سلام من تازه udk رو گرفتم قبلا با یونیتی کار میکردم زبان برنامه نویسی خیلی باحالی داشت .ولی چند تا مشکل داشت که دیگه ولش کردم
1.وقتی مدل خونه رو وارد میکردم خونه از بیرون کامل بود ولی داخل که میشدی در و پنجره ناپدید میشد نمیدونم چرا ولی دوستان میگفتند بخاطر مدلت هستش و لی من مدل های زیادی رو وارد یونیتی کردم و تقریبا 90%همینجوری میشدند تازه بعضی از مدل های با کیفیت رو نمیتونست داخل نرم افزار بیاره.
2.وقتی یه بازی باهاش درست کردم (یونیتی با کرک) و روی کامپیوتر دوستم اجرا کردم .دوستم بعد از بازی کردن گفت که این بازی روی کارت گرافیک مشکل ایجاد میکنه و فشار زیادی به کارت می یاد.(شاید بخاطر کرک باشه)
3.بعد وارد کردن چند مدل و یک نور افتاب (بدون سایه) چند تا سیستم زرات زمان اجرای بازی طولانی میشد بعد از بیلد بازی هم اجرای بازی خیلی کند می شد و در داخل بازی هم خوب رندر نمی شد.
این ها رو گفتم که بگم ایا udk هم این مشکل رو داره .
از نظر سیستم کامپیوتر من خیالتون راحت همه چیز بالا مثلا رم 2g یا کارت گرافیک 9600شرکت نویدیا .
تازه با شروع کار 3تا کامپیوتر با همچین سیستمی به هم وصل هستند و رندر میگیرند
//من تمام صفحات رو خوندم وهمه چیز عالی بود ولی فقط هیف که مقاله در مورد کد نویسی نبود ای کاش دو ماه بخاطر اون کتاب صبر نکنیم و خودمون از صفر شروع کنیم
غرض از مزاحمت این بود که میخواستم بدونم ما یه گروه هستیم متشکل از دو تا مکس کار و یک فتوشاپ کار و یک برنامه نویس و طراح مرحله و یک داستان نویس
ما بعد از شکستی که در یونیتی خوردیم و با مشکلات زیادی رو به رو شدیم(واقعا زیاد) میخواستم بدونم ایا با این موتور میتونیم موفق بشیم در مورد پشتکار خیالتون راحت ولی من نگران کد نویسی هستم البته اینکه با c++ هم میشه برنامه نوشت یکم خوشحال شدم ولی اصل کار unrealscript هستش و یادگیری توابع اون و بقیه رو یه مبتدی هم میتونه یاد بگیره.
خوشحال میشم اگه یه جواب کامل با توضیح باشه