تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرويس مستقيم مخابرات يا سرويس شركت هاي اينترنتي؟

راي دهنده
252. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مخابرات

107 42.46%
  • شركت هاي اينترنتي

145 57.54%
صفحه 74 از 94 اولاول ... 246470717273747576777884 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 933

نام تاپيک: سرويس ADSL مخابرات تهران بزرگ

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

باز هم مخابرات ما رو سركار گذاشت. امروز رفتم مركز مخابراتي بهشتي گفتن كه ما گفتيم تو اسفند ماه سرويس مي ديم ولي تعيين نكرديم كي؟ الان سرويس نمي ديم شما 15 - 16 بياين يه سري بزنين.

نمي دونم از شهريور ماه سرويس ارائه نمي دن تا به الان نزديك به 5 - 6 ماه هست ديگه كي اين مسخره بازي تموم ميشه خدا مي دونه.

كاش پام چلاق مي شد اون روز نمي رفتم با اون شركت فسخ قرار داد مي كردم با همون سرعت آشغالي اون شركت سر مي كردم.
    سلام با عرض تاسف کار شما انجام میشه ولی به علت تموم شدن وقت اداری ( سال88 تموم شد ) لطفا اواخر فروردین 89 تشریف بیارید برای پیگیری شاید !!!!! بتونیم پروندتون رو برای پیگیری به امور مشترکین بفرستیم
    مهرداد جان شما خودتو کنترل کن خدا ابشالا بهت صبر عنایت بفرماید

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باز هم مخابرات ما رو سركار گذاشت. امروز رفتم مركز مخابراتي بهشتي گفتن كه ما گفتيم تو اسفند ماه سرويس مي ديم ولي تعيين نكرديم كي؟ الان سرويس نمي ديم شما 15 - 16 بياين يه سري بزنين.

نمي دونم از شهريور ماه سرويس ارائه نمي دن تا به الان نزديك به 5 - 6 ماه هست ديگه كي اين مسخره بازي تموم ميشه خدا مي دونه.

كاش پام چلاق مي شد اون روز نمي رفتم با اون شركت فسخ قرار داد مي كردم با همون سرعت آشغالي اون شركت سر مي كردم.
    آخی. ولی شما بهتره هر چند روز یک بار زنگ بزنی چون ممکنه یک دفعه سرویس یدن شما خبر دار نشی پورت هاشونم که فعلا محدوده بمونی واسه بعد از عید

---------- Post added at 09:32 AM ---------- Previous post was at 09:28 AM ----------

راستی این ادم ها تو مرکز مخابرات خیلی خنگن بهشون می گم قبض و با نت دادم می گه مگه می شه قبض تل رو با نت داد اعصابم خورد شد مجبور شدم برم 1 ساعت تو صف بانک که یک پرینت پرداختی بگیرم حالا هم معلوم نیس کی وصل شه

3. این کاربر از mary83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

فكر نكنم گندتر و آشغالي تر از مركز مخابراتي بهشتي باشه. تازه تلفناشونم مسدود كردن آدم يه سوال مي خواد بپرسه بايد اينهمه راه بره تا اونجا
    كارمندهاي در سطح اكابر استخدام مي كنن. يكي از يكي عتيقه تر

نقل قول نوشته شده توسط mary83
    راستی این ادم ها تو مرکز مخابرات خیلی خنگن بهشون می گم قبض و با نت دادم می گه مگه می شه قبض تل رو با نت داد اعصابم خورد شد مجبور شدم برم 1 ساعت تو صف بانک که یک پرینت پرداختی بگیرم حالا هم معلوم نیس کی وصل شه
    من نمي دونم اين پرفسورها رو از كدوم دهاتي ميارن پشت ميز . كارمند مخابراتي كه ندونه قبض رو ميشه با نت يا تلفن بانك داد به درد اكابر مي خوره

براي من هم مسئله مشابه اتفاق افتاد :

قبض دوره قبل يعني آذر ماه رو با 1818 پرداخت كرده بودم چك هم كردم تو سامانه 1818 گفت پرداخت شد و بدهي شما 0 ريال مي باشد. تا اينكه دو ماه گذشت و چند روز پيش كه قبض جديد در حال صادر شدن بود ديدم تلفنمون يكطرفه شده من از هيجا بي خبر گفتم من پول قبض رو دادم پس؟ رفتم مخابرات شماره تلفن رو زد تو سيستم گفت نه شما بدهكار نيستيد گفتم اگر بدهكار نيستيم پس چرا ؟ زنگ زد به همكارش گفت شما رو سالن به اين شماره نوار گذاشتين؟ اون گفت نه . بعد گفت همكارم ميگه ما نوار نذاشتيم روي خطتون گفتم پس كي نوار گذاشته ؟ نكنه عمم نوار گذاشته داره مي رقصه ؟ ديگه خلاصه 3 ساعت مارو كاشت اونجا به اين زنگ بزن به اون زنگ بزن آخرش گفت خرابي تلفنه شماره رو يادداشت كرد گفت گزارش خرابي مي ديم انشا الاه درست ميشه. گفتم بگو به جونت تو؟ اون گفت جونت تو. يك ساعت بعد درست شد.

مي خوام اينو بگم كه سيستم الكترونيك عتيقه اي داريما. دولت الكترونيك اينه . ميگن قبوض رو با اينترنت يا با تلفن بانك يا سامانه 1818 پرداخت كنيد تا از شلوغي كم بشه از ترددهاي بي مورد در سطح شهر كم بشه اونوقت وقتي به حرفشون گوش مي كني اين بلا به سرت مياد بايد پاشي بري اونجا داد و فرياد راه بندازي . اينه دولت الكترونيك اونم از وضع اينترنت بايد يه رختخواب ببري تو مركز مخابراتي اونجا اتراق كني ببيني كي عشقشون مي كشه تا بيان يه چنتا پورت 128 بدن
    Last edited by mehrdad38; 22-02-2010 at 11:00.

5. 2 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

منم بعد از 2 هفته که هر روز رو مینداختن به یه روز دیگه یوزر و پسورد رو گرفتم.مودم هم از خودشون گرفتم که فکر کنم اشتباه هم کردم .اگه از دوستان از خود مخابرات مودم گرفته بگه که مشکلی تا الان داشته یا نه(از نظر تنظیمات،وصل شدن، قطعی و...)؟
    مودمش هم اینه HUAWEI
    SmartAX MT882a

داره خودمونی میشه goodigood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

دوستان من چی کار کنم؟!
    به مخابرات منطقه زنگ زدم گفتن فعلا به مشترکین معمولی نمیدیم!از شرکت های خصوصی بگیرید!
    به 20تا شرکت(معروف و در پیت)زنگ زدم هیچ کدوم پورت آزاد نداشتن!
    فقط یکی داشت که اونم سرویس 128 نا محدود رو میداد 40هزار تومن!!!
    حالا من چی کار کنم؟!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

مودم رو چند بهت دادن؟

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

من شنيدم اگه از مخابرات سرويس بگيری و بعد بخوای از يك شركت ديگه ADSL بگيری مخابرات خط از رانژه در نمياره ...!!
    چنين چيزی صحت داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام
    میخواستم بدونم جدیدا کسی از مرکز مخابرات باهنر adsl گرفته؟ سرویش خوبه ؟پورتاش پر بود آزاد شد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

257500 ریال

سلام
    میخواستم بدونم جدیدا کسی از مرکز مخابرات باهنر adsl گرفته؟ سرویش خوبه ؟پورتاش پر بود آزاد شد؟
    من امروز بهم یوزر و پسورد دادن.
    مسئولشم گفت که 600 تا تازه ثبت نام کردیم که تا الان 50 تا بیشتر نتونستیم بدیم ،وقتی هم این 600 تا تموم بشه 1000 تا دیگه ثبت نام می کنیم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منم بعد از 2 هفته که هر روز رو مینداختن به یه روز دیگه یوزر و پسورد رو گرفتم.مودم هم از خودشون گرفتم که فکر کنم اشتباه هم کردم .اگه از دوستان از خود مخابرات مودم گرفته بگه که مشکلی تا الان داشته یا نه(از نظر تنظیمات،وصل شدن، قطعی و...)؟
    مودمش هم اینه HUAWEI
    SmartAX MT882a
    جالبه مودم های ایرانسل هم
    هاوای است
    که محصول کشور دوست و برادر چین میباشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •