جاش اینجا نیست ولی لایت هم از لحاظ امکانات و هم نمایشگر و طراحی بهتره
جاش اینجا نیست ولی لایت هم از لحاظ امکانات و هم نمایشگر و طراحی بهتره
سلام ببخشید چنتا سوال دیگه...
1.حساسیت تاچ این گوشی بهتره یا touch 2؟؟؟
2.وضوح صفحه نمایش این گوشی wqvga هست یعنی در چه حد؟؟؟و میتونه برنامه ها و بازی های جدید رو اجرا کنه یا نه؟؟؟
وبا qvga تفاوتی هم داره ؟؟؟
رزولیشن لایت 400*280 هست ولی تاچ2 از رزولیشن پایین 240*320 استفاده میکنه
بخاطر پردازنده فوق العاده 800 مگاهرتزی و رم 256 مگابایت توی بازی ها و نرم افزارها از تاچ2 خیلی بهتره
یه سری به اینجا بزینید:
http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=406494
دوستان چطوری رویه اس ام اس ها رمز بزارم که کسی نتونه اس ام اس هام را بخونه؟؟
کسی نمیدونه؟؟
ولی دوست عزیز طبق نتیجه ای که در آخر اون تایپک گرفته شد مشکلات b7300 یکم بیشتره...
درسته؟
سلام دوستان من همه ی تایپیک رو خوندم و به جواب چند تا از سوالام رسیدم از همه تشکر میکنم ولی چند تا سوال دیگه دارم :
1.من گوشیم همین b7300 هستش یه 10 روزی میشه گرفتم خواستم بدونم این طبیعیه که 3.5 ساعت فیکس باید تو شارژ باشه تا فول بشه؟بدون اینکه با گوشی کار کنم 3.5 ساعت باید بذارم تا کامل شه.و اینکه اگه باهاش مدام کار کنم هر روز و در حالت عادی هر2 روز شارژ میکنم.
2.گاهی وقتی دارم اس ام اس میدم بدون اینکه جهت گوشیو عوض کنم صفحه عمودی یا برعکس افقی میشه و هرکار میکنم به حالت قبل بر نمیگرده مگر اینکه خاموش روشن کنم.ایراد از کجاست؟
3. نمیشه از دوربین جلوی گوشی استفاده کرد؟(اونو الکی گذاشتن؟)دوستان اشاره هایی کرده بودن ولی توضیح ندادن چه طور فعال میشه؟؟
ممنون میشم جواب بدین.
سلام دوستان من همه ی این تایپیک رو خوندم و به جواب چند تا از سوالام رسیدم از همه ممنون ولی هنوز چندتا سوال دارم:
1.این موضوع طبیعیه گوشیم برای فول شدن باطریش باید 3.5 ساعت تو شارژ باشه؟بدون اینکه باهاش کار کنم.
2.این طبیعیه که در حالتی که زیاد با گوشی کار کنم 1 روز و در حالت عادی 2 روز شارژ نگه میداره؟
3.از دوربین جلوی گوشی چه طور میشه استفاده کرد؟(اونو الکی که نذاشتن!!!)دوستان یه اشاره هایی کرده بودن ولی توضیح ندادن.
4.گاهی در حالتی که دارم اس ام اس میدم بدون اینکه گوشی رو تغییر جهت بدم صفخه به حالت عمودی با برعکس افقی در میاد و هرکار میکنم درست نمیشه مگر با خاموش روشنوایرا از کجاست؟
ممنون میشم جواب بدید.![]()
اگه اشتباه ميكنم تصحيح كنيد.
1.تو 2 ساعت و نيم شارژ ميشه براي من.
2.اگه گوشي كامل روي سطح باشه صفحه افقي ميشه و اگه به صورت عمودي گوشي رو بگيريد بعد از 2 ثانيه صفحه هم هم راستا ميشه.براي من احتياج به ريست نداره.
3.دوربين دوم هم براي مكالمه تصويري قرار داده شده و هنوز راه حلي به غير از كد امتحان كردن گوشي به دست ما نرسيده.
Last edited by ali kaka; 01-06-2010 at 12:27.
برای استفاده از دوربین جلوی گوشی کد زیر رو بزنید و بعدگزینه CIFcam رو انتخاب کنید :
#*O#* ( ستاره - مربع - صفر - ستاره - مربع )![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)