چون عرض کردند که در بعضی از 111 ها فاصله بین درب صندوق و بدنه زیاد هست و آب به داخل اتاق راه پیدا می کنه
چون عرض کردند که در بعضی از 111 ها فاصله بین درب صندوق و بدنه زیاد هست و آب به داخل اتاق راه پیدا می کنه
همون طور که دوستمون خدمتتون عرض کردند واسه اینه که درب خودرو کیپ تر بسته بشه و اب نیاد توش!
دوستان درسته که فاصله درب صندوق و عقب ماشین حدود 1.5 الی 2 سانت میشه اما هیچ آبی از اون فاصله هه توش نمیره!!
اونیکه توی پست قبلی گفتم آب میره توش از بالای شیشه عقب هست که بردم نمایندگی گفت باید شیشه رو در بیاریم و دوباره آب بندیش کنیم.
یعنی اینطوری بگم که کافیه بارون بباره تا استخر مجهز و سیار داشته باشین!!! چون قطره ای نمیاد بلکه همینطور شُـــــــــــر میریزه روی صندلی عقب کنار باند.
مشکل دوم که جدیدا ایجاد شده جیر جیر ترمز هست که گفتن لنتاش باید عوض شه و کره ای بندازی!!!
یه مشکل دیگه هم داره و اونم اینکه از دنده 4 به بعد صدای جیر جیر از چرخ جلو میاد و وقتی گاز رو رها کنی صدای جیر جیر از موتور میاد. کلا ماشین مسخره و شیکی هست!
کلا اینطور بگم این ماشین 10 میلیون و 500 که من برای متالیکش دادم نمی ارزه و خیلی هم شتابش نسبت به پرایدهای قدیمی کمتره.
آیا میشه با ارتقاء و دستکاری موتور شتابش رو افزایش داد؟ یکی بهم گفت که 5 تومن میگیرن و موتور رو تقویت و ارتقاء میدن تا شتابش بیشتر شه. گفت ببر نمایندگی
توصیه میکنم هر کی 10 الی 11 پول نقد داره بره سراغ ماشینی که سرش به تنش بیارزه نه این که هنوز 3 ماه نگذشته به جیر جیر و شر شر افتاده.
من که راضی نبودم. ضمنا من 3 ماه منتظر موندم تا برام بیارن و هیچ جریمه ای هم بهم پرداخت نکردند. من نقدی و آبی تیره خریدم. فقط 77 تومن بابت ضبطی که براش نذاشتن ریختن توی کارت نارنجی.
داداش اب نمیاد توش یکم درب صندوقشو ریگلاز کن درست میشه
شما میتونید فیلر هوا اسپرت بندازید که رو شتاب تاثیر داره همچنین یه دست وایر و شمع خوب بندازید تاثیرشو میبینید
اگه میخواین شتاب بیشتری داشته باشید میتونید هدرز ببندید که دیگه میترکونه!
دوستان دزدگیر Magicar M110A رو برای 111 توصیه میکنید؟
قیمتش چنده و نمایندگیش توی همدان کجاست؟
بله (البته فرق چندانی نمی کند که چه مدل و برندی انتخاب می شود!) ، قیمت دزدگیر های تصویر مجیکار حیلی بالا رفته و به نظر بنده به این قیمتش نمی ارزه !
برای دریافت آخرین قیمت و نمایندگی شهرتون هم می تونید با شماره تلفن های مجیکار ایران تماس بگیرید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست گرامی
من اطلاعات زیادی از دزدگیر ندارم هرروز یه جنسی ریخته تو بازار
اما به نظرم این چندتا نکته واسط مفید باشه
1)دزدگیری که میخری دکمه ی خاموش کردن ماشین داشته باشه
2)برا درب صندوقتم بگو کلید بذاره که اگه باز شد صداش در بیاد
3)دقیق نمیدونم ولی ماجیکارا حالا خیلیاش تقلبیه از نمایندگیش بگیر
4)اگه بلدی یه سوییچ مخفی برا ماشینت بذار و یه جای مخفی بذار این از صدتا دزدگیر بهتره البته تو نبردن ماشین
موفق و موید باشید
خودرویی که ایموبلایزر داره به این راحتی که شما فکر می کنید روشن نخواهد شد ، پس هیچ احتباجی به سوییچ مخفی وجود ندارد.(اگر دزدی اینقدر مهارت داشته باشند که ایموبلایزر را از مدار خارج کند که تقریبا غیر ممکن است ، قطعا سوییچ مخفی را هم دور می زند)
بله حرف شما متین
ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
پس سوییچ خاموش کردن ماشین که رو بعضی دزدگیرا هست واسه چیه![]()
اون سوییچ هم به قول شما جهت محکم کاری هست ولی غیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)