ببخشید ارتباط سیمی کدوم شرکت سرعت 1Mbps نامحدود رو میده 80 تومان ؟
ببخشید ارتباط سیمی کدوم شرکت سرعت 1Mbps نامحدود رو میده 80 تومان ؟
با توجه به اینکه سوال دوستمون از نظر فنی بود بنده هم یکی از تفاوتهای بنیادی رو بیان کردم.قصد مقایسه ی قیمت و ارزش افزوده ی سرویسهای داخل ایران رو نداشتم. البته در خارج از ایران سرویس های مبتنی بر کابل سرعت بالاتر و هزینه کمتری دارند.همون رویای ADSL هشت مگابیت و ... چیزی که ما هیچ وقت ندیدیم و امیدواریم حداقل وایمکس بتونه با سرعت مناسب و تعرفه بسیار بهتر جای ADSL رو بگیره.
يكي بگه چرا نمايندگي از من 20هزار تومان پول گرفته اما ميگه نصاب نمياد براتون نصب كنه چون مودمتون داخلي تو خود شركت تنظيمش ميكنيم نصبش تو خونه به عهده خودتونه ما فقط براي مودم خارجي نصاب ميفرستيم. حالا من عزا گرفتم كه 2-3 روز ديگه كه مال من فعال ميشه چطوري مودم رو تو خونه نصب كنم يكي منو راهنمايي كنه لطفا (مودم واي فاي سفارش دادم)
اینی که شما میگی مصداق واقعی کلمه ای هست که ترجیح میدم بکار نبرميكي بگه چرا نمايندگي از من 20هزار تومان پول گرفته اما ميگه نصاب نمياد براتون نصب كنه چون مودمتون داخلي تو خود شركت تنظيمش ميكنيم نصبش تو خونه به عهده خودتونه ما فقط براي مودم خارجي نصاب ميفرستيم. حالا من عزا گرفتم كه 2-3 روز ديگه كه مال من فعال ميشه چطوري مودم رو تو خونه نصب كنم يكي منو راهنمايي كنه لطفا
ولی در کل زیاد مهندسی هم نمیخواست و برای کسایی که صناب هم اومد ، من جمله خود من ؛ طرف هیچ سوپر من بازی در نیورد
مودمت رو باید تو اطاقت به 4 جهت بچرخونی بیبنی کجا میتونه بین 5 تا 10 دقیقه یک سیگنال نسبتا ثابت و خوب بگیری ، همونطرفی باید بزاری بمونه
دوستانی که مبین نت دارن ، یه سوالی مطرح هست اینکه گفته شده بود از 2 تا 8 و روز های جمعه هیچ تعرفه ای برای ترافیک حساب نمیشه
ولی روز جمعه من هر چی دانلود کردن تو قسمت ترافیک اضافه شد !
البته پنل کاربری خیلی ضعیفی داریم که من صحبت کردم میخوان تا چند روز دیگه کلا عوضش کنن ولی صرف کم شدن ترافیک در روز جمعه اصلا عادی نیست
دوستان دیگه ارزیابیشون چیه ؟
من هر کاری می کنم نمی تونم برم تو پنل کاربری چه کار باید کرد؟؟
در قسمت call history براي من ميزان استفاده روز جمعه صفر وارد شده.
برای من نصاب اومد!دو سه بارم اومد راستی دیروز سرویسم وصل شد. داستانی داره حالا میگم بهتون!
نه رو همه تازه کابل شبکه و یک میله هم برای پشت بام آوردن نصب کردن
سرعتت خوبه ؟
به نام خدا
این هم به خاطر روی گل بچه های p30world مخصوصاً اهوازی ها.
دو سه هفته پیش قول دادم اگر وصل شد یا نشد بیام گزارش بدم که خوشبختانه وصل شد!:
منطقه: نارنجی (wifi 110,000 Tomans)
سرویس: RP_R1_128_6GB_1_Month
مودم مورد استفاده: (outdoor 200,000 Tomans)
نمایندگی: رفاتک
دو سه هفته پیش قول داده بودم بیام و اتفاقاتی که افتاد رو بهتون بگم:
مودم وا فای که گرفتم توی خونه درست آنتن نمیداد( نصاب اومد)
بعد مودم رو پس دادم و هزینه رو کامل گرفتم.(کمتر از پنج دقیقه)پس خیالتون بابت استرداد پولتون راحت باشه فقط توجه کنید که اگه میخواهید پولتون راحت استرداد بشه (مثل من) تا حد امکان به صورت اینترنتی ثبت نام نکنید(اینرو خود نمایندگی مبین نت-رفاتک گفت)خداییش راست گفت!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
گزارش!:
بعد از دو هفته برای خرید مودم بیرونی 200,000 T اقدام کردم. بعد از 4 روز اومدن برای نصب ولی آنتن نمیداد. فرداش یک بار دیگه اومد.اما مشکل حل نشد. اون روز گفت که الان وایمکس ما تو شرکت هم قطعه. فهمیدم که به دلایلی اینترنت کشور با مشکل مواجه شده و تا شنبه وصل نمیشه.( تا بعد از روز جهانی ق-.دس)(به نظر میرسه مشکل از مبین نت نیست).
بعد شنبه که دیروز باشه 2 نفری اومدن ده دقیقه ای ردیفش کردن.
- از نظر نوع برخورد مسئولینش که همه خانم بودند عالی نبود
- توی قرارداد نوشته بود حداکثر 48 ساعته وصل میشه که 4 روزه اومدن ولی به دلیل مشکل اینترنت کشور وصل نشد!
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
آزمایشات!:(تجربات شخصی)
- مودمتان را به سمت آنتن های همراه اول بچرخوانید تا سیگنال بهتری داشته باشید.
- مثل ماه-. واره دقیق نیست و میتوانبد به راحتی تنظیمش کنید.
ابتدا RSSI حدود -65 بود بعد که رفتن رفتم دقیق تنظیمش کردم شد حدود -55
- هر چقدر RSSI نزدیک به صفر باشد بهتر است.
- اگرحدود -54 باشد سیگنال روی بهترین حالت است یعنی آخرین چراغ (چراغ شماره 4)
- به نظر میاد قدرت سیگنال روی پینگ تاثیر داشت اما روی سرعت دانلودم تاثیر محسوسی نداشت.
سرعت دانلود با ویندوز حدود 16KB و با نرم افزار دانلود منیجر فرقی نمیکنه. ابته بعضی مواقع هم روی 15 و یا تا 18 هم میره ولی اکثراً 16 است.
Ping الان خوب نیست 4.2.2.4 قبلاً حدود 200 تا 300 الان 300 تا 400 .
speedtest.ir:
خوشحال میشم کمکتون کنم!
Last edited by adcomputer; 05-09-2010 at 16:37.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)