تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 481 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 4806

نام تاپيک: Vivaz » اولین گوشی سونی اریکسون با فیلمبرداری HD با سیمبین تاچ و پردازنده 720 مگاهرتزی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون از دوست عزیز بابت ارائه ی تجربیات

دوستان کسی کدک h-264 رو تست کرد ؟
    آخر فکر کنم باید خودم بخرمش و تست کنم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا با کمال تاسف کدک h-264 رو نمیخونه
    البته مشخصات فایلی که ریخنم تو گوشی اینه
    480*640
    bit rate 2000
    mp4
    h-264 main

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بلاخره امروز این گوشی رو خریدم و برای کسایی که میخوان بخرند میخوام یه برسی کامل بزارم
    نمایه اولیه
    این گوشی نمیگم زیباترین گوشی بوده که تو عمرم دستم گرفتم ولی الحق و النصاف خوش دست ترین گوشی که تا الان دیدم
    فقط یه جورایی عجیب غریبه مثلا این قاب پشت که هی باید فشار بدیش تو چون لق میزنه یا مثلا محافظ یو اس پیش
    .
    .
    .
    عکسهای ویواز مثل i8910 خوبه ولی نه اون جوری که از یه دوربین 8 مگاپیکسلی انتظار دارید ولی فیلمش واقعا محشره و به جرعت از i8910 بهتره بخصوص اون فکوس مداومش با اینکه یه کم کنده ولی خیلی تو وضوح فیلم برداری کمک میکنه فریم ریتشم رونه و در کل نمره قبولی خوبی میگیره

سرعت
    به جرعت میتونم بگم که سرعت ویواز واقعا حیرت اوره بخصوص وقتی با یه برنامه به نام glb تستش کردم خیلی خیلی از i8910 که خیلی ها(از جمله خودم) به سرعتش و گرافیکش مینازیدند بهتریه
    البته من نتایجش رو نگاه نکردم ولی موقع انجام تست ها بخصوص او صحنه که اون خانومه با چوب با یه دایناسور میجنگه به مراتب سرعت و گرافیک بهتری داشت اگه اغراق نکنم حد اقل دو برابرi8910

صدا
    اقا من نمیخوام با دیگران ساز مخالف بزنم ولی خدایش کیفیت صدای ویواز عالیه فقط حجمش کمه که خب نمیدونم برا منی که اهنگ سنتی یا کلاسیک گوش میدم کافیه فقط با کمال تعجت تا اونجایی که من فهمیدم گوشی فقط یه اسپیکرداره که واقعا ضایع است

حرف اخر

اقا اگه بخوایم گوشی ویواز رو تو چند جمله توصیف کنم باید بگم
    سرعت ،گرافیک ،طراحی زیبا ،فیلم برداری عالی
    این طوری که شما تعریف کردی من نه تنها به گوشی بلکه به زندگی دوباره امیدوار شدم.. راست میگی یک کم باهاش کار کردم با تاچش راحت شدم! راستی کسی از دوستان تا به حال ه*ک کرده این گوشی رو؟! چه طوری؟
    Last edited by king.james; 29-04-2010 at 23:26.

4. این کاربر از king.james بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

بین Lcd و بدنه سمت چپ گوشی یک فاصله هست که بینش گردوخاک جمع میشه، می خواستم بدونم که مال دوستان هم همین اشکال رو داره؟!

پروفشنال siya22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    esfahan city

پيش فرض

خوب من امشب یه تجربه جدید کسب کردم که اصلا" فکر نمی کردم این گوشی از پسش بر بیاد.گوشیه بنده روی میز بود ویه گلدون آب کنارش که دایی جان اومدن نمی دونم چکار کنه دستش خورد و یه لحظه دیدم گوشی مثل قایق تو آب شناوره
    فکر کردم دیگه باید قید گوشیو بزنم خلاصه بازش کردمو شروع کردم به خشک کردن که خوشبختانه با اینکه خیلی آب روش ریخته بود آبه کمی توش رفته بود یه کم رو باتریش سرایت کرده بود که راحت خشکش کردم و دوباره ویوازه عزیزمو به دست آوردم

7. این کاربر از siya22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

دو عکس در شب از ویواز
    یه موضوعی هست
    وقتی شبها عکس میگیریم در صفحه خود گوشی خیلی خوب دیده میشه
    ولی وقتی میارم با کامپیوتر میبینم میبینم که تصاویر تار نیز وجود داره
    در حالی که این تصاویر تار اصلا تو صفحه خود گوشی قابل تشخیص نیستند

Last edited by golmohammadi; 30-04-2010 at 01:08.

