدر هست و از کدوم سایت به صورت آنلاین با قیمت مناسب میشه سفارش داد؟
ممنون
D-Link 2730U...60.000ta65.000
از سایتش اطلاعی ندارم. ولی سعی کنید حضوری خریداری کنید.
سلام به همگی
قصد خرید مودم وایرلس لینک سیس دارم از دوستان اگه کسی نمایندگی یا جای معتبری میشناسن لطفا راهنمایی میخام جنس مطمعن بگیرم از این چینی بدلیا نباشه
یه مودم تی پی لینک دارم مدل w8901 که اعصابمو خرد کرده از بس هنگ میکنه قط و وصل میشه ......
من شهرستانم اگه شماره تماس از فروشگاه یا نمایندگی دارین بیدین ممنون میشم
پس چرا قیمت اولی از دومی بیشتره؟
اولی 63000
دومی49000
سلام و درود.
محصولات لینک سیس رو شرکت ساخت سیستم گارانتی میکنه. برای اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ممنون دوست عزیز
دیدم پستی که زدم رفت برا تایید و این حرفا و دیر به جواب میرسه رفتم از مغازه های همینجا یکی گرفتم مدل 120
با همون گارانتی هست که شما فرمودین حالا نمیدونم چی از آب در بیاد
بازم ممنون از راهنماییتون
سلام
من یه مودم وایرلس میخوام برای جایی که حدود 75 متر زیر بنا هست و قراره مودم کوشه سمت چپپایین قرار بگیره تحت هیچ شرایطی نمیتونم وسط بزارم و یه دیوار هم جلوشه میخوام بدونم چه مارک و مدلی بخرم که کل 75 مترو حداقل با نصف آنتن داشته باشم همینقد بستمه و بیشتر از این نیازی نیست
و ملاک برا قدرت یه مودم به یه کی دیگه چیه یعنی تو مشخصات فنیشون باید چیو با چی مقایسه کنم بفهمم قویتره
ممنون
سلام.
برای نیاز شما دو مدل زیر میتونه خوب باشه.
D-Link2730 U...63.000
TP-Link 8951...64.000
...:::...هر دو کاملا امکانات یکسانی دارن. چون دستتون برای خرید باز باشه، دو مدل معرفی کردم...:::...
برای خرید مودم بی سیم باید به چند نکته مهم توجه کرد:
- تعداد آنتن بنا به نیاز و شعاع پوشش آنتنی.
- میزان برد امواج که با واحدی به نام dBi حساب میشه.
- پشتیبانی از پروتوکلهای امنیتی و شبکه ای کامل.
- پشتیبانی از دیوار آتش و پروتوکلهای اون.
- پشتیبانی از WPS.
- پشتیبانی از چیپهای سریN.
- پشتیبانی از VIRTUAL PRIVATE NETWORK.
- پشتیبانی از QOS.
- پشتیبانی از کدگزاریهای تحت شبکه با امنیت بالا.
لازم به ذکره که همه این موارد در دو مدل فوق وجود داره و از مهمترین نکات در خرید یه مودم بی سیم هست.
البته بعضی از این گزینه ها کمی آیندنگرانه ذکر شده تا با امدن امکانات جدید و بهترشبکه مجبور به تغییر مودم
نشین.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)