ای بابا.ما که حتی یک لحظه اممروز بازی نکردیم.موقع سرچ حتی یک بازیکنم پیدا نکرد.عجیبه.کسی مشکلی نداره؟
ای بابا.ما که حتی یک لحظه اممروز بازی نکردیم.موقع سرچ حتی یک بازیکنم پیدا نکرد.عجیبه.کسی مشکلی نداره؟
سلام من بر گشتم
ببينيد كرك هاي 180 و 177 اومدن ولي خيلي مشكل دارن
يه patch جديد به نام revloader steamless اومده كه من امتحانشون كردم ولي نميتوني دوستاتو invite كني
كسايي كه ميخوان addfriend بكنن اول برن توي اين سايت عضو بشن(سايت هلندي هست پس بايد از translate.google.com استفاده بكنيد) و بعد از عضويت username و passwordi ر و كه توي اون سايت درست كردن رو به من بدن و من واسشون activation code ميفرستم و بهتره بدونين دليل اين كه خود شما نميتونين اين كارو بكنيد و بايد به من مشخصاتتونو ارسال كنيد كه من با اونا log in بشم اينه كه سايتي كه ميشه از اونجا كد فعال سازي گرفت از طرف هلند براي ساير كشور ها فيلتمر گذاشته
ولي من با AOL ميتونم برم واسه شما ها كد بگيرممن يه كاري ميكنم كه كد به خودتون ارسال بشه
my email=Dante_nero_74@yahoo.com
به من يه ميل بفرستيد كه اين شكلي بايد باشه
username:my username(username ke tu un site dorost kardin
password:password ke tu un site dorost kardin
site:با EMAIL واقعي عضو بشينکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دادا من نمیخوام کسی رو اینوایت یا addfriend کنم.فقط خودم بازی میکنم.اما 2 روزه اصلا هرچی سرچ میکنه کسی پیدا نمیشه.من چکار کنم؟ پچ جدید نصب کنم؟ بگو
با گوگل ترنسلیت نمی شه ترجمش کرد لطفا راهنمایی کنید
چون سایت لهستانی ه.....با گوگل ترنسلیت نمی شه ترجمش کرد لطفا راهنمایی کنید![]()
هووووو باز شروع شد این دویلم با این برنامه هاش مارو از زندگی سیر میکنه بابا من از همون اول نمیتونستم کسیو اد کنم چه رسد به اینویت خسته نباشی داداش !
ضمناً آقا ما اینویت نمیخواهیم همین دیسکانکت نشه کافیه
چرا بعد از پیدا کردن چند تا پلیر ارور Failed to join steam lobby رو میده؟
من دیشب و امروز یکم بازی کردم.پس نباید مشکلی داشته باشه.
شانسیه یه بارمی بینی ارور می ده یه بار ارور نمیده کرک همینه دیگه![]()
این استیم رو چیکار کنیم ؟ کلی طول میده بازم وارد نمیشه هنگ می کنه ...
عوضشم می کنیم همین وضعه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)