ممنون از دوست عزیز بابت ارائه ی تجربیات
دوستان کسی کدک h-264 رو تست کرد ؟
آخر فکر کنم باید خودم بخرمش و تست کنم![]()
ممنون از دوست عزیز بابت ارائه ی تجربیات
دوستان کسی کدک h-264 رو تست کرد ؟
آخر فکر کنم باید خودم بخرمش و تست کنم![]()
اقا با کمال تاسف کدک h-264 رو نمیخونه
البته مشخصات فایلی که ریخنم تو گوشی اینه
480*640
bit rate 2000
mp4
h-264 main
این طوری که شما تعریف کردی من نه تنها به گوشی بلکه به زندگی دوباره امیدوار شدم.. راست میگی یک کم باهاش کار کردم با تاچش راحت شدم! راستی کسی از دوستان تا به حال ه*ک کرده این گوشی رو؟! چه طوری؟
Last edited by king.james; 29-04-2010 at 23:26.
بین Lcd و بدنه سمت چپ گوشی یک فاصله هست که بینش گردوخاک جمع میشه، می خواستم بدونم که مال دوستان هم همین اشکال رو داره؟!
خوب من امشب یه تجربه جدید کسب کردم که اصلا" فکر نمی کردم این گوشی از پسش بر بیاد.گوشیه بنده روی میز بود ویه گلدون آب کنارش که دایی جان اومدن نمی دونم چکار کنه دستش خورد و یه لحظه دیدم گوشی مثل قایق تو آب شناوره
فکر کردم دیگه باید قید گوشیو بزنم خلاصه بازش کردمو شروع کردم به خشک کردن که خوشبختانه با اینکه خیلی آب روش ریخته بود آبه کمی توش رفته بود یه کم رو باتریش سرایت کرده بود که راحت خشکش کردم و دوباره ویوازه عزیزمو به دست آوردم![]()
دو عکس در شب از ویواز
یه موضوعی هست
وقتی شبها عکس میگیریم در صفحه خود گوشی خیلی خوب دیده میشه
ولی وقتی میارم با کامپیوتر میبینم میبینم که تصاویر تار نیز وجود داره
در حالی که این تصاویر تار اصلا تو صفحه خود گوشی قابل تشخیص نیستند
![]()
Last edited by golmohammadi; 30-04-2010 at 01:08.
من اولش که خریدم فکر کنم بدون سیمکارت بالا اومد
ولی دوباره تست میکنم
سرعت بالا اومدن گوشی به خیلی چیزها وابسته هست فقط سی پی یو نیست که ...
در مورد اون اسکرول راست میگی
ادمو کمی اذیت میکنه
شاید هم در اپدیتهای بعدی درست بشه
ولی انصافا گالری خوبی داره
سرعت گوشی واقعا حرف نداره
در هیچ جایی افت سرعت دیده نمیشه
فیلمبرداریش هم که مطمئنا بهترین هست و از 8910 هم طبیعتا بهتره
ببین تا حالا کسی نگفته کیفیت صدای گوشی بده
کیفیتش خوبه فقط بلندیش کمه
در ضمن صدای هندز فری خوبی داره
و صدای مکالمه نیز خوبه
نمیدونم چند بار بگم
گوشی منم این شکاف را داره و ازش نور میاد بیرون
حیاطی دوباره
مبارکه
من الان 2 نوع h264 تست کردم و براحتی بازش کرد
حالا که وارد باطلاق شدیم هر فایلی خواستین بگین تست کنم ...
مشخصات دقیق این 2 فایل :
General #0
Complete name : C:\Documents and Settings\Esi\Desktop\Ebru Polat 03.mp4
Format : MPEG-4 version 1 / MPEG-4
Family : MPEG-4
File size : 26.4 MiB
PlayTime : 4mn 42s
Bit rate : 784 Kbps
Video #0
Codec : H.264
Info : H.264 (3GPP)
PlayTime : 4mn 42s
Bit rate : 716 Kbps
Width : 320
Height : 240
Aspect ratio : 4/3
Frame rate : 30 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.311
Size : 25256583
Audio #0
Codec : AAC LC
PlayTime : 4mn 41s
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 22 KHz
StreamSize : 2254947
General #0
Complete name : C:\Documents and Settings\Esi\Desktop\1.mp4
Format : MPEG-4 version 1 / MPEG-4
Family : MPEG-4
File size : 22.8 MiB
PlayTime : 3mn 34s
Bit rate : 891 Kbps
Video #0
Codec : H.264
Info : H.264 (3GPP)
Bit rate : 805 Kbps
Width : 320
Height : 240
Aspect ratio : 4/3
Frame rate : 25 fps
Bits/(Pixel*Frame) : 0.419
Size : 21584414
Audio #0
Codec : AAC LC
Channel(s) : 2 channels
Sampling rate : 24 KHz
StreamSize : 2217846
Last edited by golmohammadi; 30-04-2010 at 01:10.
فکر کنم این سوال را کسیی جواب نداد. البته منظورم سیستم عامل 7 ویندوز برای موبایل بود.
1- در مورد غلط تایپی درسته. به علت عجله و تایپ غیر حرفه ای طبیعیه که انگشتهای دست به جای خوردن روی حرف مورد نظر به کلید بغلی بخوره. البته راستش را بخواهید کوتاهی از خودمونه. مثلا من خودم باید یک بار قبل از کلیک روی دکمه ارسال متن را مرور می کردم. هروقت این کار را نکرده ام بعدش پشیمون شدم.
مشکل دیگه هم عدم امکان ویرایش متن بعد از ارسال در اغلب کاربردهای اینترنتی است از جمله در این فروم که تازه واردها امکان ویرایش متن ارسالی خود را ندارند.
2- در مورد وجود حروف مختلف عربی در خط فارسی با تلفظ یکسان در زبان فارسی که گفته بودید در لاتین وجود ندارد، باید بگویم که در زبان انگلیسی هم این قضیه به شکلهای دیگری وجود دارد. مثلا حرف C که گاهی صدای سین دارد و گاهی صدای کاف. البته در آنجا خیلی هم بی قاعده نیست ولی خوب همیشه هم تابع قاعده نیست. با اینکه جای این بحثهای اینجا نیست ولی خلاصه بگویم که زمان ما جوانهای باسابقه تر! هم همین خط و زبان بوده ولی کمتر مردم غلطه املایی داشتند اما امروزه جوانها چون سرشان خیلی شلوغه مشکل بیشتر شده.
3- در مورد عدم استفاده از ابزار ویرایش و فرستادن 2 پست پشت سر هم، هم همانطور که در بند 1 بالا گفتم این ابزار برای افراد با سابقه تر از تازه واردها است و بنده همچنین کلیدی را نمی بینم.
و دست اخر باز هم یک سوال از آنهایی که میگویند ویواز آنها فارسی ندارد:
آیا منظور از نداشتن فارسی عدم وجود منوهای فارسی است یا اینکه اصلا امکان تایپ (و احتمالا خواندن) فارسی هم نیست؟
چون به طور مثال موبایل فعلی من K750 که بوردش از از آلمان آمده در انتخاب زبان منوها و زبان نوشتن هیچکدام گزینه فارسی را ندارد ولی گزبنه زبان عربی را دارد و با انتخاب زبان عربی برای نوشتن می توان کاملا فارسی نوشت از جمله استفاده از حروف 4 گانه مخصوص فارسی گ، ژ، پ، چ.
ثانیا فکر کنم همه موبایلهایی که برای منطقه خلیج فارس(ایران و کشورهای عرب جنوب خلیج فارس) ساخته می شود زبان فارسی هم دارند. آنهایی که فارسی ندارند کسی می داند از اول برای چه بازارهایی ساخته شده اند که سر از ایران در آورده اند؟ و آیا ارتباطی بین اشکالات حین ساخت (درز و لقی) و زبان فارسی موبایل هست؟
و یک نکته هم در مورد عکسهای گرفته شده در شب توسط ویواز. من فکر می کنم کیفیت عکسها قابل قبول و خوب است. با دوربین دیجیتال معمولی سونی که کیفیت خوبی در گرفتن عکسهای نور کم و شبانه هم دارد اگر عکس بگیریم فکر نکنم بهترین از این بگیرد.
سلام
دوست من براحتی این کدک رو اجرا میکنه حتی تا ریت 4 مگ رو من تست کردم
گرچه گل محمدی میگه تا 6 مگ رو هم ساپورت میکنه
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------
این نور و شکاف که میگین اصلا دیده نمیشه حتی تو یه اتاق تاریک مگه اینکه از کناره بهش نگاه کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)