آیا راهی هست که بشه با کنترل تلویزیون همزمان کنترل ----- را در بی 690 داشت بدون اینکه مجبور باشی از کنترل ----- استفاده کنی؟
روش کار رو هم در صورت امکان بفرمایید!
با تشکر
آیا راهی هست که بشه با کنترل تلویزیون همزمان کنترل ----- را در بی 690 داشت بدون اینکه مجبور باشی از کنترل ----- استفاده کنی؟
روش کار رو هم در صورت امکان بفرمایید!
با تشکر
سلام
دوستان کسی هارد اکسترنال بالای 1 ترابایتی داره که منبع تغذیه داشته باشه و با وصل کردن به برق همزمان بشه از اون برای USB samsung B650 استفاده کنه.آخه شنیدم هارد های بالای 500 گیگ باید به برق وصلشون کرد.حالا میخوام بدونم که هارد هایی که منبع تغذیه دارن رو USB میشناسه یا نه.ممنون
خیر امکان پذیر نیست
---------- Post added at 10:32 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------
هر نوع هارد اکسترنالی بدون مشکل کار میکنه . منظور شما هارد های 5/2 اینچی هست . هارد هایی که منبع تغذیه آدابپتوری دارند 5/3 اینچی هستند . هر دو نوع با هر ظرفیتی مشکل ندارند .
دوست عزیز من خودم یه هارد 1 تراباینتی دارم که آداپتوری هست و به B650 وصلش کردم و بدون هیچ مشکلی میتونه بخونش، تقریباً نصف هارد هم پر هست. فقط به یاد داشته باش که فرمت هارد اکسترنالت باید NTFS باشه.
سلام و خسته نباشید
میشه کاری کرد که av 1 رو بیاریم جزو شبکه ها.دیگه نیمخوام برم تو منو یا جای دیگه.مثل tv های معمولی می خوام بشه.
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
یکی جوابمو بده لطفا
خیر حتما باید از طریق دکمه سورس به av1 وارد بشید. چون تعداد سورس های ورودی زیاد هستن به شکل منو در اومدن
سلام
سامسونگ سایتی معرفی کرده بود که قرار بود از اول ژوئن یا اول ژولای شروع به کار کند و محتواهای قابل اجرا بر روی تلویزیونهایش را در آنجا بگذارد. ظاهرا" هم در این فروم کسی آن را معرفی کرده بود.
کسی آدرس آن را می داند؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آدرسش اینه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)