9. 6 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بلاخره امروز این گوشی رو خریدم و برای کسایی که میخوان بخرند میخوام یه برسی کامل بزارم
    نمایه اولیه
    این گوشی نمیگم زیباترین گوشی بوده که تو عمرم دستم گرفتم ولی الحق و النصاف خوش دست ترین گوشی که تا الان دیدم
    فقط یه جورایی عجیب غریبه مثلا این قاب پشت که هی باید فشار بدیش تو چون لق میزنه یا مثلا محافظ یو اس پیش اگه باهاش بد رفتاری کنی (خیلی کم) میزنه بیرون و باید با فشار دباره بدیش تو یا مثلا ادم احساس میکنه بدنش یه جورایی بی دوامه و ممکنه با افتادن یا ضربه ترک بخوره تا دلتون بخواد هم اثر انگشت روش میمونه ولی خدا وکیلی این شکل ایرودینامیکش همه اینارو می پوشونه
    روشن نمودن گوشی
    اولین نکته بعد از روشن کردن گوشی اینه که با کمال تعجب گوشی بدون سیم کارت بالا نمیاد سرعت لود شدن سیستم عامل به نسبت پردازنده 720 کنده ،لوگوی سونی اریکسون تو زمینه سفید و بعدش یه انیمیشن از ارم سونی اریکسون به عنوان تم لود شودن گوشی خیلی جالب نیست ولی مهمم نیست
    اولین لحظات کار کردن با ویواز
    بعد از لود شدن سیستم عامل با اولین تماس انگشت روی صحفه در صورتی که قبلا گوشی خازنی مثل ایفن یا i8910 داشتید انگاری یهو یه سطل اب سرد روتون ریخنه باشند چون تاچش واقعا نسبت به خازنی ها حرفی برای گفتن نداره
    ولی اصلا نگران نباشید چون بعد از نیم ساعت کار با گوشی متوجه میشید که نه بابا تاچش همچین بد هم نیست
    کیفیت صحفه نمایش خیلی عالیه و حرف نداره منوهای گوشی هم یه جورای خیلی خلوتند نمیدونم چرا این احساس بهم دست داده ولی..
    وقتی با منوها کار میکنید یه عیب خیلی گنده تو نرم افزار پیدا میکنید که همون نبود کنتیک اسکروله که واقعا از سونس اریکسون بعیده همچین کاری کرده باشه
    برای کسایی که نمیدونند کنتیک اسکرول چیه باید بگم مثلا شما وقتی تو یه محیطی هستیید که منو یا نوشته های طولانی داره برای رفتن به مطالب زیرین نیاز نیست که با انگشت اسکرول رو انتخاب کنید و پایین بریید بلکه انگشتتون رو میزارید وسط صحفه و اگه انگشتتون رو بالا ببرین به بالا اسکرول میکنه و اگه پایین ببرید به پایین
    این مسله بخصوص برای کسایی که برای اولین بار با گوشی های لمسی کار میکنند و یا حوصله کار با قلم رو ندارند خیلی ضروریه
    البته تو گالری بخصوص تو عکسا کنتیک اسکرول وجود داره (خیلی هم رون و خوبه) ولی تو منوها نه

دوربین
    واقعا ایده دو تا دکمه شاتر خیلی محشره و دیگه لازم نیست برای انتخاب فیلم یا عکس تو منوها سرک بکشید و تو این فاصله سوژتون رو از دست بدید
    عکسهای ویواز مثل i8910 خوبه ولی نه اون جوری که از یه دوربین 8 مگاپیکسلی انتظار دارید ولی فیلمش واقعا محشره و به جرعت از i8910 بهتره بخصوص اون فکوس مداومش با اینکه یه کم کنده ولی خیلی تو وضوح فیلم برداری کمک میکنه فریم ریتشم رونه و در کل نمره قبولی خوبی میگیره

سرعت
    به جرعت میتونم بگم که سرعت ویواز واقعا حیرت اوره بخصوص وقتی با یه برنامه به نام glb تستش کردم خیلی خیلی از i8910 که خیلی ها(از جمله خودم) به سرعتش و گرافیکش مینازیدند بهتریه
    البته من نتایجش رو نگاه نکردم ولی موقع انجام تست ها بخصوص او صحنه که اون خانومه با چوب با یه دایناسور میجنگه به مراتب سرعت و گرافیک بهتری داشت اگه اغراق نکنم حد اقل دو برابرi8910

صدا
    اقا من نمیخوام با دیگران ساز مخالف بزنم ولی خدایش کیفیت صدای ویواز عالیه فقط حجمش کمه که خب نمیدونم برا منی که اهنگ سنتی یا کلاسیک گوش میدم کافیه فقط با کمال تعجت تا اونجایی که من فهمیدم گوشی فقط یه اسپیکرداره که واقعا ضایع است

حرف اخر

اقا اگه بخوایم گوشی ویواز رو تو چند جمله توصیف کنم باید بگم
    سرعت ،گرافیک ،طراحی زیبا ،فیلم برداری عالی
    من اولش که خریدم فکر کنم بدون سیمکارت بالا اومد
    ولی دوباره تست میکنم
    سرعت بالا اومدن گوشی به خیلی چیزها وابسته هست فقط سی پی یو نیست که ...
    در مورد اون اسکرول راست میگی
    ادمو کمی اذیت میکنه
    شاید هم در اپدیتهای بعدی درست بشه
    ولی انصافا گالری خوبی داره
    سرعت گوشی واقعا حرف نداره
    در هیچ جایی افت سرعت دیده نمیشه
    فیلمبرداریش هم که مطمئنا بهترین هست و از 8910 هم طبیعتا بهتره
    ببین تا حالا کسی نگفته کیفیت صدای گوشی بده
    کیفیتش خوبه فقط بلندیش کمه
    در ضمن صدای هندز فری خوبی داره
    و صدای مکالمه نیز خوبه

بین Lcd و بدنه سمت چپ گوشی یک فاصله هست که بینش گردوخاک جمع میشه، می خواستم بدونم که مال دوستان هم همین اشکال رو داره؟!
    نمیدونم چند بار بگم
    گوشی منم این شکاف را داره و ازش نور میاد بیرون
    خوب من امشب یه تجربه جدید کسب کردم که اصلا" فکر نمی کردم این گوشی از پسش بر بیاد.گوشیه بنده روی میز بود ویه گلدون آب کنارش که دایی جان اومدن نمی دونم چکار کنه دستش خورد و یه لحظه دیدم گوشی مثل قایق تو آب شناوره
    فکر کردم دیگه باید قید گوشیو بزنم خلاصه بازش کردمو شروع کردم به خشک کردن که خوشبختانه با اینکه خیلی آب روش ریخته بود آبه کمی توش رفته بود یه کم رو باتریش سرایت کرده بود که راحت خشکش کردم و دوباره ویوازه عزیزمو به دست آوردم
    حیاطی دوباره
    مبارکه

11. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

من الان 2 نوع h264 تست کردم و براحتی بازش کرد
    حالا که وارد باطلاق شدیم هر فایلی خواستین بگین تست کنم ...
    مشخصات دقیق این 2 فایل :

General #0
    Complete name : C:\Documents and Settings\Esi\Desktop\Ebru Polat 03.mp4
    Format : MPEG-4 version 1 / MPEG-4
    Family : MPEG-4
    File size : 26.4 MiB
    PlayTime : 4mn 42s
    Bit rate : 784 Kbps

Video #0
    Codec : H.264
    Info : H.264 (3GPP)
    PlayTime : 4mn 42s
    Bit rate : 716 Kbps
    Width : 320
    Height : 240
    Aspect ratio : 4/3
    Frame rate : 30 fps
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.311
    Size : 25256583

Audio #0
    Codec : AAC LC
    PlayTime : 4mn 41s
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 22 KHz
    StreamSize : 2254947

General #0
    Complete name : C:\Documents and Settings\Esi\Desktop\1.mp4
    Format : MPEG-4 version 1 / MPEG-4
    Family : MPEG-4
    File size : 22.8 MiB
    PlayTime : 3mn 34s
    Bit rate : 891 Kbps

Video #0
    Codec : H.264
    Info : H.264 (3GPP)
    Bit rate : 805 Kbps
    Width : 320
    Height : 240
    Aspect ratio : 4/3
    Frame rate : 25 fps
    Bits/(Pixel*Frame) : 0.419
    Size : 21584414

Audio #0
    Codec : AAC LC
    Channel(s) : 2 channels
    Sampling rate : 24 KHz
    StreamSize : 2217846

Last edited by golmohammadi; 30-04-2010 at 01:10.

13. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض توضیح و چند سؤال

سيستم عامل 7 ويندوز هم آمد. آيا تا به حال روي موبايلي نصب شده؟
    آيا تاثيري بر بازار ويواز ميگذاره؟
    فکر کنم این سوال را کسیی جواب نداد. البته منظورم سیستم عامل 7 ویندوز برای موبایل بود.

غلط تایپی که همه دارند این هیچ
    تو همین پستتون خودتون نیز یکی داشتین
    حتی بین (و -د) یک حرف دیگه وجود داره (ء) حالا چطور شده خدا میدونه در هر صورت عیب نداره پیش میاد
    اما در مورد غلط املایی
    حقیقتش فارسی و کلا الفبای عربی همه را گیج میکنه
    چندین نوع س و ز و ... وجود داره
    در لاتین چنین چیزی نیست و کار راحته و استاندارد
    پس مردم هم بی تقصیر هستند
    این گناه زبان هست نه مردم
    راستی شما نیاز نبود 2 پست پشت سر هم بزنید
    ابزار برای همین کار تعبیه شده ...
    1- در مورد غلط تایپی درسته. به علت عجله و تایپ غیر حرفه ای طبیعیه که انگشتهای دست به جای خوردن روی حرف مورد نظر به کلید بغلی بخوره. البته راستش را بخواهید کوتاهی از خودمونه. مثلا من خودم باید یک بار قبل از کلیک روی دکمه ارسال متن را مرور می کردم. هروقت این کار را نکرده ام بعدش پشیمون شدم.
    مشکل دیگه هم عدم امکان ویرایش متن بعد از ارسال در اغلب کاربردهای اینترنتی است از جمله در این فروم که تازه واردها امکان ویرایش متن ارسالی خود را ندارند.

2- در مورد وجود حروف مختلف عربی در خط فارسی با تلفظ یکسان در زبان فارسی که گفته بودید در لاتین وجود ندارد، باید بگویم که در زبان انگلیسی هم این قضیه به شکلهای دیگری وجود دارد. مثلا حرف C که گاهی صدای سین دارد و گاهی صدای کاف. البته در آنجا خیلی هم بی قاعده نیست ولی خوب همیشه هم تابع قاعده نیست. با اینکه جای این بحثهای اینجا نیست ولی خلاصه بگویم که زمان ما جوانهای باسابقه تر! هم همین خط و زبان بوده ولی کمتر مردم غلطه املایی داشتند اما امروزه جوانها چون سرشان خیلی شلوغه مشکل بیشتر شده.

3- در مورد عدم استفاده از ابزار ویرایش و فرستادن 2 پست پشت سر هم، هم همانطور که در بند 1 بالا گفتم این ابزار برای افراد با سابقه تر از تازه واردها است و بنده همچنین کلیدی را نمی بینم.

و دست اخر باز هم یک سوال از آنهایی که میگویند ویواز آنها فارسی ندارد:
    آیا منظور از نداشتن فارسی عدم وجود منوهای فارسی است یا اینکه اصلا امکان تایپ (و احتمالا خواندن) فارسی هم نیست؟
    چون به طور مثال موبایل فعلی من K750 که بوردش از از آلمان آمده در انتخاب زبان منوها و زبان نوشتن هیچکدام گزینه فارسی را ندارد ولی گزبنه زبان عربی را دارد و با انتخاب زبان عربی برای نوشتن می توان کاملا فارسی نوشت از جمله استفاده از حروف 4 گانه مخصوص فارسی گ، ژ، پ، چ.
    ثانیا فکر کنم همه موبایلهایی که برای منطقه خلیج فارس(ایران و کشورهای عرب جنوب خلیج فارس) ساخته می شود زبان فارسی هم دارند. آنهایی که فارسی ندارند کسی می داند از اول برای چه بازارهایی ساخته شده اند که سر از ایران در آورده اند؟ و آیا ارتباطی بین اشکالات حین ساخت (درز و لقی) و زبان فارسی موبایل هست؟

و یک نکته هم در مورد عکسهای گرفته شده در شب توسط ویواز. من فکر می کنم کیفیت عکسها قابل قبول و خوب است. با دوربین دیجیتال معمولی سونی که کیفیت خوبی در گرفتن عکسهای نور کم و شبانه هم دارد اگر عکس بگیریم فکر نکنم بهترین از این بگیرد.

داره خودمونی میشه majidstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اقا با کمال تاسف کدک h-264 رو نمیخونه
    البته مشخصات فایلی که ریخنم تو گوشی اینه
    480*640
    bit rate 2000
    mp4
    h-264 main
    سلام
    دوست من براحتی این کدک رو اجرا میکنه حتی تا ریت 4 مگ رو من تست کردم
    گرچه گل محمدی میگه تا 6 مگ رو هم ساپورت میکنه

---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:34 AM ----------

این نور و شکاف که میگین اصلا دیده نمیشه حتی تو یه اتاق تاریک مگه اینکه از کناره بهش نگاه کنی

16. این کاربر از majidstar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •