تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 74 از 253 اولاول ... 246470717273747576777884124174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 731 به 740 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex winson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    !!!I live in sky

پيش فرض

جاش اینجا نیست ولی لایت هم از لحاظ امکانات و هم نمایشگر و طراحی بهتره

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام ببخشید چنتا سوال دیگه...
    1.حساسیت تاچ این گوشی بهتره یا touch 2؟؟؟
    2.وضوح صفحه نمایش این گوشی wqvga هست یعنی در چه حد؟؟؟و میتونه برنامه ها و بازی های جدید رو اجرا کنه یا نه؟؟؟
    وبا qvga تفاوتی هم داره ؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alex winson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    !!!I live in sky

پيش فرض

رزولیشن لایت 400*280 هست ولی تاچ2 از رزولیشن پایین 240*320 استفاده میکنه
    بخاطر پردازنده فوق العاده 800 مگاهرتزی و رم 256 مگابایت توی بازی ها و نرم افزارها از تاچ2 خیلی بهتره

یه سری به اینجا بزینید:
    http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=406494

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چطوری رویه اس ام اس ها رمز بزارم که کسی نتونه اس ام اس هام را بخونه؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان چطوری رویه اس ام اس ها رمز بزارم که کسی نتونه اس ام اس هام را بخونه؟؟
    کسی نمیدونه؟؟

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

رزولیشن لایت 400*280 هست ولی تاچ2 از رزولیشن پایین 240*320 استفاده میکنه
    بخاطر پردازنده فوق العاده 800 مگاهرتزی و رم 256 مگابایت توی بازی ها و نرم افزارها از تاچ2 خیلی بهتره

یه سری به اینجا بزینید:
    http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=406494
    ولی دوست عزیز طبق نتیجه ای که در آخر اون تایپک گرفته شد مشکلات b7300 یکم بیشتره...
    درسته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من همه ی تایپیک رو خوندم و به جواب چند تا از سوالام رسیدم از همه تشکر میکنم ولی چند تا سوال دیگه دارم :

1.من گوشیم همین b7300 هستش یه 10 روزی میشه گرفتم خواستم بدونم این طبیعیه که 3.5 ساعت فیکس باید تو شارژ باشه تا فول بشه؟بدون اینکه با گوشی کار کنم 3.5 ساعت باید بذارم تا کامل شه.و اینکه اگه باهاش مدام کار کنم هر روز و در حالت عادی هر2 روز شارژ میکنم.

2.گاهی وقتی دارم اس ام اس میدم بدون اینکه جهت گوشیو عوض کنم صفحه عمودی یا برعکس افقی میشه و هرکار میکنم به حالت قبل بر نمیگرده مگر اینکه خاموش روشن کنم.ایراد از کجاست؟

3. نمیشه از دوربین جلوی گوشی استفاده کرد؟(اونو الکی گذاشتن؟)دوستان اشاره هایی کرده بودن ولی توضیح ندادن چه طور فعال میشه؟؟

ممنون میشم جواب بدین.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

9

سلام دوستان من همه ی این تایپیک رو خوندم و به جواب چند تا از سوالام رسیدم از همه ممنون ولی هنوز چندتا سوال دارم:

1.این موضوع طبیعیه گوشیم برای فول شدن باطریش باید 3.5 ساعت تو شارژ باشه؟بدون اینکه باهاش کار کنم.
    2.این طبیعیه که در حالتی که زیاد با گوشی کار کنم 1 روز و در حالت عادی 2 روز شارژ نگه میداره؟
    3.از دوربین جلوی گوشی چه طور میشه استفاده کرد؟(اونو الکی که نذاشتن!!!)دوستان یه اشاره هایی کرده بودن ولی توضیح ندادن.
    4.گاهی در حالتی که دارم اس ام اس میدم بدون اینکه گوشی رو تغییر جهت بدم صفخه به حالت عمودی با برعکس افقی در میاد و هرکار میکنم درست نمیشه مگر با خاموش روشنوایرا از کجاست؟

ممنون میشم جواب بدید.

داره خودمونی میشه ali kaka's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان من همه ی تایپیک رو خوندم و به جواب چند تا از سوالام رسیدم از همه تشکر میکنم ولی چند تا سوال دیگه دارم :

1.من گوشیم همین b7300 هستش یه 10 روزی میشه گرفتم خواستم بدونم این طبیعیه که 3.5 ساعت فیکس باید تو شارژ باشه تا فول بشه؟بدون اینکه با گوشی کار کنم 3.5 ساعت باید بذارم تا کامل شه.و اینکه اگه باهاش مدام کار کنم هر روز و در حالت عادی هر2 روز شارژ میکنم.

2.گاهی وقتی دارم اس ام اس میدم بدون اینکه جهت گوشیو عوض کنم صفحه عمودی یا برعکس افقی میشه و هرکار میکنم به حالت قبل بر نمیگرده مگر اینکه خاموش روشن کنم.ایراد از کجاست؟

3. نمیشه از دوربین جلوی گوشی استفاده کرد؟(اونو الکی گذاشتن؟)دوستان اشاره هایی کرده بودن ولی توضیح ندادن چه طور فعال میشه؟؟

ممنون میشم جواب بدین.
    اگه اشتباه ميكنم تصحيح كنيد.
    1.تو 2 ساعت و نيم شار‍ژ ميشه براي من.
    2.اگه گوشي كامل روي سطح باشه صفحه افقي ميشه و اگه به صورت عمودي گوشي رو بگيريد بعد از 2 ثانيه صفحه هم هم راستا ميشه.براي من احتياج به ريست نداره.
    3.دوربين دوم هم براي مكالمه تصويري قرار داده شده و هنوز راه حلي به غير از كد امتحان كردن گوشي به دست ما نرسيده.
    Last edited by ali kaka; 01-06-2010 at 12:27.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

1

سلام دوستان من همه ی این تایپیک رو خوندم و به جواب چند تا از سوالام رسیدم از همه ممنون ولی هنوز چندتا سوال دارم:

1.این موضوع طبیعیه گوشیم برای فول شدن باطریش باید 3.5 ساعت تو شارژ باشه؟بدون اینکه باهاش کار کنم.
    2.این طبیعیه که در حالتی که زیاد با گوشی کار کنم 1 روز و در حالت عادی 2 روز شارژ نگه میداره؟
    3.از دوربین جلوی گوشی چه طور میشه استفاده کرد؟(اونو الکی که نذاشتن!!!)دوستان یه اشاره هایی کرده بودن ولی توضیح ندادن.
    4.گاهی در حالتی که دارم اس ام اس میدم بدون اینکه گوشی رو تغییر جهت بدم صفخه به حالت عمودی با برعکس افقی در میاد و هرکار میکنم درست نمیشه مگر با خاموش روشنوایرا از کجاست؟

ممنون میشم جواب بدید.
    برای استفاده از دوربین جلوی گوشی کد زیر رو بزنید و بعدگزینه CIFcam رو انتخاب کنید :
    #*O#* ( ستاره - مربع - صفر - ستاره - مربع )

11. 2 کاربر از morty0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •