تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 2199 اولاول ... 2464707172737475767778841241745741074 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

البته ADSL کمی پایدارتره. در ارتباط از نوع وایمکس شرایط جوی و آب و هوایی قدری روی سرعت ارتباط تاثیر گذاره.ساختمان سازی در اطراف شما ممکنه تاثیر نامطلوب روی سیگنال دریافتی بذاره.با تغییر موقیت مکانی شما نیز میزان سیگنال تغییر میکنه.و باقی قضایای مربوط به علم مخابرات.که البته این موارد در کشورهای پیشرفته تر و سرویس دهنده های قویتر حل شده است.
    اما معمولاً ارتباط سیمی پایدارتره و این مشکلات رو نداره و فعلاً ارزانتر هم هست.
    ببخشید ارتباط سیمی کدوم شرکت سرعت 1Mbps نامحدود رو میده 80 تومان ؟

داره خودمونی میشه fujitsu.siemens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببخشید ارتباط سیمی کدوم شرکت سرعت 1Mbps نامحدود رو میده 80 تومان ؟
    با توجه به اینکه سوال دوستمون از نظر فنی بود بنده هم یکی از تفاوتهای بنیادی رو بیان کردم.قصد مقایسه ی قیمت و ارزش افزوده ی سرویسهای داخل ایران رو نداشتم. البته در خارج از ایران سرویس های مبتنی بر کابل سرعت بالاتر و هزینه کمتری دارند.همون رویای ADSL هشت مگابیت و ... چیزی که ما هیچ وقت ندیدیم و امیدواریم حداقل وایمکس بتونه با سرعت مناسب و تعرفه بسیار بهتر جای ADSL رو بگیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

يكي بگه چرا نمايندگي از من 20هزار تومان پول گرفته اما ميگه نصاب نمياد براتون نصب كنه چون مودمتون داخلي تو خود شركت تنظيمش ميكنيم نصبش تو خونه به عهده خودتونه ما فقط براي مودم خارجي نصاب ميفرستيم. حالا من عزا گرفتم كه 2-3 روز ديگه كه مال من فعال ميشه چطوري مودم رو تو خونه نصب كنم يكي منو راهنمايي كنه لطفا (مودم واي فاي سفارش دادم)

داره خودمونی میشه sydsina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

يكي بگه چرا نمايندگي از من 20هزار تومان پول گرفته اما ميگه نصاب نمياد براتون نصب كنه چون مودمتون داخلي تو خود شركت تنظيمش ميكنيم نصبش تو خونه به عهده خودتونه ما فقط براي مودم خارجي نصاب ميفرستيم. حالا من عزا گرفتم كه 2-3 روز ديگه كه مال من فعال ميشه چطوري مودم رو تو خونه نصب كنم يكي منو راهنمايي كنه لطفا
    اینی که شما میگی مصداق واقعی کلمه ای هست که ترجیح میدم بکار نبرم
    ولی در کل زیاد مهندسی هم نمیخواست و برای کسایی که صناب هم اومد ، من جمله خود من ؛ طرف هیچ سوپر من بازی در نیورد
    مودمت رو باید تو اطاقت به 4 جهت بچرخونی بیبنی کجا میتونه بین 5 تا 10 دقیقه یک سیگنال نسبتا ثابت و خوب بگیری ، همونطرفی باید بزاری بمونه

دوستانی که مبین نت دارن ، یه سوالی مطرح هست اینکه گفته شده بود از 2 تا 8 و روز های جمعه هیچ تعرفه ای برای ترافیک حساب نمیشه
    ولی روز جمعه من هر چی دانلود کردن تو قسمت ترافیک اضافه شد !
    البته پنل کاربری خیلی ضعیفی داریم که من صحبت کردم میخوان تا چند روز دیگه کلا عوضش کنن ولی صرف کم شدن ترافیک در روز جمعه اصلا عادی نیست
    دوستان دیگه ارزیابیشون چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

من هر کاری می کنم نمی تونم برم تو پنل کاربری چه کار باید کرد؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستانی که مبین نت دارن ، یه سوالی مطرح هست اینکه گفته شده بود از 2 تا 8 و روز های جمعه هیچ تعرفه ای برای ترافیک حساب نمیشه
    ولی روز جمعه من هر چی دانلود کردن تو قسمت ترافیک اضافه شد !
    البته پنل کاربری خیلی ضعیفی داریم که من صحبت کردم میخوان تا چند روز دیگه کلا عوضش کنن ولی صرف کم شدن ترافیک در روز جمعه اصلا عادی نیست
    دوستان دیگه ارزیابیشون چیه ؟

در قسمت call history براي من ميزان استفاده روز جمعه صفر وارد شده.

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان شما ها همتون ميگيد براتون نصاب امده اما نمايندگي رفاتك تو اهواز كه نمايندگي مبين نت هست به من گفت نصاب نمياد خونتون چون خودمون اينجا برات تنظيمش ميكنيم من مودم واي فاي سفارش دادم گفت فقط براي مودم خارجي ميان براي نصب اما مودم هاي خارجي نصبش به عهده خود مشتركه حالا من چكار كنم؟ در ضمن ما تو منطقه مودم داخلي هستيم اگه يه وقت انتن نداد چكار كنم بايد حتما بايد مودم خارجي بگيرم اگه نخواهيم مودم خارجي نگيريم چكار كنيم؟ منو راهنمايي كنيد
    برای من نصاب اومد!دو سه بارم اومد راستی دیروز سرویسم وصل شد. داستانی داره حالا میگم بهتون!

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام...
    من زنگ زدم نمایندگی مبین نت در اهواز برای گرفتن مودم outdoor و گفتن فقط یه مودمه که بیرون نصب میشه در صورتیکه من شنیده بودم یه cpe هم میدن که کنار کامپیوتر قرار میگیره میخواستم ببینم این 200000 تومان که میدیم ففط پول مودم outdoor است و پول این cpe یا روتری که میدن جدا حساب میکنن یا نه روهمه؟
    نه رو همه تازه کابل شبکه و یک میله هم برای پشت بام آوردن نصب کردن

9. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

نه رو همه تازه کابل شبکه و یک میله هم برای پشت بام آوردن نصب کردن
    سرعتت خوبه ؟

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به نام خدا
    این هم به خاطر روی گل بچه های p30world مخصوصاً اهوازی ها.
    دو سه هفته پیش قول دادم اگر وصل شد یا نشد بیام گزارش بدم که خوشبختانه وصل شد!:
    منطقه: نارنجی (wifi 110,000 Tomans)
    سرویس: RP_R1_128_6GB_1_Month
    مودم مورد استفاده: (outdoor 200,000 Tomans)
    نمایندگی: رفاتک
    دو سه هفته پیش قول داده بودم بیام و اتفاقاتی که افتاد رو بهتون بگم:
    مودم وا فای که گرفتم توی خونه درست آنتن نمیداد( نصاب اومد)
    بعد مودم رو پس دادم و هزینه رو کامل گرفتم.(کمتر از پنج دقیقه)پس خیالتون بابت استرداد پولتون راحت باشه فقط توجه کنید که اگه میخواهید پولتون راحت استرداد بشه (مثل من) تا حد امکان به صورت اینترنتی ثبت نام نکنید(اینرو خود نمایندگی مبین نت-رفاتک گفت)خداییش راست گفت!
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
    گزارش!:
    بعد از دو هفته برای خرید مودم بیرونی 200,000 T اقدام کردم. بعد از 4 روز اومدن برای نصب ولی آنتن نمیداد. فرداش یک بار دیگه اومد.اما مشکل حل نشد. اون روز گفت که الان وایمکس ما تو شرکت هم قطعه. فهمیدم که به دلایلی اینترنت کشور با مشکل مواجه شده و تا شنبه وصل نمیشه.( تا بعد از روز جهانی ق-.دس)(به نظر میرسه مشکل از مبین نت نیست).
    بعد شنبه که دیروز باشه 2 نفری اومدن ده دقیقه ای ردیفش کردن.
    - از نظر نوع برخورد مسئولینش که همه خانم بودند عالی نبود
    - توی قرارداد نوشته بود حداکثر 48 ساعته وصل میشه که 4 روزه اومدن ولی به دلیل مشکل اینترنت کشور وصل نشد!
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
    آزمایشات!:(تجربات شخصی)
    - مودمتان را به سمت آنتن های همراه اول بچرخوانید تا سیگنال بهتری داشته باشید.
    - مثل ماه-. واره دقیق نیست و میتوانبد به راحتی تنظیمش کنید.
    ابتدا RSSI حدود -65 بود بعد که رفتن رفتم دقیق تنظیمش کردم شد حدود -55
    - هر چقدر RSSI نزدیک به صفر باشد بهتر است.
    - اگرحدود -54 باشد سیگنال روی بهترین حالت است یعنی آخرین چراغ (چراغ شماره 4)
    - به نظر میاد قدرت سیگنال روی پینگ تاثیر داشت اما روی سرعت دانلودم تاثیر محسوسی نداشت.
    سرعت دانلود با ویندوز حدود 16KB و با نرم افزار دانلود منیجر فرقی نمیکنه. ابته بعضی مواقع هم روی 15 و یا تا 18 هم میره ولی اکثراً 16 است.
    Ping الان خوب نیست 4.2.2.4 قبلاً حدود 200 تا 300 الان 300 تا 400 .

speedtest.ir:

خوشحال میشم کمکتون کنم!

Last edited by adcomputer; 05-09-2010 at 16:37.

12. 6 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •